08 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Υπαξιωματικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και στο χέρι είχε καρφωμένη ένεση και ....δεν ξέρουν αν είναι αυτοκτονια (;;; !!!!) ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ


ΤΙΤΛΟΣ ΣΧΟΛΙΟ : ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΟΥ 

 Υπαξιωματικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη ,στο χέρι είχε καρφωμένη ένεση και ....δεν ξέρουν αν είναι αυτοκτονια (;;; !!!!) ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ

Οι πάντες γνωρίζουμε οτι οι σημέρινοί "ένοικοι" του Μαξίμου με την παρέα τους ανα την Ελλάδα κρύβουν έντεχνα τις αυτοκτονίες.

Υπαξιωματικός του στρατού βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα μέσα στο σπίτι του στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος άντρας είχε στο χέρι του καρφωμένη ένεση, ενώ δίπλα του υπήρχαν αρκετά χάπια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπαξιωματικός για αρκετό διάστημα δεν είχε δώσει σημεία ζωής και για το λόγο αυτό οι γονείς του, οι οποίοι διαμένουν στην Πιερία, ζήτησαν από την Αστυνομία να ελέγξει το σπίτι του.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περαίας εισήλθαν στην οικία του 43χρονου, παρουσία πταισματοδίκη και διαπίστωσαν ότι ο στρατιωτικός ήταν νεκρός.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Περαίας.

Φως στις συνθήκες θανάτου του 43χρονου θα ρίξει η νεκροψία.

Εδω ο παπάς εκει ο παπάς... πλάκα έχει ο ΤσιπροΠαππάς : Οι Εκλογές Θα Γίνουν Το 2019 Και Θα Τις Κερδίσουμε...





«Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί ομαλά. Οι δημοσιονομικοί στόχοι θα επιτευχθούν. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019 και θα τις κερδίσουμε», τονίζει ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews»

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ασκεί κριτική στην αντιπολιτευτική στρατηγική της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και ουσιαστικά τους «πετάει το γάντι» ως προς τα θετικά μέτρα διανομής του υπερπλεονάσματος: «Είμαστε λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν τα θετικά μέτρα διανομής του υπερπλεονάσματος για δεύτερη χρονιά. Πέρυσι, η αντιπολίτευση τα καταψήφισε. Ήταν πραγματικά ντροπή. Η ΝΔ οφείλει αυτή τη φορά να τα ψηφίσει. Να έχει το θάρρος να παραδεχθεί ότι τα πράγματα βελτιώνονται».

Σημειώνει ότι έχει καταρρεύσει το αφήγημα της ΝΔ για «αριστερή παρένθεση», και πως τώρα θα κάνει συνέδριο για να συζητήσει το πρόγραμμα «που ανακοίνωσε ήδη». Αναφέρει ότι η επιλογή της ηγετικής ομάδας του κ. Μητσοτάκη είναι «το “success story Σαμαρά” και η νοσταλγία για την περίοδο 2012-2015». Προσθέτει ότι αυτή την επιλογή «υπηρετούν εξέχοντα μέλη της ακροδεξιάς, τα οποία βρίσκονται στη διοίκηση της ΝΔ και διαμορφώνουν τη στρατηγική, την τακτική, αλλά και τις καθημερινές ανακοινώσεις της ΝΔ, οι οποίες βρίθουν από fake news».

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι η «κυβέρνηση μας δεν θέτει ζήτημα περί παρουσίας ή όχι του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Αυτό που ζητά είναι να τηρηθούν πλήρως τα συμφωνηθέντα από κάθε πλευρά», για να σημειώσει ότι «καθώς η Ελλάδα πράττει ξεκάθαρα το χρέος της, τώρα είναι η σειρά των εταίρων».
Αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, δηλώνει ότι «βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο» και ότι σε λίγες μέρες θα έχει ετοιμαστεί και η προκήρυξη.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «καλείται να επιλέξει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει» και πως «η πρόσφατη εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη δείχνει πως η “δεξιά σοσιαλδημοκρατία” δεν έχει άλλα περιθώρια, καταποντίζεται εκλογικά». «Περιμένουμε πραγματικά να δούμε ποιες θέσεις θα διατυπωθούν για θέματα όπως το κοινωνικό κράτος, η απλή αναλογική, η μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα», προσθέτει.

Στο ερώτημα εάν συμφωνεί πως κάποιοι υπουργοί παίζουν «κατενάτσιο» στις συμφωνίες με την τρόικα, απαντά ότι «η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της, διαπραγματεύεται σκληρά και διεκδικεί το καλύτερο». «Νομίζω», προσθέτει, «ότι η χρήση του όρου “κατενάτσιο” εξυπηρετεί σκοπούς επικοινωνιακούς και ενδεχομένως στοχοποίηση συγκεκριμένων μελών του υπουργικού συμβουλίου».



Τιτλος fyllokaiftero1.blogspot.com








ΜΗ ΤΡΟΪΚΑΝΟ-ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ: Μεσογαίας Νικόλαος: Ήρθε η ώρα της επανάστασης των Ελλήνων........

Μεσογαίας Νικόλαος: Ήρθε η ώρα της επανάστασης των Ελλήνων........ Η ευθύνη της εκκλησίας είναι μεγάλη γιατί έγινε μέρος του κρατικού συστήματος στον τρόπο της σκέψης και της δράσης. Αγκαλιάστηκε με το κράτος και δεν είχε ελεύθερα χέρια να αγκαλιάσει το λαό πλέον.

 

Η άποψη ότι δεν θα αφήσει ο Θεός που λένε κάποιοι της εκκλησίας δεν είναι έτσι . Αφήνει ο Θεός σας πληροφορώ.
Άφησε 400 χρόνια σκλαβιάς άφησε να πέσει η Τσαρική Ρωσία…
Απόσπασμα από συνέντευξη 
Η ευθύνη της εκκλησίας είναι μεγάλη γιατί έγινε μέρος του κρατικού συστήματος στον τρόπο της σκέψης και της δράσης. Αγκαλιάστηκε με το κράτος και δεν είχε ελεύθερα χέρια να αγκαλιάσει το λαό πλέον.
Η εκκλησία τι θέση μπορεί να έχει σε αυτήν την επανάσταση; Και τι μερίδιο ευθύνης έχει σε αυτό το κατρακύλισμα;
Η ευθύνη της εκκλησίας είναι μεγάλη γιατί έγινε μέρος του κρατικού συστήματος στον τρόπο της σκέψης και της δράσης. Αγκαλιάστηκε με το κράτος και δεν είχε ελεύθερα χέρια να αγκαλιάσει το λαό πλέον. Δεν αγκαλιάζεις το λαό μόνο με τα συσσίτια που είναι σημαντικό και αυτό δεν το αμφισβητώ βέβαια .
Τον λαό όμως τον αγκαλιάζεις περισσότερο με τις πολιτιστικές ρίζες του τον πολιτισμό που έχει μέσα του τον τρόπο της σκέψης του τις βαθύτερες εσωτερικές ανάγκες του. Δεν ξεδιψάσαμε τον λαό εμείς αρκεστήκαμε στα ήθη και τα έθιμα στους εξωτερικούς τύπους. Τι έχουμε να πούμε σήμερα στα νέα παιδιά ; ψάξαμε την διάλεκτο των νέων παιδιών ; Αν τα θέλουμε δεν τα θέλουμε για να αυξήσουμε τους οπαδούς του εκκλησιαστικού κλάμπ. Η εκκλησία δεν φτιάχνει οπαδούς. Η εκκλησία φτιάχνει αγίους.
Διαφέρει το ένα από το άλλο. Και άγιος σημαίνει ελεύθερος άνθρωπος. Άγιος δεν είναι αυτός που τηρεί πέντε δέκα κανόνες μηχανικές εντολές. Θα πει ότι είναι κάποιος που κανονικά ελευθερώνεται «τω αγαθώ.» Συναντά έτσι το Θεό . Δεν φαίνεται ο Θεός όταν υπάρχει το νέφος και η ομίχλη των Παθών. Πρέπει να φύγει η ομίχλη για να δεις τον ήλιο.
Είναι αργά πιστεύετε τώρα για την εκκλησία να κερδίσει το χαμένο έδαφος για να κάνει το χρέος της και απέναντι στον πολιτισμό μας ;
Όχι ποτέ δεν είναι αργά. Ίσα ίσα θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία μέσα στην πλήρη απαξίωση των πάντων να δοθεί αυθεντικός λόγος. Σήμερα όμως αυτό που νομίζει η νεολαία ότι είναι εκκλησία, είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα είναι η εκκλησία. Άρα το να πεις τη λέξη εκκλησία σε σουαχίλι δεν θα το καταλάβει ένας που μιλάει ελληνικά. Πρέπει να γίνει ερμηνεία του όρου, του τι είναι εκκλησία. Αν εκκλησία είναι ένας συντηρητισμός δεν το καταλαβαίνει ο νέος και δεν είναι εκκλησία αυτό. Αν εκκλησία είναι ελευθερία δεν το φαντάζεται ο νέος σήμερα, φαντάζεται ένα άλλο πράγμα. Συμβιβασμός συντηρητισμός έτσι το περάσαμε στους νέους.
Αυτήν την εποχή η εκκλησία θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο στήριγμα;
Αν και την ην χτυπούν στήνοντας ένα ψέμα και την τραυματίζουν με τέτοιες πληροφορίες ,αυτή την στιγμή η εκκλησία αποτελεί στήριγμα για το λαό. 60.000 άνθρωποι τρώνε από την εκκλησία «ε χτύπα λοιπόν την εκκλησία να μην φάνε αυτοί οι άνθρωποι.»

Και την χτυπούν γι αυτόν το λόγο. Ένα κράτος ολόκληρο δεν μπορεί να δώσει φαγητό κι εμείς εδώ στηρίζουμε τα ιδρύματα του κράτους. Ε χτύπα λοιπόν την εκκλησία να μην το κάνει και αυτό . Αυτό είναι αυτοκτονία. Ας είναι ο στόχος τους αυτός και πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι στόχοι από αυτούς που χτυπούν την εκκλησία .Ας είναι όμως και αυτοί που χτυπιούνται αγνοί και καθαροί για να μπορέσουν με την μαρτυρία της ζωής τους να επιβεβαιώσουν τον λόγο τους .
Θα γίνει αυτή η στροφή;

Δεν ξέρω τέτοια τύφλωση που βλέπω να υπάρχει και τέτοια κακότητα μικρότητα μικροψυχία και στενοκαρδία. Όταν βέβαια βρεθεί κανείς σε αδιέξοδο ψάχνει για διεξόδους. Αν εμείς ανοίξουμε την πόρτα αυτής της εκκλησιαστικής διεξόδου θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Όσο παραμένουμε μουδιασμένοι παρατηρητές δεν θα αλλάξει τίποτα . Τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους.
Η άποψη ότι δεν θα αφήσει ο Θεός που λένε κάποιοι της εκκλησίας δεν είναι έτσι . Αφήνει ο Θεός σας πληροφορώ. Άφησε 400 χρόνια σκλαβιάς άφησε να πέσει η Τσαρική Ρωσία και να επικρατήσει η μπολσεβική επανάσταση και η αθεΐα και να γκρεμιστούν οι ναοί. Άφησε πολλά πράγματα στην ιστορία και γιατί να μην αφήσει και τώρα; Τι έχει δηλαδή με μας; Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα αφήσει ο Θεός αλλά αν εμείς θα αφήσουμε το Θεό. Τον αφήσαμε ,τον αφήσαμε. Δυστυχώς.
Υπάρχει όμως ένας λαός που έχει σπόρο μέσα του και ο άθεος έχει σπόρο για το αγνό. Δεν το πιστεύει όμως ότι μπορεί να είναι αληθινό. Αυτή είναι η αποστολή της εκκλησίας να φυτρώσει ο σπόρος.
Αυτό πάνε να γκρεμίσουν. Αν δουν ότι ένας χτίζει κάτι έρχεται το σύστημα να το γκρεμίσει αυτό . Αρχίζουν και ρίχνουν λάσπη λέγοντας ότι αυτός ας πούμε είναι απατεώνας ,είναι υποκριτής. Δεν πειράζει όμως η εκκλησία στηρίζεται σε μάρτυρες. στηρίζεται σε Χριστό Σταυρωμένο ηττημένο. Η μεγαλύτερη νίκη είναι η ήττα του Σταυρού.

Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος συκοφαντημένος και εξόριστος ήταν .Αυτός όμως έμεινε στην ιστορία και σε αυτόν πίστεψε ο λαός. Δεν πίστεψε στους άλλους. Και σήμερα το ίδιο θα γίνει αρκετά μας χάιδεψαν θα μας κοπανήσουν τώρα και από αυτό το κοπάνημα θα βγει η δόξα μας .
Τι ανατρεπτικό θα μπορούσε να γίνει κατά τη γνώμη σας ώστε να αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα ώστε και η εκκλησία να μην έχει μόνο αυτήν την μονότονη όψη και την παθητική θα έλεγα στάση στα γεγονότα;
Φανταστείτε ο Αρχιεπίσκοπος να έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια του.Για παράδειγμα γίνεται ένα πανηγύρι σε μια μεγάλη μητρόπολη ας πούμε του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη . Είθισται να κάνουν δώρα και τραπέζια στους δεσποτάδες κλπ.
Φανταστείτε αντί να κάνει τραπέζι στους επισήμους και σε άλλους ο δεσπότης να πει όχι. Η μητρόπολη αυτήν την στιγμή έχει να δώσει για δώρα αλλά δεν θα δώσει. Θα δώσει στα συσσίτια και αντί για τραπέζι στο ξενοδοχείο τάδε θα πάμε με τους
τσιγγάνους να φάμε. Και δεν θα το κάνουμε για να δείξουμε θα φάμε φασολάδα γιατί είναι Τετάρτη.Ο Αρχιεπίσκοπος λοιπόν μπορεί να μπει μπροστά και να μας οδηγήσει σε τέτοιες κινήσεις.
Υπάρχουν αυτοί όμως οι άνθρωποι που θα πρωτοστατήσουν;

Να βρούμε ανθρώπους ηγετικές φυσιογνωμίες με τον θησαυρό αυτό στην ψυχή τους και να τους βγάλουμε μπροστά. Πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι που ο ένας θα συμπληρώσει τον άλλον και θα τραβήξουν μπροστά. Ο καθένας ότι έχει θα βάλει ο ένας το πνεύμα του ο άλλος το έργο του , ο άλλος τα χαρίσματά του. Είναι μεγάλη δύναμη να βγει μια συντονισμένη προσπάθεια από ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο χρησιμοποιώντας αυτόν τον θησαυρό. Έτσι θα βγούμε μπροστά αγνά και καθαρά. Είναι δύναμη αυτό.
Μέσα από τους 3 πρώτους αιώνες υπάρχουν 11 εκατομμύρια επώνυμοι μάρτυρες τότε κυοφορήθηκε η εκκλησία. Μέσα από 250 χρόνια διωγμών υπαρκτικού εκφυλισμού. Έτσι βγήκε η εκκλησία. Και τώρα που κρατικοποιηθήκαμε και γίναμε υπάλληλοι δεν βγαίνει τίποτα.
Δόξα είναι η αφάνεια εκεί γίνεται η δουλειά. Σήμερα μας έχει σκεπάσει η κρίση. Από πάνω έχει νέφος από κάτω όμως έχει πράγμα….

Μπορούμε και χωρίς τους πολιτικούς ;
Φυσικά μπορούμε και χωρίς αυτούς. Η ζημιά άρχισε από αυτούς και από την καταστροφή της παιδείας εδώ και 30 χρόνια και θέλει τώρα 60 χρόνια για να επανέλθουμε.
Η αλλαγή πρέπει να γίνει στην παιδεία για να αλλάξει η νοοτροπία μας. Όχι τώρα που πρέπει να μάθουμε τον ελληνικό πολιτισμό σαν ξένη γλώσσα στους Έλληνες. Και δεν πρέπει να βλέπουμε τι κάνουν οι πολλοί η κατάσταση θα αλλάξει από πυρήνες, πυρήνες αντιστάσεως. Φιλική εταιρεία δεν ήταν πολλοί ήταν λίγοι. Κολοκοτρώνης , προύχοντες ήταν λίγοι. Εδώ εκεί δεξιά αριστερά έτσι γίνονται οι επαναστάσεις που είπαμε πριν. Να υπάρξουν ομάδες ανθρώπων που να λένε αλήθειες και να συσπειρωθούν και να δει ο καθένας τι μπορεί να κάνει από το δικό του μετερίζι.
Νιώθω σαν να θέλω να βγάλω τον πόνο της ψυχής μου έχω πάθος μέσα μου και έχω ανάγκη να το εκφράσω όπως και άλλοι θα είναι σαν εμένα.
Πρέπει να γίνει επανάσταση Πίστεως διότι το έρισμα της Πίστεως μας σπάσανε γι αυτό μετά δεν υπάρχουν αξίες.

Εγώ τις ελπίδες μου δεν τις στηρίζω καθόλου στους πολιτικούς. Τελειώσανε , δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη ούτε εδώ. Θα ήθελα να είχαμε τους καλύτερους πολιτικούς να διαχειριστούν και να εμπνευστούν καταστάσεις. Η ιστορία στηρίζεται σε σωστές πολιτικές αποφάσεις και η καταστροφή στηρίζεται σε λάθη συγκεκριμένων ανθρώπων. Η επιτυχία μιας επανάστασης οφείλεται σε πρόσωπα.
Αλλά εγώ το πολιτικό σύστημα δεν τον πιστεύω πολύ . Η επανάσταση είναι πολιτισμός. Σήμερα όλοι πιστεύουν ότι πόλεμοι και επαναστάσεις γίνονται με την οικονομία ,όχι λοιπόν οι πόλεμοι γίνονται με τον πολιτισμό.

Εγώ είμαι γεμάτος φωτιά αυτήν την στιγμή μέσα μου , λεφτά δεν έχω αλλά αγαπώ τον πολιτισμό μας τον θησαυρό μας γι αυτό παράτησα την επιστήμη γιατί δεν μετράει τόσο μέσα μου όσο αυτά που σας είπα. Άφησα την επιστήμη γιατί δεν πιστεύω σε μια επιστημονική επανάσταση σε ανατροπή του κόσμου από την επιστήμη. Πιστεύω στην ανατροπή των δεδομένων από τον πολιτισμό.

ΠΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΑΨΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ;



berikoko0_1

Bioflorina-Biokott" Βότανα-Παραδοσιακά
χειροποίητα προϊόντα-Μαρμελάδες -Γλυκά κουταλιού-Λικέρ -Μέλι
Μας το αποκαλύπτει η μακροβιότερη φυλή του κόσμου οι περίφημοι Χούνζα του Πακιστάν που ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Αυτοαποκαλούνται μάλιστα απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης.

Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.
Το κουκούτσι από το βερύκοκο περιέχει τη Β17. Η βιταμίνη Β17 (ή αμυγδαλίνη) λοιπόν, είναι μία ουσία που βρίσκεται στους πυρήνες, δηλαδή στα κουκούτσια , των περισσότερων φρούτων. Τέτοια είναι τα βερίκοκα, τα μήλα, τα κεράσια, τα αχλάδια , τα δαμάσκηνα, τα μανταρίνια καθώς και τα αμύγδαλα. Παρ” όλα αυτά η συγκέντρωση της βιταμίνης αυτής στα βερύκοκα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Η αμυγδαλίνη απομονώθηκε από τα κουκούτσια του βερύκοκου πριν από περίπου 100 χρόνια και έχει καταγραφεί στα φαρμακολογικά λεξικά. Αν και περιέχει κυάνιο, αυτό είναι χημικά αδρανές. (ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 2-3 ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ)
Τι είναι όμως η αμυγδαλίνη ή αλλιώς Β17?
Η αμυγδαλίνη είναι η κατεξοχήν αντικαρκινική ούσια. Έχει παρατηρηθεί ότι η αμυγδαλίνη έχει ευεργετική δράση πάνω στα καρκινικά κύτταρα. Ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί φάρμακο κατά του καρκίνου, ειδικά όταν αυτός έχει ήδη εκδηλωθεί. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η χρήση της βιταμίνης Β17 έχει περισσότερο προληπτικό χαρακτήρα παρά θεραπευτικό.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΠΙΚΡΩΝ ΠΥΡΡΗΝΩΝ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 2-3 ΤΕΜΑΧΙΑ
* Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
*Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα)..
* Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
* Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).
Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17.

Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Τι θα γίνονταν τα τεράστια κέρδη τους που φτάνουν σε τρις παγκοσμίως; Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών.

Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν !!!
Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.
Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα.
Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
berikoko0_1
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή. Ξέρετε εσείς… Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες.
Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών.
* Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.
Ενώ τα σύγχρονα πολυεθνικά θηρία, επιβάλλουν την άποψή τους για χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, κανένας μα κανένας δεν μιλάει για την αξία της σωστής διατροφής. Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτήστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή.
Κανόνας Νο1:
* Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
* Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.
* Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
* Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
* Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.
Τρώτε επίσης:
* Άγρια αψιθιά.
* Cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (το βρίσκετε στα φαρμακεία).
* Φλούδα νεραντζιού.
* Γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
* Ραδίκι.
* Κανέλα.
* Κόλιανδρο.

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως.
Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη. Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, θα έχουμε καλή υγεία; Το κλειδί είναι η ισορροπία.



elanadeis.gr

Επιστρατεύθηκε μέχρι και το facebook (το στηριγμα των Τσιπρομαύρων καθεστώτων ανα τον κόσμο) για να κατεβάσει την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα!






 Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ.

Κι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ταρακούνησε τον σαθρό θρόνο της ανώμαλης - διεστραμμένης συγκυβέρνησης των
ψεύτο-κουμμουνιστοκατσιαπλιάδων με όσα δήλωσε για το νομοσχέδιο που έφεραν και αφορά στην αλλαγή ταυτότητας και... επιστράτευσαν τους δαίμονές τους, προκειμένου  να κατεβάσουν την ανάρτησή του.

Να υπενθυμίσω τι είχε γράψει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ... και προκάλεσε την οργή των ... τιριτάνγκα, που φυσσάνε τον κουραμπιέ...που γυαλίζουν το πόμολο... εντός και ... εκτός συγκυβέρνησης...



ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ, λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ, είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και ΦΩΤΙΖΕΙ τα σκοτάδια που μας επιβάλει η ανωμαλία των κυβερνώντων...


Με νεώτερη  ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο f.b., ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ, γράφει:


"Επιστρατεύτηκε μέχρι κ το fb κ κατέβασε την ανάρτηση που ειχα κάνει. 
Αυτα που ειπα ισχυουν κ δεν αλλάζω τιποτα. 

Όσο κ να το θέλετε δεν θα με φιμωσετε. 

Η κατακραυγή του κόσμου είναι μεγάλη κ δεν την σταματάει τιποτα. "
Vasilis Tsiartas
Όχι, ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ... η κατακραυγή του κόσμου, δεν σταματάει με τίποτα πια... 

Και μπορεί το ποτάμι να ήταν βουβό μέχρι τώρα, άρχισε όμως να κοχλάζει και τα νερά του να γίνονται ορμητικά...

ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ!