07 Ιουλίου 2017

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ -Αγρίεψε ο Μπογδάνος – Κάνει μήνυση στο… Μαξίμου!



Επανήλθε:Νέα ανάρτηση με απειλές και υποσχέσεις


Την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση εναντίον του συντάκτη της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, καθώς προσβάλει το ήθος του, ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αegean Voice 107,5, ο δημοσιογράφος υποστήριξε για μια ακόμη φορά ότι η απομάκρυνση του από τη θέση του έγινε κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Σημείωσε μάλιστα μπορεί να στοιχειοθετήσει τη φράση περί «πρώην συντρόφων του Πρωθυπουργού» από δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και από μια ιστορική ανασκόπηση της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Δημοσιογραφώ πάντα με την παραίτησή μου συντεταγμένη στον χαρτοφύλακά μου»
«Ο σταθμός στον οποίο έχω εργαστεί τα τελευταία 6-7 χρόνια και με έχει αναδείξει…θεώρησε ότι δεν μπορεί να σηκώσει αυτό που θέλω να πω».
«Δεν περιορίζεται στο να σε στοχοποιήσει (η κυβέρνηση). Στο να βάλει έναν ολόκληρο μηχανισμό να σου επιτεθεί. Το γεγονός ότι παίρνει 5.000 το μήνα ένας τύπος που λέγεται Καρανίκας απλά και μόνο για να λέει ότι σήμερα θα πηδήξετε το Μπογδάνο, αύριο θα τα βάλετε με το Σρόιτερ…

«Ο ΣΚΑΪ με έβγαλε στα μανταλάκια αφού τον έκαναν νταντά από το Μαξίμου»

Κατάλαβες τώρα γιατί ο Άκης είναι ελεύθερος – Στο νεοκλασικό του Άκη στην Αρεοπαγίτου μεταφέρονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ



Οι υπογραφές έπεσαν. Και ο πρώην υπουργός Άμυνας, συνδέεται πλέον όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και πρακτικά με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο εξής το περιβόητο κτίριο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα φιλοξενεί το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Όπως φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον Άκη Τσοχατζόπουλο για να νοικιάσει το νεοκλασικό του, αφού ήδη έχουν τοποθετηθεί οι επιγραφές και έχουν γίνει οι απαραίτητες μετασκευές. Όμως η μετακόμιση από την Κουμουνδούρου παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό. Μέχρι που σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έδωσαν τα χέρια μπροστά στους φωτογράφους.

Όπως αναφέρει το non paper που διένειμε το Μέγαρο Μαξίμου, «το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί κομμάτι της ελληνικής πολιτικής ιστορίας και συμβολίζει την ανάγκη του πολιτικού να καλυτερεύσει τις ζωές των πολιτών». Τονίζει μάλιστα ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ένας άνθρωπος που καταδικάστηκε από την δικαιοσύνη που ελέγχει η διαπλοκή, στην πραγματικότητα είναι ένας αγωνιστής που κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο μετερίζι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα ξανά στην ευημερία, όπως έκαναν παλιότερα το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να μην αλλάξει τίποτα στην εσωτερική διακόσμηση – ειδικά τα πολύτιμα κορδόνια για τις κουρτίνες. Τέλος, όπως όλα δείχνουν, τον ρόλο του επικεφαλής του υπηρετικού προσωπικού θα αναλάβει ο Φώτης Κουβέλης.
πηγή
 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΤΟΥΣ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΕ - Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
 
Βαγγέλης Διαμαντόπουλος - ο αυτοδηλωμένος αναρχικός  λάτρης των "προσφύγων" (για αυτόν) επέστρεψε απο την άδεια εγκυμοσύνης που είχε πάρει απο τον γερμανικό σήμερα ΟΤΕ  για εναμιση χρόνο ( 18 μήνες) την ίδια ώρα που δηλώνει και "αριστερός και αντιμνημονιακός"  ταυτόχρονα, αφού συμμετέχει σήμερα στο κόμμα του Π.Λαφαζάνη ενώ  ο κόσμος έξω απο τον γερμανικό ΟΤΕ πεινάει... στην ανεργία.

Ναι επέστρεψε σχολιασε συνάδελφος του εργαζόμενος στον γερμανικό ΟΤΕ Καστοριάς << Πέρασε εναμιση χρόνος ...πως περνούν τα χρόνια...!!!

Να τονίσουμε το αυτονόειτο διευκρινιστικά οτι,   εγκυος ήταν η νέα σύζυγος του πρωην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την οποία εγκυμοσύνη της πήρε την προαναφερόμενη στο ρεπορταζ αδεια βάση των γερμανικών νόμων για εργαζόμενους σε γερμανικές εταιρίες (άδεια εγκυμοσύνης παιρνει και ο συζυγος,... και μάλιστα για 18 μήνες) , σε αντίθεση με τους ελληνες, ο Β.Διαμαντόπουλος ο εργαζόμενος των γερμανών "ο  αντιμνημονιακός" και στέλεχος του κομματος του "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ" ΛΑΦΑΖΑΝΗ    δεν έχει αυτήν την κακή τύχη των ελληνων. 


.

Είναι το ρουσφέτι του Φ.Πελτσάνικου πρώην βουλευτή επι 40 χρόνια σχεδόν του ΠΑΣΟΚ όπου σύμφωνα με δίαχυτες φήμες  εκείνης της εποχής, αλλά και  φήμες και στο ίντερνετ πήρε την θέση εργασίας στον τότε ελληνικό  ΟΤΕ με τον "τρόπο" αυτόν.




Εδώ ο Β.Διαμαντόπουλος με το τοπικό  παλαιότερο στελεχος ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Π.Ζαγάρα κομματικό στελεχος του " βαθύ ΣΥΡΙΖΑ" απο τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ΚΚΕ Εσωτερικού. Το πλέον "αγαπητό πολιτικό παιδί  του " το οποίο όμως,... μετά την εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα εξεδίωξε πολιτικά τον "πολιτικό του πατέρα" απο τοπικό κομματικό αξίωμα. Ο Π.Ζαρκάδας επανηλθε στην κομματική του θέση αφού αναχώρησε, ο Β.Διαμαντόπουλος, ( τον αναχώρησαν ) για Λαφαζάνη - ήταν μέχρι πριν έναν μήνα περίπου Συντονιστής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Χαλκίδα: Τραπεζική υπάλληλος προφυλακίστηκε για υπεξαίρεση 5.5 εκατ. ευρώ

Χαλκίδα: Τραπεζική υπάλληλος προφυλακίστηκε για υπεξαίρεση 5.5 εκατ. ευρώ




Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την δίωρη περίπου απολογία της, η 42χρονη τραπεζική υπάλληλος που κατηγορείται για την υπόθεση υπεξαίρεσης ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε το 2014, σε υποκατάστημα τράπεζας που εργαζόταν η κατηγορούμενη στη πόλη της Χαλκίδας.

Η 42χρονη Χαλκιδέα υποστήριξε στην απολογία της ότι δεν γνωρίζει κάτι για αυτή την υπόθεση, λέγοντας επίσης πως εντόπισε εκείνο το χρονικό διάστημα (σ.σ. 2014) ένα τραπεζικό έλλειμα 80.000 ευρώ, κάτι που κατήγγειλε και η ίδια άμεσα στη δικαιοσύνη, όπως είπε.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την προφυλάκιση της αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές.
Παράλληλα, υπάλληλοι της τράπεζας τόνισαν ότι έμειναν εμβρόντητοι όταν αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση καθώς η συγκεκριμένη υπάλληλος ήταν έμπιστη και είχε καλό προφίλ.
Πηγή: eviazoom