19 Ιουλίου 2017

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Οριστική ρήξη με τον (τουρκόσπορο) και αυτοκεφαλία ή παραίτηση;

chicago-greektown.jpg

Καζάνι που βράζει η ομογένεια με τον αυταρχισμό του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με αφορμή την εκκλησιαστική κρίση στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής.
Μετά το ''άδειασμα'' του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, με αφορμή την εκλογή μητροπολίτη Σικάγου, μόνο δύο επιλογές φαίνεται πως έχει.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Ιστολογίου Κατάνυξις, από την καρδιά της Ελληνικής Ομογένειας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος 'Η θα εξωθηθεί σε βίαιη παραίτηση, με απρόβλεπτες αντιδράσεις που παραπέμπει σαφώς στο Αγιογραφικό "καθίσταται η έσχατη πλάνη χείρων της πρώτης" (το τελευταίο λάθος είναι χειρότερο του πρώτου) Ή έχει την ιστορική ευκαιρία να τολμήσει να ολοκληρώσει αυτό που δεν μπόρεσε ο μακαριστός Ιάκωβος: Να κηρύξει αυτοκέφαλη την εκκλησία στις ΗΠΑ, μακριά από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Οι καλά πληροφορημένες πηγές μας, αποκαλύπτουν πως δεν μπορεί να αποσιωπηθεί πλέον ότι το Φανάρι ''ρήμαξε'' (οικονομικά) και διάλυσε την Ομογένεια... για τα συμφέροντα της Τουρκίας.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως απαιτεί σιδηρά υπακοή. Η χρονική συγκυρία όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον ίδιο, όπως λέει και ο λαός μας όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
Ο Θεός βοηθός!



ΧΡΩΜΑΤΙΖΑΝ ΤΟ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ...



επιμέλεια Κασσιανή Τσώνη,
 
Δίκτυα µη σύννομης διακίνησης νοθευμένων ή μη ασφαλών ελαιολάδων...

εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία µε τη Χημική Υπηρεσία Μακεδονίας – Θράκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α') που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντων τα οποία, ενώ επισημαίνονται ως εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, είναι στην πραγματικότητα σπορέλαια τεχνητά χρωματισμένα, αγνώστου προέλευσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα νοθευμένα προϊόντα με τις εξής επωνυμίες: «ΚΡΗΤΙΚΟΝ» – «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ» – «ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ» – «ΕΙΡΗΝΗ» – «BEVELLINI» – «το λιοτρίβι» – «ΑΡΩΜΑ» – «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ» καθώς και τα μη ασφαλή προϊόντα με τις εξής επωνυμίες «ΝΕΦΕΛΗ» – «ΛΙΑΤΙΚΟ».

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα (φωτογραφίες κάτωθι) να μην τα καταναλώσουν.

Read more: http://medlabgr.blogspot.com

Ειδικό δικαστήριο πρέπει να στηθεί για τους γενοκτόνους Τσίπρα και Καμμένο. Αν δεν βρεθούν τα 5 δις ευρώ του ομολόγου που λήγει, πάπαλα...




ΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ, Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.






Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη



Κανένας κρατικός έλεγχος σημαίνει προστασία της παρανομίας

Ολόκληρος πίνακας απο αινίγματα που δεν έχουν εξιχνιασθεί έχει συσσωρευτεί κατά των Τσίπρα και Καμμένου. 



Δεν είναι μόνο το θέμα της εμφανούς προστασίας που προσφέρουν στη διακίνηση των ναρκωτικών, των λαθραίων καυσίμων καί άλλων λαθραίων, των μεταναστών κλπ που επιβαρύνουν με δις ευρώ μια χώρα που έχει χάσει απο τη διαφθορά τον κοινωνικό της ιστό και την πολιτιστική της ταυτότητα.


Νομίζω πως από τη στιγμή που έχουν συσσωρευθεί πολλά ερωτήματα, τα οποία για να απαντηθούν χρειάζονται πολλές εξεταστικές περίοδοι της Βουλής και δεδομένου ότι το Σύνταγμα της Ελλάδας έχει γίνει σαλάμι αέρος, πρέπει να υπάρξουν παράλληλα πολλά ειδικά δικαστήρια για όσους και για όποιους υπάρχουν σοβαρές υποψίες για μειοδοσία.


Οι Σημίτης και Καραμανλής π.χ. έφεραν τη χρεοκοπία της Ελλάδας. 
Μετά η μπάλα πέρασε στους επόμενους που έκαναν τα πράγματα πολύ χειρότερα σε μια χώρα που έχει τεράστιο ορυκτό πλούτο και που φαίνεται ότι πρόκειται να γίνει νέα Συρία ή νέα Βενζουέλα ανάλογα με το σχηματισμό που θα είναι κυβέρνηση. 
Δεν αφαιρώ κανένα απο αυτό τον κατάλογο. 


Η αποκαλυπτική συνέχεια, εδώ...


Πηγή μέσω: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Πηγή

Άνεργος με εισόδημα 0,24 ευρώ θα πληρώσει 4.470,30 ευρώ στην Εφορία


Πρόκειται για έναν άνεργο από τα Χανιά, ο οποίος κατοικεί σε σπίτι που του παραχώρησε η μητέρα του, έχει ένα αυτοκίνητο και δηλωθέν εισόδημα 0,24 ευρώ
anergos-me-eisodima-024-eurw-tha-plirwsei-447030-eurw-stin-eforia
Μία απίστευτη ιστορία φορολογούμενου στην Κρήτη φέρνει στο φως ανάρτηση φοροτεχνικού την οποία δημοσιεύει ο τοπικός ηλεκτρονικός τύπος
Πρόκειται για έναν άνεργο από τα Χανιά, ο οποίος κατοικεί σε σπίτι που του παραχώρησε δωρεάν η μητέρα του, έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο και δήλωσε εισόδημα μόλις 0,24 ευρώ.
Όπως αναφέρει το  cretapost.gr σύμφωνα με τον φοροτεχνικό – λογιστή Νεκτάριο Ζορμπάκο, για όλα αυτά ο άνεργος φορολογούμενος καλείται να πληρώσει στην εφορία το απίστευτο ποσό των 4.470,30 ευρώ!
Η ανάρτηση που εξηγεί πώς βγήκε αυτο το ποσό:
Φορολογούμενος έκανε φέτος δήλωση εισοδήματος και δήλωσε ως εισόδημα από τόκους καταθέσεων 0,24 ευρώ! Διέμενε σε οικία 70 τμ,που του έχει παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ, η μητέρα του, και έχει στην κατοχή του ένα Ι.Χ 1756 κε, με ετήσια αντικειμενική δαπάνη 3.800 ευρώ.
Για όλα τα παραπάνω καλείται να πληρώσει 4.470,30 ευρώ ( δείτε τη σχετική εικόνα από την εκκαθάριση της δήλωσης).
Γιατί συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με τον Ν. 4172/2013 άρθρο 34 παρ. 1. Η διαφορά που προκύπτει μεταξύ του τεκμαρτού και του συνολικού εισοδήματος κατά την παράγραφο 1 του άρθρου 30, η οποία προστίθεται στο φορολογητέο εισόδημα, προσδιορίζεται από τη Φορολογική Διοίκηση κατά το ίδιο φορολογικό έτος σύμφωνα με τα οριζόμενα στις επόμενες παραγράφους και φορολογείται:
α) σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 15 εφόσον ο φορολογούμενος έχει εισόδημα μόνο από μισθωτή εργασία ή/και συντάξεις ή εφόσον το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων του προκύπτει από μισθωτή εργασία και συντάξεις ή «δεν υπάρχει εισόδημα από καμία κατηγορία ή»[1] «έχει εισόδημα μόνο από κεφάλαιο ή/και από υπεραξία μεταβίβασης κεφαλαίου και το τεκμαρτό του εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των εννιά χιλιάδων πεντακοσίων (9.500) ευρώ ή
β) σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 29, εφόσον ο φορολογούμενος έχει εισόδημα μόνο από επιχειρηματική δραστηριότητα ή εφόσον το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων του δεν προκύπτει από μισθωτή εργασία και συντάξεις.
Στην περίπτωσή μας έχει μεγαλύτερο εισόδημα από κεφάλαιο ύψους 0,24 ευρώ από ότι από μισθωτή εργασία ή συντάξεις όντας ΆΝΕΡΓΟΣ, η φορολογική αρχή, τον φορολογεί σαν να ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα υπολογίζοντας κύριο φόρο 2.235,15 ευρώ και προκαταβολή φόρου 2.235,15 ευρώ, δηλαδή το συνολικό ποσό φόρου που καλείται να πληρώσει είναι 4.470,30 ευρώ!

Από το cretapost.gr
φωτό αρχείου

Η Τσιπροαριστερή γερμανοϋπηρετική κυβέρνηση χτυπάει το κεφάλαιο ξεκινώντας….από τα παπάκια των φτωχών.

Η Κυβέρνηση χτυπάει το κεφάλαιο ξεκινώντας….από τα παπάκια των φτωχών.

Ένα θέμα το οποίο η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει σημαία πριν ανέβει στην εξουσία, το έκανε πράξη χτυπώντας το κεφάλαιο…ανάποδα!!.

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου όσοι είχαν στην κατοχή τους μηχανάκια έως 50 κυβικά (κατά τεκμήριο το Κεφάλαιο της χώρας και τα παιδιά τους) που δεν τα είχαν δηλώσει ποτέ, θα πρέπει να πληρώσουν 12 ευρώ το χρόνο προκειμένου να εξοφλήσουν την υποχρέωσή τους στο Κράτος.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι ένα «παπάκι» την εποχή της δεκαετίας του 1990,όπου τότε αγοράστηκαν κατά πλειοψηφία, αν δεν έχει δηλωθεί θα πρέπει να πληρώσει π.χ. 12 ευρώ κατ’έτος Χ 20 χρόνια κατά μέσο όρο = 240. Το χτύπημα στο κεφάλαιο διευρύνεται καθώς αν παρέλθει η ημερομηνία πληρωμής τότε το πρόστιμο είναι τα διπλά π.χ….. 480 ευρώ!

Να σημειωθεί ότι τέλη κυκλοφορίας για τα 50ρια προκύπτει ως υποχρέωση από μνημονιακό Νόμο του….. 2010!!
Άλλη λοιπόν μια δέσμευση της Κυβέρνησης παίρνει σάρκα και οστά.
Ο ταξικός πόλεμος…. μόλις τελείωσε!!.




Από

Ένας αστυνομικός και ένας λαθρομετανάστης - εισβολέας τραυματίες στη Μόρια… Κλήσεις στο ΕΚΑΒ για μεταφορά τραυματιών





Σοβαρός είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της νέας εξέγερσης μεταναστών στο Hotspot της Μόριας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Lesvosnews.gr  και όπως αναφέρει το ίδιο, έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ένας τραυματίας αστυνομικός και ένας μετανάστης, ενώ έχουν ζητηθεί από το ΕΚΑΒ να σπεύσουν και άλλα ασθενοφόρα.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν γίνει ζημιές σε πάνω από 10 αυτοκίνητα, ενώ στη Λέσβο έφτασαν με c-130 ενισχύσεις με άνδρες των ΜΑΤ.


 
 
 

Βιασμοί, ανομία και χάος στην Γερμανία λόγω των μεταναστών


  Η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για τρεις σεξουαλικές επιθέσεις μέχρι στιγμής αλλά ο εκπρόσωπος έκανε έκκληση στις γυναίκες που ενδεχομένως έπεσαν θύματα να ενημερώσουν τις αρχές.

 

Η κατάσταση στην Γερμανία, είναι πολύ χειρότερη, απ' όση αφήνουν να φαίνεται τα γερμανικά ΜΜΕ.

Σύντομα και στην Ελλάδα.


Καλλιόπη Σουφλή

Σύντομα και εδώ: Βιασμοί, ανομία και χάος στην Γερμανία λόγω των μεταναστών


Συμπλοκές ξέσπασαν το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού κοντά στη Στουτγάρδη μεταξύ αστυνομικών και νεαρών, κυρίως μεταναστών, ορισμένοι από τους οποίους
κατηγορούνται επίσης για σεξουαλικές επιθέσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
 



Ένας 20χρονος Ιρακινός που έχει ζητήσει άσυλο στη Γερμανία φέρεται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής. 

Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, τρεις Αφγανοί ηλικίας από 18 έως 20 ετών κράτησαν παρά τη θέλησή της μια 17χρονη και την θώπευσαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, τον Ρόλαντ Άιζελε.
 


Οι ύποπτοι συνελήφθησαν, όμως οι δικαστικές αρχές δεν διέταξαν την προφυλάκισή τους, εν αναμονή της έρευνας που είναι σε εξέλιξη, πρόσθεσε ο Άιζελε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Σόρντορφ, την κοινότητα όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια.
 


Η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για τρεις σεξουαλικές επιθέσεις μέχρι στιγμής αλλά ο εκπρόσωπος έκανε έκκληση στις γυναίκες που ενδεχομένως έπεσαν θύματα να ενημερώσουν τις αρχές.
 


"Πολλοί άνθρωποι αλλοδαπής προέλευσης μετείχαν σε αυτές τις ομάδες, όμως δεν ήταν αποκλειστικά" ξένοι, υπογράμμισε αναφερόμενος στους νέους που κατηγορούνται ότι υποκίνησαν τα επεισόδια. Πρόσθεσε ότι δεν είναι σε θέση να πει πόσοι από τους δράστες ήταν μετανάστες.
 


Οι συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και δεκάδων νέων ξέσπασαν τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή. Οι ταραξίες ξέκοψαν από ένα πλήθος περίπου 1.000 ανθρώπων που συμμετείχαν στο ετήσιο πανηγύρι του Σόρντορφ, μιας πόλης 40.000 κατοίκων.


Οι νεαροί εκτόξευσαν μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών και άλλων παριστάμενων, ανέφερε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, εξηγώντας ότι πολλοί από τους δράστες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να καλέσουν ενισχύσεις.
 


Σύμφωνα με τον Άιζελε, μάρτυρες κατέθεσαν ότι "μερικοί νεαροί" έτρεχαν στους δρόμους της πόλης οπλισμένοι με μαχαίρια και ένας κρατούσε ένα αεροβόλο πιστόλι.


Στο Μπέμπλινγκεν, στην ίδια περιοχή της Βάδης-Βυρτεμβέργης, το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε ένα επεισόδιο, στο περιθώριο ενός μικρού τοπικού φεστιβάλ, με πρωταγωνιστές 12 μεθυσμένους Αφγανούς μετανάστες. 


Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν τρεις από αυτούς, ηλικίας 17,18 και 20 ετών. Ανέφεραν επίσης ότι ορισμένες νεαρές κοπέλες κατήγγειλαν ότι τις παρενόχλησαν σεξουαλικά και τις θώπευσαν.





Πηγή