03 Ιουλίου 2017

508 ΜΚ ΤΠ: μια μονάδα κολαστήριο για τους φαντάρους στον Έβρο




Παρά τη διογκούμενη προπαγάνδα της κυβέρνησης και του ΓΕΣ για το Δ' Σώμα Στρατού, η κατάσταση είναι απελπιστική για τους στρατιώτες.
 
Οι διαταγές παραβιάζονται συστηματικά και τα στρατόπεδα είναι φυλακές για τους φαντάρους που βιώνουν ως σκλάβοι άθλιες συνθήκες.

‌Στο 508 ΜΚ ΤΠ οι συνθήκες διαβίωσης των στρατιωτών είναι απάνθρωπες. 
Πρώτο και βασικό θέμα η ζέστη.
 
Σήμερα 2/7 η θερμοκρασία στα Ρίζια, Β.Εβρου αγγίζει τους 41 βαθμούς στο θάλαμο των στρατιωτών λοιπόν δεν υπάρχει ούτε ανεμιστήρας πόσο μάλλον κάποιο κλιματιστικό παρά μόνο τα κεραμίδια που έχουν το χαρακτηριστικό να συγκρατούν τη ζέστη και να κάνουν τον θάλαμο απλησίαστο! 
 
Δεύτερο βασικό πρόβλημα σήμερα είναι η 13η συνεχόμενη μέρα υπηρεσίας για όλους τους στρατιώτες καθώς στη κατάσταση θαλαμιζόμενων γράφονται 41 στρατιώτες εκ των οποίων οι 13-14 είναι παρόντες οι υπόλοιποι είναι αποσπασμένοι ή βρίσκονται σε φυλάκια εν υπηρεσία. 
 
Καταστάσεις εμπλοκής λοιπόν στο τάγμα ενώ στην ουσία αναγράφονται στην κατάσταση πολλοί περισσότεροι στρατιώτες από τις προβλεπόμενες 12 υπηρεσίες του τάγματος. 
 
Ο διοικητής σε 20 μέρες αλλάζει και τους τελευταίους δύο μήνες το μόνο που τον νοιάζει είναι να δείξει καλό πρόσωπο μήπως και μπορέσει να φτιάξει καλύτερα την καριέρα του.
 
Περιττό να σας αναφέρω ότι στην επιθεώρηση που έγινε από τον ταξίαρχο όλα λειτουργούσαν τέλεια και όλα ήταν στην πένα τα χα μου! Ελπίζω με τον καινούριο διοικητή να αλλάξουν κάποια βασικά πράγματα γιατί πραγματικά κανείς δεν θα ήθελε το παιδί του να υπηρετεί υπό αυτές τις συνθήκες!

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός!
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Θρασύτατη αξίωση από Μέρκελ πρός τους υποτακτικούς της : «Η Ελλάδα να μην μιλάει με την Κίνα - Θα... μιλήσουμε εμείς για αυτήν»!


Μια θρασύτατη θέση υιοθέτησε η Γερμανίδα Καγκελάριος Α.Μέρκελ κατά τη διάρκεια συνέντευξή της σε γερμανικά περιοδικά.

Θορυβημένη από την εντυπωσιακή προσέγγιση Ελλάδας και Κίνας στον εμπορικό τομέα και τις στνεές σχέσεις των δύο χωρών η Γερμανίδα Καγκελάριος ούτε λίγο ούτε πολύ αξίωσε αυτές οι σχέσεις να περνούν πρώτα από το Βερολίνο!

Πιο συγκεκριμένα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό WirtschaftsWoche, η Α.Μέρκελ δήλωσε ξεκάθαρα «προβληματισμένη», όταν ρωτήθηκε για την «πολιτική πίεση» που ασκεί η Κίνα σε «οικονομικά αδύναμες χώρες όπως η Ελλάδα», μέσω των επενδύσεων που πραγματοποιεί.
«Είμαι προβληματισμένη με αυτό που περιγράψατε. Οι αμοιβαίες εξαρτήσεις αυξάνονται και η ισορροπία συνεχώς μετατοπίζεται» ανέφερε η καγκελάριος. 

«Η Ευρώπη πρέπει να εργαστεί σκληρά, ώστε να προστατεύσει την επιρροή της και, πάνω απ' όλα, πρέπει να μιλάει με την Κίνα με μία φωνή».
Δηλαδή την φωνή του Βερολίνου, θα ήθελε προφανώς να πει.
Η Ελλάδα επιδιώκει ενεργά να προσελκύσει κινεζικά κεφάλαια και προσπαθεί να ωφεληθεί από το επενδυτικό πρόγραμμα της Κίνας «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος», το οποίο προβλέπει την κατασκευή εμπορικών υποδομών που θα συνδέουν την ανατολική Ασία με τη Μέση Ανατολή και τη Δύση, μέσω στεριάς και θάλασσας.
Στα μέσα Ιουνίου η Αθήνα «πάγωσε» την τακτική δήλωση της ΕΕ στο Συμβούλιο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τα σχετικά προβλήματα που υπάρχουν στην Κίνα.
Η Α.Μέρκελ παραδέχτηκε ότι τμήματα και της γερμανικής οικονομίας βασίζονται στο εμπόριο με την Κίνα, όμως επισήμανε ότι στόχος των συζητήσεων με το Πεκίνο θα πρέπει να είναι μία «αρμονία», που ευνοεί όλους τους εμπλεκόμενους.
Με άλλα λόγια αφού καταδίκασαν την Ελλάδα σε μια διαρκή φτωχοποίηση και λιτότητα άνευ προηγουμένου τώρα θέλουν να σταματήσουν και τις επενδύσεις.

ΠΗΓΗ

Ηράκλειο: Δεν πίστευε στα μάτια του ο γιατρός με το ειδοποιητήριο της Εφορίας!


Ειδοποιητήριο προ κατάσχεσης του σπιτιού του, για ένα χρέος της τάξης των 2.383,61 ευρώ έλαβε από την Εφορία, ο Ηρακλειώτης γιατρός Βασίλης Θεοδοσίου! Οπως κατήγγειλε ο ίδιος μιλώντας με αγανάκτηση στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο, δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας το επίσημο έγγραφο που τον προειδοποιούσε για κατάσχεση του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου, του σπιτιού για ένα τέτοιο ποσό!
Η επίσκεψή του στην Εφορία ήταν... διαφωτιστική καθώς όπως του είπαν οι υπάλληλοι "δυστυχώς αυτός είναι ο νόμος", ωστόσο με μία ρύθμιση θα μπορέσει να σώσει το σπίτι του.
Ο κ. Θεοδοσίου εφιστά την προσοχή όλων των πολιτών, καθώς κινδυνεύουν με κατασχέσεις ακόμα και για τέτοια ποσά, όταν χαθεί η ρύθμιση, και διερωτήθηκε τι απέγιναν οι μεγαλοστομίες του παρελθόντος όταν πολιτικοί διαβεβαίωναν ότι όλοι οι πολίτες θα προστατεύονται.
"Αφήστε μας να ζήσουμε με αξιοπρέπεια", κατέληξε...


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ-ΧΡΗΣΤΗΣ facedook  :
Παιδιά απλή ειδοποίηση είναι και όχι κατάσχεση αλλά σαν μαλάκας που ήταν πήγε και έκανε διακανονισμό να βράσω το πανεπιστήμιο που τέλειωσε αμόρφωτος έμεινε, αν είναι να πηγαίνετε πανεπιστήμιο και να γίνεστε στόκοι μην πάτε καλύτερα περισσότερες πιθανότητες έχετε να μην σας δουλεύουν ψιλό γαζί, το μυαλό δεν το έχετε για κορνίζα αλλά να δουλεύει και εσείς το έχετε βάλει σε χειμερία νάρκη και ας κάνει και καύσωνα, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!- ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΚΛΕΙΝΕΙ» Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΤΖΗΣ!!!


Για σας που σας είχε πιάσει μια καούρα μετά από το θορυβώδες διαζύγιο του διδύμου Λυριτζή- Οικονόμου, και το σουτ που έφαγε ο πρώτος από τον
ΣΚΑΙ.Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Βασίλη Λυριτζή και του Στρατή Τριλίκη! Ο Β. Λυριτζής σύμφωνα με τις typologies.gr από τη νέα σεζόν  θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Θα τους κρατησουμε...Οι παρακατω πολεις θα ειναι Μουσουλμανικες» Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ, Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.



ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Αυτές είναι οι περιοχές που θα οικοδομηθούν οι προσφυγικές πόλεις των 20.000 μουσουλμάνων, ένα μέρος από αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά το κλείσιμο των συνόρων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, ένα «σφράγισμα» που συντόνισε η Αυστρία με το Βερολίνο φυσικά να ευρίσκεται  πίσω απ’όλη αυτή την διαδικασία, αλλά κανένας να μην τολμά να αρθρώσει την πραγματικότητα.


Τι λες ρε μπεκρούλιακα;

Τι λες ρε πλαστογράφε του πατέρα σου;

Τι λες ρε συνομιλητή ισοβητών;

Τι λες ρε κάθαρμα ξεπουλητάρι της Πατρίδας;

Τι λες ρε χυδαίο υποκείμενο, που για πατρίδα σου έχεις το 

χρήμα και την εξουσία;;;

 

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ (Δικός σου είναι 

ο αυτοχαρακτηρισμός) δημιουργήθηκαν Ελληνικές πόλεις;

 

Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ, Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ..

 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Θα τους κρατησουμε...Οι παρακατω πολεις θα ειναι Μουσουλμανικες»

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Θα τους κρατήσουμε...Οι παρακάτω πόλεις θα είναι Μουσουλμανικές»


ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ



Αυτές είναι οι περιοχές στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας που θα οικοδομηθούν οι προσφυγικές πόλεις των 20.000 μουσουλμάνων, ένα μέρος από αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά το κλείσιμο των συνόρων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, ένα «σφράγισμα» που συντόνισε η Αυστρία με το Βερολίνο φυσικά να ευρίσκεται  πίσω απ’όλη αυτή την διαδικασία, αλλά κανένας να μην τολμά να αρθρώσει την πραγματικότητα.


Οι 20.000 είναι μόνο οι πρώτοι από ένα σύνολο που θα κυμανθεί μετακξύ των 500.000 μουσουλμάνων και του 1.000.000 που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες στα νησιά και στην ηπειρωτική χώρα.

Τόσοι αναμένονται σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές των ελληνικών στρατιωτικών Επιτελείων.


Βέβαια, όπως τόνισε σήμερις ο Π.Καμμένος «Για αυτούς τους 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες, όπως έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα διαμορφώσουμε συνθήκες αξιοπρεπούς παραμονής και φιλοξενίας, σε νέους χώρους που έχουμε βρει κοντά στα σύνορα».


Οι δύο διαφορετικές πόλεις θα οικοδομηθούν σε τέσσερα αρθρωτά οικιστικά συγκροτήματα στο Κιλκίς και σε μία τοποθεσία κοντά στα Γιαννιτσά.


Συγκεκριμένα στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό, όλα στο νομό Κιλκίς.


Το παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά και στην γύρω περιοχή θα φιλοξενήσουν μια μουσουλμανική κωνόπολη 4.000 ατόμων.


Ενα ζήτημα που υπάρχει είναι αυτό του επιπέδου της ασφάλειας. Οι πόλεις ή τα «camps» που λέει και υπουργός, θα είναι ανοικτού τύπου. Δηλαδή όποιος θέλει θα μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει από αυτό και α πηγαίνει όπου θάλει.


Οπωσδήποτε, όσο ψύχραιμα και να το δει κάποιος το ζήτημα, θα υπάρξει ένα θέμα ασφάλειας των γύρω περιοχών. Αντίθετα με τις φώτος που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το 70% είναι άνδρες κάτω των 35 ετών. Και όλοι μαζί, άνδρες και γυναίκες, σίγουρα θα είναι πολύ-πολύ θυμωμένοι που πλήρωσαν στους Τούρκους διακινητές μέχρι και 5.000 δολάρια το κεφάλι και αντί να βρεθούν π.χ. στο Μόναχο, θα βρεθούν στο Κιλκίς ή τα Γιαννιτσά.


Το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες μάζες προσφύγων και λάθρο που θα εξακολουθήσουν φυσικά να έρχονται, έστω και με μειωμένο ρυθμό λόγω εμπλοκής του ΝΑΤΟ.


Ας δούμε και μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξης του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου σήμερις που ανακοίνωσε την έναρξη οικοδόμησης των προσφυγικών «camps» στην Μακεδονία.


Να σημειώσουμε ότι κατά τον Πάνο Καμμένο, η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα »μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών».


«Μετά από τη χθεσινή απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, θα δημιουργήσουμε camp 20.000 θέσεων στη Βόρεια Ελλάδα, κοντά στην Ειδομένη, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών (SIC) και προσφύγων, που έχει δημιουργηθεί μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών της Ευρώπης (σ.σ.: !!!) να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών και να κλείσουν τα σύνορα.


-Στα δύο relocation centers, στα Διαβατά και στο Σχιστό, έχουμε περίπου 120% επί των δυνατοτήτων μας. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η ροή προσφύγων και μάλιστα αυτή τη στιγμή είμαστε σε συνεννόηση με την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία αναλαμβάνει τον καθαρισμό, προκειμένου να δοθούν και κάποια κονδύλια για να υπάρξει και προς την τοπική αυτοδιοίκηση μια ελάφρυνση του κόστους για να ξεκινήσει το θέμα του καθαρισμού.


-Επειδή βλέπω πάρα πολλά ρεπορτάζ που δημιουργούν έναν πανικό, θέλω να θυμίσω ότι το 2011 είχαμε 280.000 μετανάστες και πρόσφυγες, σήμερις έχουμε 20.000.


ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Επειδή τελευταία γίνεται λόγος για το Καστελόριζο που δεχόμαστε εκεί πιέσεις από προσφυγικές ροές. Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσουμε εάν είναι τόσο σοβαρό όσο λέγεται;


Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι «τεράστιες πιέσεις» που δεχόμαστε στο Καστελόριζο είναι σήμερις 30 πρόσφυγες ή μετανάστες οι οποίοι πέρασαν. Οι μεγάλες ροές που δεχόμαστε στο σύνολο των τελευταίων 15 μηνών είναι πριν από τέσσερις ημέρες όπου σε μια μόνο μέρα πήγαν 300 και την προηγούμενη άλλοι 300 μετανάστες και πρόσφυγες.


Αυτό έγινε διότι ουσιαστικά οι δουλέμποροι από το βόρειο μέρος του Αιγαίου κατάλαβαν ότι κάτι έχει αλλάξει – και θα σας θυμίσω ότι την πρώτη μέρα άφιξης του ΝΑΤΟ ήταν μηδενικές οι ροές – και προώθησαν προς τα νότια κάποιους μετανάστες και πρόσφυγες. Δεν ήταν όμως τεράστιες οι ροές, δηλαδή στο νησί – επειδή γράφτηκαν διάφορα – μόνο για τρεις ώρες συνυπήρχαν 600 μετανάστες και πρόσφυγες.


Το πλοίο το οποίο έχει αναλάβει τη συγκοινωνία με το Καστελόριζο έκανε μάλιστα την εξής κίνηση, πήγε στο Καστελόριζο, παρέλαβε τους 300 που ήδη είχαν περάσει την καταγραφή, γύρισε στην Ρόδο τους αποβίβασε και ξαναπήγε την άλλη μέρα στο Καστελόριζο και πήρε τους υπόλοιπους 300.


Θέλω να πω, δηλαδή, ότι για εμάς το Καστελόριζο είναι σημείο που υπάρχει μια ροή, δεν είναι τεράστια η ροή. Μην κάνουμε και δυσφήμιση στο Καστελόριζο, αρκετά αυτοδυσφημίζονται στην Κω κάποιοι ακραίοι και κάνουν κακό στα νησιά μας.


Το Καστελόριζο έχει κανονικές ροές, αντιμετωπίζονται άμεσα, ήδη οι 30 που πήγαν σήμερις, κατεγράφησαν και έχουμε στείλει καράβι για να φύγουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργούμε μια τέτοια εικόνα».



Και ο Θεός μαζί μας…

 
Πηγή