27 Αυγούστου 2017

Ο Τσίπρας στον Άγιο Αχίλλειο - ΦΛΩΡΙΝΑ : Το πιο Παπαγαλίστικο ρεπορτάζ θυμίζει ΕΡΤ << Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε η Πρέσπα τον Αλέξη Τσίπρα (video, pics)>>

του Μανώλη Μάνου

Απο το Φλωρινιώτικο σάΪτ " neaflorina.gr"

"Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν κάτοικοι και επισκέπτες της Πρέσπας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την άφιξη του στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία – αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο."

Οι κάτοικοι της Φλώρινας και του δήμου Πρεσπών της φτωχότερης  περιοχής της Ευρώπης οι οποίοι  ζουν σε τριτοκοσμιακές συνθήκες χειροκρότησαν τον γενοκτόνο της κοπής του ΕΚΑΣ και των τριών μνημονίων μαζι με αυτό που έρχεται,  και οχι μόνο, ... μας λέει το
" neaflorina"

Ποιοί κάτοικοι χειροκρότησαν τον Τσίπρα; οι κάτοικοι ένος δήμου Πρεσπών με δήμαρχο "άδιάφορο τουρίστα" o Παναγιώτης Πασχαλίδης ο οποίος είναι πολιτικός φίλος του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη ( δημοσιογράφου) φίλο του Τσίπρα ; Και οι δυό τους είναι της "σχολής Τσίπρα"

Η Φλώρινα του 67% της αποχής στις τελευταίες εκλογές - 

Ούτε η Φλώρινα του 78% των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα χειροκροτούσαν τον παιδογελαστερό  γενοκτόνο - υποτακτικό χωρίς προηγούμενο φερόμενο πρωθυπουργό .

Οι νεο-παπαγάλοι του ίντερνετ - ποιός είπε οτι δεν υπάρχουν ; Δείτε το ρεπορταζ που ακολουθεί, είναι για γέλεια ; η γιά κλάματα ; 

Και στο βάθος ο ...γνωστός ο ογδονταχρονος Γ.Λιάνης να "γλύφει" πολιτικά όπως λέει ο λαός μας τον " Πρωθυπουργό " ο Γ.Λιάνης είχε δηλώσει, σχετικά  πρόσφατα, (πριν ένα περίπου χρόνο) οτι : δεν τα βγάζω πέρα με την βουλευτική σύνταξη>> των 3000 ευρώ.

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε η Πρέσπα τον Αλέξη Τσίπρα (video, pics)
Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν κάτοικοι και επισκέπτες της Πρέσπας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την άφιξη του στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία – αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, αφού περπάτησε την πεζογέφυρα μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συναυλία παρέστησαν επίσης η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας, ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, ο βουλευτής Κοζάνης Δ. Δημητριάδης, η γγ Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα, ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.
Στη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε της συναυλίας ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών βράβευσε τον πρωθυπουργό.
DSC_0763 DSC_0766 DSC_0767 DSC_0769 DSC_0770