06 Μαΐου 2017

10 “θανάσιμα αμαρτήματα” για τους Κινητήρες Diesel

10 “θανάσιμα αμαρτήματα” για τους Κινητήρες Diesel



Τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν από οικονομικής άποψης οι κινητήρες Diesel είναι γνωστά και προφανή, ενώ γίνονται ακόμα σημαντικότερα με γνώμονα την οικονομική συγκυρία, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ σημαντική η συντήρηση ενός τέτοιου κινητήρα, αφού σε περίπτωση που καταστραφεί η αντικατάστασή του κοστίζει, λίγο πολύ, όσο ένα ακόμα αυτοκίνητο. Και μπορεί να θεωρούμε ότι ξέρουμε, πάνω κάτω, τι χρειάζεται να κάνουμε, όμως  δεν είναι λίγα τα απλά, καθημερινά λάθη που εξελίσσονται σε «θανάσιμα αμαρτήματα» για τη συντήρηση των Dieselκινητήρων. Διαβάστε, λοιπόν, τα 10 συνηθέστερα και σημαντικότερα εξ αυτών, καθώς και τους απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα αποφύγετε, ώστε να μακροημερεύσει ο κινητήρας σας.
Δεν αλλάζετε το φίλτρο Καυσίμου
Ένα βουλωμένο φίλτρο Καυσίμου μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στις αντλίες και τα μπεκ ψεκασμού. Στους κινητήρες Diesel, τα συστήματα ψεκασμού δημιουργούν υψηλή θερμοκρασία και βασίζονται στην ομαλή και ανεμπόδιστη ροή του καυσίμου για να κρατήσουν δροσερή την αντλία. Αυτή η ροή περιορίζεται αισθητά, όταν το φίλτρο βουλώνει. Αν δεν αντιμετωπιστεί η κατάσταση, το φίλτρο θα πάψει να λειτουργεί και το σύστημα ψεκασμού θα μολυνθεί άμεσα,  προκαλώντας μεγάλη ζημιά στον κινητήρα.
Δεν αλλάζετε το φίλτρο Αέρος
Όταν το φίλτρο Αέρος βουλώνει, στην προσπάθειά του να προμηθεύσει με αέρα τον κινητήρα αναγκάζει το τούρμπο να κινείται γρηγορότερα. Αν οποιουδήποτε είδους βρωμιά περάσει από το φίλτρο Αέρος λόγω κακής εγκατάστασης ή διαρροής, μπορεί να προκληθεί μεγάλη ζημιά στον κινητήρα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Με απλά λόγια, η συχνή αλλαγή του φίλτρου Αέρος (στα διαστήματα που προτείνει ο κατασκευαστής) θα συμβάλει δραστικά στη μακροημέρευση του κινητήρα σας.
 
Δεν αλλάζετε το Φίλτρο Λαδιού
Τα φίλτρα Λαδιού είναι πολύ σημαντικά, καθώς απομακρύνουν κάθε τι που μολύνει το Λάδι. Μια ανάλυση σε ένα εργαστήριο μπορεί να δείξει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κινητήρας, όπως και το επίπεδο των μετάλλων που υπάρχουν στο Λάδι και μπορούν να προκαλέσουν φθορές και άλλα μηχανικά προβλήματα. Η βρωμιά του δρόμου (χώμα, σκόνη, πετραδάκια) είναι μακράν η κυριότερη αιτία φθοράς, ενώ προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η ύπαρξη καυσίμου ή ψυκτικού στο Λάδι. Για αυτούς τους λόγους, πρέπει να γίνεται συχνά έλεγχος και αλλαγή του φίλτρου όταν χρειάζεται.
               
