21 Ιουλίου 2017

Θανάτωση αδέσποτων που δεν υιοθετούνται ζητάει εμμέσως & ο βουλευτής της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης;- Μια ενδεδειγμένη μάλλον λύση -εκτος του να δωθούν στους κτηνοβάτες γερμανούς ;



ΠΗΓΗ
ΤΙΤΛΟΣ ΣΧΟΛΙΟ :fyllokaiftero1.blogspot.com 
Σε πολλές πόλεις όπως στην Καστοριά και Καλαμπάκα γινεται χαμός με τα αδέσποτα τα οποία παράτησαν αφου τα βαρέθηκαν  κάποιοι "κυριοι" και κυρίες όπως η αγία Αικατερίνη η εκφυλη Τσαρίνα  της Ρωσίας τους εραστές της.. καλά αυτη τους θανάτωνε!! 


 Της Ελένης Ηλιοπούλου
Με ερώτηση που απευθύνει στη Βουλή σε τρεις υπουργούς (Εσωτερικών, Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης αρχικά θέτει το πρόβλημα διαχείρισης των αδέσποτων στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και δευτερευόντως ζητάει εμμέσως την θανάτωση των σκυλιών που δεν υιοθετούνται, αναφέροντας τι ισχύει αλλού ή τι έχει προτείνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ενώ παράλληλα περιμένει να ακούσει και τι θα κάνουν οι αρμόδιοι για την επίλυση του ζητήματος.
Ο κ. Αυγενάκης στην «τρομολαγνική» ερώτηση του περιγράφει πόσο επικίνδυνα για τους ανθρώπους είναι τα αδέσποτα ζώα, που σχηματίζουν αγέλες και πόσο ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση, σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά δεν θέτει καθόλου ενώπιον των ευθυνών τους, τους κατοίκους του Ηρακλείου Κρήτης που εγκαταλείπουν συστηματικά τα δικά τους ζώα ή δεν στειρώνουν τα δικά τους ζώα με αποτέλεσμα ο πληθυσμός των πλασμάτων που καθίστανται αδέσποτα να είναι μη διαχειρίσιμος, αν και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης είναι ο μόνος που ουσιαστικά εφαρμόζει την νομοθεσία για τα αδέσποτα (στειρώσεις, εμβολιασμοί) και δεν μαντρώνει τα ζώα. Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ερώτηση.
Ο κ. Αυγενάκης για να εξυπηρετήσει την εκλογική του πελατεία παραβλέπει ότι τα ζώα δεν ευθύνονται, όπως παραβλέπει και τα αναρίθμητα εγκλήματα που διαπράττονται από τους κατοίκους του Ηρακλείου Κρήτης σε βάρος των αδέσποτων και όχι μόνο ζώων. Προτείνουμε στον κ. βουλευτή να ρίξει μια ματιά σε όσα καθημερινά δημοσιεύουμε για να αντιληφθεί ποιος τελικά κινδυνεύει από ποιον…
Εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Η Π.Φ.Π.Ο. στην ανακοίνωση της τονίζει: «Η Ομοσπονδία μας τάσσεται αναφανδόν στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου και στο έργο που επιτελεί για τα αδέσποτα. Η αντιφιλοζωική υστερία του κ. Αυγενάκη, βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, μας είναι γνωστή βεβαίως από το παρελθόν αλλά η κατάστασή του συνεχώς υποτροπιάζει και όσο θα πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές η αλίευση ψήφων θα εντείνεται και θα γίνεται όλο και πιο χυδαία και προκλητική.
Τώρα εγκαλεί τον Δήμο Ηρακλείου επειδή τηρεί την νομοθεσία για τα αδέσποτα. Εν ολίγοις τον καλεί να παρανομήσει. Αύριο τι θα απαιτήσει; Την δολοφονία τους;
Οι θεματοφύλακες του νόμου και της τάξης δεν διστάζουν προκειμένου να ικανοποιήσουν άνομα αιτήματα των ψηφοφόρων τους να απαιτούν την κατάλυση των νόμων μας. Τον καλούμε να συνέλθει και να συμβάλει με σωστές λύσεις, με λύσεις αποτελεσματικές στο θέμα των αδέσποτων και όχι να απαιτεί το μάντρωμά τους ή την εξαφάνισή τους.
Γιατί αυτό όχι μόνο δεν αποτελεί τη λύση αλλά είναι έξω από αρχές και αξίες δικαίου για την ζωή, είτε αυτή αφορά το είδος μας είτε άλλο είδος. Αν θέλει μια πόλη χωρίς αδέσποτα ας ξεκινήσει εκστρατεία κατά όλων εκείνων που εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους ή πετούν από δω κι από κει τα νεογέννητα τους. Αλλά μετά θα χάσει ψήφους γιατί εκεί βρίσκεται το κουμπί της υστερίας του.
Προτιμά να κτυπήσει το θύμα, το ανυπεράσπιστο, το αβοήθητο, που δεν ευθύνεται για την αδεσποτεία του παρά το θύτη. «Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος» ο δικός του κόσμος! Να του θυμίσουμε όμως, ότι η ψήφος έχει δύο όψεις. Είναι και θετική και αρνητική. Και από την φιλοζωική κοινότητα του Ηρακλείου με τους χιλιάδες πολίτες θα εισπράξει προφανώς την δεύτερη» καταλήγει η ανακοίνωση.
zoosos.gr/

Γιατί;;;Και ξαφνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης…. ζήτησε την αναβολή της συζήτησης για το Noor1 - ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ;

Γιατί;;;Και ξαφνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης…. ζήτησε την αναβολή της συζήτησης για το Noor1

Εδώ η υπόθεση βρωμάει….

Στις 8 και 11 το πρωί ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης ζήτησε από την πρόεδρο της Βουλής την αναβολή της συζήτησης για το Noor1 20 λεπτά μετά….
Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Ν.Βούτση, μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, και ύστερα από σχετικό αίτημα του προέδρου της ΝΔ, αναβάλλεται η συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στην Ολομέλεια του Σώματος επί της προτάσεως της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση.
Το συμπέρασμα μας!
Τα βρήκαν Κυριάκος και Πάνος και ο δεύτερος θα ρίξει τον Τσίπρα;
Tα βρήκε ο Κυριάκος με τον Τσίπρα;
O πόνος πάντως για τα θύματα του σεισμού δεν του έπιασε…αλλιώς δεν θα ψήφιζαν μνημόνια όλοι τους όλα αυτά τα χρόνια

Από -

Οι Έλληνες έκοψαν και το φαγητό - Μείωση 27% στην ετήσια κατανάλωση τροφίμων




Στα φτωχότερα νοικοκυριά η μείωση είναι της τάξης του 30,8%, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια κατά 32,3%

Μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδας






Τσίπρα θέλατε, ραγιάδες ...
Μωρέ, βάζουν μυαλό οι λοβοτομημένοι;
Θα ξαναψηφίσουν τα ίδια σκατά... Τσίπρες και Μητσοτάκηδες και όλο το ΚΥΝΟβουλευτικό σκυλολόι... 

Βρε, ένα παξιμάδι, τρεις ελιές και μια τομάτα, να τρώμε, αλλά... ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΥΘΕΡΟΙ!


Καλλιόπη Σουφλή



Στα φτωχότερα νοικοκυριά η μείωση είναι της τάξης του 30,8%, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια κατά 32,3%

Η «σκληρή» πραγματικότητα που ζουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες, τα χρόνια της κρίσης, αποτυπώνεται διαρκώς στις έρευνες που διεξάγονται.


Όπως προκύπτει από τις διαθέσιμες μελέτες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο 45ο τεύχος του Οικονομικού Δελτίου της Τράπεζας της Ελλάδος, το ύψος της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης τροφίμων μειώθηκε κατά 27%! Η ετήσια κατανάλωση τροφίμων εντός σπιτιού μειώθηκε κατά μέσον όρο στο 29,4%. Στα φτωχότερα νοικοκυριά η μείωση είναι της τάξης του 30,8%, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια κατά 32,3%.

