08 Απριλίου 2018

Το ξέρω ότι το Πάσχα ειναι ημέρα αγάπης και ευχών.Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν....

Απο το facebook των ελλήνων πολιτών των θημάτων των γερμανοτσολιάδων
του χρήστη Giannis Athanasiadis
Θυμάμαι...
Το ξέρω ότι το Πάσχα ειναι ημέρα αγάπης και ευχών.
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν αισθάνομαι μίσος και οργή, μα και ένα άσβεστο πόθο για εκδίκηση, για το κακό που κάνουν στο λαό μου και την πατρίδα μου.
Όσο κι αν πρόσκαιρα ξεχνιόμαστε, όσο κι αν το ρίχνουμε στα παραδοσιακά γλέντια ... έχουμε πόλεμο αδέρφια. Πόλεμο με πραγματικούς νεκρούς και χιλιάδες θύματα, και η ώρα της μάχης κοντεύει.
Γι αυτή την ώρα ζω και υπομένω.
Κι αυτή την ανάσταση του λαού και της πατρίδας εύχομαι να την γιορτάσουμε όλοι μαζί, παρέα στους δρόμους.
Giannis Athanasiadis Θυμάμαι...
Το ξέρω ότι το Πάσχα ειναι ημέρα αγάπης και ευχών.
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν αισθάνομαι μίσος και οργή, μα και ένα άσβεστο πόθο για εκδίκηση, για το κακό που κάνουν στο λαό μου και την πατρίδα μου.
Όσο κι αν πρόσκαιρα ξεχνιόμαστε, όσο κι αν το ρίχνουμε στα παραδοσιακά γλέντια ... έχουμε πόλεμο αδέρφια. Πόλεμο με πραγματικούς νεκρούς και χιλιάδες θύματα, και η ώρα της μάχης κοντεύει.
Γι αυτή την ώρα ζω και υπομένω.
Κι αυτή την ανάσταση του λαού και της πατρίδας εύχομαι να την γιορτάσουμε όλοι μαζί, παρέα στους δρόμους.

Οι αμερικανικές βάσεις επί αριστεράς κατσαπλιαδων θα είναι περισσότερες και ισχυρότερες σε δύναμη πυρός από τις αμερικανικές βάσεις στην εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, που πάσχιζε να τις διώξει.

ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αυξάνεται η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ελλάδα κατα 200%
Οι αμερικανικές βάσεις επί Τσίπρα | in.gr

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις βάσεις σχεδιάζουν οι Αμερικανοί στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, εάν η λεγόμενη αριστερή κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα δώσει το «ok», τότε οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα θα είναι περισσότερες και ισχυρότερες σε δύναμη πυρός από τις αμερικανικές βάσεις στην εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, που πάσχιζε να τις διώξει.

Πάρτε χαρτί και μολύβι και λογαριάστε πόσες στρατιωτικές βάσεις θέλουν οι Αμερικανοί: Πρώτα απ’ όλα γίνεται λόγος για επέκταση της αμερικανικής βάσης στη Σούδα της Κρήτης (μόλις υπάρξει μεταφορά της βάσης του Incirlik από την Τουρκία). Δεύτερον, συζητούν την εγκατάσταση στρατιωτικών και κατασκοπευτικών αμερικανικών drones στη Λάρισα (στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας), μετά θέλουν επέκταση της βάσης στην Ανδραβίδα (ήδη έχουν ετοιμαστεί οι αποθήκες και για την εγκατάσταση πυρηνικών αλλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν γιατί αυτές έχουν ήδη επαναποθηκευτεί στη Ρουμανία) και μία βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη.
Η βάση στην Αλεξανδρούπολη θεωρείται από τις πλέον σημαντικές και για τα αμερικανικά αλλά και για τα ελληνικά συμφέροντα γιατί στην Αλεξανδρούπολη θα είναι το τερματικό υγροποιημένου αερίου που θα μεταφέρεται από αμερικανικά πλοία.
 in.gr






" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα



«O AΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΑΧΑΣΒΗΡΟΣ, Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ» ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΣΙΓΑΣΤΑ ΦΙΛΟΔΟΞΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ. ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ «ΚΟΤΕΣ». ΤΟ 1821 ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΗΡΩΕΣ


tsipras_tilos
Γράφουν κάποιοι υπερβολικοί μπλόγκερ στο deltio11.blogspot.gr, το  οποίο διαβάσαμε με έκπληξη:
«Ντροπή στον Παπά που λειτούργησε τον Άθεο Αλεξ Χαβαναγκίλα
Ύπαγε οπίσω μου Σατανά
Ο Άθεος και Αβάπτιστος Αχασβήρος, ο Ιούδας, «παρακολούθησε», για τηλεοπτικούς και επικοινωνιακούς λόγους,  «μαζί με την οικογένεια του την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου», στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε γράψει συνθήματα.  Δεν ξέρω αν είναι ακόμα δήμαρχος στο νησί ο πουστοδήμαρχος, που ήθελε να παντρεύει πρώτος τους Πούστηδες.
Ο Άθεος και Αβάπτιστος Αχασβήρος,  θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού. Ντροπή στο Παπά που τον λειτούργησε στον Επιτάφιο.
Ελπίζω οι Χριστιανοί σήμερα να τον διώξουν, να μην μαγαρίσει την Ανάσταση και την Εκκλησία.
Πρώτα να φύγει το Άθεο και Αβάπτιστο κομμούνι και μετά «Δεύτε Λάβετε Φως». Να μια ευκαιρία, να γίνει διάσημος ο ιερέας του Αγίου Νικολάου Τήλου. Και όπως ο Αναστηθείς Χριστός να του πει.
«Ύπαγε οπίσω μου Σατανά»!!

tilos
Θεωρούμε πως οι μπλόγκερ , είναι υπερβολικοί. Μα τι λέξεις, τι εκφράσεις είναι αυτές για τον πρωθυπουργό μας.
Άθεο κομμούνι; Το λιγότερο.
Μπολσεβίκος; Το λιγότερο.
Αβάπτιστος Αχασβήρος, πιπέρι στο στόμα.
Σπέκουλα κάνει το παλιόπαιδο. Και προπάντων φυλάγεται. Πάει όπου δεν πάει κόσμος. Για να μην τις αρπάξει και τρέχει με ψυχικά σοκ στα αιγινήτεια πάλι για αξονικές και νέες θεραπείες. Ο τύπος όπως τον κατάντησαν οι Γερμανοτσολιάδες διαπραγματευτές, δεν αντέχει στην πίεση ούτε για 5 λεπτά. Ήταν που ήταν αλαφροΐσκιωτος, απέγινε, το παλιόπαιδο.  
tsipras-perouka
Η ΕΙΔΗΣΗ
Στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένεια του, την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου.
Ο κ. Τσίπρας, που βρίσκεται από τη Μεγάλη Πέμπτη στην Τήλο για τη σύντομη ανάπαυλα του Πάσχα. Το Μεγάλο Σάββατο θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έτσι, αθεΐα για τους χαχόλους μπολσεβίκους-άπλυτους και χριστιανολαγνεία για τους χαχόλους πρασινοπασόκους.

Τέλμα και τέλος ενός λαού που πια δεν αντιδρά σε τίποτα για πολιτικά θέματα, βυθ
ισμένος στην κατάθλιψη.

Και τον Κατέλη να βάλουν πρωθυπουργό από την Πάνια, θα του φιλάνε το χέρι.

makeleio.gr




Σταυροφορία κατά της Ανατολής κηρύσσει ο πάπας Φραγκίσκος για την δήθεν επίθεση με χημικά στη Συρία…..

media
Ε αφού το είπε ως και ο πάπας της Ρώμης ….ο πάπας Φραγκίσκος κατήγγειλε την Κυριακή … να μην χάσει..χημική επίθεση στη Συρία με  « δεκάδες θύματα » από τους πρόσφατους βομβαρδισμούς.
Στη λειτουργία της Κυριακής 8 Απρίλη στην πλατεία του Αγ. Πέτρου στη Ρώμη πριν την τελική ευλογία του διάβασε ένα χειρόγραφο και είπε:

« Τρομερές ειδήσεις για βομβαρδισμούς μας έρχονται από τη Συρία. Αυτές αναφέρουν δεκάδες θύματα, εκ των οποίων γυναικόπαιδα , […] ως άτομα που χτυπήθηκαν από αποτελέσματα χημικών ουσιών που περιέχονταν σε βόμβες. »

Χωρίς να γίνει διεθνής έρευνα εν μια νυκτί με συνοπτικές διαδικασίες το Βατικανό βιάζεται να ευλογήσει τα όπλα των δυτικών για εκστρατεία ή χτυπήματα κατά της Συρίας. Και ο ποντίφηκας με πρόσχημα τον ανθρωπισμό του τάσσεται υπέρ του Ισλαμικού Στρατού και των τρομοκρατών και δίνει το πράσινο φως για χτυπήματα κατά Συρίας ….


 dimpenews.com


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