23 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΒΟΥΤΣΗ ;





Αυτο το άρθρο δεν το ήξερες κατσαπλιά προδότη  αναρχικέ - αριστεροαναρχικε;;


Ποινικός Κώδικας - Προδοσία της χώρας
Άρθρο 135 Προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας

Όποιος δημόσια ή με τη διάδοση εγγράφων, εικόνων ή παραστάσεων προκαλεί με πρόθεση ή προσπαθεί να διεγείρει άλλους στο να επιχειρήσουν πράξεις τιμωρείται με κάθειρξη.

Όποιος συνωμοτεί με άλλον με σκοπό να εκτελέσουν πράξη ή με συνεννοήσεις με ξένη κυβέρνηση προπαρασκευάζει την εκτέλεση μιας απ’ αυτές τις πράξεις, τιμωρείται με κάθειρξη.

Συνωμοσία υπάρχει όταν δύο ή περισότεροι συναποφασίσουν να τελέσουν πράξη εσχάτης προδοσίας ή αναλάβουν αμοιβαία υποχρέωση να τελέσουν τέτοια πράξη.

Άρθρο 138. Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας.

1. Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ’ αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο.
Άρθρο 139. Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας.

1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη. 2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με θάνατο.














Πηγή φωτογραφιών: EYROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
http://fyllokaiftero1.blogspot.gr




" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου