19 Σεπτεμβρίου 2017

Το <παιδι> του ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ εχει εταιρεια διαχειρισης κοκινων δανειων και εκβιαζουν τον κοσμακη....ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ μια παρεα ειναι ολοι για τις μπιζνες.



Χριστίνα Παπακωνσταντίνου Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών επί κυβερνήσεως Σαμαρά, με πολιτικό προιστάμενο τον Γιαννη Στουρναρα ,ανωτατη υπαλληλος τοτε του ΓΛΚ. Υπήρξε ειδική διαπραγματεύτρια με την τρόικα έχοντας και την θέση της Γενικής Γραμματέως
Δημοσιονομικής Πολιτικής στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.Μετα την απομακρυνση της απο την κυβερνητικη θεση απεχωρησε και απο το ΓΛΚ και ριχτηκε στην διαχειρηση κοκκινων δανειων .
ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα δανεια της ΑΣΠΙΣ BANK που δεν υπαρχει τωρα..ο κοσμακης δεν πληρωνε γιατι δεν γνωριζε εαν πρεπει να πληρωσει ...που να πληρωσει εφοσον δεν ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΑΠΕΖΑ....???
ΤΣΙΠΡΑ παρε τα χρηματα απο τα κομματα και χαρισε στους ταλαιπωρους αυτα τα μικρο δανεια ....εαν θελεις να γινεις μαγκας...
ΑΛΛΙΩΣ θα εχεις την τυχη των προηγουμενων

Σήμερα είναι σε ηγετικη θεση στην εταιρία κορακιών PQH μαζι με αλλα αστερια της διακυβερνησης 2011-2015 .Ειναι η κυρια που σαν Γ.Γραμμ. ειδε τον Τομσεν και λιποθυμησε ,σημερα μολις ακουν την εταιρεια της λιποθυμουν εκατονταδες Ελληνες

 Πηγή:Φωνακλάς


ΔΙΑΒΑΣΤΕ τωρα να δειτε το κοριτσι αυτο τι ταλεντο ΗΤΑΝ..
1ο...Ποια είναι η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου που λιποθύμησε μπροστά στον Τόμσεν
2ο....http://www.protothema.gr/economy/article/263140/poia-einai-h-nea-gg-toy-ypoyrgeioy-oikonomikon/

Τ. Κουίκ προς Λιβανέζους: Η Ελλάδα μπήκε σε νέα εποχή ανάπτυξης ελάτε να επενδύσετε

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.- ΤΙ ...ΌΤΑΝ ;..ΠΑΝΤΑ!!

fyllokaiftero1.blogspot.com

Τ. Κουίκ προς Λιβανέζους: Η Ελλάδα μπήκε σε νέα εποχή ελάτε να επενδύσετε

Την πορεία της ελληνικής οικονομίας ανέλυσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ, τονίζοντας πως μπήκε σε μία νέα πορεία και εποχή, σε χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη του ελληνο-λιβανικού επιχειρηματικού φόρουμ, που διεξάγεται στη Βηρυτό.

«Μετά από επτά χρόνια οικονομικών αναπροσαρμογών και μεταρρυθμίσεων, που είναι γεγονός ότι είχαν μεγάλο κόστος στις κοινωνικές και επιχειρηματικές δομές της πατρίδας μου, η ελληνική οικονομία μπήκε πλέον σε μία νέα πορεία. Σε νέα εποχή» ανέφερε από το βήμα του φόρουμ ο κ. Κουίκ, ο οποίος βρίσκεται στο Λίβανο ως επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής του υπουργείου Εξωτερικών. «Πορεία, η οποία εκτός από τους θετικούς δείκτες που αναγνωρίζουν όλοι οι παράγοντες της διεθνούς αγοράς, εκπέμπει πλέον εμπιστοσύνη, που βοηθά στην ανάκαμψη μεγάλων επενδύσεων στην Ελλάδα, σημειώνοντας ταυτόχρονα θεαματική πτώση του δείκτη της ανεργίας» πρόσθεσε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Επίσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής, απηύθυνε -εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης- πρόσκληση στους επενδυτές του Λιβάνου να έρθουν στην Ελλάδα για επιχειρηματικές δραστηριότητες σε προσοδοφόρους τομείς, όπως είναι ο κατασκευαστικός, ο τουριστικός, ο αγροτικός, ο ναυτιλιακός.

Απευθυνόμενος στους Λιβανέζους και Έλληνες επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο φόρουμ, στον πρόεδρο των Επιμελητηρίων του Λιβάνου, Μοχάμεντ Τσάουκαρ (Mohamed Choucair) και στον πρόεδρο του Λιβανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Γκάμπι Τάμερ (Gabi Tamer), ο κ. Κουίκ μίλησε για τις μεγάλες ξένες επενδυτικές δραστηριότητες που γίνονται στην Ελλάδα, προβάλλοντας ειδικότερα την COSCO και τη FRAPORT. Ακόμη, τόνισε, σύμφωνα με την ανακοίνωσή, το πρότζεκτ των 8 δισ. του Ελληνικού «που καμία γραφειοκρατία δεν μπορεί να ανακόψει», τις τεράστιες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα, που ξεκίνησαν με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και προχωρούν με ταχεία αξιοποίηση διεθνών επενδυτικών αιτημάτων ύψους 350 εκατ. ευρώ που έχουν κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομίας, τη μεταβίβαση του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική Ferrovie, καθώς και την πολιτική των Συμπράξεων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
Επίσης, ο κ. Κουίκ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον «νόμο Σταθάκη», διευκρινίζοντας πως «προστατεύει την κάθε επένδυση από την ώρα έναρξής της στην Ελλάδα, από την όποια δυσμενή φορολογική μεταβολή, προσφέροντας ασφάλεια στην επένδυση και θεραπεύοντας ένα από τα βασικά μειονεκτήματα δεκαετιών της ελληνικής οικονομίας ως προς την προσέλκυση ξένων επενδυτικών κεφαλαίων».

Στο επιχειρηματικό φόρουμ, τον υφυπουργό Εξωτερικών προλόγισε ο Έλληνας πρέσβης στη Βηρυτό, Θεόδωρος Πασσάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στη συμβολή της επιχειρηματικής προσέγγισης των δύο χωρών, την ελληνική ομογένεια στον Λίβανο, σημαντικό μέρος της οποίας επιδίδεται σε αξιόλογες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η Ελλάδα είναι ο πέμπτος σε μέγεθος προμηθευτής του Λιβάνου, σε ένα εμπορικό ισοζύγιο που έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης προς όφελος και των δύο χωρών.

Σημειώνεται, πως το ελληνο-λιβανικό επιχειρηματικού φόρουμ που πραγματοποιείται σήμερα στη Βηρυτό συνδιοργανώνουν το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, η ελληνική πρεσβεία στον Λίβανο και το Εμπορικό, Βιομηχανικό και Αγροτικό Επιμελητήριο του Λιβάνου.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Μέσω : riberal.dr

ΕΚΤΑΚΤΟ - Xτύπησαν τον Δημοσιογράφο Στέφανο Χίο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπιδων!




Τα κοράκια καραδοκούσαν στα δικαστήρια!

Άγριους προπηλακισμούς δέχτηκε πριν από λίγο ο Στέφανος Χίος και ο δικηγόρος του μέσα στα
δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπιδων!
2 φουσκωτοί με χαρακτηριστικά ανθρώπων της νύχτας χτύπησαν τον Δημοσιογράφο Στέφανο Χίο!
Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του συνάδελφου μας



Η μάχη των μαχών. Η δίκη της αλήθειας. Καμμένος κατά Χίου. 



Τι είπε ο άνθρωπος!– του Νίκου Μπογιόπουλου



Διαβάστε και ακούστε την ανατριχιαστική του δήλωση στη ΔΕΘ

 
«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».

Ποτέ ίσως άλλοτε στην ιστορία αυτού του τόπου σε μια φράση δεν έχουν ειπωθεί τόσα πολλά. 
Για την ακρίβεια δεν είχε προσφερθεί στο φιλοθεάμον κοινό τέτοιο ξεβράκωμα από τον γυμνό βασιλιά του νεοφιλελευθερισμού. 

Τι μας είπε ο «μετριοπαθής», ο «ήπιος», ο «κεντροδεξιός» κύριος Μητσοτάκης;
Ότι η κοινωνική ισότητα καταστρατηγεί τη δημοκρατία και ότι κινείται στον αντίποδα της ανθρώπινης φύσης! 

Ότι η «ανισότητα» (προσέξτε: η ανισότητα» και όχι η «διαφορετικότητα») αποτελεί στοιχείο του ανθρώπινου DNA και άρα είναι ο αρμός πάνω στον οποίο πρέπει να οικοδομούνται οι ανθρώπινες κοινωνίες! 

Ο κ.Μητσοτάκης,ακολουθώντας τον «ευθύ» δρόμο του νεοσυντηρητισμού και όχι την σοσιαλδημοκρατική τεθλασμένη του κ.Τσίπρα (ιδού η… διαφορά τους) ήταν αποκαλυπτικός:
Δια των χειλέων του η κοινωνική ανισότητα έφτασε να συνιστά ξετσίπωτα πολιτικό πρόταγμα και να ξεστομίζεται επίσημα ως προεκλογικού τύπου διακηρυκτικός λόγος!
Τύφλα να έχει ο  κοινωνικός δαρβινισμός!Τύφλα να έχει ο Μάλθους! 
Ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος αγορεύει περί το μέλλον, ο οποίος ομιλεί εν έτει 2017 για να μας πουλήσει τα οράματα του για το πώς θα είναι η Ελλάδα το 2030, μας το ξεκαθάρισε (εν τη πολιτική αφελεία του;): Θέλει μια χώρα, μια κοινωνία κι έναν λαό που θα ζούνε… 250 χρόνια πίσω.

Πίσω κι από εκείνο το «Ελευθερία – ΙΣΟΤΗΤΑ – αδελφοσύνη» της Γαλλικής Επανάστασης! 
Τόσο «μαύρο» είναι το μέλλον που μας τάζουν. Φτιαγμένο με τα ίδια πάντα καπιταλιστικά υλικά, με τις ίδιες θεωρίες περί «άξιου και ικανού», με την ίδια κατασταλτική ιδεοληψία που αντανακλά και θέλει να αναπαραγάγει σε επίπεδο συνείδησης την επιβολή του «δίκιου του ισχυρού».

Και που όταν ανοίγουν οι υπόνομοι του συστήματος, εμφανίζονται κάποιοι και τα χρησιμοποιούν όλα αυτάγια να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στους νόμους της Νυρεμβέργης.
Γρηγορείτε!

 Ακούστε την ανατριχιαστική του δήλωση στη ΔΕΘ σε Βίντεο στο " ημερόδρομος "