19 Οκτωβρίου 2017

Ποιοι Έλληνες σχεδιαστές έντυσαν τη "κομουνίστρια" Μπέτυ Μπαζιάνα στην επίσκεψη της στον Λευκό Οίκο του καπιταλισμού


Μπορεί η Δεύτερη Κυρία των Η.Π.Α. η Κάρεν Πενς, να το έκανε το λαθάκι όταν έγραψε το όνομα της Μπέτυς Μπαζιάνα στην επίσημη σελίδα της στο Twitter, εκεί, κάτω από τις φωτογραφίες που συνόδευαν την ανάρτηση σχετικά με τη συνάντηση τους, όμως η τελευταία έμοιαζε πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που βρέθηκε εντός του Λευκού Οίκου. Πραγματοποιώντας μάλιστα μία από τις πιο κομψές εμφανίσης της μέσα σε ένα σικ ιβουάρ ταγιέρ που «έδεσε» με μία μαύρη ζώνη στη μέση.
Τις ενυπώσεις όμως έκλεψαν και οι γόβες της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα οι οποίες υπακούοντας σε μία μεγάλη τάση της μόδας είχαν μία ξεχωριστή nude λεπτομέρεια στο πλαϊνό τους μέρος.

Μισές μαύρες, μισές nude οι γόβες της Μπέτυς Μπαζιάνα είχαν την υπογραφή του έλληνα σχεδιαστή παπουτσιών Στάθη Σαμαντά και είναι κατασκευασμένες από μαλακό μαύρο, ιταλικό δέρμα και σχεδιασμένες σε μία λιτή και πολύ σύχρονη γραμμή.
Όσο για το σικάτο ιβουάρ ταγέρ της αυτό ήταν ένα σχέδιο του οίκου Laskaris που ντύνει την σύζυγο του έλληνα πρωθυπουργού σε πολλές από τις επίσημες εμφανίσεις της.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στον Λευκό Οίκο.

ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ !!!