18 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από Φαρμακευτική εταιρεία: Παραδέχεται την σκόπιμη εξάπλωση του καρκίνου μέσω εμβολίων!


ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από Φαρμακευτική εταιρεία: Παραδέχεται την σκόπιμη εξάπλωση του καρκίνου μέσω εμβολίων!
Μια συνέντευξη που κανείς ποτέ δεν έδειξε…Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της
-η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Αυτό το τομέας αυτός που έχουμε εμπιστοσύνη, ψεύδεται: Η CIA, Hollywood & Βιοτρομοκρατία, παράγονται και διανέμονται ελεύθερα στους καταναλωτές

Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβολία της Merck εξάπλωνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.
Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).
– Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον (στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο (MMR ας πούμε). Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η Μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η Μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε.
Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την Μαιρούλα στον (στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την Μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγο του εμβολίου που έκανε η Μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.
– Πήραν την Μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος.

Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την Μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος.
Τότε κυνικά ο νευρολόγος τους είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό: Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο; Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; Ξαναρωτάει η μητέρα:Πως γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. Οι γονείς ξέσπασαν σε λυγμούς.
– Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή Μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.
Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά.

Για προσεξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:
– Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η Μαιρούλα μεταφέρεται στο πολυδιαφημισμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΔΑ. Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η Μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. Αφού μπήκε στο δωμάτιο η Μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από Ινδία και Πακιστάν. Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ο(Η) ογκολόγος απάντησε:Διότι το υπουργείο υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.

– Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της Μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η Μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η Μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου (η μία 4ήμερη).
Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης. Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.

– Η θεραπεία της Μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. Έτσι η Μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. Την Τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία.

 Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία τελικά πέθανε.

pitsiriki1

Όταν ο Κοντονής έκανε παρέλαση στη Βόρεια Κορέα

Όταν ο Κοντονής έκανε παρέλαση στη Βόρεια Κορέα
Γιώργος Κατσίγιαννης

Ηταν Ιούνιος του 1989 όταν το λαοκρατικό καθεστώς της Βορείου Κορέας, υπό τη σιδηρά διοίκηση του ανώτατου ηγέτη της χώρας, Κιµ Ιλ Σουνγκ, παππού του Κιµ Γιονγκ Ουν, άνοιγε τα σύνορα για να υποδεχτεί -για τελευταία φορά ίσως - στην Πιονγιάνγκ χιλιάδες ξενόφερτους επισκέπτες.

Νέους και νέες από αριστερές οργανώσεις, στο πλαίσιο του 13ου Παγκόσµιου Φεστιβάλ Νεολαιών, που σε επίπεδο προετοιµασίας και προληπτικού ελέγχου περνούσε από τη Μόσχα επίσης για τελευταία φορά. Αυτό γιατί τα γεγονότα που ακολούθησαν το ίδιο έτος σήµαναν τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και την κατάρρευση του «υπαρκτού σοσιαλισµού» στην Ευρώπη, ενώ η διεξαγωγή του συγκεκριµένου φεστιβάλ διεξήχθη µε νωπή την εξέγερση των φοιτητών στην Πλατεία Τιεν Αν Μεν του Πεκίνου και στο εσωτερικό της Ελλάδας βρισκόταν στα σκαριά ο σχηµατισµός κυβέρνησης ανάµεσα στη Ν.∆. και τον Συνασπισµό της Αριστεράς και της Προόδου (ΚΚΕ και ΕΑΡ).
Είκοσι οκτώ χρόνια µετά, και ενώ η Β. Κορέα βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο του παγκόσµιου ενδιαφέροντος εξαιτίας της επικίνδυνης τροπής που έχει λάβει η σφοδρή αντιπαράθεση ανάµεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντ. Τραµπ, και το καθεστώς της Πιονγιάνγκ και τον εγγονό της δυναστείας των Κιµ, τα «Π», σε ένα «οδοιπορικό µνήµης», µε φωτογραφικά ντοκουµέντα και µαρτυρίες παρουσιάζουν τους τελευταίους Ελληνες που πάτησαν το πόδι τους εκεί τον Ιούνιο του 1989, καθώς µε το πέρασµα του χρόνου η χώρα αποµονώθηκε πλήρως από τη διεθνή κοινότητα.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/otan-kontonis-ekane-parelasi-sti-voria-korea

Προκαλεί την κοινωνία ο Μητσοτάκης: Να κλείσουν τα ελαιοτριβεία για να γίνουμε ανταγωνιστικοί”


mits
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Μητσοτάκης: Για να γίνει η χώρα ανταγωνιστική, θα πρέπει να κλείσουμε …ελαιοτριβεία! ΦΑΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!


: Δεν γίνεται π.χ. στην Κρήτη να έχουμε 3ψήφιο αριθμό ελαιοτριβείων, δεν θα γίνουμε ποτέ ανταγωνιστικοί

Είναι δυνατόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην γνωρίζει ότι εάν ο ελαιόκαρπος δεν αλεστεί μέσα σε λίγες ώρες από τη συλλογή του η ποιότητα του λαδιού πάει περίπατο; Μα φυσικά το γνωρίζει. Και αν δεν το γνωρίζει αυτός, το γνωρίζουν σίγουρα οι σύμβουλοι του που τον έβαλαν να πει αυτή την ασυναρτησία.

Της οποίας φυσικά η σκοπιμότητα είναι ξεκάθαρη. Μονοπωλιακές καταστάσεις στα ελαιοτριβεία ώστε ο παραγωγός να συνθλίβεται στις απαιτήσεις γνωστών πολυεθνικών. Από τις οποίες κάποιοι πολιτικοί δέχονται χορηγίες εκατομμυρίων. Μέσω διαφημιστικών εταιριών. Σύντομα στις οθόνες σας.

Posted by olympiada

by

Λεφτά υπάρχουν: Ο Πάνος Καμμένος με τζάγκουαρ ψωνίζει στο Λονδίνο!!! (φωτογραφίες)

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ OI NEOI ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ SHOPPING THERAPY

Λεφτά υπάρχουν: Ο Πάνος Καμμένος με τζάγκουαρ ψωνίζει στο Λονδίνο!!! (φωτογραφίες)

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ SHOPPING THERAPY

Για άλλη μια φορά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απασχολεί αρνητικά την ειδησεογραφία και... κρεμιέται στα μανταλάκια εξαιτίας των παθών του για μεγάλη ζωή - Δείτε τον να ψωνίζει στο Λονδίνο με τη τζάγκουάρ του την ώρα που ο λαός στενάζει κάτω από το ζυγό των μνημονίων.
Την Παρασκευή 16/09/2017, το μεσημέρι, συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό της εφημερίδας «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου», να πραγματοποιεί ξένοιαστος κι ανέμελος τα ψώνια του και να τα τοποθετεί στο πολυτελές αυτοκίνητό του.
kammeno 2
Προφανώς και είναι δικαίωμά του κ. Καμμένου να ψωνίζει όπου θέλει και να κυκλοφορεί με ότι αυτοκίνητο θέλει...
Άλλωστε και πλούσιος είναι και σκαφάτος είναι, όπως φαίνεται από τη φορολογική του δήλωση.  
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
kammeno 1
Καλό θα είναι, ο κύριος υπουργός να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες εμφανίσεις του και να μην προκαλεί τον ελληνικό λαό που δεν έχει να πληρώσει ούτε την εφορία, ούτε τον ΕΝΦΙΑ, ούτε τη ΔΕΗ, ούτε καν τα βιβλία και τα τετράδια των παιδιών του...
Βεβαίως, ο κ. Καμμένος δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει επίδειξη της οικονομικής του επιφάνειας. Θα θυμάστε βεβαίως όταν ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής το πετσόκομμα των συντάξεων των 300 ευρώ με ζώνη Hermes!!!
Αξέχαστη εικόνα.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ!
Να τα λέμε κι αυτά και να τα δείχνουμε για να ξέρει ο ελληνικός λαός ποιους πληρώνει και που πάνε οι φόροι που καταβάλλει, πληρώνοντάς τους με αίμα.
Φανταστείτε να είχε και κάποιο επάγγελμα ο κ. Καμμένος. Θα αγόραζε όλο το Λονδίνο... στο πλαίσιο του shopping therapy που κάνει για να ξεφύγει από τα προβλήματα και να ξεσκάσει...
Συμπέρασμα: Λεφτά υπάρχουν...

Σκάνδαλο: Δεν πάει ο νους σας πόσο στοίχισαν τα λάστιχα της κυβερνητικής λιμουζίνας του Τσίπρα !


Σκάνδαλο: Δεν πάει ο νους σας πόσο στοίχισαν τα λάστιχα της κυβερνητικής λιμουζίνας!
Ίλιγγο προκαλεί το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά και τοποθέτηση τεσσάρων ελαστικών για την κυβερνητική λιμουζίνα των 6.000 κ.ε., την ώρα που η χώρα παραμένει σε βαθιά οικονομική ύφεση και οι Έλληνες υποχρεώνονται σε περικοπές βασικών αγαθών( όπως τρόφιμα ) προκειμένου να βγάλουν τον μήνα. 

Η προμήθεια των ελαστικών για το θηριώδες όχημα, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έγινε με απευθείας ανάθεση «λόγω έκτακτης και κατεπείγουσας ανάγκης που συνίσταται στην αποτροπή ακινητοποίησης του μηχανοκίνητου στόλου, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες της Υπηρεσίας μας».

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το κόστος των τεσσάρων ελαστικών ειδικού τύπου με διαστάσεις 245/700/470-116 ανήλθε σε 12.999,96 ευρώ ή διαφορετικά 3.250 ευρώ το κάθε ελαστικό!
Με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε και η αμοιβή για την τοποθέτηση των ελαστικών στην κυβερνητική λιμουζίνα, που έφτασε τα 1.998,88 ευρώ!

Επισημαίνεται πως η προηγούμενη αντικατάσταση ελαστικών στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2015 έναντι 984 ευρώ, ενώ είναι πολλών χιλιάδων ευρώ τα χρηματικά εντάλματα τα τελευταία χρόνια για τα service του εν λόγω οχήματος.