20 Φεβρουαρίου 2018

Αντώνης Φώσκολος στο ARTσήμερα: Στα 30 τρίς φθάνει περιουσία της Ελλάδος απο τον ορυκτό πλούτο
















του Μανώλη Μάνου

Η Κρήτη μόνο έχει αέριο και υδρογονάθρακες που ξερνούν τα 7 τρις δολλάρια  καθάρα- για εμάς την Ελλάδα θα μείνουν καθαρά 1,5 τρίς Δέν φθάνουν να πληρώσουμε το όποιο χρέως ( ψεύτικο η πραγματικό) αναρωτήθηκε σκωπτικά ο ομότιμος καθηγητής γεωλογίαςτου Πολυτεχνείου Κρήτης.








Είπε οτι τα  πρώτα θετικά βήματα που γίνονται από την σημερινή κυβέρνηση, για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που υπάρχουν όμως υπάρχουν στο τελικό στάδιο  καθυστερήσεις στην υπογραφή του υπουργού Σταθάκη και αναρωτήθηκε γιατι, "ο Σταθάκης δεν βάζει την υπογραφή του ;; αν και έχει γίνει όλη η διαδικασία σε μιά αντιστοιχη περίπτωση;  ελπίζω τόνισε στις 5 Μαρτίου που θα έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και για τα κοιτάσματα της Κρήτης να βάλει την υπογραφή του - εδω δεν ..υπάρχουν κόλληματα με την Τουρκία, η οποιονδήποτε άλλον που να τα αμφισβητεί ". 













Μάλιστα ο κ. Φώσκολος, κατέθεσε στην εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη στο ART tv, κάτι σημαντικό το οποίο έχει εξαιρετική σημασία για την Ελλάδα οτι η αξία των κοιτασμάτων στα 16 οικόπεδα της  Κρήτης φθάνουν τα 7 τρίς δολ. και της Ελλαδος σε όλη την επικράτεια να ξεπερνάν τα 26 τρίς ευρώ σαν συνολική αξία και ίσως φθάνουν τα 30 τρίς ευρώ

Χαρακτηριστικά είπε στο τέλος της τηλεφωνικής συνέντυξης του, οτι ελπιζει η κυβέρνηση να μην αδρανίσει και να προωθήση στις απαραίτητες ενέργειες για την εκμετάλευση του πλούτου αυτού, υπολόγίζει πολύ στούς δημοσιογράφους  "να σμπρώξουν το θέμα της υπογραφής απο τον Σταθάκη και  πρεπει να μην αφήνουν το θέμα γενικά να το φέρνουν συνεχώς στο φώς της δημοσιότητας".

«Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ …ΗΠΑ !!!!

Ο γνωστός και παγκοσμίου φήμης  ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης είπε ακόμα, πως η χώρα μας θα αντιμετωπίσει άμεσα σοβαρά προβλήματα στην προσπάθεια της να εκμεταλλευτεί της ποσότητες των υδρογονανθράκων που διαπιστωμένα υπάρχουν στα όρια της επικράτειας, καθώς δεν πλέον δεν διαθέτει το απαραίτητο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Στο πρόσφατο παρελθόν είχε  δηλώσει οτι σύμφωνα με μελέτες του  << η Ελλάδα έχει περισσότερο πετρέλαιο απο τις ΗΠΑ>>

 http://fyllokaiftero1.blogspot.gr

Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου