24 Απριλίου 2017

ΚΑΣΤΟΡΙΑ -Σε κεντρική εκκλησία δείτε πόσο πωλούσαν τίς λαμπάδες του πάσχα στους φτωχούς πολίτες


Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι προκείται για μια πλούσια εκκλησία στα νεκροταφεία μέσα στο κέντρο της πόλεως της Καστοριάς,πλέον, η οποία έχει σε κάθε λειτουργία της Κυριακής και των εορτών , όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρείς παπάδες τους οποίους εμείς πληρώνουμε με τους αιματοβαμένους υπερφόρους,  καί την ίδια ώρα που σε άλλες εκκλησίες δεν υπάρχει ούτε ένας παπάς, μάλλον επειδή  αυτές είναι φτωχές εκκλήσιες ...και εδώ ισχύει το  "Οπου ο φτωχός και η μοίρα του"  σε πλήρη αντίθεση με τις διδαχές του ημών Ιησού Χριστού.

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Πείτε τα στον Σεραφείμ>> ( εννοούσε τον μητροπολίτη Σεραφείμ)

Μία οικογένεια χρειαζόταν 25 - 30 ευρώ το κόστος αγοράς πέντε λαμπάδων δηλαδή το κόστος αγοράς  άλλου ενός αρνιού για το έθιμο του πάσχα.

Δεν χρειάζεται να έχεις τις σπουδές του την πνευματικότητα του μητροπολίτη  για να αντιληφθείς και γνωρίζεις ότι κατά κύριο λόγο οι φτωχοί θα αγοράσουν τις λαμπάδες αυτές των 5 ευρω, και οτι  οι πλούσιοι αγοράζουν απο επώνυμα καταστήματα επώνυμες λαμπάδες - (και καλά κάνουν)

Λίγα χρόνια πριν οι ιερωμένοι  έλεγαν στα κηρύγματα στους ναούς οτι η λαμπάδες που έχουν  φιόγκους κορδέλες και διάκοσμο γενικά είναι του διαβόλου,- αντιχριστιανικές και είναι μεγάλη αμαρτία να τις έχουμε στην Ανάσταση. 



 

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο fyllokaiftero@gmail.com

Κ. Χρυσόγονος: Το πρωτογενές πλεόνασμα επιτεύχθηκε με επαχθείς φορολογικούς συντελεστές


Κ. Χρυσόγονος: Το πρωτογενές πλεόνασμα επιτεύχθηκε με επαχθείς φορολογικούς συντελεστές
«Μεγαλύτερη σημασία από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 έχει το γεγονός ότι το 2016 για πρώτη φορά μετά από 8 με 9 χρόνια είχαμε αύξηση του Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος σε ονομαστικές τιμές, οριακή βέβαια γύρω στα 200 εκατ. ευρώ… Άρα έχει σταματήσει η κατρακύλα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.
Η πραγματική ανάπτυξη, πρόσθεσε ο κ. Χρυσόγονος, όταν έρθει, και ελπίζουμε να έρθει το 2017, θα αρχίσει να βελτιώνει το λόγο του χρέους προς το ΑΕΠ προλειαίνοντας το έδαφος για την έξοδο της χώρας στις αγορές ώστε να μην υπόκειται στους εκβιασμούς των δανειστών.
Πάντως, ο κ. Χρυσόγονος παραδέχθηκε ότι το υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα επιτεύχθηκε με πολύ επαχθείς φορολογικούς συντελεστές που επιβλήθηκαν κατ’ απαίτηση των δανειστών. «Πρέπει να υπάρξει αποκλιμάκωση, αλλά με προϋπόθεση την απεξάρτηση από τη μέγγενη των θεσμών» εξήγησε.
Επέμεινε ακόμα ότι οι εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 έδωσαν στη χώρα διαπραγματευτική ισχύ, λέγοντας ότι «ο λαός στις εκλογές του ‘15 είπε ‘’δεν αντέχω άλλο’’ και αυτό το αίτημά του είχε μια δυναμική» παραδέχθηκε ωστόσο ότι «η δυναμική αυτή υπερτιμήθηκε στη διαπραγμάτευση» κάνοντας λόγο για «Πύρρειο νίκη».
«Πρέπει να γίνουν τομές, αλλαγές, όχι όμως δήθεν μεταρρυθμίσεις όπως η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και της άγριας υπερφορολόγησης ανθρώπων που δεν έχουν φοροδοτική ικανότητα» σχολίασε ο ευρωβουλευτής.
«Τα δύο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία για να έχουμε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη από το β’ παγκόσμιο πόλεμο» δήλωσε από πλευράς του στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ο Κ. Τσίπρας σταμάτησε την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια τον Ιανουάριο του 2015» ανέφερε, κάνοντας λόγο για «καταστροφικές εκλογές του Ιανουαρίου».
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, το Νοέμβριο του ‘14 η Ελλάδα είχε την ισχυρότερη ανάπτυξη στην Ευρωζώνη, ενώ σήμερα είναι κοντά στο μηδέν και όλες οι άλλες χώρες βρίσκονται μπροστά μας. «Χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία... Υπάρχει διαφορά 27 δισεκ. μεταξύ των προβλέψεων Τσίπρα και των προηγούμενων προβλέψεων» σημείωσε.
Πηγή: skai.gr

Στη Βουλή δικογραφία κατά του Αλέξη Τσίπρα


αρμόδιες υπηρεσίες όχι μόνο δεν διαβίβασαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικό ενημερωτικό σημείωμα για το περιεχόμενο της υπόθεσης αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία κρατώντας τους φακέλους στα κλειδωμένα συρτάριαΕπιλεκτική ενημέρωση για τις δικογραφίες… των άλλων πραγματοποιεί η Βουλή λειτουργώντας ως υποκατάστημα του Μεγάρου Μαξίμου.

