16 Νοεμβρίου 2017

Ενας ακόμη νεκρός από τις πλημμύρες στη Νέα Πέραμο


Plimmires_nea peramos

Ένας άνδρας, το 16ο θύμα, ανασύρθηκε νεκρός από το σπίτι του στην Νέα Πέραμο, μετά από πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής.


Η σορός του άντρα εντοπίστηκε από υπόγειο οικίας, στην περιοχή Γεφυράκι, στη Νέα Πέραμο Αττικής σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Δεκαέξι νεκροί είναι πλέον ο νέος τραγικός απολογισμός των θυμάτων της θεομηνίας. Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί οι 14, ενώ ακόμα τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται από τις καταστροφικές πλημμύρες
.
Οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ, άλλα και της Αστυνομίας, διεξάγουν εντατικές έρευνες για την ανεύρεση των υπόλοιπων αγνοουμένων.

Οι κηδείες των θυμάτων θα τελεστούν δημόσια δαπάνη. Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.



Crash Magazine Online

Ο Ιερώνυμος μιλάει για "Κινητοποίηση της Εκκλησίας για την τραγωδία... μέ λόγια - για καμμιά οικονομική βόηθεια δεν λέει να προσφέρει ουτε ψύχουλο απο την αμύθητη περιουσία της "εκκλησίας"

fyllokaiftero1.blogspot.com
Συγκλονισμένος από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική που άφησαν πίσω τους 15 νεκρούς, παρουσιάστηκε σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος, όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες, από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος. (!!!)

«Προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τους οικείους τους, αλλά και με όλους τους κατοίκους της περιοχής που, όπως φαίνεται, θα περάσουν ένα ακόμη δύσκολο βράδυ», συμπλήρωσε
 και πρόσθεσε: «Έχω ήδη δώσει εντολή στην "Αποστολή" να συνεργαστεί με την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων, προκειμένου να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας. 
Ήδη από το πρωί ο γενικός διευθυντής της "Αποστολής" κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας έχει επικοινωνήσει με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγάρων κ. Κωνσταντίνο για να συντονίσουν τις δράσεις τους και να επουλώσουν τις πληγές των αδελφών μας».

 Δεν κάνει καμμιά συγκεκριμένη αναφορά σε χρήματα λόγια αέρος αέροςτύπο υποσχέσεων Τσιπρα ΤΣΙΠΡΟΥΠΟΣΧΕΣΕΙς ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ :... για να συντονίσουν τις δράσεις τους και να επουλώσουν τις πληγές των αδελφών μας».

Πηγή Κειμένου Ιερωνυμου : Romfea.gr
Ρεπορταζ:fyllokaiftero1.blogspot.com

Αγέλη από 17 αδέσποτα σκυλιά κατακρεούργησαν παιδάκι που βγήκε να παίξει με την αδερφή του στο δρόμο




Οι γονείς του ισχυρίστηκαν ότι οι γείτονες άκουσαν την επίθεση και άρχισαν να βιντεοσκοπούν το περιστατικό με τα τηλέφωνά τους αντί να διασώσουν το παιδί που έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένα μικρό αγόρι να βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος μετά από επίθεση που δέχτηκε από 17 αδέσποτα σκυλιά…
στην Ινδία.
O 4 ετών Praveen Kumar έφυγε από το σπίτι του στην Guntur της Νότιας Ινδίας με την αδελφή του για να παίξουν με άλλα παιδιά, όταν μία αγέλη σκυλιών του επιτέθηκε.
Τα σκυλιά χτύπησαν το παιδί στο λαιμό, το πρόσωπο, τα χέρια, το στήθος, τους ώμους και τα πόδια, σε μία επίθεση που διήρκεσε περισσότερο από 30 λεπτά και τον άφησε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Για την Κουντουράμόνο τα καιρικά φαινόμενα φταίνε αποκλειστικά , για αυτη την ανύποτη καταστροφή τη δολοφονία 15 ανθρώπων και όχι το αδιάφορο και ανύπαρκτο κράτος των αδρανών υπηρεσιών λόγο μιάς ανικανης κυβέρνησης

Για την Κουντουρά μόνο τα καιρικά φαινόμενα φταίνε αποκλειστικά , για αυτη την ανύποτη καταστροφή τη δολοφονία 15 ανθρώπων και όχι  το αδιάφορο και ανύπαρκτο κράτος των αδρανών υπηρεσιών λόγο μιάς ανικανης κυβέρνησης Αυτο το σχόλιο και δήλωση έκανε στην προσωπική της σελίδα χωρίς ιχνος ντροπής.

Σε ρόλο θεατή η επίσημη πολιτεία στην ανείπωτη τραγωδία της Μάνδρας



Στέλλα Νοβάκη

Με τον πρωθυπουργό, ως όφειλε, να κηρύσσει τριήμερο εθνικό πένθος για την απώλεια 15 ανθρώπων από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Μάνδρα και να δεσμεύεται ότι άμεσα θα αποκατασταθούν οι ζημιές, η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι για άλλη μια φορά ο κρατικός μηχανισμός αιφνιδιάστηκε από τα καιρικά φαινόμενα.

Η ανείπωτη τραγωδία στη δυτική Αττική προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για τα λάθη που άφησαν τις πληγείσες περιοχές ανοχύρωτες, για την καθυστερημένη και ελλιπή παρουσία του κρατικού μηχανισμού και τις πολιτικές ευθύνες που τυχόν υπάρχουν.

Η κυβέρνηση κρατάει τον ρόλο του θεατή και με λόγια παρηγοριάς προσπαθεί να κλείσει πληγές από τις απώλειες. Επί της ουσίας, καμία ανάληψη πολιτικής ευθύνης για την τραγωδία στη δυτική Αττική. Την επόμενη ημέρα της καταστροφής, ξεκίνησε ήδη το γνωστό πολιτικό παιχνίδι, με το μπαλάκι των ευθυνών, μεταξύ της κεντρικής εξουσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η πολιτική μάχη, ωστόσο, έχει φόντο τους 15 νεκρούς αλλά και τις καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες των κατοίκων της περιοχής. Παρότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα είχαν προαναγγελθεί, για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε κατάλληλη προετοιμασία, με τα μπαζωμένα ρέματα και τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα να μπαίνουν και πάλι στο πρώτο πλάνο. Η αντίδραση της κυβέρνησης αμήχανη, και παρενέβη εκ των υστέρων κι αφού η κατάσταση είχε γίνει ανεξέλεγκτη και τα θύματα είχαν φτάσει σε αριθμό τα 15

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/se-rolo-theati-episimi-politia-stin-anipoti-tragodia-tis-mandras#.Wg1XjG1kxx0.twitter

"Αυτοκτονήστε ρε...ΡΑΓΙΑΔΕΣ " Γιατί εδώ χάνονται ζωές, καταστρέφονται άνθρωποι και περιουσίες, το πόπολο αυνανίζεται κι' αυτοί είναι ακόμη στην κυβέρνηση.


  Τώρα, με την καταιγίδα, βουλιάξανε ολόκληρες περιοχές της Αττικής, θρηνούμε ήδη 15 νεκρούς, με την Δούρου να ξύνει το μου..ι  της και τον Τσίπρα τα πaπaρια του και να κηρύσει εθνικό πένθος. 
 
Εγώ δεν τους αντέχω άλλο ρε...
 
Είναι άχρηστοι, ανύπαρκτοι, γaμημένοι και μεταλλαγμένοι πουστaρaδες, κατέστρεψαν μια ολόκληρη κοινωνία, την φτωχοποίησαν και εσείς ψωμόλυσες, περιμένετε να πάρετε το κοινωνικό μέρισμα.
Αυτοκτονήστε ρε, να πέσει η εκλογική βάση, μπας και δούμε σωτηρία.
 
 
 
 
 
 
Ρούσση, για να αυτοκτονήσουν, θα πρέπει να έχουν μέσα τους έστω και ένα δράμυ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
ΑΥΤΟΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!
 
ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ "Ο Κ@$&%ΛΑΟΣ", ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;;;
 
Ξέρεις γιατί, Νικόλα; 
ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ! 

 
  Καλλιόπη Σουφλή
Αναλυτής σχολιαστής
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ "
 

 
Να σοβαρευθούμε λίγο ρε πανηλήθιοι...
 
 
Γιατί εδώ χάνονται ζωές, καταστρέφονται άνθρωποι και περιουσίες, το πόπολο αυνανίζεται κι' αυτοί είναι ακόμη στην κυβέρνηση.
 
 
Κουκουλώσανε το φονικό της Αίγινας, όπου τέσσερις άνθρωποι χάσανε την ζωή τους και μία έμεινε ανάπηρη, για να μην αποκαλυφθεί ότι γaμιότανε η γυναίκα υπουργού με τον θετό γιό άλλου, στο πηδάλιο του ταχύπλοου.
 
 
Κουκουλώσανε την ιστορία με το ναυάγιο του πετρελαιοφόρου στα αβαθή του Σαρωνικού, γέμισε μαζούτ όλη η περιοχή, ακούγατε την πασοκογκαβέγλω τον Κουρουμπλή να λέει κολυμπήστε και τώρα δεν μπορείτε με ασφάλεια, να φάτε ούτε σαρδέλλα.
 
 
Κάνανε γαργάρα τις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού στη μισή Ελλάδα, δεν έκαναν τίποτα γι' αυτό και παραμυθιαστήκατε με τον ανεπάγγελτο μπαμπακόκωλο, που έκανε βόλτα πάνω από τα καμμένα με το ελικόπτερο και βιντεοσκοπήθηκε, να ευχαριστεί τα γλειφρόνια από τους πυροσβέστες.

Τώρα, με την καταιγίδα, βουλιάξανε ολόκληρες περιοχές της Αττικής, θρηνούμε ήδη 15 νεκρούς, με την Δούρου να ξύνει το μου.. της και τον Τσίπρα τα πaπaρια του και να κηρύσει εθνικό πένθος.
 
 
Εγώ δεν τους αντέχω άλλο ρε...
 
 
Είναι άχρηστοι, ανύπαρκτοι, γaμημένοι και μεταλλαγμένοι πουστaρaδες, κατέστρεψαν μια ολόκληρη κοινωνία, την φτωχοποίησαν και εσείς ψωμόλυσες, περιμένετε να πάρετε το κοινωνικό μέρισμα.
Αυτοκτονήστε ρε, να πέσει η εκλογική βάση, μπας και δούμε σωτηρία.



Πηγή

Οι αντιεξουσιαστές καλούν σε σύγκρουση με την αστυνομία στις 8 το βράδυ – Ζητούν τσιγάρα και πολεμοφόδια


Με ανάρτησή τους σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου οι καταληψίες στο Πολυτεχνείο κάνουν κάλεσμα για σύγκρουση με την αστυνομία στις 8 το βράδυ.

Συγκεκριμένα οι αντιεξουσιαστές που πραγματοποιούν από το πρωί κατάληψη στο Πολυτεχνείο καλούν σε ανοιχτή συνέλευση και σε σύγκρουση με την αστυνομία. Παράλληλα ζητούν φαγητό τσιγάρα και πολεμοφόδια.

Η ανάρτηση
Η κατάληψη του Πολυτεχνείου εξελίσσεται με επιτυχία, ήδη οι πρώτοι πολιτικοί στόχοι για αποκλεισμό πολιτικών και κομματικών οργανώσεων, που καπηλεύονται την εξέγερση, έχουν υλοποιηθεί.
Καλούμε κόσμο στην ανοιχτή συνέλευση του κατειλημμένου Πολυτεχνείου στις 8 το βράδυ να στελεχώσουν το εγχείρημα, να κάνουμε την εξέγερση πράξη και να συγκρουστούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις.
*Χρειαζόμεστε φαγητό τσιγάρα και πολεμοφόδια
Κατάληψη Πολυτεχνείου


pentapostagma.gr

Το μαθατε; αποζημιώσεις στους πληγέντες υπόσχεται ο Τσίπρας μέσω Τζανακόπουλου ...σαν την 13η σύνταξη


Ο κ. Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή το κράτος έχει την ταμειακή δυνατότητα για άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

 ο πρώτιστο μέλημα για την ελληνική κυβέρνηση και πρώτιστη προτεραιότητα είναι να βρεθούν οι αγνοούμενοι, να μην υπάρξουν νέα θύματα, να μην έχουμε νέες καταστροφές τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ 1, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Αττική.
Ανέφερε ότι έως τώρα έχουν γίνει 90 διασώσεις στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, ο στρατός έχει ανοίξει τα θέρετρά του, ώστε να μη μείνει κανείς χωρίς στέγη και φαγητό και η περιφέρεια Αττικής έχει μεριμνήσει ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Είπε, ακόμα, ότι έχει συγκροτηθεί συντονιστικό κέντρο στην Ελευσίνα, υπό τον γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ενώ επιχειρούν εκατοντάδες οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας της Πυροσβεστικής και του στρατού.
Αναφορικά με ενδεχόμενες ευθύνες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι δεν είναι τώρα η στιγμή για την απόδοση ευθυνών και πρόσθεσε ότι ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε άμεσα από το πρώτο δευτερόλεπτο και «αυτός ήταν ο λόγος που έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση».
Σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών, ο κ. Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή το κράτος έχει την ταμειακή δυνατότητα για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, αμέσως μόλις γίνει η καταγραφή και την αποζημίωση των θυμάτων και όλων όσων έχουν πληγεί.
Πρόσθεσε δε ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει ξεκινήσει σχετικές ενέργειες, προκειμένου να γίνει χρήση του Ταμείου που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Ευρώπη το 2002.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
apozimiwseis-stous-pligentes-uposxetai-o-tzanakopoulos

   

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Το 2013ήταν γιατρός και πολιτικός (ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ) σήμερα είναι και παπάς- ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ; !!!

Κατα κόσμον ΦΙΛΩΤΑΣ ΤΑΛΙΔΗΣ και ....Παιδιάτρος.
 - Το νέο του όνομα: Λουκάς

Δειτε το βίντεο χωρις δημοσιογραφικά σχόλια

 Αφήνουμε τα συμπεράσματα στον Αναγνώστη μας και στούς πολίτες της πόλεως και του νομού Καστοριάς - Ενας νομός με τους μισούς γιατρούς να είναι ταυτόχρονα και παράλληλα και πολιτικοί , τώρα θα τους αγναντεύουμε και σαν παπάδες "ιερούς διπλο-τριπλοθεσίτες και ας μην είμαστε όλοι οι πολίτες απο το όμορφο Αγναντερό Καρδίτσας  όπως ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον σημερινό Αντιμεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτηράκη Αδαμόπουλο  να κύπτη την κεφαλή του ευλαβικά;   στο πέρασμα του πρώην Αντιπεριφερειάρχη παπά !! (;)

 ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ WEST CHANNEL ΦΙΛΩΤΑΣ ΤΑΛΙΔΗΣ (2013)