19 Μαΐου 2017

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Facebook υπέρ Τσίπρα 24ωρο αποκλεισμό επέβαλε το Facebook στο JoDi λογοκρίνοντας εικόνα του Τσίπρα με γραβάτα


ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ

Facebook υπέρ Τσίπρα

24ωρο αποκλεισμό επέβαλε το Facebook στο JoDi λογοκρίνοντας εικόνα του Τσίπρα με γραβάτα

Κρούσμα λογοκρισίας στα κοινωνικά δίκτυα  υπέρ Τσίπρα
Λογοκρισία που θυμίζει αυτή στην Τουρκία του Ερντογαν είχαμε πριν λίγη ώρα. Το  Facebook βρήκε πως το πολιτικό σχόλιο κατά του Τσίπρα της παραπάνω φωτογραφίας παραβιάζει του κανόνες του.
Ετσι επέβαλε 24ωρο αποκλεισμό στο JoDi  λογοκρίνοντας την παραπάνω εικόνα του Πρωθυπουργού με την γραβάτα  και παρεμβάλλοντας άμεσα στην πολιτική ζωή της χώρας.


 

«Πεινάω, τελειώνετε»: Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ με τον Πρόεδρο της Βουλής

Ο Μανιός στη Βουλή: <<,Μην ανοίγετε την κουβέντα, κύριοι συνάδελφοι, γιατί ...πεινάω>>



Η κυβερνητική απάντηση σε βουλευτή που διαμαρτύρεται για τα μνημονιακά μέτρα

Σήμερα πραγματοποιούνται ελεγχόμενες απεργίες και διαδηλώσεις, προκειμένου να «ξεσπάσει», υποτίθεται, ο κόσμος για την ψήφιση των νέων επώδυνων μέτρων στη Βουλή, τα οποία πλήττουν συνταξιούχους, μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μάλιστα, βάσει απόφασης που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τη συνταγματικότητα των διατάξεων του πολυνομοσχεδίου που φέρνουν νέες περικοπές σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια. Εν ολίγοις τα μέτρα νομοθετούνται παράνομα.

Αυτό δεν ταράζει τους κυβερνώντες και μάλιστα στην Βουλή είχαμε το εξής περιστατικό, το οποίο αφήνουμε στην κρίση σας!

Πρωταγωνιστής αυτή την φορά είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, ο οποίος κάποια στιγμή είχε αναλάβει τον ρόλο του προέδρου.

Στο βήμα ήταν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας ο οποίος ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για τα αντίμετρα και το θέμα σίτισης στα σχολεία, την φτωχοποίηση δηλαδή της κοινωνίας και την πανάκεια που θα προσφέρουν τα επιδόματα και τα συσσίτια, παραπέμποντας σε άλλους είδος καθεστώτα.
Κάποια στιγμή ο Καβαδέλλας είπε χαρακτηριστικά «Πήρατε μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων και, αντί να σιωπάτε, μας λέτε ότι μοιράζετε λουκουμάδες στα σχολεία…».

Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκαν αντιδράσεις, αλλά ο πρόεδρος παρενέβη και είπε:
«Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, γιατί πεινάω κιόλας…Μην ανοίγετε την κουβέντα γιατί είναι ώρα φαγητού τώρα».

Με άλλα λόγια, αφήστε τα τώρα αυτά τα «ασήμαντα» που καταστρέφουν την κοινωνία, γιατί ΠΕΙΝΑΩ!

Τα σχόλια δικά σας:
el.gr

ΤΩΡΑ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ:Εντόπισαν τσουβάλια με χιλιάδες σφαίρες καλάσνικοφ!


 
Δύο τσουβάλια με σφαίρες για καλάσνικοφ εντόπισαν
και κατάσχεσαν, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή του χωριού Εξοχή Ιωαννίνων, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί, κατά την περιπολία που έκαναν στη μεθόριο, κοντά σε παλιό νερόμυλο στον ποταμό Σαραντάπορο στην Εξοχή, εντόπισαν τα δύο τσουβάλια που περιείχαν 1.028 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου Καλάσνικοφ, διαμετρήματος 7,62 x 39 mm!

Ο δήμαρχος της Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου, ο οποίος κατάγεται από την Εξοχή, τόνισε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες αστυνόμευσης και τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, καθώς τα περιστατικά παράνομων δραστηριοτήτων είναι αλλεπάλληλα.

Επίσης, ανέφερε πως, σε συνεργασία, οι δήμοι Κόνιτσας και Πωγωνίου διοργανώνουν συνάντηση των φορέων με τους αρμοδίους στην Αθήνα, προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματά τους και να ζητήσουν ενίσχυση, σε επίπεδο ασφαλείας. 
 
 
 
 
hellaspress

Κόβει συντάξεις αλλά εμφανίστηκε στην τρίχα η Αχτσιόγλου στη Βουλή [εικόνες]


Κόβει συντάξεις αλλά εμφανίστηκε στην τρίχα η Αχτσιόγλου στη Βουλή [εικόνες]
Με ένα σικ λευκό, εφαρμοστό φόρεμα η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου έκλεψε τις εντυπώσεις στην συζήτηση για το 4ο μνημόνιο.
Αμάνικο με κρεμ, ασορτί γόβα, ένα διακριτικό, χρυσό αξεσουάρ στο λαιμό και ρολόι στο αριστερό της χέρι η υπουργός έκανε μία safe επιλογή, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.
Μικρή αλλά ειδοποιός λεπτομέρεια του σικάτου φορέματος, είναι το κορδονάκι στην δεξιά πλευρά του τελειώματος του ρούχου, που δένει ελαφρά πάνω από το γόνατο.
Όλα εναρμονισμένα με ένα κατακόκκινο κραγιόν και φυσικό μέικ άπ, χωρίς περιττό μακιγιάζ.
Τα μαλλιά της λυτά με ελαφριές κυματιστές μπούκλες και φυσικές ανταύγες ολοκλήρωναν την εμφάνισή της.
Απαραίτητο αξεσουάρ της υπουργού Εργσσίας, ήταν και το λεπτεπίλεπτο macbook air, όπου κρατούσε της σημειώσεις της ή συμβουλευόταν τα στοιχεία που χρειάζονταν.






   Με πλήροφορία:newsone.gr

Να, η «φρουρά» σας, προδότες!!

Του Κώστα Γιαννιώτη


Ας σταματήσουν, κάποιοι... ειδήμονες, τις... «ιδεολογικοπολιτικοκοινωνικές» αναλύσεις ότι δήθεν αυτή η κυβέρνηση δεν είναι φασιστική!

Ο φασισμός δεν έχει ένα συγκεκριμένο στερεότυπο και οφθαλμοφανές προσωπείο!

Η θεωρητική του βάση (πίσω από τον ψευτοεθνικισμό του) είναι ο κοσμοπολιτισμός με εθνομηδενιστικούς στόχους και βασική επιδίωξη!

Μισεί το λαό –και οποιαδήποτε πρωτοβουλία του– αλλά αναφέρεται πάντα στο όνομά του!

Απόδειξη η αποψινή βραδιά!

Τα ίδια με τους προηγούμενους υποτακτικούς των κατακτητών!

Την ώρα που, στο όνομα του λαού, δημηγορούσαν μέσα στη βουλή για τα λαοκτόνα μέτρα που θα... έσωζαν το λαό, την ίδια ώρα ενεργοποίησαν (για άλλη μια φορά) τους κυπατζίδικους, παρακρατικούς μηχανισμούς τους για να διαλύσουν (για άλλη μια φορά) την οργισμένη διαδήλωση του λαού!

Έτσι για να έχουν τα βοθροκάναλα να λένε και να δείχνουν στους καναπεδάτους μελοθάνατους τηλεθεατές τους, για... «αναρχικούς που δε σεβάστηκαν ούτε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη»!!

Έτσι για να έχει και το παιδαρέλι, που παριστάνει τον πρωθυπουργό, να λέει ότι έχει την σιωπηρή κοινωνική συγκατάθεση για το έγκλημα που διαπράττει σε βάρος της κοινωνίας και του έθνους!

Όσοι τον ακολουθούν ακόμα, τον υποστηρίζουν ή σιωπούν είναι συνεργοί του και συνυπεύθυνοι!

Και θα λογοδοτήσουν!

Ως εδώ η ανοχή και η κατανόηση προς τους... «παραπλανημένους» προσκυνημένους!!

Όσοι είναι ακόμα στο πλάι όλων αυτών, του κοινοβουλίου, που μας δούλευαν ομαδικά με κορόνες πατριωτισμού, είναι απέναντι στην πλειοψηφία του λαού και τη θέλησή του!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ:ΜΗΝΥΜΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ στον ΤΣΙΠΡΑ!

 ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...


             
  hellas press                                                               

Tέταρτο Μνημόνιο-της γενοκτονίας: Φέρνει συσσίτια, παίρνει μισθούς και συντάξεις - Δείτε τι αλλάζει στη ζωή μας

Tέταρτο Μνημόνιο: Φέρνει συσσίτια, παίρνει μισθούς και συντάξεις - Δείτε τι αλλάζει στη ζωή μας

ΠΕΤΥΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

Ψηφίστηκαν δεκαπλάσια μέτρα από εκείνα που προέβλεπε το email Χαρδούβελη! Μέτρα σκληρά και επώδυνα, που αποτελούσαν -τουλάχιστον προεκλογικά- για την αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα «κόκκινες γραμμές».

Βαριά «τιμωρία» και καταστροφικά μέτρα για τα ελληνικά νοικοκυριά φέρνει το νέο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, και επίσημα μετά την ψήφιση του Τέταρτου Μνημονίου οδεύουν στην απόλυτη φτωχοποίηση. Τα δήθεν αντίμετρα θυμίζουν τον ειρωνικό μύθο της Μαρίας Αντουανέτας, «αφού ο φτωχός λαός δεν έχει να φάει ψωμί, ας φάει παντεσπάνι...»!

Η πραγματικότητα είναι μία. Η χώρα πέρασε σε μία νέα εποχή, σε μία εποχή Τέταρτου Μνημονίου, και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση και χωρίς καμία πρόβλεψη για το Δημόσιο Χρέος. Και οι συνταξιούχοι διερωτώνται, «πού είναι η 13η σύνταξη που έταξε ο πρωθυπουργός»; «Πού πήγε το ΕΚΑΣ»; «Πού χάθηκαν τα επιδόματα»;
Γιατί το Τέταρτο Μνημόνιο εξανεμίζει επιδόματα τέκνων, ανεργίας, φτώχειας, θέρμανσης, και ο κατάλογος των περικοπών είναι ατέλειωτος... Τα νέα μέτρα θα ισοπεδώσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς όχι μόνο αλλάζει η βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και φορολογείται!

Αυτά τα μέτρα θα φτωχοποιήσουν τους πολίτες

- καταργούνται οι φοροαπαλλαγές (για την εξοικονόμηση 189 εκατ. ευρώ εντός του 2018)
- μειώνεται δραματικά το αφορολόγητο όριο
- αύξηση φορολογικών επιβαρύνσεων μισθωτών/συνταξιούχων/ αγροτών
- μείωση ετήσιας έκπτωσης φόρου εισοδήματος κατά 650 ευρώ
- επιβολή φόρου 15%-45% στο ετήσιο εισόδημα που αποκτά κάθε φυσικό πρόσωπο από τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτου
- πετσοκόβονται κατά 50% τα επιδόματα θέρμανσης (για την εξοικονόμηση 58 εκατ. ευρώ εντός του 2018)

Μείωση στις εκπτώσεις φόρου

Από τη μείωση των εκπτώσεων φόρου κατά 650 ευρώ και τη διατήρηση του ελάχιστου φορολογικού συντελεστή στο 22%, που ισοδυναμούν με μείωση αφορολόγητων ορίων από τα επίπεδα των 8.636-9.545 ευρώ στα επίπεδα των 5.681-6.591 ευρώ:
- θίγονται για πρώτη φορά επιβαρύνσεις όσοι εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και έχουν αποδοχές γύρω στα 420 ευρώ/μήνα
- θίγονται και οι δημόσιοι υπάλληλοι με αποδοχές από 470 ευρώ/μήνα
- θίγονται συνταξιούχοι με αποδοχές από 460 ευρώ/ μήνα

Με το νέο αφορολόγητο όριο πληρώνουν σχεδόν όλοι φόρο!

1. Περίπου 4,3 εκατομμύρια μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες με εισοδήματα μεγαλύτερα των 5.700 ευρώ θα υποστούν επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις έως και 650 ευρώ. Για παράδειγμα, άγαμος μισθωτός εργαζόμενος με μηνιαίο εισόδημα 350 ευρώ, δηλαδή με ετήσιο εισόδημα 4.200 ευρώ, που διαμένει σε διαμέρισμα 75 τ.μ. θα φορολογείται βάσει τεκμηρίων διαβίωσης για εισόδημα 6.200 ευρώ (3.000 ευρώ ελάχιστο τεκμήριο + 3.200 ευρώ τεκμήριο κύριας κατοικίας) και θα πληρώνει φόρο εισοδήματος 114,18 ευρώ.
2. Μηδενισμός ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για ετήσια εισοδήματα μέχρι 30.000 ευρώ και μείωσή της για εισοδήματα μέχρι 65.000 ευρώ
3. Μείωση κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες του κατώτατου συντελεστή φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων- από το 22% στο 20%

Το οριστικό τέλος των συντάξεων

Γερό «ψαλίδισμα» περιμένει όσους παλαιούς συνταξιούχους λαμβάνουν οικογενειακό επίδομα. Και οι μειώσεις δεν σταματούν εδώ. Με τα νέα, επώδυνα δεδομένα έρχεται περικοπή των καταβαλλόμενων κύριων συντάξεων έως 18% από την 1η Ιανουαρίου του 2019, αλλά και μείωση έως 18% και των επικουρικών συντάξεων εφόσον μετά τον πανυπολογισμό παρουσιάζουν προσωπική διαφορά. Ως προς το επίδομα συζύγου για τους παλαιούς συταξιούχους από το 2019, θα δίνεται πλέον σε ελάχιστους, με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια.  

Το «τέλος» των ελευθέρων επαγγελματιών»!

Αλλάζει οριστικά η βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2018. Τα προβλεπόμενα ποσοστά ασφαλιστικής εισφοράς για τον κλάδο κύριας σύνταξης θα υπολογίζονται επί του μηνιαίου εισοδήματος, όπως αυτό καθορίζεται με βάση το φορολογητέο αποτέλεσμα από την άσκηση της δραστηριότητάς τους κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι καταβλητέες ασφαλιστικές εισφορές. Μόνο για ένα χρόνο, μόνο για το 2018, προβλέπεται έκπτωση 15%.

Περικόπτονται 4 κρίσιμες παροχές

1. οικονομική ενίσχυση οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, που έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας
2. επιδότηση νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας, έως 29 ετών, οι οποίοι παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων για ένα χρόνο
3. το προνοιακό επίδομα απροστάτευτων τέκνων
4. την οικονομική ενίσχυση φυσικών προσώπων που τελούν σε κατάσταση ένδειας

 

Mάχες σώμα με σώμα έξω από την Βουλή: Κουκουλοφόροι (οι αστυνομικοί με κουκούλες;) τα έκαναν όλα μπάχαλο (φωτό, βίντεο)

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΚΗΝΕΣ


Σχόλιο Ε.Δ.Ο: Ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι της τελευταίας  20 ετίας  οι αστυνομικοί με κουκούλες ; Ο κόσμος τό χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.

fyllokaiftero1.blogspot.com

Translate this page: EN FR DE ES RU AR

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Σύνταγμα το απόγευμα της Πέμπτης, την ώρα που ψηφίζονταν στη Βουλή τα μέτρα του 4ου Μνημονίου.

Για περίπου δύο ώρες το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο αφου εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια από περίπου 50 κουκουλοφόρους.

Στις επτά το απόγευμα και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν απο το κοινοβούλιο με 153 «ναι» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού γρονθοκοπώντας τον και στη συνέχεια διασκορπίστηκε μέσα στο πλήθος των διαδηλωτών. 


Λίγο αργότερα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν παρατεταγμένες μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη επιχείρωντας να ανέβουν τα σκαλιά για να φτάσουν στο προαύλιο χώρο της Βουλής.

Ωστόσο δεν τα κατάφεραν, καθώς άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν με ρίψη χημικών και χειρομβοβίδων κρότου λάμψης και τότε τα ίδια άτομα «απάντησαν» με «βροχή» από αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.

Κάποιοι από τους διαδηλωτές αποχώρησαν από το συλλαλητήριο ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που παρέμειναν έξω από τη Βουλή φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στη νέα συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών που θα επιφέρει νέες μειώσεις στα εισοδήματα.

Λίγο αργότερα κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε σκοπιά του Άγνωστου Στρατιώτη ενώ τα επεισόδια συνεχίστηκαν με πετροπόλεμο και στη συνέχεια εκτονώθηκαν.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ έγινε μία σύλληψη και δύο προσαγωγές. Να σημειωθεί ότι οι άντρες των ΜΑΤ εντόπισαν μέσα στο σακίδιο ενός κουκουλοφόρου τον οποίο συνέλαβαν ένα τσεκούρι και ένα σφυρί.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, κουκουλοφόροι είχαν επιτεθεί στη διάρκεια του συλλαλητηρίου εργαζομένων στο Σύνταγμα, στις αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας τσεκούρια και σφυριά αλλά και αυτοσχέδια όπλα με τα οποία πετούσαν βεγγαλικά στους αστυνομικούς.
 Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, κουκουλοφόροι είχαν επιτεθεί στη διάρκεια του συλλαλητηρίου εργαζομένων στο Σύνταγμα, στις αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας τσεκούρια και σφυριά αλλά και αυτοσχέδια όπλα με τα οποία πετούσαν βεγγαλικά στους αστυνομικούς.

Δείτε φωτογραφίες 
Kαι το βίντεο στο pronews

















Δείτε το βίντεο στο pronews


Δείτε το βίντεο στο pronews