31 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Αγρια γιουχαΐσματα στον γενοκτόνο Τσίπρα κατα την άφιξη του στην κηδεία του Μητσοκάκη << ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ>>


.


ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!


Δείτε τήν έκφραση τού Τσακαλώτου.

Ή υποτέλεια τής (φερόμενης)  Ελληνικής κυβέρνησης έχει φτάσει σέ πρωτοφανή επίπεδα!

Η υποτέλεια της ελληνικής κυβέρνησης έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα! Όπως αποκαλύψε πριν από λίγο ο Σπύρος Σταθάκης στο "Εκρητκικό Δελτίο" του ΑΡΤ, οι δανειστές δεν δίνουν την δόση των 7,4 δις ευρώ για να πληρωθεί η δόση του Ιουλίου διότι εκκρεμούν άλλα 25....
προαπαιτούμενα για την ελληνική κυβέρνηση Τσίπρα. "Ποια είναι αυτά ντα 25 προαπαιτούμενα; Θα σας πω εγώ δύο" είπε ο Σπύρος Σταθάκης και ανέφερε ότι από τη μια μεριά οι δανειστές απαιτούν να αποζημιωθεί από το δημόσιο ο Ανδρέας Γεωργίου και οι δικηγόροι του για τη δικαστική δίωξη που υπέστη από την οποία απηλλάγη προχθές με βούλευμα του Συμβουλίο Εφετών! Από την άλλη, οι δανειστές απαιτούν με νομοθετική πράξη να θεωρηθούν συνταγματικές όλες οι περικοπές των συντάξεων, μισθών κ.λ.π. κατά παράβαση των αποφάσεων της ελληνικής Δικαιοσύνης! Δηλ. οι δανειστές απαιτούν να παρακαμφθεί από την κυβέρνηση η Δικαστική εξουσία και η ίδια να αποφανθεί ότι όλες οι περικοπές των συντάξεων συνιστούν συνταγματικές ενέργειες!!! 
Το τραγικό είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση, σε ό,τι αφορά στο θέμα της αποζημίωσης του Ανδρέα Γεωργίου συμφώνησε και υπερθεμάτισε άμεσα! 
ΚΑΤΟΧΗ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Αυτά ζούμε....  

Μια... άλλη Ελλάδα: Tα πλουσιόπαιδα που «διαφημίζουν» τη πολυτελή ζωή τους στα social media! (φωτό)

«RICH KIDS OF GREECE»

18:17
31/05/2017

Νέα πρόκληση: Αλβανοί ποδοπατούν την ελληνική σημαία


Νέα πρόκληση: Αλβανοί ποδοπατούν την ελληνική σημαία
Σε μία ακόμη πρόκληση προχώρησαν οι Αλβανοί και ο ακραίος εθνικιστής Ταχίρ Βελίου, που κινείται σε μόνιμη βάση μεταξύ Αλβανίας, Κοσσόβου και Σκοπίων, με στόχο την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2016 η είσοδος του Βελίου στην χώρα μας είχε απαγορευθεί, όταν έφτασε στην Κακαβιά έχοντας ως τελικό προορισμό τα Ιωάννινα όπου θα μιλούσε σε προγραμματισμένη εκδήλωση. Ωστόσο πριν την απαγόρευση αυτή ο ίδιος είχε ταξιδέψει αρκετές φορές στην χώρα μας και κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ταχίρ Βελίου «χτυπά» απανωτά τα χωριά της ελληνικής μειονότητας με καταδρομικού τύπου επιδρομές ξεσπώντας στις ελληνικές σημαίες ποδοπατώντας τες! Μάλιστα είναι τόσο προκλητικός που στη συνέχεια ανεβάζει τα στιγμιότυπα στην προσωπική του σελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εν λόγω επιδρομές, ο Ταχίρ Βελίου δεν ήταν μόνος τους αλλά συνοδευόταν από πολυπληθείς ομάδες που είτε κινούνται μαζί του είτε αυτόνομα με εμφανή σκοπό να τρομοκρατήσουν τον ντόπιο πληθυσμό των χωριών της ελληνικής μειονότητας.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες ηλικιωμένων κατοίκων που βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα πρωτοπαλίκαρα του Βέλιου, απαίτησαν από αυτούς  να μιλήσουν αλβανικά και όταν εκείνοι αρνήθηκαν, τους χαρακτήρισαν «ξένους, εισβολείς».
Όπως φαίνεται μάλιστα ο Βελίου σε κάποια από τα περάσματά του, στρατολογεί και δημιουργεί «πυρήνες». Μάλιστα τα άτομα αυτά, επιχειρεί να τα «δέσει» εμπλέκοντάς τα άμεσα, στην παραληρηματική του δράση και εκθέτοντάς τα στα κοινωνικά δίκτυα ή τους διάφορους ιστότοπους του «Κινήματός» του.

Ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος έχει στοχοποιήσει τον Αναστάσιο, όχι μόνο γιατί είναι Έλληνας αλλά και γιατί είναι επικεφαλής της Ορθόδοξου Εκκλησίας. Μάλιστα ζητά την άμεση απέλασή του από τη χώρα με συνεχείς αναρτήσεις στις οποίες τον χαρακτηρίζει σοβινιστή και υπεύθυνο για τον εξελληνισμό περιοχών της Αλβανίας.
Τελευταία του πρόκληση ήταν όταν από κοινού με μία ομάδα φοιτητών από την Πρίστινα οι οποίοι είναι μέλη του «Κινήματος της Μεγάλης Αλβανίας» ποδοπάτησαν την ελληνική σημαία!

Η σημαία αποτελεί σύμβολο, και η ενέργεια των ακραίων στοιχείων, έχει σαφή στόχο…
Σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα, αλλά και με πληροφορίες που υπάρχουν για διασυνδέσεις της οργάνωσής του, με άλλους κύκλους που δρουν στα Βαλκάνια, κάνει την υπόθεση ακόμη πιο σοβαρή.

Η Αλβανική κυβέρνηση μπορεί μάλιστα να βολεύεται με την κατάσταση στα νότια της χώρας αλλά και με ένα πιθανό ασύμβατο επεισόδιο εν όψει των εκλογών. Η ένταση εξυπηρετεί την κυβέρνηση του Ράμα και τους εκλογικούς της στόχους..

Η οργάνωση του Βέλιου, αποδεικνύεται ότι μέρα με την ημέρα λαμβάνει παραστρατιωτικά χαρακτηριστικά που εντείνουν την ένταση στην περιοχή των Βαλκανίων.
 
 
 
 Με πληροφορία

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποπτη για ΚΑΡΚΙΝΟ η ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ





Σοκ προκαλούν τα ευρήματα ερευνών στη Γερμανία σχετικά με τις δημοφιλείς σοκολάτες Kinder, καθώς τα προϊόντα βρέθηκαν θετικά σε επικίνδυνες καρκινογόνες ουσίες.
Ο μη κερδοσκοπικός ευρωπαϊκός οργανισμός «Foodwatch», μάλιστα, ο οποίος προστατεύει τα δικαιώματα των καταναλωτών όσον αφορά την ποιότητα των τροφίμων ζήτησε να ανακληθούν από τα γερμανικά ράφια καταστημάτων οι σοκολάτες Kinder της εταιρείας «Ferrero», όπως και τα σοκολατάκια «Lindt Fioretto Nougat» και οι ριζογκοφρέτες «Sun Rice Classic» της «Rübezahl Schokoladen».




 Πηγή:souperfoobnews.gr