01 Δεκεμβρίου 2017

Ιατρικός Σύλλογος για τα χημικά στο Ειρηνοδικείο: Θα μπορούσαμε να έχουμε και θανάτους!


Και επιστολή σε Τόσκα
Ιατρικός Σύλλογος για τα χημικά στο Ειρηνοδικείο: Θα μπορούσαμε να έχουμε και θανάτους!

  • Πλειστηριασμοί: Με ΜΑΤ και χημικά βγήκαν «στο σφυρί» οι πρώτες κατοικίες


«Είναι γνωστό ότι η ρίψη δακρυγόνων σε κλειστό χώρο απαγορεύεται» αναφέρεται στην ανακοίνωση 

Την ρίψη χημικών  σε κλειστό χώρο καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Επισημαίνει, δε, ότι απαγορεύεται η ρίψη χημικών σε κλειστό χώρο και αναφέρει τι θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους τα εισέπνευσαν.


«Με αφορμή το θλιβερό γεγονός ρίψης δακρυγόνων μέσα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών επανέρχεται στο προσκήνιο ένα ζήτημα ύψιστης σημασίας για την Δημόσια Υγεία το οποίο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών το έχει αναδείξει με ιδιαίτερη έμφαση» ξεκινάει η ανακοίνωση.
Και συνεχίζει: «Είναι γνωστό ότι η ρίψη δακρυγόνων σε κλειστό χώρο απαγορεύεται. Μάλιστα στη διεθνή βιβλιογραφία αναφέρονται μεμονωμένα περιστατικά θανάτων».

Ο Ιατρικός Σύλλογος τονίζει επίσης ότι: «Το βέβαιο είναι ότι προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας από το αναπνευστικό, το καρδιαγγειακό, τους οφθαλμούς και το δέρμα μπορεί να επιδεινωθούν σημαντικά. Μάλιστα, μετά την έκθεση του ανθρώπου σε κάποιο χημικό δακρυγόνο παράγοντα μπορεί να προκληθεί σοβαρή βλάβη σε πολλά όργανα ή συστήματα. Ειδικότερα τα άτομα με ιστορικό άσθματος, χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας, ή άλλων αναπνευστικών  παθήσεων και  νοσημάτων του καρδιαγγειακού, κινδυνεύουν άμεσα».

Ο  ΙΣΑ απέστειλε επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, διότι είναι θεσμικά ο προστάτης της Δημόσιας Υγείας, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για την συγκεκριμένη ενέργεια.

Και καταλήγει: «Τέλος, εκτιμούμε ότι στους δύσκολους καιρούς για την πατρίδα μόνο η αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και ο σεβασμός των δεινοπαθούντων πολιτών, μπορούν να μας εμπνεύσουν την ελπίδα, να μας οδηγήσουν σε διαδικασίες διαλόγου και κοινωνικής συναίνεσης, ώστε να οδηγηθούμε στην έξοδο από την κρίση και να σταματήσει η καλλιέργεια ενός κλίματος αντιπαράθεσης της πολιτικής ηγεσίας με τους πολίτες».










ΞΑΝΑ Δείτε το βίντεο του εγκλήματος της χούντας του Μάξίμου
.


PROTOTHEMΑ.GR

Έρχονται 15.000-20.000 πλειστηριασμοί μέσα στο 2018




Έρχονται 15.000-20.000 πλειστηριασμοί μέσα στο 2018 ως βασικό προαπαιτούμενο για να μας δόσουν οι δανειστές την επόμενη δόση μας. Για το σκοπό αυτό,επαφές με τις διοικήσεις των τεσσάρων συστημικών τραπεζών θα έχει αύριο στην Αθήνα ο SSM, στέλνοντας σαφές μήνυμα για τον ρόλο, ουσιαστικό και σημειολογικό, που αποδίδει στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ξεκινούν την ίδια ημέρα.

O ​SSM θα ζητήσει από τις τράπεζες τη διενέργεια τουλάχιστον 2.000 – 3.000 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών συνολικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, στη βάση των οποίων θα διαμορφώσει τις παραδοχές του για τα stress tests του προσεχούς Φεβρουαρίου.Και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι, θα επιβάλλει τις απόψεις του αφού έτσι κι’ αλλιώς οι συστημικές τράπεζες δεν είναι πλέον Ελληνικές. Και η κυβέρνηση είναι κατ’ όνομα «Ελληνική¨.

Μετά τη χθεσινή απόφαση των συμβολαιογράφων να άρουν την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς, οι τελευταίοι ξεκινούν αύριο και σε φυσική και σε ηλεκτρονική μορφή. Όπως αναφέρουν τραπεζίτες αποκλειστικά για τους πλειστηριασμούς σε ηλεκτρονική μορφή, μέχρι τα τέλη του έτους θα γίνουν 45 – 50 πλειστηριασμοί. Το νούμερο αυτό θα αυξηθεί κατακόρυφα τον Ιανουάριο, οπότε θα διενεργηθούν 500 – 700 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Η αύξηση αναμένεται με γεωμετρική πρόοδο από τον Μάρτιο, οπότε  στόχος είναι μέχρι και τον Σεπτέμβριο να διενεργούνται 1.000 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί μηνιαίως, για να φτάσουν τους 2.000 μηνιαίως στο τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό «κουμπώνει» με τους στόχους που έχουν υποβάλει στον SSMοι τράπεζες για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων τους το 2018 και το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προβλέπει ότι για να επιτευχθεί ο στόχος για τις ανακτήσεις οφειλών μέσω ρευστοποιήσεων θα πρέπει να γίνουν εντός του 2018 πλειστηριασμοί της τάξεως από 15.000 μέχρι 20.000.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καθώς οι πλειστηριασμοί ακολούθησαν αντιστρόφως ανάλογη πορεία με τη δημιουργία μη εξυπηρετούμενων δανείων από το 2009 και μετά (οι περισσότεροι πλειστηριασμοί έγιναν όταν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια κινούνταν σε μονοψήφια ποσοστά, ενώ ατόνησαν σταδιακά όσο αυξάνονταν τα NPLs), εκτιμάται ότι το «σημείο ισορροπίας» για να εξορθολογιστεί η κατάσταση είναι οι 40.000 πλειστηριασμοί ετησίως μέσα στην επόμενη τριετία.

Σε πρώτη φάση, πάντως, εκείνο που θα μετρήσει στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είναι όχι η ποσότητα, αλλά η «ποιότητα», δηλαδή σε ποιους και με ποιο μήνυμα θα στοχεύσουν οι τράπεζες. Τόσο για τις ίδιες, όσο και για τον SSM, το ζητούμενο είναι να τιμωρηθούν εύποροι στρατηγικοί κακοπληρωτές που διαθέτουν μεγάλη περιουσία, αλλά έχουν εκμεταλλευθεί επί σειρά ετών το πλαίσιο προστασίας που έχει τεθεί για τους πραγματικά αδύναμους οφειλέτες ή έχουν εμπαίξει τις τράπεζες και τους συνεπείς δανειολήπτες, διάγοντας βίο πολυτελή και… ανέξοδο ως προς τις δανειακές υποχρεώσεις τους.

Ενόψει των πανευρωπαϊκών stress tests που θα ξεκινήσουν για τις ελληνικές τράπεζες τον Φεβρουάριο του 2018 για να βγάλουν το πόρισμά τους τον Μάιο, οι πλειστηριασμοί είναι το στοιχείο που θα κρίνει την επιτυχία των τραπεζών στα τεστ αντοχής. Και αυτό διότι από τους πλειστηριασμούς και τις τιμές που θα αναδείξουν για τις ρευστοποιήσεις των εμπράγματων εξασφαλίσεων των τραπεζών, ο SSM θα σχηματίσει ποσοτικοποιημένη εικόνα για τη δυνατότητά τους να ανακτήσουν ενέχυρα από μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Και με τη σειρά της, η εκτίμηση αυτή θα διαμορφώσει τις παραδοχές του SSM με τις οποίες θα αξιολογηθούν οι ελληνικές τράπεζες στα stress tests.
Με πληροφορίες από Νένα Μαλλιάρα​,capital.gr

Στον πολιτικό του τάφο θα πάρει και την αριστερά



 Στον πολιτικό του τάφο θα πάρει και την αριστερά



Από χθες η εφορία μοιράζει χιλιάρικα. Δεν είναι ούτε για σεισμοπαθείς, ούτε για πλημμυροπαθείς, ούτε για καμένους από τις πυρκαγιές. Η φορολοταρία μπήκε σε εφαρμογή και 1.000 φορολογούμενοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 1.000 ευρώ.


Η λοταρία της ΑΑΔΕ θα συνεχιστεί διότι μπορεί οι πνιγμένοι της Μάντρας να ψάχνουν ακόμη πώς θα πάρουν έστω κι ένα ευρώ αποζημίωση αλλά όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες πρέπει να ζουν με το όνειρο να τσιμπήσουν το χιλιαρικάκι. Γαλαντόμος ο Τσίπρας μοιράζει αβέρτα χρήμα, η ιστοσελίδα της Αρχής «έπεσε» από τον κόσμο που έσπευδε να μάθει αν είναι από τους τυχερούς.
Την ίδια στιγμή χαμός έγινε με το κοινωνικό μέρισμα. Εκατομμύρια μπήκαν στη σελίδα να μάθουν τα κριτήρια, να κάνουν αιτήσεις, να διεκδικήσουν 200, 300, 400 ευρώ.

Είναι δύσκολες οι εποχές, ο κόσμος έχει τεράστια προβλήματα και γι’ αυτό σπεύδει να πάρει ακόμη και ελάχιστα ευρώ. Είναι κι αυτό ένα δείγμα ότι τίποτε δεν πάει καλά στη χώρα ή ότι δεν μπορεί να επαίρεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τα κατορθώματά της και το success story της. Γιατί αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει και την μεγάλη ανάγκη που έχει ο λαός ο οποίος γνωρίζει ότι από τη μια τσέπη του τα παίρνουν κι από την άλλη του δίνουν ένα κομματάκι.

Το ερώτημα είναι αν με τέτοιες κινήσεις η κυβέρνηση πάει σε εκλογές με σκοπό να ξεγελάσει τον κόσμο. Κομματάκι δύσκολο. Τα δώρα και τα αντίδωρα προσφέρουν μόνο πρόσκαιρη ευχαρίστηση και όλα ξεχνιούνται μόλις έρχεται η ώρα να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ ή όταν πας στο σούπερ μάρκετ ή όταν σου ’ρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ.

Η κυβέρνηση ψάχνει αριστερές πολιτικές ή όπως αλλιώς λέγονται… αριστερές ψευτιές. Η υπόθεση με τα όπλα του Καμμένου την πλήγωσε πολύ αλλά πολύ περισσότερο την πλήγωσαν οι πλειστηριασμοί. Πλέον ο κόσμος είδε ότι μπορούν να βγουν στο σφυρί τα σπίτια τους ακόμη και από τους «προστάτες» τους που τόσα χρόνια τους κορόιδευαν. Δεν είναι οι κακοί δεξιοί που ξεπουλάνε τα πάντα, αλλά η καλή αριστερά που έβαζε φωτιές στην Αθήνα για μικρότερα ζητήματα.

Δεν είναι ο Αλογοσκούφης ή ο Στουρνάρας ή ο Χαρδούβελης που βγάζουν την πρώτη κατοικία σε πλειστηριασμό. Είναι ο Τσακαλώτος που λέει «τι να κάνουμε, πρέπει να βοηθήσουμε τις τράπεζες». Το τέλος της αριστερής παραπλάνησης, το τέλος του αριστερού παράδεισου και της ηθικότητας της πολιτικής που εφαρμόζει μια αριστερή κυβέρνηση είναι γεγονός. Όσο κι αν μοιράζουν λεφτά, όσο κι αν κάνουν λοταρίες ή να τάζουν λαγούς με πετραχήλια η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ημίμετρα.

Ότι πρόκειται για το χειρότερο είδος εκμαυλισμού της κοινής γνώμης. Από τη μια κλέβει ο Τσίπρας τον κόσμο όλο κι από την άλλη δίνει δωράκια εξαπάτησης για να γυρίσει το ακροατήριό του πίσω. Αυτά όμως δεν περνάνε πλέον εύκολα.

Άλλωστε, η κατάσταση στη Μάνδρα, οι κομπίνες στο υπουργείο Άμυνας και τα επεισόδια στους πλειστηριασμούς κάλυψαν κάθε προσπάθεια αλλαγής ατζέντας από το Μαξίμου. Γι’ αυτό κι έκαναν χθες στη Βουλή έκτακτο πολιτικό συμβούλιο αναζητώντας ένα φύλλο συκής. Πάει κι αυτό, δεν πουλιέται τόσο εύκολα στις αγορές της αριστεράς.

Τελικά ο Τσίπρας μπορεί να αποδειχθεί ευεργέτης όταν ξεκουμπιστεί. Κάποτε, δεν ξέρουμε πότε αλλά σίγουρα θα εξαφανιστεί και μαζί του θα πάρει και την παρθενία της αριστεράς. Δεν θα μπορεί πλέον κανείς να μιλήσει για ηθική, για αριστερές, προοδευτικές πολιτικές και για ευαισθησία του αριστερού ακροατηρίου σε σχέση με τους κακούς, ανάλγητους δεξιούς, τους φιλελέδες, τους ξεπουλημένους στους δανειστές κι άλλα τέτοια ιδεολογικά εφευρήματα των τελευταίων ετών.

Μαζί του ο Τσίπρας θα πάρει στον πολιτικό του τάφο και την αριστερά. Αιωνία της η μνήμη και τα χιλιάρικα για κονιάκ και πικρό καφέ στην κηδεία.



Πηγή

Ουρές Αλβανών, Αλλοεθνών & Αλλοθρήσκων Στα ΚΕΠ Για Να Πάρουν Το ΜΕΡΙΣΜΑ Που Είναι Οι Υπέρογκοι Φόροι Των Ελλήνων Φορολογούμενων (ΒΙΝΤΕΟ)




η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιστρέφει ένα μικρό ποσό από τα κλεμμένα των ελλήνων φορολογούμενων σε κάποιους έλληνες πολίτες, αλλά συμπεριφέρεται άκρως ρατσιστικά, καθώς το ΜΕΡΙΣΜΑ δίδεται απλόχερα στους λαθρομετανάστες και αποκλείει τις Ελληνικές φτωχοποιημένες οικογένειες.

.


https://elatora.wordpress.com

Είδηση «βόμβα» - Έρχεται αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών- Και η επιμήκυνσης του σχολικού έτους.

Το υποτακτικό ...φερόμενο  Υπουργείο Παιδείας, εξαιτίας των πιέσεων που δέχεται από τους θεσμούς το βάπτισμα του Τσίπρα - την Τρόϊκα  που αφορούν σε αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, σε αύξηση του διδακτικού ωραρίου αλλά και σε αύξηση του αριθμού των μαθητών στις σχολικές τάξεις.

Στο θέμα του ωραρίου γίνεται συζήτηση ακόμη και για 30 διδακτικές ώρες την εβδομάδα. Να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά ο αριθμός των μαθητών κυμαίνεται στα 25 και στα γυμνάσια και στα λύκεια 27-30.

Νέες εκπλήξεις περιμένουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καθώς εξετάζεται σχέδιο δραστικής μείωσης των απολυτήριων ενδοσχολικών εξετάσεων στη Γ’ Λυκείου και παράλληλης επιμήκυνσης του σχολικού έτους.

Η περικοπή των εξεταζόμενων μαθημάτων στις απολυτήριες εξετάσεις, θα αυξήσει τις διδακτικές ώρες και θα παρατείνει τη σχολική χρονιά σε όλο το Λύκειο, καθώς πλέον υπολογίζεται να ολοκληρώνονται τα μαθήματα στα τέλη Μαΐου.

Ενδεικτικά, πέρσι η λήξη της σχολικής χρονιάς έγινε στις 9 Μαΐου, ενώ φέτος, εφόσον ισχύσει αυτή η αλλαγή, θα μεταφερθεί στα τέλη του μήνα.

Ο περιορισμός των απολυτήριων εξετάσεων, αν και θα εφαρμοστεί μόνο σε μία τάξη, θα προσθέσει δύο επιπλέον εβδομάδες διδακτικών ωρών και στις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Με πληροφορία απο : εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Και : newsbomb.gr
fyllokaiftero1.blogspot.com

"Κανένα σπίτι στα χέρια δανειολήπτη"

Αλέξης Τσίπρας (Ιαν. 2015): «Στην Ελλάδα οι πλειστηριασμοί απελευθερώθηκαν από 1/1 του 2015 και οι δύο σχετικές τροπολογίες που καταθέσαμε στη Βουλή για παράταση της αναστολής καταψηφίστηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τα κοράκια των distress funds είναι έτοιμα να πέσουν πάνω στους δανειολήπτες».



Κι ο πανηλήθιος νεοέλληνας, τον πίστεψε... και 4.000.000 τον ψήφισαν την πρώτη φορά και 2.000.000.

Ακόμα και τώρα, 1.000.000 ΖΩΑ, θα τον ξαναψήφιζαν...

Τσίπρα, παρ' τους και τα σώβρακα.


Καλλιόπη Σουφλή



Ιανουάριος 2015, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της πρώτης φοράς αριστερά και ο Τσίπρας δίνει μια συνέντευξη στην οποία λέει:

«Στην Ελλάδα οι πλειστηριασμοί απελευθερώθηκαν από 1/1 του 2015 και οι δύο σχετικές τροπολογίες που καταθέσαμε στη Βουλή για παράταση της αναστολής καταψηφίστηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τα κοράκια των distress funds είναι έτοιμα να πέσουν πάνω στους δανειολήπτες».



Απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι δεν θα συμβεί το «ατύχημα» «να επανεκλεγείτε και να αντιγράψετε τον φίλο σας, τον Ραχόι, πετώντας έξω από τα σπίτια τους, στον δρόμο, χιλιάδες χρεοκοπημένους δανειολήπτες». «Με τον ΣΥΡΙΖΑ, κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. Τελεία και παύλα». 

Στον ίδιο τόνο διεμήνυσε ότι «από τις 26 Ιανουαρίου θα κλείσει κάθε συζήτηση για αύξηση του ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές».

Αυτά τα ολίγα έλεγε ο κ. Τσίπρας κι από τότε πέρασαν χρόνια και καιροί, ο αριστερός της παπάτζας έγινε… Θάτσερ και προσκυνημένος, θύμα των δανειστών, των κορακιών και του Καμμένου.

Και σήμερα οι πρώτοι πλειστηριασμοί με τη βούλα της αριστερής κυβέρνησης είναι πραγματικότητα. Το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» μετατρέπεται πλέον σε «κανένα σπίτι στα χέρια δανειολήπτη».

Να εξηγούμαστε. Οι πλειστηριασμοί, ηλεκτρονικοί ή κανονικοί έπρεπε να γίνονται εδώ και χρόνια. 

Αλλά για ποιους πλειστηριασμούς μιλάμε; 

Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση μπλόκαρε τα πάντα, ακόμη και πλειστηριασμούς που αφορούσανε μεγαλοεπιχειρηματίες και νταβατζήδες που χρωστούσαν εκατομμύρια. 

Στο όνομα μιας… φιλολαϊκής πολιτικής ο Τσίπρας και η παρέα του μιθριδάτισαν τον κόσμο στη λογική που λέει ότι κανένα σπίτι δεν πρέπει να ξεπουληθεί, κανένα κοράκι δεν πρέπει να έρθει να τα πάρει.

Μέγα λάθος, ιστορικό λάθος και μια ακόμη εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τους ψεύτες της αριστεράς. 

Δεν μπορεί ο κάθε απατεώνας που δεν πληρώνει τα δάνειά του ή τα χρέη του να ζει πλουσιοπάροχα στις σπιταρόνες του, στα εξοχικά του στη Μύκονο και την Αράχοβα και ο κάθε κακόμοιρος μεροκαματιάρης να κάνει το σκ..ο παξιμάδι για να πληρώσει και να μη χάσει την περιουσία του.

Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα τα κόκκινα δάνεια να έχουν φτάσει τα 106 δις ευρώ και μάλιστα από το 2009 να έχουν υπερτετραπλασιαστεί. 

Υπολογίζεται ότι ένας στους 4 με κόκκινο δάνειο είναι στρατηγικός κακοπληρωτής και πάνω από 35 δις ευρώ είναι οι μη εξυπηρετούμενες υποχρεώσεις που αφορούν σε τζαμπατζήδες του χειρίστου είδους. Από απλούς πολίτες που δεν γουστάρουν και δεν πληρώνουν μέχρι κροίσους που περιμένουν να τους τα χαρίσουν οι τράπεζες.

Αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει το τραπεζικό σύστημα σε αδιέξοδο. Αν δεν μειωθούν τα κόκκινα δάνεια θα πάμε σε νέα ανακεφαλαιοποίηση, δηλαδή είτε θα γίνει κούρεμα στις όποιες καταθέσεις μας έμειναν είτε θα έχουμε νέο μνημόνιο. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει επιτέλους και τα λαμόγια να πληρώσουν αλλά και όσοι χτυπήθηκαν από την κρίση και τίμια δεν άντεξαν να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Η κυβέρνηση προχωρά σε πλειστηριασμούς πιεζόμενη από την τρόικα, αλλιώς θα προστάτευε για πάντα τους τζαμπατζήδες. 

Όμως, η αριστερά και προσωπικά ο κ. Τσίπρας ευθύνονται για την διόγκωση με τα κόκκινα δάνεια. 

 Αν από το 2012 δεν υπόσχονταν… σεισάχθεια, χάρισμα των δανείων και άλλες τέτοιες ανοησίες δεν θα φτάναμε στη σημερινή κατάσταση.

Όμως, υπάρχει κι ένα άλλο πρόβλημα. 

Ποιος δεσμεύεται ότι δεν θα χάσουν τα σπίτια τους και οι λαϊκές οικογένειες, ότι δεν θα τους πάρει η μπάλα με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς; 

Η κυβέρνηση παρέδωσε γη και ύδωρ στα κοράκια αλλά κανείς δεν έχει βάλει όρια και προδιαγραφές ώστε να μην καταλήξουν περιουσίες ή δάνεια στα χέρια των κορακιών.

Ιδού η κυβέρνηση της αριστεράς. Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε λέγαμε για πλάκα ότι θα έρθουν οι κομμουνιστές και θα μας πάρουν τα σπίτια…

Πηγές:


ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πηγή

Καθηγήτρια ταπείνωσε μαθήτρια από το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα στην τάξη



9:36

01/12/2017
Καθηγήτρια ταπείνωσε μαθήτρια από το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα στην τάξη


Μια υπόθεση με θύμα bulling 14χρονης μαθήτριας από καθηγήτριά της έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η υπόθεση που επιβεβαιώνεται από το Χαμόγελο του Παιδιού σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε Γυμνάσιο στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως γράφει η Espresso η μαθήτρια της Β Γυμνασίου, που μένει σε σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην περιοχή, την ώρα του μαθήματος ψιθύρισε κάτι στο αυτί της διπλανής της.
Η καθηγήτρια αντιλήφθηκε τη συνομιλία, πλησίασε την ανήλικη και κάθισε ακριβώς από πάνω της και φέρεται να είπε: «Εσείς στο Χαμόγελο του Παιδιού δεν μιλάτε. Μη νομίζεις ότι μπορείς να μιλάς μέσα στην τάξη».

Η 14χρονη, που δεν έχει μητέρα, ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην τάξη. Πολλοί από τους υπόλοιπους μαθητές αποφάσισαν να αντιδράσουν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πήγαν και κατήγγειλαν στη διευθύντρια το περιστατικό, ενώ αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το περιστατικό.

«Δυστυχώς είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιοι εκπαιδευτικοί που ξεχωρίζουν κάποια παιδιά, τα υποβιβάζουν και τα προσβάλουν. Στην περίπτωση αυτή με δική μας παρέμβαση, το θέμα το χειρίστηκε καλά η διευθύντρια του σχολείου και η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη από τη μικρή». Εξέφρασε τη χαρά του που οι συμμαθητές της 14χρονης στάθηκαν στο πλευρό της.

«Αν και είναι τιμή όσων παιδιών μεγαλώνουν στο Χαμόγελο, δεν είναι ωραίο να τα στιγματίζεις. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι για εκπαιδευτικοί», ανέφερε.


ΠΗΓΗ
newsbeast.gr

...Και ο Κούλης δεν το ξέρει!!

του Σάτυρου Σάτιρου ΑΛΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ faceboook
 ς ·