28 Ιουλίου 2017

ΤΡΩΝΕ ΤΟΥ….ΣΚΑΣΜΟΥ! ΠΟΣΑ ξόδεψαν τον ΙΟΥΝΙΟ για τα… μικροέξοδα του πρωθυπουργικού γραφείου;

 ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥ….ΣΚΑΣΜΟΥ! ΠΟΣΑ ξόδεψαν τον ΙΟΥΝΙΟ για τα… μικροέξοδα του γερμανοΥποτακτικού πρωθυπουργικού γραφείου ;;; - ισα με τις δαπάνες 24 οικογενειών που προσπαθούν να επιβιώσουν
Ιδιαίτερα υψηλά για περίοδο λιτότητας είναι τα έξοδα του γραφείου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το γεγονός πως μόνο για έναν μήνα, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, δαπανήθηκαν για τα έξοδα της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού 12.593,28 ευρώ;

Όπως αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα το παραπάνω χρηματικό ποσό αφορά αποκλειστικά τα έξοδα της καθημερινότητας του πρωθυπουργικού γραφείου και όχι μισθούς, έξοδα κίνησης ή υπερωρίες των υπαλλήλων και των συνεργατών του.

Είναι χαρακτηριστικό πως για τον μήνα Ιούνιο, από τα σχεδόν 12.600 ευρώ τα 4.578,65 ευρώ δαπανήθηκαν για… φαγώσιμα (δηλ. είδη παντοπωλείου, κυλικείου και ζαχαροπλαστικής).
hellas-now.com
πηγη

Τι απέγινε η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη στα Γιάννενα





Η δικαστικός κυρία Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι «μεσάζοντες») σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Σύμφωνα με τους… τότε ισχυρισμούς της, είχε αναφερθεί και στην ανεξήγητη και ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα κλοπή 800 δικογραφιών από το Πρωτοδικείο Γρεβενών. Πρωτοφανές περιστατικό για το οποίο είχε κατηγορηθεί και η ίδια, όμως έχει απαλλαγεί αμετακλήτως με βούλευμα. Μετά τις αποκαλύψεις, στις 25 Νοεμβρίου του 2004 η Μαργαρίτη είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων ότι δύο κουκουλοφόροι είχαν μπει στο σπίτι της, την είχαν δέσει πισθάγκωνα σε καρέκλα με καλώδιο και την είχαν κουρέψει. Η Μαργαρίτη επιμένει ακόμη και σήμερα ότι και οι δύο ήταν αστυνομικοί.

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας, στα μέσα Δεκεμβρίου 2007, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC (από το οποίο προέρχονται και τα πλάνα). Προσπαθούμε να μάθουμε τι απέγινε η δικαστής μετά την κατάρρευση της.

Έχει περάσει καιρός.
facebook
katohika.gr

 ΠΗΓΗ                             ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