24 Μαρτίου 2018

Ξέφρενο πολεμικό σάλπισμα Ερντογάν: «Η Τουρκία θα μεγαλώσει, ή θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε – Θα θυσιάσουμε τις ζωές μας και θα πάρουμε και τις ζωές των άλλων»













«Ή θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε. Για το λόγο αυτο θα θυσιάσουμε τις ζωές μας και θα πάρουμε μαζί και τις ζωές των άλλων αν χρειαστεί».

Νέο σκληροπυρηνικό διάγγελμα έβγαλε ο Ρ.Τ.Ερντογάν με την Τουρκία να θυμίζει κάτι από Β.Κορέα και Κιμ Γιονγκ Ουν. Και πλέον τίθεται το ερώτημα, απέναντι σε έναν δικτάτορα που δεν υπολογίζει ζωές και απώλειες, τι μπορούμε να περιμένουμε;


Ολα τα δημοκρατικά πολιτεύματα μπροστά στον φόβο απωλειών λαμβάνουν ορθολογικές αποφάσεις. Κανείς δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ο ηγέτης που πήρε στον θάνατο «χ» αριθμό πολιτών.

Ομως αυτό πλέον ο Ερντογάν δείχνει ότι δεν το υπολογίζει καθόλου και υιοθετεί ρητορική φανατικών τζιχαντιστών.
Δίνει αξία και δόξα στον θάνατο αλλά και στις δολοφονίες. 

Οι ομιλίες που βγάζει θυμίζουν για όσους έχουν παρακολουθήσει, ομιλίες των τζιχαντιστών στην Συρία λίγο πριν την έναρξη επίθεσης. Αλλαχού Ακμπάρ και …μπαμ.
Ας δούμε κάποια σημεία από την ομιλία του και τις ελληνικές πολιτικές αντιδράσεις.

«Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αιθήματα του λαού».
«Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε» τονίζει.

«Θα χτίσουμε σίγουρα μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία. Για το λόγο αυτό θα θυσιάσουμε τις ζωές μας και θα πάρουμε και τις ζωές άλλων αν χρειαστεί» τονίζει σε ομιλία του στην Σαμψούντα.
«Αυτοί οι διαμαρτύρονται στο Πανεπιστήμιο Bogazici (σσ διαμαρτύρονται για το Αφρίν) είναι κομμουνιστές, προδότες και τρομοκράτες τους οποίους και θα ξεριζώσουμε από τα Πανεπιστήμια στην Τουρκία».
«Θα τους τραβήξω από το αυτί και θα τους πετάξω εκεί που ανήκουν, στη φυλακή».
«Θα συλλάβω όσους συνδέονται μαζί τους, ακόμη και τους ακαδημαϊκούς».


ΠΗΓΗ
Καυσόξυλα δρύς σόμπας
Δώστε μας τώρα παραγγελία
για την νέα χρονιά 2018
για καλύτερη τιμή.
... Δείτε περισσότερα
Κ. Ξυλοθερμ""Πώληση: Χοντρική λιανική - Δυτ. Μακεδονία 






" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου