04 Μαρτίου 2016

Στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς,το μοίρασμα μανταρινιών το θεωρούν αναπτυξιακό έργο -απο αυτά που υποσχέθηκαν προεκλογικά


Του Μανώλη Μάνου


Κάθε φορά που μοιράζουν μανταρίνια η άλλα τρόφιμα σε ελάχιστούς δικαιούχους η Αντιπεριφέρεια  Καστοριάς με ευθύνη του Αντιπεριφερειάρχη Σ.Αδαμόπουλου  το ανακοινώνουν απο τα τοπικά Μ.Μ.Ε σαν να πρόκειται για ένα μεγάλο αναπτυξιακό εργο - ένα απο αυτά προφανώς που υποσχέθηκε αλλα δεν πραγματοποιήσε ο Θόδωρος Καρύπίδης στην Καστοριά και στην  Δυτ. Μακεδονία .

 Απλά προφανώς έτσι θέλουν να" καπακώσουν"τον λαό της Καστοριάς και ελπίζουν ότι θα το καταφέρουν - να συμψηφίσουν το μοίρασμα μανταρινιών αξίας 0.30 και 0.50 λεπτών επι 5 κιλά αξία 2,5 ευρώ ανα δικαιούχο οικογένεια, με τα αναπτυξιακά έργα που υποσχέθηκαν, και με τις υποσχέσεις αυτές τις οποίες και εκλέχτηκαν.

Δείτε απόσπασμα των  γραπτών ανακοινώσεων στον ηλεκτρονικό τύπο. γιατί υπάρχουν και ανακοινώσεις σε τοπικά ραδιόφωνα και κανάλια σαν να πρόκειται για αναπτυξιακό έργο τεραστίων διαστάσεων, οι δικαιούχοι είναι ελάχιστοι και είναι εφικτό να ειδοποιούνται τηλεφωνικά και διακριτικά αν δεν υπήρχε η πολιτική σκοπιμότητα,* (στο νομο Φλώρινας οι δικαιούχοι είναι κυρίως οι τσιγκάνοι) : 

Η Π. Ε. Καστοριάς Παρέλαβε Μανταρίνια για Δωρεάν Διανομή σε κατοίκους της

Δ.Τ-Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας. Παρέλαβε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2016 μανταρίνια, τα οποία πρόκειται να μοιραστούν μέσω των τριών Δήμων της ΠΕ Καστοριάς και της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συμπολίτες μας.
Οι ποσότητες θα φυλαχθούν δωρεάν στα ψυγεία της ΓΕΟΚ (την οποία και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για ακόμη μια φορά για την συνεισφορά της), έως ότου κληθούν οι Δήμοι και η Μητρόπολη, να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν, σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν αποστείλει στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς. Στη συνέχεια οι ίδιοι θα ορίσουν τις ημερομηνίες και τα σημεία διανομής του προϊόντος.
Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).
Οι Δικαιούχοι και των δύο κατηγοριών οφείλουν να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτας σίτισης Ανθρωπιστικής Κρίσης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου