27 Ιουνίου 2017

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο Ζάχος Παύλου έφυγε απηυδισμένος οικογενειακός στην Αυστραλία - Ο επιτυχημένος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ



Αγανακτισμένος και απηυδισμένος με τον δήμαρχο Α.Αγγελή  και όσα συνέβησαν σε πολιτικό επίπεδο με την σημερινη δημοτική αρχή  ο Ζαχος Παύλου δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αφου αναγκάστηκε να παραιτηθεί έφυγε στην μακρυνη Αυστραλία σύμφωνα με δήλωση συγγενή του στο  fyllokaiftero1.blogspot.com
<< Βεβαια δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος,... αλλά είναι ο πιό σημαντικός που τον ανάγκασε να μετεκίσει στην Αυστραλία >> 
Είχε δηλώσει στον τοπικό τύπο οτι <<Αν υπάρχει περίπτωση να μην υλοποιηθει το έργο θα παραιτηθώ >> Και το έργο δεν υλοποιήθηκε και τον παραίτησαν το οποίο ήταν "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ"



Κρητικοί εφοριακοί που πήγαν στην Ρόδο για έλεγχο πιάστηκαν για δωροδοκία


Εφοριακοί από την Κρήτη συνελήφθησαν για δωροδοκία-Βρέθηκαν πάνω τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη Ρόδο, δύο εφοριακοί που βρισκόταν στο νησί για έλεγχους, και έτσι προσήχθησαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο εφοριακοί, που είχαν έρθει για έλεγχο στο νησί από ΔΟΥ της Κρήτης, βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα (300 ευρώ) τα οποία τους δόθηκαν από επιχειρηματία της Ρόδου ύστερα από συνεννόηση με αξιωματικούς της αστυνομίας.

Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και η Εισαγγελία Ρόδου και η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να προσδιοριστούν οι σχετικές κατηγορίες. Η σύλληψη των δύο κατηγορούμενων έγινε στην περιοχή του Νιοχωριού στο κέντρο της πόλης.

Ιδού οι 117 βο(υ)λευτές που θα εισπράξουν τις 100.000 ευρώ αναδρομικά: οι 62 της ΝΔούλας – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Το σκάνδαλο με τις προκλητικές απαιτήσεις πρώην βουλευτών του «συνταγματικού τόξου» να πάρουν αναδρομικά χρήματα μέχρι και 100.000 ευρώ έκαστος έχει πλέον και ονόματα. 117 είναι ο αριθμός αυτών των βουλευτών, με 62 απ’ αυτούς να είναι πρώην βουλευτές της ΝΔ και 52 του ΠΑΣΟΚ.
Ιδιαίτερα η ΝΔ, η οποία έχει την ψευδαίσθηση ότι παραμένει ακόμη κόμμα εξουσίας, τι θέση παίρνει για την προκλητική αυτή απαίτηση των βουλευτών της; Συμφωνεί με τα όσα ζητούν; Αν όχι (που πολύ αμφιβάλλουμε γι’ αυτό) δεν θα έπρεπε να έχει διαγράψει αμέσως τους πρώην βουλευτές της, οι οποίοι σε μια εποχή πολύ δύσκολη για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν τέτοιες απαράδεκτες και προκλητικές απαιτήσεις;
Η σιωπή της ΝΔ στο θέμα αυτό είναι χαρακτηριστική του «νέου ήθους και ύφους» που θέλει να περάσει στην πολιτική ζωή του Τόπου, όποιος κι αν είναι ο νικητής της δελφινομαχίας στις 10 Ιανουαρίου.
Οι Βουλευτές ΝΔ
Από την πλευρά της ΝΔ οι 62 πρώην βουλευτές που κατέθεσαν αγωγές είναι: Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δημ. Γαλαμάτης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Σταυρ. Κελέτσης, Κεφαλογιάννης, Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, Βασ. Κορκολόπουλος, Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής), Ανδρ. Κουτσούμπας, Γεώργ. Κωνσταντόπουλος, Θεόφ. Λεονταρίδης, Μιχ. Λιάπης, Αναστ. Λιάσκος, Λεων. Λυμπερακίδης, ‘Αρια Μανούσου – Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Αντων. Μπέζας, Μιχ. Μπεκίρης, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Ιωάνν. Πλακιωτάκης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Παν. Σκανδαλάκης, Θεοδ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Νικ. Σταυρογιάννης, Αποστ. Σταύρου, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Κων. Τσιπλάκης, Αριστ. Τσιπλάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου – Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτίδης.
Οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ
Οι 52 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν αγωγές και διεκδικούν αναδρομικά διαφορές αποδοχών είναι: Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν. Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαίνας, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλέξ. Βούλγαρης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, Γκαλήπ Γκαλήπ, Μ.Ζορμπά, Χρήστος Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας, Ελεονώρα – Νόρα Κατσέλη – Καλογεροπούλου, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974 – 1993 ΝΔ και 1996 – 2000 ΠΑΣΟΚ), Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Δημ. Κουλο


hellasnw

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι


Πέθανε η Νανά Καραγιάννη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι
Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ο θάνατος της παρουσιάστριας

Όλοι γνώριζαν εδώ και χρόνια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Επίσης όμως γνώριζαν το πάθος της για τη ζωή και την αγάπη της για τη δημοσιογραφία.
«Δεν το βάζω εύκολα κάτω. Ναι, αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά δεν πρόκειται να πέσω, δίνω καθημερινά τη μάχη μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια.
Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν, να της τονώσουν το ηθικό ώστε να βρει δύναμη να συνεχίσει τη σκληρή και δύσκολη μάχη.

Ακόμα και όταν μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, όσοι τη γνώριζαν πίστευαν πώς θα τα καταφέρει. «Είναι σκληρό καρύδι», έλεγαν οι συνάδελφοί της.
Η είδηση του θανάτου της, σε ηλικίας 38 ετών, βύθισε στη θλίψη τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συγγενείς της.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδούμε το όμορφο χαμόγελό της, δεν θα την ξανακούσουμε να αυτοσαρκάζεται, δεν θα ακούσουμε ποτέ ξανά τα αστεία της.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί παγωμάρα ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στην είδηση του θανάτου της δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν: «Ψέματα θα είναι… την πέθαναν πάλι τη Νανά», μιας και στο παρελθόν άθλια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο είχαν βγάλει νεκρή την τηλεπαρουσιάστρια.

Read more:newsbomb.gr

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ανακαινίζουν την εκκλησία του γηροκομείου με Αλβανικό συνεργείο την ώρα που απο πιστούς η μητρόπολη ζητάει βοήθεια ....για τους φτωχούς άνεργους έλληνες !!!!

 του Μανώλη Μάνου


Ενα οξύμωρο σχήμα ιερής λογικής  ...και πνευματικότητας ;;;
 Συναντήσαμε αλβανικό συνεργείο στα πλαίσια άλλου ρεπορταζ
στον ναό του Αγ. Λαζάρου ο οποίος βρίσκεται  στον περίβολλο του γηροκομείου να πραγματοποιεί εργασίες ανακαίνησης της σκεπής με εργαζόιμενους πάνω απο 4 -5 αλβανούς εργάτες.
Την στιγμή που η Καστοριά- η Ελλάδα ολόκληρη βουλιάζει στην ανέργιά.

Θα επανελθούμε στο θέμα,.. αν και ευχόμεθα ο θεός να μας βοηθήσει να έχουμε την  άποψη του μητροπολίτη Καστοριάς κ.Σεραφείμ  (όπως τότε παλιά κατα την ένθρόνιση του, που μας απάντησε ο ίδιος στο πρωτο τηλεφώνημα που του κάναμε στην μητρόπολη Καστοριάς για θέμα της μητροπόλεως ).

 Και ελπίζουμε ο κ. Σεραφείμ να έχει παραμέινει απλός  για "όλους"  τους  δημοσιογράφους και να με  αποκαλέσει και εμενα  "Μανώλακη" όπως έναν άλλον Καστοριάνό συνάδελφο τον οποίον αποκαλεί <<Χριστάκη μου>>

Πέραν αυτών,... ερωτήματα όπως είναι ασφαλισμένοι όλοι οι αλβανοί εργάτες; 
Πώς έγινε η "άνάθεση" ;

Καί άλλα (;) !!

Πρέπει να απαντηθούν απο τις αρμόδιες υπηρεσίες



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ:fyllokaiftero@gmail.com