11 Ιουλίου 2017

Γεμίσαμε …άμισθους, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για…χόμπι.




Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Βασιλική Θάνου είχε ξεσηκώσει τις αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της Δικαιοσύνης, διοργανώνοντας δεξίωση στο ξενοδοχείο Χίλτον, με προσκεκλημένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τα 182 χρόνια απο την ίδρυση του Αρείου Πάγου.

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.





Για να δούμε... πόσο "άμισθη" θα είναι η μανδάμ...
Είναι γνωστόν, πως βάσει νόμου, ο συνταξιούχος που θα εργαστεί, θα έχει περικοπή σύνταξης στο 70% της σύνταξής του... άρα δεν μπορεί να πληρώνεται... ΝΟΜΙΜΑ...

Η μανδάμ όμως, θα έχει:

1. Ασφάλεια αστυνομική, που ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

2. Αυτοκίνητο και σωφέρ, που ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

3. Κινητό τηλέφωνο, που ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

4. Μήπως θα έρχεται και σε επαφή με τους διάφορους συναλλασσόμενους επενδυτές;;; χεχεχεχεχεχε...Άμισθη, έ;;;


   Καλλιόπη  Σουφλή
 Πολιτικός Αναλυτης



Καθήκοντα άμισθης Προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού αναλαμβάνει από σήμερα η ε.τ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Η πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός και τέως Πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας αφού δεν κατάφερε να παραμείνει στην θέση της λόγω του ορίου ηλικίας, τοποθετήθηκε σε νευραλγικό πόστο του Πρωθυπουργικού Γραφείου.Πάντως, η προσφορά των υπηρεσιών της στην Νομική Υπηρεσία του Πρωθυπουργού θα είναι ''αμισθί''...

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Βασιλική Θάνου είχε ξεσηκώσει τις αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της Δικαιοσύνης, διοργανώνοντας δεξίωση στο ξενοδοχείο Χίλτον, με προσκεκλημένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τα 182 χρόνια απο την ίδρυση του Αρείου Πάγου.

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.



Πηγή

Καστοριά - Γνωστός δικηγόρος καταγγέλει: Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν απαντούν ούτε σε δικηγόρους -μιλάει για ισοπέδωση του κράτους

 Ρεπορτάζ : Μανώλης Μάνου

 Καστοριά - Γνωστός δικηγόρος  καταγγέλει: Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν απαντούν ούτε σε δικηγόρους -μιλάει για  ισοπέδωση του κράτους

Είναι γνωστός δικηγόρος παρα του Αρείου Πάγου στην Καστοριά ένας εκ των πλέον "επώνυμων " διετέλεσε και δικαστής για κάποια χρόνια και καταγγέλει αγανακτησμένος στο fyllokaiftero1.blogspot.com ότι για τις ανάγκες δικαστικών υποθέσεων καταθέτει σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες αιτήσεις τόσο σε υπηρεσίες της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας όσο και της κεντρικής κυβέρνησης - στα υπουργεία κτλ  και απάντηση για μήνες τώρα σε δεκάδες περιπτώσεις δεν πέρνει.
<<Το κράτος έχει ισοπεδωθεί - οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι σε πλήρη αδράνεια χωρίς προηγούμενο, 30 χρόνια δικηγόρος πρωτη φορά είμαι τόσο πολύ απελπιστικά απογοητευμένος >>

Το όνομα του δικηγόρου είναι στην διάθεση κάθε αρμόδιου ανευθυνο-υπεύθυνου η υπευθυνοανεύθυνου που θα θελήσει να αποτελέσει εξαίρεση και να επιληφθεί του θέματος  (;;;!!)

Τα σημαντικά οφέλη του μύρτιλου για τον εγκέφαλο




Το μύρτιλο είναι ένα γευστικό μούρο πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες που προστατεύει από πληθώρα ασθενειών της τρίτης ηλικίας.
Θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί υπερτροφή, αφού συνδυάζει την υψηλή διατροφική αξία (βιταμίνη Α και C, ασβέστιο, σίδηρος, μαγνήσιο) με μικρή μόνο ποσότητα θερμίδων (57 ανά 100 γραμμάρια).
Τα σημαντικά οφέλη του μύρτιλου για τον εγκέφαλο
Το μύρτιλο έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στο διατροφικό προσκήνιο κυρίως για τα οφέλη που έχει για τον εγκέφαλο. Δείτε τα τρία κυριότερα από αυτά και σίγουρα θα πειστείτε να το βάλετε στη ζωή σας!

1. Μικρότερος κίνδυνος άνοιας

Η γνωστική μας λειτουργία παρουσιάζει σταδιακή εξασθένηση όσο μεγαλώνουμε, είναι όμως δυνατό να περιορίσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις ακολουθώντας μια διατροφή πλούσια σε φυτικά προϊόντα, όπως το μύρτιλο. Πρόσφατη αμερικανική μελέτη υπέδειξε ότι οι υγιείς ηλικιωμένοι (ηλικίας 65-77 ετών) που κατανάλωναν 30 ml συμπυκνωμένο χυμό μύρτιλου (ποσότητα που αντιστοιχούσε σε μερίδα 230 γρ. του φρούτου) παρουσίασαν σημαντική τόνωση της εγκεφαλικής τους λειτουργίας, καλύτερη αιμάτωση του εγκεφάλου τους και βελτίωση της μνήμης τους, παράμετροι που συναινούν ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος άνοιας. Αυτές οι ευεργετικές επιδράσεις αποδίδονται, σύμφωνα με τους ερευνητές, στα φλαβονοειδή του ζουμερού φρούτου.

2. Προλαμβάνει την αποδυνάμωση της μνήμης

Το μύρτιλο, όπως και άλλα μούρα, βοηθά τον εγκέφαλο να παραμείνει υγιής χάρη σε ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Μελέτη του 2012 υπέδειξε ότι τα μούρα βελτιώνουν την επικοινωνία μεταξύ των εγκεφαλικών νευρώνων, προλαμβάνοντας έτσι επικίνδυνες φλεγμονές που πλήττουν τα κέντρα της μνήμης. Επίσης, μελέτη του 2002 σε πειραματόζωα έδειξε ότι το μύρτιλο προωθεί τον ρυθμό αναγέννησης των εγκεφαλικών κυττάρων στον ιππόκαμπο, την περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει τη μνήμη.
Τα σημαντικά οφέλη του μύρτιλου για τον εγκέφαλο

3. Ενισχύει τη συγκέντρωση

Μια χούφτα μύρτιλα είναι το ιδανικό σνακ για να πάρετε δυνάμεις όταν σας καταβάλλει η κούραση. Μελέτη του 2009 από το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ υπέδειξε ότι ένα smoothie με μύρτιλο το πρωί βοηθά να διατηρηθεί η συγκέντρωση σε υψηλά επίπεδα έως και πέντε ώρες αργότερα. Η επίδραση αυτή οφείλεται στα αντιοξειδωτικά του μούρου, καθώς προωθούν την αιμάτωση και οξυγόνωση του εγκεφάλου.


newsitamea.gr

Αμβούργο... Έτσι ο Πούτιν εγκατέλειψε τον Άσαντ και τη Συρία!


 
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Χθες στη Σύνοδο Κορυφής της ομάδας των G20 στο Αμβούργο διαψεύστηκαν οι...
αναλυτές και δημοσιογράφοι που από το 2011 διαβλέπουν την πτώση του εκλεγμένου προέδρου της Συρίας, αλλά και την εγκατάλειψη της Συρίας από τη Ρωσική Ομοσπονδία του προέδρου Πούτιν.
Όλη αυτή η δυτική κατευθυνόμενη προπάγάνδα, την οποία περιέφεραν τον τελευταίο μήνα οι σε διατεταγμένη υπηρεσία περισπούδαστοι "αναλυτές" και δημοσιογράφοι, βασιζόταν στη στενή συνεργασία αμερικανών, ισραηλινών και σαουδάραβων στρατιωτικών με τους Κούρδους του YPG και τη δημιουργία 7 αμερικανικών βάσεων σε κυρίαρχα εδάφη της Συρίας, που κατέχουν οι Κούρδοι ("Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!).
Χθες η απάντηση ήρθε από τα πιο έγκυρα χείλη:
"Ο Γραμματέας του Κράτους των ΗΠΑ Tillerson είναι ένα σεβαστό πρόσωπο... αλλά δεν είναι ακόμη ένας Σύρος πολίτης. Το μέλλον του Προέδρου Assad αποφασίζει ο λαός της Συρίας κι όχι ο υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ"
Αμβούργο, 8 Ιούλη 2017
Βλαδίμηρος Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Ο κύριος Tillerson (Ρεξ Τίλερσον) είναι ο Γραμματέας του Κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δηλαδή ο υπουργός των Εξωτερικών του κυρίου Τραμπ.
Τι αγνοούν εσκεμμένα "αναλυτές" και δημοσιογράφοι;
Όλα όσα είναι γνωστά, πασιφανή ακόμη και σε τυφλούς, αλλά ουσιαστικά αναδεικνύουν πως "ο βασιλιάς είναι γυμνός", όπως περιγράφει ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Δηλαδή ο "βασιλιάς" (ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, δύση) γνωρίζουν πως είναι "γυμνοί", αλλά δεν θέλουν να γίνει η γύμνια τους αντικείμενο κοινής θέασις.
Εντελώς συνοπτικά:
* Στη Συρία η ρωσική στρατιωτική βάση της Ταρτούς είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας ΕΣΣΔ-Συρίας του 1971. Το Γενάρη του 2017 υπογράφηκε παράταση της συμφωνίας για άλλα 49 χρόνια και ήδη ξεκίνησαν εργασίες αναβάθμισης, ώστε να επισκευάζει και να εφοδιάζει ταυτόχρονα 11 πλοία. Ήδη έχει όλες τις δυνατότητες φιλοξενίας πυρηνοκίνητων πλοίων.
* Η αεροπορική βάση Humaynim είναι Συριακή, αλλά ουσιαστικά φιλοξενεί τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στη Συρία.
* Μια νέα στρατιωτική βάση της Ρωσίας στη Συρία σφίγγει τη θηλιά αυτού του στρατηγικού σχεδιασμού. Ολοκληρώνεται η κατασκευή της βάσης στην Kirbet Ras Al-Wa’r, της Συριακής περιφέρειας Bir Al Qasab, που θα κλειδώσει την περιοχή και φυσικά θα αναγκάσει τις ΗΠΑ να εγκαταλείψουν το "κουρδικό όνειρο" τριχοτόμησης της Συρίας.

* Με την "Επιχείρηση Αξιοπρέπεια" του Khalifa Haftar, που περιλαμβάνει τον προγραμματισμό Ρωσικής βάσης στις ακτές της Κυρηναϊκής, έχουμε το ξεβράκωμα των ΗΠΑ και Ε.Ε. που στοιχημάτισαν σε κουτσά άλογα.
* Αν στα παραπάνω προσθέσουμε κινήσεις ματ, όπως τη Διάσκεψη για τη συμφιλίωση της Χαμάς με τη Φατάχ, που διαχειρίζεται η αλεπού της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής Λαβρόφ (της Σοβιετικής Διπλωματικής Σχολής), η Ρωσία αναδεικνύεται σε μοναδική δύναμη στη Μέση Ανατολή, ενώ οι ΗΠΑ περιορίζονται να παίζουν επικίνδυνα με τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ εναντίον του Ιράν και του Κατάρ. Και το Κατάρ υποστηρίζεται από την Τουρκία, το μεγαλύτερο ΝΑΤΟϊκό στρατό μετά από αυτόν των ΗΠΑ.
Η στρατηγική της Μόσχας είναι πασιφανής και συνίσταται στη δημιουργία μιας σειράς στρατιωτικών βάσεων ή στρατιωτικών συμφωνιών που θα απομακρύνουν προοδευτικά τις ΗΠΑ και το Ευρωπαϊκό Διευθυντήριο από την περιοχή της Μεσογείου.
Με απλά λόγια: η Ρωσία προβάλλεται και αυτοπροτείνεται ως η μοναδική κυρίαρχη δύναμη που μπορεί να ανασυντάξει από μόνη της όλη την περιοχή του Μαγκρέμπ, μετά την πλήρη αποτυχία της "αραβικής άνοιξης made in USA" νε περάσει από τη Συρία και να φθάσει στο Ιράν.
Τέλος, η Ρωσία πολύ σύντομα θα προτείνει μια εφικτή συμφωνία για συνεργασία κι υποστήριξη εναντίον της τρομοκρατίας, σε όλες τις χώρες της Μεσογείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα προβληματίσει όσους δεν είναι πιόνια των ΗΠΑ.
Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο πως πάνω στον πρόεδρο Άσαντ στοιχίζονται το Ιράν κι η Κίνα, που μαζί με τη Ρωσία αποτελούν τ' αφεντικά της εξέλιξης.
Σ' αυτούς τους σχεδιασμούς και τα σενάρια κινείται κι η Τουρκία αναφορικά με το Κυπριακό. Δεν έχουμε αδιαλλαξία της Τουρκίας να αποδεχτεί μια διζωνική-διχοτομική πρόταση από την Ελλαδική και Ευρωπαϊκή πλευρά. Πιο φιλοτουρκική πρόταση "επίλυσης" δεν θα μπορούσε να υπάρξει για την Τουρκία. Όμως η τουρκική εξωτερική πολιτική γνωρίζει την επιστήμη της διπλωματίας και πως αν τα σχέδια της Ρωσίας έχουν απήχηση, θα μπορεί να έχει μια τουρκική Κύπρο. Και σ' αυτό που αρέσει στους συμβιβασμένους κομπραδόρους πολιτικούς, που το ονομάζουν "realpolitik", η μη συμφωνία της Τουρκίας στο Κυπριακό αποτελεί νίκη. Όταν γονατίζεις την Ε.Ε. που αποδέχεται, συζητάει, προτείνει "συμφωνίες" για την κατοχή του 40% μιας χώρας πλήρους μέλος της Ε.Ε. και της ευρωζώνης, πως μπορείς να μην μιλάς για τουρκική νίκη;
Ο μεγάλος χαμένος από αυτές τις ανακατατάξεις στη Μεσόγειο είναι η Ελλάδα. Απόλυτα πιστή και προσηλωμένη στην πολιτική του Διευθυντηρίου, όχι μόνον δεν μπορεί να χαράξει μια δική της εθνική πολιτική, αλλά "βασιλικότερη του βασιλέως" συνεχίζει το εμπάργκο και τις κυρώσεις εναντίον της φίλης Συρίας, τη διακοπή διπλωματικών σχέσεων, προστατεύει κι υποστηρίζει τον FSA ("ελεύθερου συριακού στρατού"), τους δήθεν "μετριοπαθείς" δολοφόνους του λαού της Συρίας, που ελέγχει τους μετανάστες-πρόσφυγες στην Ελλάδα, συνεχίζει το εμπάργκο εναντίον του Ιράν κι ότι επιβάλλει η τρόικα, χωρίς κανένα αντάλλαγμα ή ελάφρυνση για τον εξαθλιωμένο Έλληνα πολίτη.
Δεν είναι ιμπεριαλιστές οι Ρώσοι; Να είμαστε εναντίον κάθε ιμπεριαλισμού πιπιλίζει την καραμέλα-αφήγημα η εγχώρια "Radical chic" αριστερά.
Την απάντηση δίνουν τα παραδοσιακά κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης κι οι κομμουνιστές της Μέσης Ανατολής και της Συρίας.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας δεν διστάζει να δώσει τη λενινιστική απάντηση: "Όταν η Ρωσία είναι περικυκλωμένη από τους ιμπεριαλιστές, εμείς είμαστε με την αδύναμη Ρωσία".

Πάρτε το παράδειγμα των αντιδραστικών μοναρχιών του Μαρόκου, ή του Αφγανιστάν. Όλοι οι κομμουνιστές άξιοι του ονόματός τους, οφείλουν να τις υπερασπίσουν σε περίπτωση επίθεσης από αποικιοκρατικές δυνάμεις. Με άλλα λόγια, πρέπει να είσαι με το μέρος του πιο αδύνατου και να μην γαβγίζεις εναντίον του μαζί με τα ιμπεριαλιστικά τσακάλια"
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ, γνωστότερος ως Λένιν

ΠΟΕΔΗΝ: "Ο κ. Τσίπρας μπερδεύτηκε… Χειρουργήθηκε σε Ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι σε Δημόσιο"



ΠΟΕΔΗΝ: \"Ο κ. Τσίπρας μπερδεύτηκε… Χειρουργήθηκε σε Ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι σε Δημόσιο\"

"Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο είναι ανώνυμη εταιρεία και λειτουργεί αποκλειστικά ως Ιδιωτικό Νοσοκομείο, ενώ δεν είναι ανοιχτό στους πολίτες, καθώς δεν εφημερεύει. Ο κ. Τσίπρας μπερδεύτηκε… Δεν χειρουργήθηκε σε Δημόσιο Νοσοκομείο, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό", υποστηρίζει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ - αφού εύχεται περαστικά στον πρωθυπουργό για την εγχείρηση κήλης στην οποία υπεβλήθη στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο - αναφέρεται στην εξής "αμίμητη δήλωση", όπως υποστηρίζουν τα μέλη της, του πρωθυπουργού στα social media:
"Τα Δημόσια Νοσηλευτήρια αξίζουν την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό".

Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας "μπερδεύτηκε":
"Μπερδεύτηκε ο κος Τσίπρας. Δεν χειρουργήθηκε σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Χειρουργήθηκε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο που είναι Ανώνυμη Εταιρεία και λειτουργεί αποκλειστικά ως Ιδιωτικό Νοσοκομείο. Μπορεί μεγάλη πλειοψηφία των μετοχών να την κατέχει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σύγκλητος να διορίζει Διοικήσεις που έχουν την ευθύνη για την κατάντια του, δεν είναι όμως ανοικτό στους πολίτες αφού δεν εφημερεύει. Εκμεταλλευόμενο το ιδιόμορφο καθεστώς (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία) συγκεντρώνει Πανεπιστημιακούς Ιατρούς και Ιδιώτες που χειρουργούν ή προσφέρουν υπηρεσίες υγείας επί πληρωμή (από την τσέπη των Ασθενών, από Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, από Ασφαλιστικά Ταμεία ή τον ΕΟΠΥΥ). Επειδή το κοστολόγιο των Υπηρεσιών Υγείας που προσφέρει είναι υψηλό συγκεντρώνει Ασθενείς με οικονομική ευμάρεια και όχι τον λαουτζίκο που ψήφισε τον κο Τσίπρα για να φτιάξει το ΕΣΥ", υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ και συμπληρώνει:

"Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο μαστίζεται από οικονομικά σκάνδαλα που ερευνώνται στην δικαιοσύνη με την αποκλειστική ευθύνη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών που διορίζει τις Διοικήσεις. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών επιδιώκει την οικονομική εξυγίανση του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου με μειώσεις των μισθών των εργαζόμενων στους οποίους οφείλονται οι μισθοί τους πάνω από (7) επτά μήνες.
Κουβέντα γι’ αυτά ο κος Τσίπρας. Δεν τα βάζει με τους Πανεπιστημιακούς Ιατρούς που έχει προνομιακές σχέσεις. Το πόσο Δημόσιο είναι το Ευγενίδειο Νοσοκομείο το διαπιστώνει κανείς και από την μη τήρηση του όρου της Διαθήκης του Δωρητή Ευγενίδη που προβλέπει την διάθεση (10) δέκα κλινών σε απόρους Ασθενείς. Για όλα αυτά χθες έπεσε η ιστοσελίδα του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου για να μην μπορούν να πάρουν πληροφορίες οι πολίτες για το που χειρουργήθηκε ο Πρωθυπουργός της Χώρας".

ΠΟΕΔΗΝ: "Οσα ΔΕΝ είδε ο πρωθυπουργός"
Η ΠΟΕΔΗΝ συνεχίζει:

"Γιατί ο κος Τσίπρας δεν χειρουργήθηκε σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις μεγάλες ελλείψεις υλικών, υποδομών, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, την κακή ποιότητα φαγητού και τις τραγικές ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές; Να ρισκάρει παρέα με τα νοσοκομειακά μικρόβια. Να συνομιλήσει με άλλους Ασθενείς να του περιγράψουν την ειδυλλιακή κατάσταση των Δημόσιων Νοσοκομείων που μεταφέρει ο κος Πολάκης. Να υποστεί και ο ίδιος την ταλαιπωρία με την ζέστη λόγω έλλειψης κλιματιστικών. Παράδειγμα θα μπορούσε να τολμήσει να χειρουργηθεί από τον κο Πολάκη στην Ζάκυνθο, στην Σαντορίνη, στην Αμαλιάδα, στην Νάουσα, στην Φλώρινα, στο Διδυμότειχο, στο Μεσολόγγι, στην Κυπαρισσία. Θα μπορούσε να χειρουργηθεί στην Ρόδο και να νοσηλεύεται δίπλα από τον Βρετανό τουρίστα και άλλους Ασθενείς χωρίς σεντόνια με νερόβραστο φαγητό και με νοσηλευτικό προσωπικό έναν για σαράντα Ασθενείς που δουλεύει σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης με διακόσες είκοσι κενές οργανικές θέσεις και οφειλόμενα ρεπό πάνω από 10.000. Και με το μόνο που ασχολείται η Διοίκηση του Νοσοκομείου είναι οι παράνομες καθαιρέσεις προϊσταμένων.

Η ΠΟΕΔΗΝ στέλνει τον κόσμο στον Ιδιωτικό Τομέα ή ο κος Τσίπρας; Όταν ο Πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται ένα από τα Δημόσια Νοσοκομεία να χειρουργηθεί για μία κήλη πως οι πολίτες να τα εμπιστευτούν για πολύ πιο δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις; Όταν μάλιστα δεν είναι και Πρωθυπουργοί για να αποφύγουν την ταλαιπωρία των ΤΕΠ και των ελλείψεων;
Ο κος Τσίπρας πολύ καλά έπραξε για την υγεία του οι πολίτες τι φταίνε που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να νοσηλευτούν στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και έμπλεξαν και με τον κο Πολάκη.
Τελικά καλός είναι ο κος Πολάκης να μπαίνει στην φωτιά για τον κο Τσίπρα, να ικανοποιεί ένα μικρό φανατικό ακροατήριο που έχει σχέση έμμεση ή άμεση με την εξουσία στο οποίο απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι εκεί", καταλήγουν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ.