15 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε ΟΛΟΙ! - Απορρίφθηκε η μήνυση Σωματείου κατά Παυλόπουλου-Τσίπρα-Θάνου για «εσχάτη προδοσία» - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της Προέδρου του Αρείου Πάγου υπέβαλε προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το
νεοσυσταθέν «Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος» (Σ.Ε.Υ.Σ.)! 
Όπως αναφέρεται στη μήνυση που υποβλήθηκε τον Μάρτιο του 2017 οι Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας μηνύονται «διότι τέλεσαν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, σύμφωνα με το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα». 
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός διότι με την έγκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση του Ιουλίου 2015 που αναφέρει ότι: 
«Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο...».

Το σωματείο σχετικά με την απόφαση σχολιάζει τα εξής:

«Το σωματείο μας, συνεπές ως προς τις υποχρεώσεις που ανέλαβε, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά προς τον κ. Τσίπρα, τον κ. Παυλόπουλο και την κ. Θάνου για εσχάτη προδοσία. 
Η μήνυση αυτή αρχειοθετήθηκε ως απαράδεκτη για τον κ. Παυλόπουλο επειδή δεν προέκυψε εσχάτη προδοσία στην άσκηση των καθηκόντων του και για την τρίτη με το σκεπτικό ότι δεν τέλεσε απολύτως καμία αξιόποινη πράξη. 
Ενώ οι πολίτες περιμένουν χρόνια για να εξελιχθεί μια υπόθεση τους στα Ελληνικά Δικαστήρια, η παρούσα μήνυση μόλις σε 15 μέρες πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων από την Εισαγγελέα Χ. Φραγκιά. 

Αξιοσημείωτο βέβαια αποτελεί το γεγονός ότι ως προς τον κ Τσίπρα προχωράει μιας και η κ Θάνου δεν είχε ακόμα τοποθετηθεί στο γραφείο του "αμισθή". Προφανώς και ξεχάστηκε ως προς το πρόσωπο του η αρχειοθέτηση της έστω και εκ των υστέρων, καταδεικνύοντας την απόλυτη περιφρόνηση των προσώπων αυτών ως προς το σύνολο του Ελληνικού λαού. 
Η εν λόγω Εισαγγελέας τοποθετήθηκε από τον Συριζα στο τμήμα διαφθοράς και δεν χρεώνεται υποθέσεις αλλά κατ’ εξαίρεση χειρίστηκε την παρούσα όλως τυχαίως. 

Το σωματείο θα συνεχίσει παρά ταύτα να υποστηρίζει με κάθε ενεργεία του την περιφρούρηση του Συντάγματος προβαίνοντας σε κάθε αναγκαία ενέργεια».

Διαβάστε το σκεπτικό του Εισαγγελέα για την απόρριψη της μήνυσης:



Καστοριά : Eκλεβε ρεύμα και συνελήφθη -Η ΔΕΗ κατακλέβει χρόνια τον λαό και δεν συνελήφθη κανείς

- Η ΔΕΗ κατακλέβει χρόνια τον λαό με δεκάδες τρόπους  και δεν συνελήφθη κανείς.

- Καταστρέφει δεκάδες συσκευές  προιόντα στα σπίτια του φτωχοποιημένου λαοιύ και τα εργαστήρια τροφιμων κ.α με τις επανωτές διακοπές ρευματος και αυξομειώσεις τάσεως

και δεν συνελήφθη κανείς.

rp_police6.jpg


Συνελήφθη χθες, (14-09-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς, 35χρονος ημεδαπός για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ σε εργαστήριο γουναρικών σε περιοχή της Καστοριάς, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος ιδιοκτήτης του είχε προβεί σε κλοπή ρεύματος, παραβιάζοντας τον μετρητή ρεύματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Με πληροφορία απο :


  Καστοριά

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;


Αναγνώστης απο την Καστοριά ο οποίος βλέπει σχεδόν κάθε εβδομάδα παπάδες στην περιοχή της εκκλήσίας των αγίων Παντων να αναμένουν μπροστα σε τουριστικά λεωφορεία με ανοιχτές πόρτες, πολίτες να επιβιβαστούν - και επιβιβάζονται σε αυτά,  μας ερωτά τι γίνεται  με την μητρόπολη Καστοριάς και την συγκεκριμένη εκκλησία;  έχουν κάνει επιχείρηση τουρισμού ; Αφορολόγητη; Είναι γνωστό οτι οι εκκλησία - οι ρασοφόροι δηλαδή δεν πληρώνουντους  φόρους που πληρώνουν οι πολίτες .

Ο αναγνώστης αλλα και εμείς ρωτούμε τους αρμοδίους προς ελεγχο  του κράτους προς την κατευθυνση αυτή της νομιμότητας πέραν της νομιμότητας που έχει σχέση με τις διδαχές του Χριστού και καταφανώς παραβιάζονται όπως στον ναό του Σωλομώντα όπυ ο Χριστός εξεδείωξε τους εμπόρους απο τον οίκο του πατέρα του .

Ο αναγνώστης και άλλες  πηγές επίσης,  μας έδωσαν και στοιχεία για το σημερινό "φόρτωμα στο τουριστικό λεωφορείο" τα οποία δεν δημοσιεύουμε. Συνοδός αυτού του δρομολογιόυ ήταν ο παπάς Αναστάσιος. Μαζι του επιβιβάστηκε και άλλος παπάς  μαζι με άτομα και μικρά παιδιά οι οποίοι αποβιβάστηκαν απο το ΙΧ έταιρου παπά και επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο.
Να σημειωθεί οτι το συγκεκριμένο λεωφορείο ήταν σταθμευμένο εδώ η φώτο ειναι αρχείου

Να σημειωθεί οτι το συγκεκριμένο λεωφορείο ήταν σταθμευμένο (παρουσία των παπάδων που έκαναν την υποδοχή κατα την επιβιβαση αλλα και την αποβίβαση στην επιστροφή στις 08:00 την νυχτα) , σε τριπλή  διασταυρωση  σε κεντρικο δρόμο ταχείας κυκλοφορείας και μεγάλης επικινδυνότητας την οδο Γράμμου  όπου έχουν  συμβεί αρκετά ατυχήματα. Η παραβιάση του ΚΟΚ είναι λεπτομέρεια για τους παπάδες - τους πνευματικούς ; ...με την ξεχειλίζουσα πνευματικότητα!!

Αυτός είναι ο θρησκευτικός τουρισμός για τον οποίον μιλούσαν οι πολιτικοί απευθυνόμενοι προς τους πολίτες ; ο τουρισμός που θα εκμεταλευονται ως επιχείρηση η εκκλησία και οι ρασοφοροι;

" ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ"«ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΩ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ»





Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Κ’ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΣΤΕΦ. ΧΙΟΣ: » ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Κ’ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ». ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-9 Η «ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ» ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
Έπειτα από… 10 χρόνια, ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος (κατά κόσμον Αλέξανδρος Σταυρόπουλος) αναζητά… 60.000 ευρώ!
Αυτός ο… Άγιος θέλει να μας κλείσει στον Κορυδαλλό!
«Τσαμπουκάδες» και αίσχη από δύο δικαστικούς επιμελητές, οι οποίοι «μπούκαραν» με το «έτσι θέλω» και χωρίς δικονομική κάλυψη στο σπίτι του Στέφανου Χίου, απειλώντας θεούς και δαίμονες
Υπάρχουν… πολιτικές πιέσεις για μια  εφημερίδα που δεν χρωστάει 
ούτε… σεντ;
Αλήθεια, οι… υποκινητές έχουν ονοματεπώνυμο ή κρύβονται;

SAMARAS-XRYSOSTOMOS

Την Τετάρτη το πρωί, ξημέρωμα, δύο δικαστικοί επιµελητές, µε τη συνοδεία αστυνοµικών υπαλλήλων αλλά χωρίς την παρουσία εισαγγελικών Αρχών, «επισκέφτηκαν» την οικία του Στέφανου Χίου. Βρήκαν την εξώπορτα κλειστή. Άρχισαν να χτυπούν τα κουδούνια και φώναζαν µε ύφος χιλίων… καρδιναλίων, «βγες έξω ρε απατεώνα». Ήθελαν να στήσουν σκηνικό τροµοκρατίας, κάτι που φαινόταν από την πρώτη στιγµή πως ήταν «κατευθυνόµενο». Χωρίς να περιµένουν κάποια αντίδραση, παραβίασαν την εξώπορτα! Φωνάζοντας το όνοµα του δηµοσιογράφου, έφθασαν έξω από την εσωτερική πόρτα. Συνεχίζοντας την τακτική του «τραµπουκισµού», άρχισαν να βρίζουν, γνωρίζοντας πως στην οικία βρισκόταν φυσικά η οικογένεια του Στέφανου Χίου, δηλαδή η σύζυγος και τα παιδιά του. Αυτό δεν τους σταµάτησε! Κλώτσαγαν πόρτες, θυµίζοντας έντονα τα «κοράκια» των πλειστηριασµών… Έφτασαν στο σηµείο να µην αφήσουν τα παιδιά του δηµοσιογράφου, µε τη συνοδεία της συζύγου του, να πάνε στο σχολείο! Οι δικαστικοί επιµελητές, µάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια, φώναζαν δυνατά, ώστε να ακούν οι… πάντες πως έχουν µαζί τους εντολή εκτέλεσης προσωρινής κράτησης: «Οδηγείστε τον στον Κορυδαλλό»… κόχλαζαν συνεχώς! Με τη συµπεριφορά τους έδειξαν πως ήθελαν… αίµα! Λες και κυνηγούσαν εγκληµατία! Λες και βρήκαν έναν… λήσταρχο!

Αλήθεια, αυτές τις πρακτικές 
που εφαρμόζουν οι δικαστικοί 
επιμελητές τις γνωρίζετε κ. Κοντονή;
Και πάµε στο ψητό… Όσα διέπραξαν οι… επιµελητές της Θέµιδος, αφορούν µια παλιά υπόθεση, πριν από 10 χρόνια, για την οποία ζητείται από τον… πελάτη τους να εκτελεστεί το 2017, ενώ είχε δικαστεί το 2007 και αφορά αστική υπόθεση! Ναι, καλά διαβάσατε! Μια παλιά δικαστική απόφαση, για δηµοσίευµα σε άλλη εφηµερίδα και συγκεκριµένα στην εφηµερίδα «Espresso». Ο… Άγιος αυτός άνθρωπος, ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυµπίας Χρυσόστοµος (κατά κόσµον Αλέξανδρος Σταυρόπουλος), ξύπνησε ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης και αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του Στέφανου Χίου…
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 
Αληθεύει Σεβασμιότατε η στενή σας σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά αλλά και η «λυκοφιλία» εκκλησιαστικών παραγόντων της περιοχής σας (που σας επηρεάζουν πιθανόν), με το Μαξίμου;
«Θέλω χρήμα»
«Δεν θα πάρεις δραχμή, γιατί δεν έχω, άρα έλα να με κλείσεις φυλακή»

———————————
 10  ολόκληρα χρόνια… Προφανώς, η απόφαση της «φυλάκισης» του Στέφανου Χίου δεν αποφασίστηκε µέσα σ’ ένα πρωινό. Ας πούµε τα πράγµατα µε το όνοµά τους. Από την πρώτη στιγµή, οι πάντες -ακόµα και εκδότες-  κυνήγησαν το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ». Η αριστερή ΕΣΗΕΑ πρωτοστάτησε µε συνεχείς πειθαρχικές διώξεις, γνωρίζοντας όµως πως οι δηµοσιογράφοι, σε καιρούς εργασιακής «πείνας» και την ώρα που «µεγάλα µαγαζιά» κατέρρεαν σαν χάρτινοι πύργοι, πληρώνονταν και πληρώνονται στην ώρα τους, µε την εργοδοσία να µην τους χρωστάει ούτε ένα ευρώ, εδώ στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

Όµως, τα ρεπορτάζ που οι άλλοι έκρυβαν κάτω από το χαλί, η εφηµερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» τα έκανε πρωτοσέλιδα. Πείραζε αυτή η εφηµερίδα, πειράζει και θα πειράζει για πολλά χρόνια ακόµα, λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό, όχι όπως παρουσιάζεται, αλλά όπως είναι.
Είναι αλήθεια επίσης πως η Εταιρεία έχει δεχθεί ελέγχους κατά καιρούς, καθώς το σύστηµα εκεί «βαράει» πρώτα! Όπως όµως έχει αποδειχθεί κατ’ επανάληψη, δεν χρωστάει πουθενά.

Ούτε ένα ευρώ στην εφορία. Είναι τακτοποιηµένη οικονοµικά. Δεν έχει καν δανεισµό!
Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί κάποιος τρόπος. Και βρέθηκε -έτσι νοµίζουν οι… υποκινητές-  µέσω ενός… αγίου ανθρώπου, που θέλει οπωσδήποτε τις 60.000 ευρώ από την υπόθεση του 2007! Έφτασε µάλιστα στο σηµείο, ο άγιος αυτός… άνθρωπος, να γράψει στην εντολή πως «θα πληρώνει από την τσέπη του τα… έξοδα φυλάκισης του Στέφανου Χίου»… Γιατί αυτή η εµµονή του; Ένας… σεβάσµιος Μητροπολίτης, σε καιρό κρίσης, να ζητάει χρήµατα από έναν πιστό;

Ποιοι είναι άραγε οι… υποκινητές, εάν υπάρχουν;
Ποιοι κρύβονται πίσω από τον… άγιο αυτόν άνθρωπο, τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυµπίας Χρυσόστοµο (κατά κόσµον Αλέξανδρος Σταυρόπουλος), εάν υπάρχουν; Υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που τον πίεσαν; Και µάλιστα για µια υπόθεση που ο Σεβάσµιος Μητροπολίτης, είναι δεδοµένο πως έχει λάβει µέρος χρηµάτων αποζηµίωσης από τον πρώην εκδότη της «Espresso».
Γιατί λοιπόν σε µάς; Γιατί έξω από το σπίτι µας, σε διαδικασία που θυµίζει το πογκρόµ διώξεων του περσινού φθινοπώρου από Καµµένο και Σία;

Σε επικοινωνία της εφηµερίδας µε τον Στέφανο Χίο, ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Χρήµατα, δεν έχω. Άρα, θα πάω φυλακή. Μακάρι αυτός ο άγιος… άνθρωπος να είναι… άγιος. Εάν δεν είναι, τότε δίνω όρκο πως θα ενεργήσω διαφορετικά. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Η µία θα διαδέχεται την άλλη, για πολλούς. Θα τρέξουν πολλοί, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους…».
Φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ο Άγιος Ιαβέρης;

Σε πολλές φωτογραφίες που ανακαλύψαµε στο αρχείο µας, ο διώκτης µας εικονίζεται, λόγω της ιδιότητός του, να συνοµιλεί και να συνευρίσκεται (πάντα µέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του) µε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαµαρά. Ευχόµαστε οι φιλίες µε τους πρώην και οι… λυκοφιλίες µε τους νυν να είναι άκρως συµπτωµατικές. Γιατί τότε το µυαλό µας θ’ αρχίσει να ταξιδεύει αλλού. Και δεν θα φταίµε εµείς, Άγιε Χρυσόστοµε, για τους συνειρµούς. Την ευλογία σας, αλλά θα σας στενοχωρήσουµε και λίγο. Ήδη η νοµική εταιρεία που µας εκπροσωπεί (δικηγορικό γραφείο Παύλου Σαράκη) έχει ήδη λάβει τα νοµικά της µέτρα, για να δείξει και τα νοµικά της «δόντια».
makeleio.gr

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!


40% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Πάνω από 200 υποθέσεις που αφορούν τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες εκκρεμούσαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 σύμφωνα με την έκθεση της ΑΠΔΠΧ !!!



Αύξηση κατά 40% παρατηρείται στον αριθμό των (εισερχόμενων) υποθέσεων, δηλαδή καταγγελιών-προσφυγών, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με αιχμή του δόρατος αυτές που αφορούν εισπρακτικές εταιρείες αλλά και οχλήσεις για προώθηση προϊόντων (αθέμιτη επικοινωνία/spam). Πρόκειται για ένα από τα βασικά στοιχεία που τόνισε ο πρόεδρος της Αρχής, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της έκθεσης πεπραγμένων για το 2016, η οποία παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Όσον αφορά συγκεκριμένα υποθέσεις που αφορούν τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες, στις 31 Δεκεμβρίου 2016 εκκρεμούσαν στην Αρχή 232! Κατά τη διάρκεια του 2016, μάλιστα, η Αρχή εξέδωσε και την απόφασή της σχετικά με το ζήτημα ύπαρξης ή μη της υποχρέωσης των εισπρακτικών εταιρειών να καταγράφουν το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τρίτους, μη οφειλέτες, και να τους ενημερώνουν για αυτό. Η Αρχή έκρινε ότι σκοπός της επικοινωνίας με τρίτο δεν είναι η ενημέρωση για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις του οφειλέτη αλλά απλώς η ανεύρεσή του!

Συνολικά, το 2016 εξετάστηκαν 634 προσφυγές-καταγγελίες και 1.115 ερωτήματα υπευθύνων επεξεργασίας ή πολιτών σχετικά με τη νομιμότητα συγκεκριμένης επεξεργασίας ή τον τρόπο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας. Επίσης, ερευνήθηκαν 1.356 υποθέσεις γνωστοποιήσεων αρχείων και επεξεργασιών, από τις οποίες οι 625 αφορούσαν στην εγκατάσταση και λειτουργία κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και οι 731 σε τήρηση αρχείων ή επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η Αρχή χορήγησε ή ανανέωσε 170 άδειες αρχείων ευαίσθητων δεδομένων και 9 άδειες διαβίβασης δεδομένων σε χώρες εκτός ΕΕ. Παράλληλα, σε επτά υποθέσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 93.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση το 2016, είναι αξιοσημείωτη επίσης η αύξηση του συνολικού αριθμού εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων κατά περίπου 17% και των ερωτημάτων και γνωστοποιήσεων κατά περίπου 12%, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Σε 132 περιπτώσεις η εξέταση των υποθέσεων ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης από την Ολομέλεια ή το Τμήμα. Επίσης, το 2016 η Αρχή εξέδωσε και οκτώ γνωμοδοτήσεις.

Δύο έρευνες σε εξέλιξη

Αυτή την περίοδο η Αρχή διενεργεί, σύμφωνα με τα στελέχη της, δύο μεγάλες έρευνες. Η μία αφορά σε δημοσιεύματα για διαρροή μελέτης εταιρείας επικοινωνίας, η οποία αφορά σε καταγραφή καταστάσεων και προσώπων που φέρονται να ανήκουν σε ομάδες που θεωρούν υπεύθυνους τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) για υποβάθμιση περιβάλλοντος στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Η άλλη αφορά στην υπόθεση με τις ιδιωτικές τράπεζες φύλαξης γενετικού υλικού στην Ελλάδα, οι οποίες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, λειτουργούν χωρίς άδεια από το αρμόδιο υπουργείο Υγείας και με άγνωστες συνθήκες φύλαξης του υλικού. Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή την υπόθεση της εταιρείας φύλαξης βλαστοκυττάρων «STEM-HEALTH», η οποία ανακοίνωσε πως πτώχευσε ρίχνοντας στην απόγνωση 30.000 γονείς που είχαν εμπιστευθεί εκεί, με το αζημίωτο βέβαια , γενετικό υλικό των παιδιών τους.

πηγές:

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