Η μείωση αυτή είναι στατιστικά σημαντική σε όλο το εύρος της κατανομής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποτυπώνονται τον τελευταίο χρόνο τέτοια στοιχεία. Σύμφωνα με την  εταιρεία ερευνών IRI, τον Ιανουάριο ο τζίρος από πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ μάρκετ υποχώρησε κατά 10%, ενώ την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου η πτώση ανήλθε στο 15%, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές περιόδους.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την ΤτΕ, η αποταμίευση των νοικοκυριών περιορίστηκε κατά την περίοδο της κρίσης, εν'ω το ποσοστό των νοικοκυριών που δήλωσαν ότι τα έξοδά τους είναι χαμηλότερα από το εισόδημά τους μειώθηκε από 21,9% το 2009 σε 13,5 % το 2014.

Τα ευρήματα αυτά αντανακλούν, στο μικροοικονομικό επίπεδο, τη μεγάλη μείωση της παραγωγικής δραστηριότητας στην ελληνική οικονομία κατά την περίοδο 2009-2014 και τη συνακόλουθη μείωση της απασχόλησης.


Αναλυτικά η έρευνα
 
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δυο φάσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος και παρέχει λεπτομερή πληροφόρηση για τα περιουσιακά στοιχεία, τα δάνεια και τον καθαρό πλούτο των νοικοκυριών, καθώς επίσης και για το εισόδημα και την κατανάλωσή τους.

Η πρώτη φάση της έρευνας στην Ελλάδα έγινε το 2009 με δείγμα 2.971 νοικοκυριά, και η δεύτερη το 2014 με δείγμα 3.003 νοικοκυριά.

Η τρίτη φάση της έρευνας για τα ελληνικά νοικοκυριά θα διεξαχθεί εντός του 2017 και θα ενσωματώνει πρόσθετες ερωτήσεις για το παθητικό των νοικοκυριών και συγκεκριμένα για τις οφειλές τους προς εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το συνολικό χρέος των ελληνικών νοικοκυριών.

Σύμφωνα με ευρήματα της μελέτης που υπογράφει ο οικονομολόγος της ΤτΕ Ευάγγελος Χαραλαμπάκης η διάμεση αξία του καθαρού πλούτου των νοικοκυριών κατά τη διάρκεια της κρίσης μειώθηκε κατά 40% και η μεταβολή αυτή είναι στατιστικά σημαντική.

Η πτώση της αξίας του καθαρού πλούτου αποδίδεται πρωτίστως στη μείωση της αξίας των πάγιων περιουσιακών στοιχείων και κυρίως της ακίνητης περιουσίας και δευτερευόντως στη συρρίκνωση της αξίας των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων.

Επίσης, η μελέτη καταδεικνύει μείωση της αξίας του υπολοίπου των συνολικών δανείων των νοικοκυριών και των ενυπόθηκων δανείων, αλλά η μεταβολή αυτή δεν είναι στατιστικά σημαντική. Από την άλλη πλευρά, παρατηρείται στατιστικά σημαντική μείωση του υπολοίπου των μη ενυπόθηκων δανείων.

Εκτός από τον καθαρό πλούτο των νοικοκυριών, το διάμεσο ετήσιο εισόδημα των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 26% την περίοδο 2009-2014.Το περιορισμένο εισόδημα και η επιβολή φόρων έπληξε σημαντικά και την κατανάλωση των νοικοκυριών.

Το διάμεσο ύψος της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης τροφίμων μειώθηκε κατά 27%.

Η μείωση αυτή είναι στατιστικά σημαντική σε όλο το εύρος της κατανομής.

Η αποταμίευση των νοικοκυριών περιορίστηκε κατά την περίοδο της κρίσης.

Το δε ποσοστό των νοικοκυριών που δήλωσαν ότι τα έξοδά τους είναι χαμηλότερα από το εισόδημα μειώθηκε από 21,9% το 2009 σε 13,5 % το 2014.

Δείτε βίντεο: Οι Έλληνες έκοψαν και το φαγητό - Μείωση 27% στην ετήσια κατανάλωση τροφίμων


https://youtu.be/C83BvwWPJ2M



Πηγή