14 Αυγούστου 2017

ΤΟ «ΕΚΑΨΕ» Ο ΠΟΛΑΚΗΣ: Επιτίθεται στον ΣΚΑΪ που μεταδίδει τις πυρκαγιές

Clipboard
Για «οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας που θα πάει άπατο για άλλη μία φορά» και το οποίο προβάλλεται από το ρεπορτάζ «ξεφτίλες» του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την κάλυψη των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα, από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Ο βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε το σχόλιό του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του καναλιού, καυτηριάζοντας τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το ρεπορτάζ και καλύπτονται τα γεγονότα.
Πιο συγκεκριμένα έγραψε:
«Ανησυχεί ο Σκαι που δεν υπάρχουν θύματα από τη φωτιά και όλο παίρνει τηλέφωνο τον υποδιοικητή που είναι στο μέτωπο μαζί με τα πληρώματα των ασθενοφόρων να μάθει αν υπάρχει κάποιο!!!!!!!
Το ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι πλέον επιεικής όρος για να περιγράψει τον τρόπο που καλύπτουν τις φωτιές!!!
Οι φωτιές θα σβήσουν ,το οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας θα πάει ΑΠΑΤΟ άλλη μια φορά …..όση τηλεοπτική «προβολή» κι αν έχει !!!».
polakis
Crash Magazine Online

Περισσότερα Άρθρα: fyllokaiftero1.blogspot.com

 Δεν είναι ένας ο Πολάκης - οι πολάκιδες ανα την Ελλάδα είναι πολλοί ...και σκορπιοι !!! 

Είναι σαν τις παλλακίδες;

Αυτος είναι ο Πολάκης της Καστοριάς -νοσοκομείο Καστοριάς (πρώην νοσοκόμος διοικητής νοσοκομείου παρακαλώ!!!)



 

 

Το υπ. Παιδειας των ΣυριζοΑνελ προσλαμβανει 120 ιεροδιδασκαλους του Ισλαμ




Προκήρυξη πλήρωσης 120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας οι οποίοι θα διδάσκουν το Κοράνι στα τεμένη της Θράκης ή και σε μαθητές-μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα μηνών, και αν το επιθυμούν, κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, θα διδάσκουν και μαθήματα θρησκευτικής μουσουλμανικής εξειδίκευσης, καθώς και την αραβική γλώσσα στα μουσουλμανικά ιεροσπουδαστήρια της Θράκης, εφόσον έχουν τα αναγκαία τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, έστω και αν δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο τεύχος 2757/τ. Β΄/8-8-2017 (ΑΔΑ: 6ΟΒ84653ΠΣ-ΠΑΜ) και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με:
α) Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, Διοικητήριο, Τ.Κ. 671 00, Ξάνθη, Τ.Θ. 157.
(Τηλ: 2541350303 – 2541350294)
β) Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Στ. Κυριακίδη 91, Τ.Κ. 691 00, Κομοτηνή.
(Τηλ: 2531025292 – 2531025273)
γ) Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, Δήμητρας 19, Τ.Κ. 681 00, Αλεξανδρούπολη.
(Τηλ: 25513-55385 – 25310-25273)


Η Ελλάδα καίγεται και ο γενοκτόνος Τσίπρας δίνει εντολές μέσω twitter…

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017


Τίτλος Σχόλιο: Μανώλης Μάνου: Η Ελλάδα καίγεται και ο γενοκτόνος Τσίπρας δίνει εντολές μέσω twitter…



Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως ενημερώθηκε από τον Υπουργό κ. Τόσκα για την κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς και ζήτησε την πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού και του Πυροσβεστικού Σώματος.




ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!
ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


 Καλλιόπη Σουφλή
Σχολιαστής Αναλυτής
 "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ"


Clipboard

Μηνύματα μέσω…Τwitter στέλνει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για την φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Κάλαμο.


Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως ενημερώθηκε από τον Υπουργό κ. Τόσκα για την κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς και ζήτησε την πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Όσον αφορά την μάχη των πυροσβεστών και των κατοίκων εκεί, ο Πρωθυπουργός ανέφερε: Αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε δίπλα στους κατοίκους, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες.


tsipras3_24



Πηγή

Οργή του Ελληνικού λαού! Δείτε που βρίσκεται ο Τσίπρας ενώ η Ελλάδα καίγεται…




Κυβένηση Κυριολεκτικά άφαντη




Κυριολεκτικά άφαντη παραμένει η κυβέρνηση την ώρα που η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με τις μεγαλύτερες πυρκαγιές των τελευταίων ετών, με τη Ζάκυνθο και την Αττική να έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εκατοντάδες στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη. Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση και πρωτίστως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είναι άφαντοι μπροστά στη μεγάλη κρίση.
Από τη στιγμή που ξέσπασαν οι μεγάλες πυρκαγιές στη Ζάκυνθο από την Παρασκευή και το ανεξέλεγκτο μέτωπο στην Αττική από το μεσημέρι της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εμφανιστεί, συνεχίζοντας τις διακοπές του ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Καμία επίσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καμία προσπάθεια ενεργοποίησης για να υπάρξει ένας υποτυπώδης συντονισμός. Τα μόνα σημεία «ζωής», τέσσερα μηνύματα στο twitter το βράδυ της Κυριακής με τα οποία ενημέρωνε πως είναι σε επικοινωνία με τον Νίκο Τόσκα, δηλώνοντας εξ αποστάσεως τη στήριξή του στους πυροσβέστες που με κίνδυνο της ζωής τους προσπαθούσαν να ελέγξουν τις φλόγες. Πάλι καλά λοιπόν που ο πρωθυπουργός μας ενημέρωσε για το αυτονόητο, ότι επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό. Ακόμα και αυτό αποτελεί είδηση. 111
Επιπλέον, η κυβέρνηση, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της για την αργή απόκριση στην πυρκαγιά του Καλάμου και τον κακό συντονισμό του κρατικού μηχανισμού, κρύβεται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας και προτάσσει τη ρητορική του οργανωμένου σχεδίου εμπρηστών σε όλη τη χώρα με στόχο να δημιουργηθεί μία έκρυθμη κατάσταση.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και ενημερώνεται για την πορεία των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα -ειδικά αυτών σε Κάλαμο Αττικής και Ζάκυνθο. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας ζήτησε πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού και του Πυροσβεστικού Σώματος.
«Αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε δίπλα στους κατοίκους, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες» συμπλήρωσε σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter. Εν τω μεταξύ, «σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα, εν όψει του τριημέρου» βλέπουν παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στελέχη, σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται από το γεγονός ότι οι πυρκαγιές εκδηλώνονται σε περιοχές στις οποίες  ο χάρτης πρόληψης κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο (Δείκτη 4). Οι πυρκαγιές αυτές εκδηλώνονται λίγες ώρες πριν αρχίσουν τα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με τις προβλέψεις και σε διαφορετικές περιοχές, που έχουν ως αποτέλεσμα την διάσπαση δυνάμεων και την ταυτόχρονη ύπαρξη πολλών μετώπων.
Αυτή η εκδοχή ενισχύεται από την κατάσταση στην Ζάκυνθο τα τελευταία δύο 24ωρα, ενώ την ίδια στιγμή ξεσπούν τέσσερις πυρκαγιές στην Αττική, με μία ιδιαίτερα μεγάλη στον Κάλαμο, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας. Ειδικά στον Κάλαμο καίγεται πευκοδάσος, ενώ έχουν ήδη εκκενωθεί δύο κατασκηνώσεις. Για το λόγο αυτό, όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με συγκεκριμένες εντολές, είναι στους δρόμους, ενώ για την περιφρούρηση δασών είναι σε πλήρη επιφυλακή και η Αστυνομία, μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση, εθελοντικές ομάδες και άλλους φορείς. Ιδιαίτερο βάρος πέφτει για τις επόμενες μέρες στην Εύβοια, καθώς και σε άλλες περιοχές που προβλέπονται ισχυροί άνεμοι.
7 123568910
Να σημειωθεί ότι, με απούσα τη Ρένα Δούρου, η σύμβουλός της έκανε «μάθημα» φυσικής ενώ οι κάτοικοι του Βαρνάβα, του Καπανδριτίου και του Καλάμου αγωνιούν για την τύχη των σπιτιών τους
Παιχνίδι με τις λέξεις φαίνεται ότι κάνουν στην περιφέρεια Αττικής ενώ φλέγεται ένα μεγάλο κομμάτι της ανατολικής Αττικής σε ένα μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την σύμβουλο της περιφέρειας Γιάννα Τσούπρα – καθώς η Ρένα Δούρου δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό ούτε σε κάποιο από τα πύρινα μέτωπα – οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο. «Έτσι αντιμετωπίζονται στην παγκόσμια βιβλιογραφία γιατί έχουν σχέση με τον άνεμο και τις συνθήκες κάθε περιοχής» δήλωσε η κυρία Τσούπρα σε παρέμβασή της στον ΣΚΑΪ.
Κατά την ίδια, δε, «φυσικά είναι μεγάλη η καταστροφή αλλά η Αττική έχει ζήσει και άλλες φωτιές. Η φωτιά είναι δύσκολο φυσικό φαινόμενο».
Σαν να αδιαφορεί, τέλος, για τον πόνο και την αγωνία των κατοίκων των περιοχών του Καλάμου, του Βαρνάβα και του Καπανδριτίου η σύμβουλος της Ρένας Δούρου πρόσθεσε ότι «ο νότος όπως η Ιταλία και η Πορτογαλία είναι πιο συνηθισμένος στις δασικές πυρκαγιές γι’ αυτό υπάρχει συντονισμός και δράση»






΄

contraseolous.gr