Παραλείπετε να ασχοληθείτε με τα υγρά του αυτοκινήτου
Eίναι πολύ σημαντικό να αλλάζετε συχνά τα υγρά του αυτοκινήτου (Λάδι, ψυκτικό κτλ). Πέραν των υπολοίπων, η εγκατάσταση ενός φίλτρου για το ψυκτικό μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει αισθητά τον κινητήρα. Ασφαλώς και αρχικά το κόστος θα σας κάνει το σκεφτείτε, όμως να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε καθώς θα σας το ανταποδώσει, επιμηκύνοντας τη «ζωή» του οχήματος.
Δεν αφήνετε τον Κινητήρα να «ζεσταθεί»
Ποτέ, ποτέ μην ανάβετε τη μηχανή και ξεκινάτε αμέσως το όχημά σας. Ο κινητήρας δεν θα ζεσταθεί αν δεν ζεσταθεί πρώτα το Λάδι, για αυτό δώστε λίγο χρόνο στο σύστημα να κάνει τη δουλειά του. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη σε ένα κρύο κλίμα, και στη χώρα μας κυρίως τα πρωινά του χειμώνα. Είναι απλό: όσο περισσότερα «κρύα» ξεκινήματα έχει κάνει ο κινητήρας, τόσο συντομότερα θα εμφανίσει πρόβλημα.
Δεν διαβάζετε τα «Σήματα Καπνού»
Το σίγουρο είναι ότι δε θα πάτε μακριά με φθαρμένα μπεκ. Αν το αυτοκίνητο βγάζει περισσότερο μαύρο καπνό από συνήθως, το πιθανότερο είναι ότι τα μπεκ σας χρειάζονται αλλαγή. Ένας διαγνωστικός έλεγχος μπορεί να αποφανθεί για το ποιο είναι αυτό που έχει το πρόβλημα. Από την άλλη, ο λευκός καπνός μπορεί να υποδηλώνει την ύπαρξη ψυκτικού στο θάλαμο καύσης, ενώ η ύπαρξη λαδιού εκεί αναγνωρίζεται συνήθως από μπλε καπνό.
Δεν διατηρείτε το αυτοκίνητο καθαρό
Ακόμα κι αν το όχημα είναι σε τέλεια κατάσταση από μηχανικής άποψης, μπορεί να καταρρεύσει για έναν απλό λόγο: η σκουριά δεν κοιμάται ποτέ! Πρέπει να διατηρείτε το όχημα καθαρό, ενώ ένα πέρασμα με κερί τρεις φορές το χρόνο είναι αναγκαίο. Ιδιαίτερα το χειμώνα, το πλύσιμο του αυτοκινήτου επιβάλλεται.
Υπερθερμαίνετε τον Κινητήρα
H θερμοκρασία του κινητήρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η γνώση γύρω από ψυκτικά, EGTκαι θερμοκρασία Λαδιού μπορεί να σώσει τον κινητήρα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Διαβάζοντας σωστά τις ενδείξεις, μπορεί να προλάβετε και ενδεχόμενη κατάρρευση του συστήματος ψύξης ή να διαγνώσετε έγκαιρα κάποιο πρόβλημα.
Η φυγόκεντρος δύναμη εξαντλεί τον Κινητήρα σας
Ναι, το κόστος δεν είναι αμελητέο, αλλά το να μην αλλάξετε λάστιχα στο αυτοκίνητό σας όταν πρέπει μπορεί να αποβεί μοιραίο για το όχημα. Κακή ζυγοστάθμιση, φθαρμένα λάστιχα ή λιγότερος αέρας σε αυτά από το ιδανικό προκαλούν έλλειψη ισορροπίας στην οδήγηση, κάτι που μπορεί να επιφέρει σοβαρή ζημία στο αυτοκίνητο και τον κινητήρα σας.
«Δηλητηριάζετε» το ντεπόζιτο
Είναι εξακριβωμένο ότι τα περισσότερα προβλήματα του κινητήρα ξεκινούν από το ντεπόζιτο καυσίμου. Σε σχετικά θερμά κλίματα, το «προσδόκιμο ζωής» του dieselκυμαίνεται μεταξύ 6 και 12 μηνών. Αν βρεθεί στο ντεπόζιτο dieselμεγαλύτερης «ηλικίας», είναι πολύ πιθανόν να αντιδράσει με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας και να πήξει σε ορισμένα σημεία, προκαλώντας προβλήματα στον κινητήρα, αφού φράζουν οι δίοδοι από τις οποίες αυτός λαμβάνει το καύσιμο. 


antallaktiko

Διακοπή Ρεύματος (πράγμα) απ`την ΔΕΗ είναι ΚΛΟΠΗ (ΠΚ 372). Νομική τεκμηρίωση. Στείλτε όλοι αυτό το e-mail



ΑΙΤΗΣΗ
Του ….όνομα, διεύθυνση,
Αριθμός μετρητή, παροχής κλπ
ΠΡΟΣ ΔΕΗ
Αριστείδου 5-7, 10559 Αθήνα
Θέμα: Η μονομερής Διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ συνιστά Κλοπή (ΠΚ 372)

Αγαπητέ Κε
Θέλω σχετικά να σας ενημερώσω για τα εξής:

1) Σύμφωνα με τον νόμο (ΠΚ 372, ΑΚ  947) (και σχετική οδηγία της ΕΕ) (*) το ρεύμα είναι ΠΡΑΓΜΑ, που βρίσκεται στα χέρια και κατοχή του καταναλωτή. Συνεπώς η «βίαιη» και χωρίς την συναίνεσή του αφαίρεσή (διακοπή) του από την ΔΕΗ (παραγωγού/προμηθευτή/διανομέα) για οφειλές του δανειολήπτη προς αυτήν, συνιστά την Διάπραξης εκ μέρους της ΔΕΗ,  ΚΛΟΠΗΣ…! (ΠΚ 372).

Συνεπώς, η ΔΕΗ (παραγωγός/προμηθευτής/διανομέας) μπορεί μόνο να διεκδικήσει στα αστικά δικαστήρια τη χρηματική οφειλή (ενοχή) ή την απόδοση του «πράγματος» (ρεύμα) σύμφωνα με τις διατάξεις του ΑΚ και ΚΠολΔ, αλλά πάντα μόνο με εκτελεστή δικαστική  απόφαση κι ΟΧΙ δια μονομερούς και «βίαιης» διακοπής του ρεύματος (κλοπής του).

Οι τυχόν διαφορετικοί με τα παραπάνω, όροι στην σύμβαση μεταξύ της ΔΕΗ (παραγωγού/προμηθευτή/διανομέα) και του καταναλωτή, είναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ και παράνομοι και δεδομένου της ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑΚΗΣ φύσης και θέσης της ΔΕΗ (βλ. παρακάτω).

(*) αρ.947 παρ.2 ΑΚ 372 και  αρ.372 παρ.2 ΠΚ ενέργεια = πράγμα.
Κατά κοινοτικό δίκαιο = εμπορεύσιμο αγαθό. (ΔΕΕ C-6/64, C-393/92, C-206/06, C-158/94, C-97/98) Ελλάδα παροχή από προμηθευτή σε καταναλωτή = πώληση πράγματος, ενδ. Π. Πρωτ.Θ 24446/99. Ρεύμα: πώληση προέλευση από ενεργειακές πηγές (ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ Δίκαιο της ενέργειας ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ) Σημασία πρέπει να δοθεί ότι ο ηλεκτρισμός ειναι αναγνωρισμένο κοινωνικό αγαθό.

ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ:
Σύμφωνα με το Παρ. Β` και το αρ.8 της σελ. 8 της Σύμβασης της ΔΕΗ με τους καταναλωτές, οι τελευταίοι έχουν αποδεχτεί την διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών των προς αυτήν από την κατανάλωση ρεύματος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ:
1) Κανένας όρος Σύμβασης (όπως το παραπάνω αρ. 8 της Σύμβασης) ΔΕΝ υπερισχύει των Νόμων Δημόσιας Τάξης, όπως είναι το αρ. ΠΚ 372 περί Κλοπής!
Με άλλα λόγια, είναι απαράδεκτο κι άκυρο νομικά (και λογικά) να μπορεί ο πολίτης νόμιμα να δίνει το δικαίωμα (για οποιοδήποτε λόγο) στον κλέφτη να τον κλέβει νόμιμα!...ή να τον βιάζει, ή να τον βασανίζει, ή να…τον σκοτώνει !
2) Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι όροι της Σύμβασης μεταξύ της ΔΕΗ και των καταναλωτών είναι –μπορεί να προσβληθούν- ως καταχρηστικοί και παράνομοι, διότι είναι όροι μιας Σύμβασης με ένα ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, εμπρός στο οποίο ο καταναλωτής ΔΕΝ μπορούσε να μην υπογράψει τους όρους του, γιατί δεν είχες άλλη επιλογή.

Ευχαριστώ                                      Όνομα

Ελπίζω να στείλετε το μήνυμα αυτό στην ΔΕΗ και κάθεστε σαν κότες να κλαίτε την μοίρα σας (Δημ. Αντωνίου)



Πηγή:Ζωηδοσια. blocspot.com







Μ. Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας κινείται στα βήματα του Μαδουρισμού προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία -κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μεγάλο εθνικό κίνδυνο




Μίκης Θεοδωράκης: Ξαναγινόμαστε Ωραίοι Έλληνες
 Φωτο: newsbomb.gr

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση και ειδικά στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ο διάσημος Έλληνας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης κατηγορώντας τους για μεθόδους Μαδουρισμού προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία.

Σε άρθρο του στην επίσημη ιστοσελίδα του δηλώνει βέβαιος ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με Ιβάν ή χωρίς Ιβάν, έχει ήδη αρχίσει να κινείται στα βήματα του Μαδουρισμού. Εκτιμά ότι, οι δεκάδες χιλιάδες διορισμοί αποβλέπουν στον πλήρη έλεγχο του Κράτους, τονίζει ότι «τώρα τώρα με τον Ιβάν, φαίνεται ότι θα επιχειρηθεί και νέα επέλαση για τον έλεγχο της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης» και εκφράζει ανησυχία για τις ένοπλες δυνάμεις.

Ο Μίκης Θεοδωράκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μεγάλο εθνικό κίνδυνο και διερωτάται «ποιος άραγε ή ποιοι θα έχουν την τιμή να οργανώσουν το νέο Πατριωτικό Μέτωπο;», όπως έκανε ο ίδιος μετά την χούντα. 

Ολόκληρο το άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη:

«Ο Μαδουρισμός είναι η καινούρια έμπρακτη τακτική για την διαιώνιση της κυβερνητικής εξουσίας με «νόμιμα» μέσα. Η προσπάθεια αυτή επιχειρείται αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα, όπου η λαϊκή αντιπολίτευση βρίσκεται μαχητικά στους δρόμους αντιμέτωπη με τον κατασταλτικό μηχανισμό μιας άλλοτε προοδευτικής κυβέρνησης που έχει χάσει την πλειοψηφία μέσα στον λαό και μέσα στη Βουλή. Ενώ ο ελληνικός μαδουρισμός έχει χάσει μεν την πλειοψηφία μέσα στον λαό, όμως ο λαός δεν είναι μαχητικά στους δρόμους όπως στο Καράκας, τουναντίον φαίνεται εντελώς εξουδετερωμένος, ενώ η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Οπότε οι συνθήκες για την εφαρμογή του μαδουρισμού δηλαδή την παράνομη διαιώνιση της εξουσίας με δήθεν συνταγματικά μέτρα είναι ευνοϊκότερες για το παρόν και το μέλλον εις το διηνεκές της ουσιαστικά μειοψηφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την πλαστή πλειοψηφία στη Βουλή.

Η εισβολή του εκ Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη με τη σαφή καταδίκη-πρόβλεψη για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πρέπει να αναλυθεί κάτω από το πρίσμα του πνεύματος του Μαδουρισμού, δεδομένου ότι εκφράζει δημοσίως αυτό που πολλοί πλέον γνωρίζουν, ότι δηλαδή από τη στιγμή που ένας αριστερός μεταβάλλεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να διατηρήσει επ’ αόριστον τα προνόμια της εξουσίας του.

Αυτός λοιπόν ο Ιβάν ο τρομερός με τον κομπασμό του πάμπλουτου και τον κυνισμό του νεοφώτιστου στην αρένα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, γνωρίζει ως φαίνεται καλά, από πρώτο χέρι ότι στην Ελλάδα του κοντινού μέλλοντος δεν θα υπάρξουν πλέον αξιωματικές αντιπολιτεύσεις και άλλες δημοκρατικές αστειότητες.

Είναι σαν να λέει στον κύριο Τσίπρα «Ήρθα για να ενώσω τη γροθιά μου με τη δική σου για να απαλλαγούμε μια για πάντα από τους “εχθρούς του λαού” και να χτίσουμε την καινούρια εξουσία με εκείνα τα «νόμιμα μέσα» που θα την μεταβάλουν σε διαρκή και αμετάβλητη». Κάπου εδώ μπαίνει και ο Πούτιν, που κυβερνά μεν σχεδόν δύο δεκαετίες, στηρίζεται όμως στην μεγάλη πλειοψηφία του ρωσικού λαού. Μπορεί ίσως να πιστεύει ο κύριος Σαββίδης ότι ο εξουδετερωμένος σήμερα ελληνικός λαός είναι δυνατόν να κάνει τον Τσίπρα Πούτιν, ότι είναι δυνατόν να μεταβληθεί σε οπαδό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Τσίπρα με τη βοήθεια της πλύσης εγκεφάλου που ευελπιστεί να κάνει ο ίδιος εφ’ όσον πάρει στα χέρια του την τηλεόραση.

Πάντως δηλώνω ότι είμαι βέβαιος ότι με Ιβάν ή χωρίς Ιβάν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αρχίσει να κινείται στα βήματα του Μαδουρισμού. Οι δεκάδες χιλιάδες διορισμοί αποβλέπουν στον πλήρη έλεγχο του Κράτους. Το σχέδιο Παππά απέτυχε στην επιδίωξη του ελέγχου των ΜΜΕ. Όμως τώρα με τον Ιβάν, φαίνεται ότι θα επιχειρηθεί και νέα επέλαση για τον έλεγχο της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.

Τέλος, ομολογώ ότι ανησυχώ για τις ένοπλες δυνάμεις. Στην εποχή της πάλης κατά των Μνημονίων, ο Πάνος Καμένος με επισκέφθηκε για να μου πει «Μίκη, κάλεσέ μας όλους» (εννοώντας τους επί κεφαλής των αντιμνημονιακών σχηματισμών), «κλείσε μας μέσα και μη μας αφήσεις να φύγουμε πριν συμφωνήσουμε…». Αυτό δείχνει το πόσο δυναμικός και αυθόρμητος είναι ο σημερινός επί κεφαλής των ενόπλων μας δυνάμεων. Ο οποίος ως φαίνεται βρίσκεται υπό την επιρροή της γοητείας του κυρίου Τσίπρα. Δηλαδή του εγκεφάλου για την επιβολή του Μαδουρισμού στην χώρα μας.

Το γεγονός αυτό με οδηγεί στη σκέψη ότι αρχίσαμε να παίζουμε με τη φωτιά. Και είμαι εγώ ο ίδιος, που με πλήρη ευθύνη επισημαίνω τον καινούριο μεγάλο εθνικό κίνδυνο, όπως από τον Μάρτιο του 1967 προσπάθησα να προφυλάξω την πατρίδα μου από τον επερχόμενο κίνδυνο της Δικτατορίας. Τότε δεν με άκουσαν ούτε οι Αριστεροί αλλά ούτε και οι Κεντρώοι και οι Δεξιοί. Οι σύντροφοί μου μάλιστα φρόντισαν να με απομονώσουν δυο βδομάδες πριν την Χούντα.

Όλοι όμως οι ηγέτες εκείνου του καιρού πιάστηκαν με τις πιτζάμες. Ενώ εγώ που ήξερα τον κίνδυνο, διέφυγα, κρύφτηκα και μετά από δύο εβδομάδες είχα την τιμή μαζί με λιγοστούς συναγωνιστές να ιδρύσουμε την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση, το Πατριωτικό Μέτωπο. Ποιος άραγε ή ποιοι θα έχουν την τιμή να οργανώσουν το νέο Πατριωτικό Μέτωπο;

Αθήνα, 4.5.2017
Μίκης Θεοδωράκης»

Με πληροφορία απο : lideral

ΟΙ ΄΄ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ΄΄ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΔΑΒΙΤΗ ΑΝΝΑ: ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΙ ΄΄ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ΄΄ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΧΡΕΩΝ...ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ-ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.....ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ, ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ....ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΣΑ...( δυστυχως έτσι την πάτησα και εγώ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .... ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ...ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ.
-ΚΑΙ θΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ- ΧΑΜΕΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΩΔΙΚΑ..ΑΛΛΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ... ΜΕ ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΚΟΠΙΜΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΧΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ-ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ.
(π.χ εξώδικο και μήνυση δεν χρειάζεται να υπογράψει δικηγόρος...και για αυτό μένει στο συρταρι για χρόνια- δεν εχει σε καμία περίπτωση την ίδια ισχυ με την αγωγή..μήνηση και εξώδικο αναγκαζόμαστε να τα καταθέτουμε ΄΄όταν δεν υπογράφουν οι δικηγόροι.
Ενώ το ΄΄εκαναν΄΄ έτσι, η αγωγή που έχει ορισμένο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εκδίκασης έχει άλλη βαρύτητα και είναι υποχρεωτικό να υπογράφεται από δικηγόρο....
Δεν μένει σε καμία περίπτωση στο συρτάρι η αγωγή.. το δύσκολο είναι να βρεθεί δικηγόρος να καταθέσει αγωγη???
Όοοοολοι αυτοί οι παρακατω έχουν δικηγόρους (ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ) ..
γιατί σας βάζουν και κάνετε εξωδικά και μηνύσεις??? ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ΄΄ ???ΣΩΡΡΑΙΟΙ ΚΑΖΑΚΙΔΕΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΙΔΕΣ ΑΥΦΑΝΤΗΔΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...γιά αυτούς που χρώστουν και τους παίρνουν τα σπίτια και ακομη δεν κατάλαβαν την αξία της αγωγής για διαγραφή και αποζημιωση και όχι κούρεμα και ξεχρέωμα!!
Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ (ο ταμίας ιδιοποιείται ξένο χρήμα που δεν είναι δικό ου) ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ..ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΦΑΝΕ 233 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..
ν. 3723 9/12/2008 (αρθρα 2,3,4,5 ) ΠΗΡΑΝ 23.000.000.000.00 δισ.
ν. 3845 6/5/2010 (αρθ. 4 παρ. 8)ΠΗΡΑΝ 15.000.000.000.00 δισ.
-ν. 3864 21/7/2010 (αρ.3 παρ.1) ΠΗΡΑΝ 10.000.000.000.00 δισ
ν. 3872 3/9/2010 (αρ.7) ΠΗΡΑΝ 25.000.000.000.00 δισ.
ν. 3965 18/5/2011 (αρ. 19. παρ. 1)ΠΗΡΑΝ 30.000.000.000.00 δισ.
ν. 4031 9/12/2011 (αρ. 1,2 ) ΠΗΡΑΝ 60.000.000.000.00 δισ.
ν. 4056 12/3/2012 (αρ.21) ΠΗΡΑΝ 30.000.000.000.00 δισ.
-ν. 4079 19/9/2012 (αρ. 1 παρ. 1) ΠΗΡΑΝ 40.000.000.000.00 δισ
-----------------------------------------------------------------------------------
΄΄ΤΣΕΠΩΘΗΚΑΝ ΄΄ στο σύνολο 233.000.000.000.00 δισ
Από τα παραπάνω τα δυο:
-ν. 3864 21/7/2010 (αρ.3 παρ.1) 10.000.000.000.00 δισ
-ν. 4079 19/9/2012 (αρ. 1 παρ. 1) 40.000.000.000.00 δισ.
------------------------------------------------------------------------------
Αφορούν το ΤΧΣ σύνολο 50.000.000.000.00 δισ
233.000.000.000.00-50.000.000.000.00=183.000.000.000.00 υπόλ.
ΤΑ 183 ΔΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Φ.Ε.Κ <ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ>
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ.....
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ...ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΤΡΑΠΕΖΩΝ ...ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΆ- ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ..ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΟΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ.....
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΤΑ 233ΔΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ -ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΄΄ΠΑΤΟ΄΄ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΤΖΙΡΟΣ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΖΑΝ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ 233.000.000.000.00 ΔΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!
(για αυτό φώναζω..αφήστε τις εκθεσούλες ιδεών.. είναι άλλο να τους λέτε κλέφτες αόριστα με 2-4-6 νομους του Συντάγματος και να βοηθατε τους δικαστες να τους συγκαλύπτουν και άλλο να μιλουν τα μαθηματικά που οι ιδιοι ανακοινώνουν ..πρέπει να καταλάβετε την διαφορά... μέσα λοιπόν στην κάθε αυτού ουσιαστική αναλυτική απάτη μπορείτε να προσθέσετε και ν. Συνταγματος....)
ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ:
ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΚΤ)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...Η ΕΚΤ ΤΑ ΄΄ΕΒΑΛΕ΄΄ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ....ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ...
π.χ δίνεις στον Κώστα 100 να τα δώσει στην Μαρία...και χρεώνεις την Μαρία 100....ξαναδίνεις 200 στον Κώστα για την Μαρία και προσθέτεις στην Μαρία οτι χρωστάει = 300 και ξανά 500 και ξανά 1000 και ξαναδίνεις..... ο Κώστας τα έφαγε και δεν εχει δώσει τίποτα στην Μαρία .....έρχεται η μέρα που την Μαρια την έχουν πετάξει από το σπίτι της επειδή δεν έχει να πληρώσει και της ζητούν επιπλέον και αυτά που χρωστάει ενώ δεν πήρε ούτε ευρώ...της πήραν και το σπίτι - εγγύηση.... και ο Κωστάκης ΜΠΑΧΑΜΕΣ..... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ??? χαχαχαχααχαχαχαχαχα
ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΦΕΚ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ......
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ Φ.Ε.Κ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΟΟΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΄΄ΞΕΧΑΣΑΝ ΄΄ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ....ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ (και απο που κατουράει) ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΚΤ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΣΑΣ..ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ-ΔΙΣ...ΔΕΝ ΗΛΕΓΧΕ...ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ( δηλ πηγαίνει ενας δανειολήπτης στην τράπεζα... παίρνει ένα μεγάλο δάνειο ..και η τραπεζα δεν τον ελεχγει????.αφου λοιπον δεν τον ελεγχει..πως ξερει η τραπεζα αν κάποιος χρωστάει εφοριία και του τα παίρνει??? τα πάντα ελέχξει η τράπεζα σε συνεργασία με την Κυβέρνηση )..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ...ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ....
ΣΥΝ ΟΤΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 233 ΔΙΔ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ..... ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΔΙΠΛΑ..ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ-ΕΓΓΥΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ 233ΔΙΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ....
ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ..
Η ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
SOS ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ?? ΟΙ ΠΕΛΆΤΕΣ- ΠΟΛΙΤΕΣ???
ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΩΡΕ????????????????????????????
ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝ??????
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ- ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ...ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 232 Π.Κ ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΕΜΑ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΄΄ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ΄΄ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ.... ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΜΕΣΑ..ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΛΙΩΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΩΝ 29 ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ: ΛΑΡΙΣΑ:Ο Υπουργός της … πίσω πόρτας -Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ ΣΦΥΡΙΖΑ -"έκλασε πατάτες"

  ΛΑΡΙΣΑ:Ο Υπουργός της … πίσω πόρτας -Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ ΣΦΥΡΙΖΑ -"έκλασε πατάτες" 


«Στραπατσαρίστηκε» στα Τρίκαλα το προφίλ του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr την …πίσω πόρτα επέλεξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, προκειμένου να βρεθεί σε εκδήλωση στο Νοσοκομείο Τρικάλων…

Με τον τρόπο αυτό, μπορεί ο κ. Πολάκης να απέφυγε το «σε κοιτάω στα μάτια» με πολίτες σε Νοσοκομείο «ζωσμένο» από Αστυνομικούς, αλλά έχασε κατά κράτος τις εντυπώσεις, επιλέγοντας να μπει στα …κρυφά στο Νοσοκομείο…

Αλγεινή εντύπωση και σαφώς παράβαση της Νομοθεσίας (το Νοσοκομείο ήταν σε λειτουργία), αποτέλεσε ότι με την είσοδο του κ. Πολάκη από την …πίσω πόρτα στο Νοσοκομείο, η μπροστινή, «σφραγίστηκε» και απαγορευόταν η είσοδος σε πολίτες, με τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Τάσιο σε έξαλλη κατάσταση να ζητά εξηγήσεις από τους Αστυνομικούς…

Το trikalanews.gr φυσικά δεν μπήκε στην διαδικασία να ζητά την… άδεια και να μπαίνει σε διαδικασία … «face control» για να μπει στο Νοσοκομείο (δεν είναι …bar) για να καλύψει την  παρουσία του κ. Πολάκη στο εσωτερικό του κτιρίου, εκτιμώντας ότι η …πίσω πόρτα του επέλεξε ο Αναπληρωτής Υπουργός, δεν τιμά τον ίδιο και ούτε τους πολίτες και συνεπώς «πλάνα» από το εσωτερικό του κτιρίου δεν υπάρχουν...

Πάντως ο κ. Πολάκης στα Τρίκαλα «έγραψε» ιστορία καθώς κανένα άλλο Μέλος της Κυβέρνησης που επισκέφθηκε την πόλη, δεν επέλεξε την …πίσω πόρτα για να αποφύγει απλές διαμαρτυρίες, δίνοντας την ευκαιρία στους επικριτές του για βαριές εκφράσεις με το «Υπουργός της …πίσω πόρτας» ως το πιο επιεικές…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
..



Από trikalanews.gr  



 Να θυμηθούμε τι είχε πει ο Πολάκης ο κουραδόμαγκας για  δημοσιογράφο;

Πολάκης σε δημοσιογράφο: Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη





Πολάκης σε δημοσιογράφο: Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη
fyllokaiftero1.blogspot.com

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ METRON ANALYSIS: «Συναγερμός» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ – Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη σε όλους και σε Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου – Ποιοι μένουν εκτός Βουλής



Οι πολίτες εμφανίζονται απογοητευμένοι τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αντιπολίτευση










Το ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, είναι δεδομένο.
Έχουν αποδειχθεί ως οι προπαγανδιστές του Συστήματος και οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, που σαν ηλίθα τους πιστεύει ακόμα....

Έχουν επίσης αποδειχθεί πως... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ... και τους σκοπούς του.

Λοιπόν και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια...:

Όλους τους συμμετέχοντες πολιτικούς ΚΥΝΟβο(υ)λευτικούς και μη, που βλέπετε παρακατούλια, στείλτε τους στο διάολο... Είναι όλοι στο ... ΣΥΣΤΗΜΑ.

Αναζητείστε έντιμα πρόσωπα εκτός ΚΥΝΟβουλίου...
Μέσα στην πληθώρα των στημένων, υπάρχουν και ελάχιστες ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και μην πιστεύετε πως ο λαός, δεν θέλει εκλογές...
Τις θέλει και τις παραθέλει... αλλά δεν ξέρει ποιόν να εμπιστευθεί...



thumbnail_dimoskopisi_1-1


Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας 14,8 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis.




Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 26,3% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 15,7% και ακολουθούν: 
Χρυσή Αυγή με 6%, 
ΚΚΕ 5,7%, 
Δημοκρατική Συμπαράταξη 5%, 
Ένωση Κεντρώων 2,9%, 
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%, 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,9%, 
Το Ποτάμι 1,7%, 
Λαϊκή Ενότητα 1,4% και 
η Πλεύση Ελευθερίας με 1%. 


Η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι στο 9%, η αποχή στο 13,8%, 1,8% των ερωτηθέντων δηλώνει πως θα ψηφίσει «Άλλο κόμμα» και το 5,8% επιλέγει Άκυρο ή Λευκό.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ «Βροχή» κατασχέσεων σε... άδειους τραπεζικούς λογαριασμούς



ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΩΡΤΖΗ


Ολο και λιγότερα χρήματα βρίσκει προς κατάσχεση το Δημόσιο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών, καθώς τα υπόλοιπα διαθέσιμα που εντοπίζει μειώνονται σταθερά κάθε μήνα. Το μέσο υπόλοιπο που κατάσχει το Δημόσιο από τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών μειώνεται σταθερά από το 2015, έτος κατά το οποίο ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις.
Σύμφωνα με στοιχεία της «Κ», το μέσο υπόλοιπο που εισέπραξε το Δημόσιο από τα χιλιάδες κατασχετήρια που αποστέλλει κάθε μήνα προς τις τράπεζες μειώθηκε από τα 730 ευρώ σε 550 ευρώ το 2016, ενώ μειούμενο είναι το μέσο ποσό κατάσχεσης και το πρώτο τρίμηνο του 2017 που έπεσε στα 500 ευρώ. Αιτία είναι η σταθερή μείωση των υπολοίπων των καταθέσεων τα δύο τελευταία χρόνια, τάση που συνεχίστηκε και το πρώτο τρίμηνο του 2017, όταν οι καταθέσεις των νοικοκυριών υποχώρησαν στα 98,8 δισ. ευρώ από 100,8 δισ. ευρώ στο τέλος του 2016.

Η μείωση του μέσου υπολοίπου που κατάσχεται για οφειλές προς το Δημόσιο, καταγράφεται παρά τη μαζική αποστολή κατασχετηρίων που εκτελούν οι τράπεζες κατ’ εντολήν της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), η οποία έχει αυξήσει κατά 128,6% τον περασμένο χρόνο τα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης και συγκεκριμένα τις κατασχέσεις στα χέρια τρίτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2016 απεστάλησαν 1,5 εκατ. κατασχετήρια έναντι 670,7 χιλιάδων το 2015. Εντούτοις ο αριθμός αυτών που εκτελέστηκαν ήταν περί τις 137.000 το 2015 και περί τις 480.000 το 2016, ενώ τα ποσά που εισπράχθηκαν ήταν 100 εκατ. ευρώ το 2015 και 260 εκατ. ευρώ το 2016. Σύμφωνα με στοιχεία της ΑΑΔΑ ο συνολικός αριθμός των οφειλετών για τους οποίους η φορολογική διοίκηση μπορεί να λάβει αναγκαστικά μέτρα ανέρχεται σε 1,6 εκατομμύρια.

Ο τεράστιος όγκος των κατασχετηρίων δεν οφείλεται μόνο στην εντατικοποίηση των μέτρων που λαμβάνει η ΑΑΔΑ για όσους χρωστούν προς το Δημόσιο. Σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα των «τυφλών» αποστολών που κάνει, στον βαθμό που για κάθε οφειλέτη φορολογούμενο αποστέλλει κατασχετήρια προς όλες τις τράπεζες, ακόμη και αν ο οφειλέτης δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό στη συγκεκριμένη τράπεζα. Από τον τεράστιο αυτό όγκο κατασχετηρίων ένα μικρό μόλις μέρος εκτελείται. Αυτό κυρίως γιατί οι τράπεζες δεν βρίσκουν τελικά χρήματα στους λογαριασμούς των οφειλετών, παρά το γεγονός ότι για έναν οφειλέτη και μια οφειλή έχουν αποσταλεί πολλαπλά κατασχετήρια. Δεν λείπουν όμως και οι περιπτώσεις όπου μέσα από τις τυφλές αποστολές κατασχετηρίων το Δημόσιο κατάσχει τελικώς το ίδιο ποσό της οφειλής από όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς που μπορεί να τηρεί ο οφειλέτης σε διαφορετικές τράπεζες, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να πρέπει να αντιλογιστεί το υπερβάλλον ποσό που κατασχέθηκε έπειτα από συνεννόηση με τον οφειλέτη και την τράπεζα. Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που έχει παρατηρηθεί όμως αρκετές φορές μέσα από το σύστημα που εφαρμόζεται σήμερα.

Η συζήτηση με τις τράπεζες επικεντρώνεται στο πώς θα γίνουν στοχευμένες αποστολές κατασχετηρίων, έτσι ώστε να περιοριστεί και ο όγκος περιττών εργασιών από την πλευρά των τραπεζών, που είναι αποδέκτες των σχετικών μαζικών αιτημάτων. Μιλώντας στη Βουλή, ο γενικός γραμματέας της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα «γιατί δεν ξέρουμε πού έχει λογαριασμό και τι υπόλοιπο» και έκανε λόγο για «άσφαιρες κατασχέσεις». Η ΑΑΔΕ, συμπλήρωσε, συνεργάζεται με την Ελληνική Ενωση Τραπεζών «για τον εξορθολογισμό και τη βελτίωση του συστήματος κατασχέσεων», εξηγώντας ότι «αυτό που κοιτάμε είναι να αποφύγουμε τις διπλές και τριπλές κινήσεις για τον ίδιο φορολογούμενο». Η μείωση του αριθμού των κατασχετηρίων θα γίνει χωρίς να «χάσουμε την αποτελεσματικότητά μας, συνεχίζοντας να υπηρετούμε την αρχή της προτεραιοποίησης και την ικανότητα εισπραξιμότητας», ανέφερε ο κ. Πιτσιλής.
Έντυπη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 
 Σχόλιο τίτλος: fyllokaiftero1.blogspot.com