Σήμερα διαβιβάστηκαν και αναγγέλθηκαν στην Ολομέλεια τέσσερις δικογραφίες, μια κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μια κατά του σημερινού υπουργικού συμβουλίου και δύο κατά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Νίκου Τόσκα. Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες όχι μόνο δεν διαβίβασαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικό ενημερωτικό σημείωμα για το περιεχόμενο των υποθέσεων αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία κρατώντας τους φακέλους στα κλειδωμένα συρτάρια.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα διαβιβάστηκε από τον Αρειο Πάγο άλλη δικογραφία κατά των Γιώργου Παπανδρέου και Ανδρέα Λοβέρδου για υποθέσεις χρηματοδότησης ΜΚΟ κατά την περίοδο που βρίσκονταν στο υπουργείο εξωτερικών. Για τον συγκεκριμένο φάκελο οι συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση επέδειξαν ακαριαία αντανακλαστικά μοιράζοντας αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα με το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία κατά του πρωθυπουργού σχετίζεται με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και μεταξύ άλλων του αποδίδονται τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας, παραβίαση εθνικής κυριαρχίας κ.α.

Όπως μάλιστα έγραψε το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής η εν λόγω δικογραφία είχε διαβιβαστεί από τον Αρειο Πάγο προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή νωρίτερα από άλλες που αφορούν στελέχη της αντιπολίτευσης, οι οποίες όμως έφθασαν πιο γρήγορα στην Βουλή. Στον πρωθυπουργό, με τη σχετική μήνυση, αποδίδονται ναριά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, όπως εσχάτη προδοσία και ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα, παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας, αποστέρηση δικαιωμάτων των πολιτών. Οι κατηγορίες σχετίζονται με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου. Αποδίδεται δε, στον πρωθυπουργό ότι ενεργεί με δόλο κατά του εθνικού συμφέροντος καταργώντας την επιτροπή για τον έλεγχο του χρέους και τα πορίσματά της.

protothema.gr

Κόρη Θανόντος Στρατιωτικού συγκινεί: "Μας παίρνετε ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ και μας δίνετε πίσω σημαίες..."- πλήρωσαν με την ζωή τους τα τραγικά λάθη και παραλείψεις της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.

ΣΧΟΛΙΟ: fyllokaiftero1.blogspot.com Πλήρωσαν με την ζωή τους τα τραγικά λάθη της παραλείψεις και τη προδοτική συμπεριφορά  της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.

 Αφιερωμένο στο μακρύ κατάλογο όσων "καραβανάδων" πλήρωσαν με την ζωή τους τα τραγικά λάθη και παραλείψεις της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.






Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός.


Έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι, κάποιες φορές ακόμα και ολόκληρες εβδομάδες λόγω ασκήσεων, κάποιες φορές ακόμα κι ολόκληρους μήνες σε 

ειρηνευτικές αποστολές, για να έχω εγώ ένα καλύτερο μέλλον...
 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ

Λόγω της δουλειάς του μείναμε σε πολλά μέρη κι εγώ κάθε 2, 3, ή 4 χρόνια άλλαζα σχολείο, παρέες, φίλους. Όπου κι αν πήγαινα ήμουν "η καινούρια"...

Κάποιοι στην γειτονιά με ερωτούσαν από που είμαι κι εγώ δεν ήξερα τι να τους απαντήσω. 
Γιατί πραγματικά δεν ήξερα.
 Αλλού γεννήθηκα, αλλού μεγάλωσα, αλλού πήγα σχολείο, αλλού πέρασα την εφηβεία μου...
Γιατί ήμουν η κόρη του "καραβανά", του "στρατόκαυλου", του "μιλιταριστή"...
Αυτός ο " καραβανάς" είχε χρεωμένες κάποιες ψυχές. Δίπλα σε μένα.

 
Εγώ ήμουν το παιδί του, αυτοί ήταν οι στρατιώτες του, παιδιά κι αυτά που οι γονείς τους του εμπιστεύτηκαν να τα εκπαιδεύσει και να τα παραδώσει όπως τα πήρε.
Αρτιμελή. 
Και το έκανε, πολλές φορές παραμερίζοντας ακόμα και μένα, το ίδιο του το παιδί. 

Δεχόταν αγόγγυστα τις μειώσεις στις αποδοχές του, την εκμετάλλευση της δουλειάς του από τυχάρπαστους πολιτικάντηδες μιας χρήσεως, τις προσβολές διαφόρων δήθεν "προοδευτικών". 
Ήξερε ότι τα μέσα είναι παμπάλαια, αλλά προσπαθούσε να τα συντηρεί... 

"Αυτά μπορεί η πατρίδα, με αυτά θα πορευτούμε...
Τι να κάνουμε ;;;".
Έτσι έλεγε...
Σήμερα μπήκε ένας ακόμα μπαμπάς μέσα σε ένα ελικόπτερο, το οποίο ήταν 40 και ετών και πέταξε για πάντα..... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... 
 
Αφιερωμένο στο μακρύ κατάλογο όσων "καραβανάδων" πλήρωσαν με την ζωή τους τα τραγικά λάθη και παραλείψεις της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.
Μας παίρνετε ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ και μας δίνετε πίσω σημαίες... 
 
Λυπάμαι, αλλά δεν είναι το ίδιο!

Καλό  π α ρ ά δ ε ι σ ο !!!

Απο:ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
[Πηγή: http://www.enoplos.com/2017/04/blog-post_926.html/

ΈΚΤΑΚΤΟ – Σε κατάσταση πολέμου κηρύσσονται τα Σκόπια - ΒΙΝΤΕΟ




ΈΚΤΑΚΤΟ - Σε κατάσταση πολέμου κηρύχθηκαν τα Σκόπια


Ωρα μηδέν για τα Σκόπια αλλά και για ολόκληρα τα Βαλκάνια καθώς έχουμε επιβεβαιωμένη μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων από και προς την πρωτεύουσα Σκόπια (15 χλμ βόρεια της πόλης) αλλά και στις πόλεις του Γκοστιβάρ, Στρούγκας και κά .

Οι Αλβανοί UCKάδες είναι πάνοπλοι έτοιμοι σε προκαθορισμένες τοποθεσίες εντός της χώρας και πολύ σύντομα θα επιτεθούν με πρόσχημα την άρνηση του προέδρου των Σκοπίων να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Ζ.Ζάεφ. Πλέον είναι και θέμα ωρών να έχουμε την πρώτη ένοπλη αντιπαράθεση μετά από καιρό.

Ο πρώην επικεφαλής των σκοπιανών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών της χώρας Βλαντιμίρ Πιβοβάνωφ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση και το κανάλι TAG εκτιμά ότι η κατάσταση ασφαλείας στην ΠΓΔΜ είναι λίγο πριν την έκρηξη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απερχόμενη κυβέρνηση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει σενάρια αποσταθεροποίησης που το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί καν να φανταστεί.

Μονάδες τεθωρακισμένων ευρίσκονται στην έξοδο του χωριού Nova Breznica όπου δεκάδες ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ κινούνται προς την περιοχή «Jasen» στα Σκόπια έχοντας λάβει όλες τις προφυλάξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δύναμη αυτή ετοιμάζεται να «συλλάβει» υποτιθέμενους «πραξικοπηματίες» ενώ το πολιτικό σκηνικό στην χώρα είναι σε πλήρη αναβρασμό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι επί της οδού τοποθετήθηκαν φάροι για τον περιορισμό της λωρίδας κυκλοφορίας προκειμένου να περάσουν στρατιωτικά οχήματα τα οποία ήταν φορτωμένα εμπορεύματα.
«Η φάλαγγα των αρμάτων και των ΤΟΜΑ πολύ μεγάλη και έχει προορισμό το Jasen. Οι στρατιωτικές δυνάμεις έχουν ειδική άδεια από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας», αναφέρει αξιωματούχος χωρίς όμως να τονίζει ποια είναι η αποστολή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «Jasen» είναι ένα καταφύγιο του πρώην γιουγκοσλαβικού στρατού στο οποίο ο πρόεδρος Ιβάνοφ προετοιμάζει το έδαφος για την δημιουργία «αρχηγείου» , δεδομένου ότι σε επικείμενο σχηματισμό κυβέρνησης από την αντιπολίτευση, ο πρόεδρος θα κηρύξει κατάσταση πολέμου με το πρόσχημα του πραξικοπήματος .

Ο σκοπιανός στρατός παρέμεινε από το Πάσχα μέσα στους στρατώνες ενώ αντιπροσωπεία αξιωματικών που επιλέχθηκε από τον επικεφαλής του κόμματος VMRO προετοιμάζει μαζί με τους προεδρικούς συμβούλους τις επόμενες κινήσεις του Προέδρου.

Όλοι οι αξιωματούχοι του κόμματος αυτού και πάνω απ ‘όλα, ο Ιβάνοφ, ο Γκρουέφσκι και οι οικογένειες τους σε περίπτωση κήρυξη κατάστασης πολέμου θα μεταφερθούν στο «Jasen». Ανώτεροι αξιωματικοί ανέφεραν ότι οι αποθήκες που υπάρχουν έτοιμες στην περιοχή μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 100 άτομα.
Οι καταιγιστικές αυτές εξελίξεις αναμένεται να επηρεάσουν άμεσα και την Ελλάδα, καθώς στην γειτονική χώρα αναμένεται να εμπλακούν σε περίπτωση πολέμου το ΝΑΤΟ και οι Ρώσοι.
Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες!

Ξεσηκωμός και στη Χίο! Ο Παπάς που μαγείρευε για τους «Λαθρο» ξεσπά…ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ...( ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσηκωμός και στη Χίο! Ο Παπάς που μαγείρευε για τους «Λαθρο» ξεσπά…ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ...


Ξεσηκωμός και στη Χίο! Ο Παπάς που μαγείρευε για τους «Λαθρο» ξεσπά…ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ...

 …ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ...

Ξεσηκωμός και στη Χίο! Ο Παπάς που μαγείρευε για τους «Λαθρο» ξεσπά…ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ...

 …ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ...

 




Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους.Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν.
Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα.Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα,Σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας..


Οι κάτοικοι μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι και πάλι να βγουν στους δρόμους διεκδικώντας την ακύρωση του σχεδιασμού της S.M.H..



                              .





Φωτο:FTEROGRAFOS
 Politischios.gr:
 oparlapipas.gr
 fyllokaiftero1.blogspot.com

EKTAKTO:ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ «Να προετοιμάζονται για κόλαση οι Αλβανοί» απαντούν σερβικά ΜΜΕ: Σέρβος υπουργός εμπλέκει Ελλάδα …

… -ΠΓΔΜ-Μαυροβούνιο σε τρίτο βαλκανικό πόλεμο – Ο Ε.Ράμα έδωσε όρκο «Μεγάλης Αλβανίας»…

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Mε την φράση «Να προετοιμάζονται για κόλαση» απαντούν οι Σέρβοι στους Αλβανούς και τα σερβικά ΜΜΕ με πρωτοσέλιδα στέλνουν μήνυμα: «Είμαστε πανέτοιμοι»!
Με πόλεμο θα απαντήσουν οι Σέρβοι στο σχέδιο δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας από τις δυτικές δυνάμεις το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη και από ότι φαίνεται εμπλέκει τις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος .
Επανερxόμενος και πάλι  ο  Αλβανός Δήμαρχος του Μπουγιάνοβατς στην Νότια Σερβία, Γιονούζ Μουσλίου  ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα του υποσχέθηκε προσωπικά ότι ολόκληρη η «κοιλάδα του Πρέσεβο» θα προσαρτηθεί στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία σε μια ενωμένη μεγάλη Αλβανία!
ΕΚΤΑΚΤΟ: «Να προετοιμάζονται για κόλαση οι Αλβανοί» απαντούν σερβικά ΜΜΕ: Σέρβος υπουργός εμπλέκει Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Μαυροβούνιο σε τρίτο βαλκανικό πόλεμο – Ο Ε.Ράμα έδωσε όρκο «Μεγάλης Αλβανίας»… - Εικόνα0
«Πίσω από το έργο της» Μεγάλης Αλβανίας «είναι προσωπικά ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα! Για την ενοποίηση της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου με το Πρέσεβο, την Μεντβέντια και το Μπουγιάνοβατς λάβαμε υποστήριξη από τον Ράμα και τα Τίρανα, καθώς και από τον  Πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι και το λαό μας εκεί. Ο Ράμα  μας το υποσχέθηκε», αναφέρει  ο Μουσλιού, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου των Αλβανών.
Ερωτηθείς αν γνωρίζει τις συνέπειες για την περιοχή, και αν το Ισλάμ συνεχίσει να προκαλεί ο ίδιος τόνισε :
«Η Κοιλάδα Πρέσεβο ήταν μέρος του Κοσσυφοπεδίου. Οι Σέρβοι και η κυβέρνηση στο Βελιγράδι πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να γνωρίζουν  ότι ανήκει σε εμάς. Δεν υπάρχει καμία στροφή πίσω για εμάς . Πρέπει να είναι και ευγνώμονες που δεν ζητάμε και το Νις. Το Βελιγράδι εκφράζει την ανησυχία του αλλά αυτό  δεν μας ενδιαφέρει» .
Ο Σέρβος υπουργός Εργασίας Αλεξάνταρ Βουλίν προειδοποίησε χθες στο Μπουγιάνοβατς μιλώντας ξεκάθαρα για αλβανική ανατροπή της συνταγματικής τάξης και της εδαφικής ακεραιότητας της Σερβίας.
«Οι Αλβανοί εκβιάζουν για έναν τρίτο βαλκανικό πόλεμο. Ο Μουσλίου θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό. Αυτή είναι μια συνέχεια των όσων έκανε ο Έντι Ράμα, και συνέχισε ο  Χασίμ Θάτσι, και σαφώς είναι μια πρόσκληση για την έναρξη του τρίτου Βαλκανικού πολέμου με στόχο την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας»,  δήλωσε ο Σέρβος υπουργός και πρόσθεσε:
«Όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος θα διεξαχθεί  στο έδαφος της Σερβίας ξεχνά ότι η» Μεγάλη Αλβανία «επεκτείνεται σε ΠΓΔΜ,  Ελλάδα, και Μαυροβούνιο. Δεν θα διεξάγονταν ποτέ κανένας βαλκανικός πόλεμος στην επικράτεια οποιασδήποτε χώρας αν το ΝΑΤΟ συγκρατούσε  τα μέλη του όπως  την Αλβανία», δήλωσε ο Σέρβος υπουργός εργασίας.
ΕΚΤΑΚΤΟ: «Να προετοιμάζονται για κόλαση οι Αλβανοί» απαντούν σερβικά ΜΜΕ: Σέρβος υπουργός εμπλέκει Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Μαυροβούνιο σε τρίτο βαλκανικό πόλεμο – Ο Ε.Ράμα έδωσε όρκο «Μεγάλης Αλβανίας»… - Εικόνα1
Ο πρόεδρος του Φορέα Συντονισμού για τη Νότια Σερβία, Ζόραν Στάνκοβιτς πιστεύει ότι ο Μουσλίου «πυροβολεί στο αέρα .»
«Αυτή είναι η προπαγάνδα τους και ο Ιονούζ Μουσλιού είναι εντελώς άσχετος. Παραμυθιάζει τους Αλβανούς ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι γνωρίζουν ότι πάντα έχει κάτι να πει για αυτό το θέμα». είπε ο Στάνκοβιτς.
Σύμφωνα με τον σερβικό τύπο, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, είχε δηλώσει για την προοπτική ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ ότι αυτή εξακολουθεί να ξεθωριάζει, διότι  αποκλείει την ενοποίηση των Αλβανών.
Τότε  ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι απείλησε την Ευρωπαϊκή Ένωση να μην «κλείσει την πόρτα» στο Κοσσυφοπέδιο διότι «όλοι οι Αλβανοί στην περιοχή, θα ζήσουν σε ένα ενιαίο κράτος, προκειμένου να προχωρήσει περαιτέρω η ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια.»
ΕΚΤΑΚΤΟ: «Να προετοιμάζονται για κόλαση οι Αλβανοί» απαντούν σερβικά ΜΜΕ: Σέρβος υπουργός εμπλέκει Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Μαυροβούνιο σε τρίτο βαλκανικό πόλεμο – Ο Ε.Ράμα έδωσε όρκο «Μεγάλης Αλβανίας»… - Εικόνα2
Ο πρώην επικεφαλής του ινστιτούτου VBA Momir Στογιάνοβιτς ισχυρίζεται ότι ο UCK δεν έχει αφοπλιστεί, αλλά ότι ο στρατός του Κοσσυφοπεδίου δεν διαθέτει  σοβαρό εξοπλισμό .
«Το σώμα προστασίας του Κοσσυφοπεδίου διαθέτει περίπου 3.000 άτομα και έχουν ελαφρύ οπλισμό. Όσον αφορά την αλβανική αεροπορία, αυτή  διαθέτει  16  πεπαλαιωμένα αεροσκάφη «MiG-21» . Δεν έχουν αεράμυνα και ως επί το πλείστον διαθέτουν  κινεζικά όπλα «, δήλωσε ο ίδιος.
«Εν τω μεταξύ, πληροφορίες των σερβικών υπηρεσιών ασφαλείας αναφέρουν την αποστολή οπλισμού  από την Τουρκία, ειδικά το τελευταίο  διάστημα. Από την άλλη πλευρά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ο αριθμός των νεαρών Αλβανών», αποκαλύπτει ο Stojanović.
Την ίδια στιγμή Αλβανοί με την χρήση drone παρουσίασαν χάρτη με την Μεγάλη Αλβανία μέσα στα Σκόπια.
Το κόμμα VMRO-DPMNE εξέδωσε δήλωση μετά το περιστατικό των Σκοπίων, λέγοντας ότι «δηλώσεις και ενέργειες» του ηγέτη της SDSM, Ζόραν Ζάιεφ, «συνέβαλαν στην αύξηση των ορέξεων  του αλβανικού αλυτρωτισμού» στην περιοχή.
Η κυβέρνηση αναφέρει τον Ζάεφ ως «την αιτία της υπέρβασης του σοβινισμού και του αλυτρωτισμού, με στόχο την υπονόμευση της κρατικής κυριαρχίας της πΓΔΜ», ανέφερε ο σκοπιανός τύπος.
Υπενθυμίζουμε ότι σε έκτακτο δελτίο της σερβικής υπηρεσίας πληροφοριών στο σερβικό τύπο με σκοπό να ενημερωθεί ο σερβικός λαός και οι Βαλκάνιοι «γείτονες» συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας , αναφέρεται  τα εξαιρετικά δυσάρεστα γεγονότα  στην περιοχή, σύμφωνα με τα οποία ΝΑΤΟ και Τουρκία, θα αποστείλουν στο Κοσσυφοπέδιο σύγχρονα ελικόπτερα «Black Hawk»,  σύγχρονο φορητό οπλισμό, πυρομαχικά , στολές, κράνη και άλλη έκτακτη βοήθεια.
Η έκθεση των σερβικών υπηρεσιών που παραδόθηκε στον πρόεδρο της Σερβίας  αναφέρει εκτός της προμήθειας ελικοπτέρων «Black Hawk» και την δημιουργία τακτικών δυνάμεων που προδίδουν εξελίξεις άκρως ανησυχητικές για την περιοχή μας.
ΕΚΤΑΚΤΟ: «Να προετοιμάζονται για κόλαση οι Αλβανοί» απαντούν σερβικά ΜΜΕ: Σέρβος υπουργός εμπλέκει Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Μαυροβούνιο σε τρίτο βαλκανικό πόλεμο – Ο Ε.Ράμα έδωσε όρκο «Μεγάλης Αλβανίας»… - Εικόνα3
Σύμφωνα με τους Σέρβους, τα ελικόπτερα αυτού του τύπου θα αποσταλούν και  στην Κροατία, η οποία το 2015 είχε λάβει με μορφή δωρεάς  16 ελικόπτερα  «Kiowa».
Πληροφορίες των Σέρβων κάνουν λόγο ήδη για μετακινήσεις ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων από τις βάσεις τους κοντά στα αεροδρόμια,  από όπου «όταν δοθεί εντολή θα μεταφερθούν» στην περιοχή προφανώς και αυτοί εκτελώντας  «ανθρωπιστική επιχείρηση».
Έρχεται χαλασμός στα Βαλκάνια και όλα είναι πλέον υπό αμφισβήτηση .

,

 pentapostagma.gr
 Read more: oparlapipas.gr/

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ -ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ .... με νόμο υποχρεωτική αργία η Πρωτομαγιά

AX AX AX ΤΣΙΟΓΛΟΥ
Και με νόμο υποχρεωτική αργία η Πρωτομαγιά

Υποχρεωτική αργία καθίσταται πλέον η πρωτομαγιά και με τη… βούλα της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου. Συγκεκριμένα, η κυρία Αχτσιόγλου κατέθεσε τροπολογία σύμφωνα με την οποία καθιερώνεται με νόμο, αντί υπουργικής απόφασης που ισχύε ως σήμερα, η 1η Μάιου ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας.
 Μάλιστα, σύμφωνα με την σχετική ρύθμιση σε περίπτωση που η πρωτομαγιά πέσει Κυριακή, τότε η αργία μετατίθεται.(Ελα ρεεε!)

Σύμφωνα, πάντως, με την αιτιολογική έκθεση της ρύθμισης η τροπολογία κατατέθηκε επειδή δεν δύναται να βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του/της εκάστοτε υπουργό το πότε θα κηρύσσεται ως τέτοια. Άλλωστε, κατά το Υπουργείο «η μέρα αυτή συνδέει τους εργαζόμενους όλων των χωρών ανεξαρτήτως χρώματος και φυλής θρησκείας και εθνικότητας. Είναι ημέρα παγκόσμιας διαμαρτυρίας και διεκδίκησης από το εργατικό κίνημα καλύτερων όρων αμοιβής και εργασίας, εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων».

Με πληροφορία απο liberal,gr
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
(φωτογραφία: SOOC)

Βρέθηκαν σε χρηματοκιβώτιο γιατρού 1,7 εκατομμύρια!



Ο γιατρός και επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή τις προηγούμενες ημέρες…

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των περιουσιακών στοιχείων του  Ιωάννη Παντελιδάκη στο γραφείο του ξενοδοχείου του, και πλέον αναμένεται η καταμέτρηση των χρημάτων και των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  τα χρήματα που βρέθηκαν στο γραφείο του αγγίζουν το ποσό του  1,7 εκ. € και έχουν ήδη κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Από βδομάδα αναμένεται η αποσφράγιση και του σπιτιού ώστε να γίνει η καταμέτρηση και των περιουσιακών στοιχείων που διατηρούσε εκεί. Έτσι θα ολοκληρωθεί η δικογραφία και ακολούθως θα ανοίξει η διαθήκη του εκλιπόντος.
Πηγή trikalavoice.gr
Απο:masternews

Οι Γάλλοι θα παραμείνουν «δεμένοι» στο άρμα της Γερμανίας ή θα αντιταχθούν στην παγκοσμιοποίηση;

Οι Γάλλοι θα παραμείνουν «δεμένοι» στο άρμα της Γερμανίας ή θα αντιταχθούν στην παγκοσμιοποίηση;

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών ήταν το αναμενόμενο. Μακρόν και Λεπέν πέρασαν στον δεύτερο γύρο και στις 7 Μαΐου πλέον θα κριθεί αν η Γαλλία θα αντιταχθεί στην παγκοσμιοποίηση ή θα συνεχίσει στη γραμμή προσκόλλησης της Γερμανίας που παραμένει και το τελευταίο μεγάλο οχυρό της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Παρά τον «πόλεμο» που δέχθηκε απ’ όλες τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης η επικεφαλής του κόμματος Εθνικού Μετώπου, το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία την ευνόησε και ανέβασε τα ποσοστά της, εξασφαλίζοντας της το άνετο πέρασμα στο δεύτερο γύρο από τον τρίτο στην κατάταξη Φιγιόν.

Η δήλωση της Μαρίν Λεπέν μετά τα πρώτα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστική. «Με οδηγήσατε στο β’ γύρο των εκλογών. Με ταπεινότητα θα εκφράσω σε εσάς, πατριώτες ψηφοφόροι την ευγνωμοσύνη μου. Το αποτέλεσμα αυτό είναι ιστορικό. Το σύστημα έψαξε όλους τους τρόπους θεμιτούς και αθέμιτους για να αποτρέψει αυτή την εκλογή», είπε η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου για να καταλήξει: «Η μεγάλη μάχη θα έρθει επιτέλους. Το διακύβευμα αυτής της εκλογής είναι η άγρια παγκοσμιοποίηση που θέτει σε κίνδυνο το έθνος».

Και όντως έτσι είναι. Πλέον όλοι συντάσσονται με τον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά ο λαός της Γαλλίας θα είναι αυτός που θα αποφασίσει στις κάλπες την μεθεπόμενη Κυριακή. Οι Φιγιόν και Αμόν ήδη εξέφρασαν τη στήριξη τους στον κεντρώο υποψήφιο για την προεδρία της Γαλλίας, ενώ ο αριστερός Μελανσόν δεν έδωσε… γραμμή, αν και οι θέσεις του κόμματος του είναι σχεδόν ταυτόσημες με αυτές της Μαρίν Λεπέν.

Ένα στοιχείο ωστόσο που δεν λαμβάνεται υπόψη από τις δημοσκοπήσεις που έσπευσαν να βγάλουν νικητή τον Μακρόν στις 7 Μαΐου με ποσοστό άνω του 60% είναι η αποχή. Χθες, το ποσοστό των Γάλλων που πήγε στις κάλπες να ψηφίσει ξεπέρασε το 80%, αλλά την μεθεπόμενη Κυριακή τα δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια. Εκτιμάται πώς θα υπάρξει αποχή η οποία θα λειτουργήσει υπέρ της Μαρίν Λεπέν.

Ακόμη όμως και να χάσει η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου της Προεδρία θα είχε καταφέρει μια πολύ μεγάλη νίκη. Θα βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση και θα πιέζει ασφυκτικά τον Πρόεδρο αν βεβαίως τελικά αυτός είναι ο Εμανουέλ Μακρόν, θέτοντας τις βάσεις να διεκδικήσει με ακόμη μεγαλύτερες αξιώσεις την Προεδρία στις επόμενες εκλογές.
Όπως όμως αναφέραμε το διακύβευμα για τους Γάλλους δεν είναι Μακρόν ή Λεπέν, αλλά αποδοχή της παγκοσμιοποίησης ή όχι. Η Γερμανία έχει δείξει την προτίμηση της στο Μακρόν, αφού βεβαίως ο Φρανσουά Φιγιόν «πνίγηκε» στα σκάνδαλα. Και οι δύο έχουν επισκεφθεί την Καγκελαρία και θεωρείται πώς είναι ευρωπαϊστές, κινούμενοι στη γραμμή του Βερολίνου. Αγνοούν όμως πώς την ίδια πολιτική ακολούθησε και ο Φρανσουά Ολάντ και καταποντίστηκε.

Επίσης, τα δεδομένα είναι διαφορετικά τώρα σε σχέση με την εκλογή του Ολάντ στην Προεδρία. Τότε η Άνγκελα Μέρκελ ήταν πανίσχυρη, ενώ τώρα απειλείται και αυτή από τον Μάρτιν Σούλτς ή μάλλον από τον γερμανικό λαό που θεωρεί ότι δεν τον εκφράζει άλλο η πολιτική Σόιμπλε η οποία δημιουργεί παντού «εχθρούς» στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό των Ευρωπαίων τάσσεται κατά της διάλυσης της Ευρωζώνης και της επιστροφής στα εθνικά νομίσματα, όπως επίσης και υπέρ του κράτους έθνους αντί της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης που εκφράζει η Γερμανία και η Γαλλία μέχρι σήμερα.
Αυτό έδειξαν τόσο οι Βρετανοί που αποφάσισαν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και οι Αμερικανοί που εξέλεξαν για Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αντιτάχθηκε στην παγκοσμιοποίηση.

Μία τέτοια απόφαση λοιπόν καλούνται την επόμενη Κυριακή να λάβουν και οι Γάλλοι. Θα συνεχίσουν στο μοντέλο που έχει λανσάρει η Γερμανία μόνο και μόνο για να καταστεί ηγεμόνας στην Ευρωπαική Ένωση ή θα ακολουθήσουν την Βρετανία και τις ΗΠΑ που θέλουν να σπάσουν τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης και να ανεξαρτητοποιηθούν; Η απάντηση θα δοθεί στις 7 Μαΐου.


newsnea.com

Μέ πούστη πρόεδρο θά πάνε μπροστά. Mon Dieu... Αυτή η... χιμπατζό-γρια, είναι η επομένη Πρώτη Κυρία τής Γαλλίας !!!


 

Το πρώτο κομμάτι του τίτλου, μου το έστειλε φίλος... το δεύτερο, είναι του κειμένου... 

Τελικά, όντως αυτή η Ευρώπη, χρειαζεται μια ατομική βόμβα για να συνέρθει... ή και πολλές...


Καλλιόπη Σουφλή*

Υ.Γ. Και ο φίλος μου ο Γιώργος, μου γράφει: "
 

ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ . ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗ '' ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ '' , ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΒΡΑΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ !"


Αυτή η Ευρώπη χρειάζεται μια ατομική βόμβα για να συνέρθει.



Η μάχη για τη γαλλική προεδρία έχει ουσιαστικά κριθεί.

 Αυτό που φοβόντουσαν το γαλλικό κατεστημένο, το διευθυντήριο των Βρυξελλών και πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, δεν συνέβη. Ο χωρίς κόμμα δήθεν «κεντρώος» υποψήφιος Τσακαλωτος - Μακρόν, εκλεκτός των τραπεζιτών και του συστήματος, αφού ήταν επί των οικονομικών επι ΟΛΑΝΤ,  θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την Μαρίν Λεπέν του αντιευρωπαϊκού «Εθνικού Μετώπου», η οποία προηγείται με οριακή διαφορά στην μέχρι τώρα καταμέτρηση ψήφων.
 


Το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί από τώρα γνωστό: Με μεγάλη ή μικρή διαφορά ο Μακρόν θα κερδίσει και θα είναι ο πρώτος πρόεδρος  της Γαλλίας που δεν εκφράζει κάποιο κόμμα και δεν θα έχει την κοινοβουλευτική του στήριξη. Αυτό σημαίνει «συγκατοίκηση» με έναν πρωθυπουργό που θα προέρχεται από τη ρεπουμπλικανική δεξιά ή από το σοσιαλιστικό κόμμα.
 


Στα 20 εκατομμύρια των καταμετρημένων ψήφων, επί των οποίων το υπουργείο Εσωτερικών διαμόρφωσε τα ποσοστά που μεταδόθηκαν προηγουμένως δεν περιλαμβάνονται ψήφοι από τις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας.
  Ο κ. Μακρόν φαίνεται να προηγείται με 23,7% έναντι 21,9% της κυρίας Λεπέν. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η διαφορά ανάμεσα στους δύο ανθυποψήφιους οι Γάλλοι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας την μεθεπόμενη Κυριακή, στις 7 Μαΐου.


Ο Γερμανόδουλος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ τηλεφώνησε στον Εμανουέλ Μακρόν για να τον συγχαρεί για την θέση του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, ανακοίνωσε η Γαλλική Προεδρία. Ο Πρόεδρος Ολάντ, το κόμμα του οποίου έλαβε μόλις το 6,2% και καταποντίστηκε, υποστηρίζει τον πρώην υπουργό Οικονομίας του.

Mon Dieu... Αυτή η... χιμπατζό-γρια, είναι η επομένη Πρώτη Κυρία τής Γαλλίας !!!



"Αυτή είναι η γυναίκα του υποψηφίου Γάλλου του Μακρόν (39 ετών) για αύριο...

 Ήταν καθηγήτρια του στο λύκειο, παντρεμένη με 3 παιδιά. Χώρισε από τον άντρα της, άφησε τα παιδιά της και παντρεύτηκε αυτό το τσογλάνι που θέλει να γίνει πρόεδρος της γαλλικής ρεπούμπλικας παρακαλώ. Τώρα δε δουλεύει, ζει με τη σύνταξη της κυρίας, πριν ήταν συνεργάτης των Rothschild. 

  Να συμπληρώσω εδώ λοιπόν εγώ, ότι μιλάμε για ένα γάμο, που έγινε καθαρά, μόνο για την επίτευξη αυτού του στόχου!
  Την κατάληψη της προεδρίας της δημοκρατίας από έναν που δεν αρέσκεται σε γυναίκες! Ομοφυλόφιλος γαρ!" 
 
Jacques d'Albignac




Πηγή

*H Καλλιόπη Σουφλή είναι γνωστή  δημοσιογράφος έμπειρη Πολιτικός αναλυτής:  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Μας περνάνε πραγματικά για βλάκες αν νομίζουν ότι δεν έχουμε καταλάβει ότι οι Rothschild θέλουν να πλασάρουν το πιόνι τους στην εξουσία της Γαλλίας.

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017



Mιλάμε για ένα γάμο,που έγινε καθαρά, μόνο για την επίτευξη αυτού του στόχου!
Την κατάληψη της προεδρίας της δημοκρατίας από έναν που δεν αρέσκεται σε γυναίκες!..


 

 Αυτή είναι η 69χρονη γυναίκα του υποψηφίου Γάλλου του Μακρόν 39 ετών. Ήταν καθηγήτριά του στο λύκειο, παντρεμένη με 3 παιδιά.  Χώρισε από τον άντρα της, άφησε τα παιδιά της και παντρεύτηκε αυτό το τσογλάνι που θέλει να γίνει πρόεδρος της γαλλικής ρεπούμπλικας παρακαλώ. 
Τώρα δε δουλεύει, ζει με τη σύνταξη της κυρίας, πριν ήταν συνεργάτης των Rothschild. 

Μας περνάνε πραγματικά για βλάκες αν νομίζουν ότι δεν έχουμε καταλάβει ότι οι Rothschild θέλουν να πλασάρουν το πιόνι τους στην εξουσία της Γαλλίας. 
Να συμπληρώσω εδώ λοιπόν εγώ,ότι μιλάμε για ένα γάμο,που έγινε καθαρά, μόνο για την επίτευξη αυτού του στόχου!
Την κατάληψη της προεδρίας της δημοκρατίας από έναν που δεν αρέσκεται σε γυναίκες!
Ομοφυλόφιλος γαρ! 
Jacques d'Albignac
Πηγή EMAIL

Μακρόν - Μπριζίτ: Από μαθητής - δασκάλα, ζευγάρι που ευελπιστεί να κυβερνήσει τη Γαλλία! (pics)


Μακρόν - Μπριζίτ: Από μαθητής - δασκάλα, ζευγάρι που ευελπιστεί να κυβερνήσει τη Γαλλία! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:
Προεδρικές εκλογές Γαλλία: Είναι το ανερχόμενο αστέρι της ευρωπαϊκής πολιτικής - ένας νεαρός, χαρισματικός πολιτικός που πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας και να δημιουργήσει το δικό του πολιτικό κόμμα και ήδη βρίσκεται μπροστά από τη Μαρίν Λεπέν στις δημοσκοπήσεις ως νικητής του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.
Αλλά ο άνθρωπος που θα μπορούσε να αναδειχθεί σε ηγέτη της χώρας στις 7 Μαΐου είναι επίσης γνωστός και με ένα άλλο όνομα: «Chouchou», το οποίο μεταφράζεται σε «αγαπημένος της δασκάλας». Και μαζί με την κομψή σύζυγο του Μπριζίτ Τρονιέ συχνά μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των περιοδικών μόδας της Γαλλίας.

Ποιος ο λόγος για το ψευδώνυμο; Γιατί η Μπριζίτ δεν είναι μόνον 25 χρόνια μεγαλύτερη του, αλλά ήταν και καθηγήτρια του στο γυμνάσιο.
Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν ο Μακρόν ήταν 15 ετών και μαθητής σε σχολείο Ιησουιτών στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία, ενώ η Τρονιέ μια 40χρονη καθηγήτρια φιλολογίας και υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Μάλιστα μία από της κόρες της ήταν συμμαθήτρια του Μακρόν.
3F8E246900000578 4438296 image a 52 1493031801592
Ο Μακρόν έκανε γρήγορα εντύπωση στη δασκάλα του. «Στην τάξη τον χρησιμοποιούσε πάντα ως παράδειγμα προς μίμηση» σχολιάζει πρώην συμμαθητής του. «Εκείνος έγραφε ποιήματα όλη την ώρα και εκείνη τα διάβαζε δυνατά στην τάξη»..
Ωστόσο, οι γονείς του Μακρόν δεν ενθουσιάστηκαν όταν ο γιος τους εκμυστηρεύτηκε ότι έτρεφε αισθήματα για ένα μέλος της οικογένειας Auzièr, όταν συνειδητοποίησαν ότι εκείνος δεν αναφερόταν στην κόρη της Μπιζίτ, αλλά στην ίδια και τον έστειλαν στο Παρίσι για να ολοκληρώσει το σχολείο μακριά από εκείνη.
3F8992AE00000578 4438296 image m 51 1493004504749
Πριν φύγει, της είχε πει: «Δεν θα απαλλαγείς από εμένα. Ό, τι κι αν κάνεις, εγώ θα σε παντρευτώ». Και κράτησε το λόγο του και το 2007, δεσμεύτηκαν με τα δεσμά του γάμου.
Πηγή: Express, Daily Mail

ΕΡΤ για ακόμα περισσότερη κυβερνητική προπαγάνδα

 
Le pen marie



Της Αλίκης Χατζή
Εάν πριν από τέσσερα χρόνια τολμούσε κάποιος αρθογράφος με φαντασία να ισχυριστεί ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν στην εξουσία, η ΕΡΤ θα έκανε προπαγάνδα υπέρ της ακροδεξιάς Μαρί Λεπέν (αν δεν γελούσαν) θα τον έπαιρναν με τις πέτρες… Οι κομματικοί της Κουμουνδούρου σε κάτι τέτοια είναι μανούλες.
Κι όμως, το σενάριο του πιο απορριπτέου ενδεχομένου, της εκδοχής που δεν χωρούσε ούτε στη σκέψη, έγινε -εκτός από πραγματικότητα- και  άνετα αποδεχτό και πλασάρετε στους πολίτες σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό. Στην προπαγάνδα που κάνει το άσπρο μαύρο είναι επίσης μανούλες οι ριζοσπάστες διαχειριστές της εξουσίας. Το βιώνουμε στον απόλυτο βαθμό εδώ και δύο  χρόνια.
Η ΕΡΤ, για τον δημόσιο και «αντιφασιστικό» χαρακτήρα της οποίας η κυβέρνηση έδωσε τον υπέρτατο αγώνα,  κάλυψε τις εκλογές στην Γαλλία με έναν απροκάλυπτα υπερασπιστικό λόγο υπέρ της ακροδεξιάς και αντι - Ευρωπαίας υποψήφιας Λεπέν. Την ώρα που τα Ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης μετέδιδαν με μεγάλη ανακούφιση την επικράτηση Μακρόν και τις τοποθετήσεις Φιγιόν και Αμόν υπέρ της υποψηφιότητας του στον β’ γύρο, οι ανταποκρίτριες της ΕΡΤ έβρισκαν την Λεπέν «φιλολαϊκότερη», «άφθαρτο πρόσωπο» και εκτιμούσαν ότι μιλάει «στην ψυχή των ψηφοφόρων». Ο φιλοξενούμενος στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης Οικονομολόγος, ζητούσε από τον Μακρόν να αντιμετωπίσει την Γερμανία πριν καν γίνει Πρόεδρος, ενώ ο σχολιαστής της παρέας ειρωνευόταν τον Μακρόν γιατί διάβαζε την ομιλία του και συνάδελφος του παρουσιάστρια της ΕΡΤ σιγοντάριζε, χασκογελώντας: «ας μην πούμε άλλα… μπορεί να μας πουν ότι επηρεάζουμε το εκλογικό σώμα …».   
Στη συνέχεια, και ενώ ο Μελανσόν , ο υποψήφιος που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ είπε «όχι» στο δημοκρατικό μέτωπο κατά της ακροδεξιάς , εισηγούμενος «ψήφο κατά συνείδηση» μεταξύ Μακρόν και Λεπέν, η δημοσιογραφική παρέα, εξηγούσε κι εξηγούσε, κι εξηγούσε, το πολιτικό σκεπτικό του υποψήφιου της γαλλικής Αριστεράς. «Τι να πούμε τώρα … νεοφιλελεύθερες πολιτικές θ’ ακολουθήσουν και οι δύο».
Κάτι σε «τι Παπάγος τι Πλαστήρας – όλοι οι σκύλοι μια γενιά» της ελληνικής Αριστεράς του 1952!
Το κρετσέντο «θεσμικότητας» - η ΕΡΤ είναι πάντα πιστή στα αφεντικά του Μαξίμου και του επιφορτισμένου με τα ΜΜΕ, Υπουργού – σταμάτησε όταν ανακοίνωσε ο υποψήφιος του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας ότι στηρίζει Μακρόν στον β’ γύρο. Στην πορεία του προγράμματος, η συζήτηση έβγαζε την αμηχανία της κυβέρνησης και την ανημποριά του επικοινωνιακού της επιτελείου να τοποθετηθεί κατά της Λεπέν.
Δεν θα κουραστούμε ποτέ να επαναλαμβάνουμε το τι θα ακολουθούσε αν αυτό συνέβαινε με άλλη κυβέρνηση - «αντιδραστική»…
Εμβρόντητοι οι τηλεθεατές βρεθήκαμε αντιμέτωποι με έναν λόγο προκλητικά αντιευρωπαϊκό που ζωντανεύει το μίσος, την μισαλλοδοξία, όλη την κακουργηματικά δραματική περίοδο του 2015 , ως πολιτικό αίτημα.
Επειδή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει μαθήματα με …συμβολισμούς, ένα είναι σίγουρο: μετέδωσε με αυτόν τον τρόπο τα αποτελέσματα του α’ γύρου των Γαλλικών εκλογών γιατί είναι ασυγκράτητα αντιφιλελεύθερη, είναι υπόδειγμα Αριστερής πολιτικής, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της  πάνω σε ζητήματα ιδεολογίας και … δεοντολογίας!
Και υπό το πρίσμα αυτό, ας αγωνιστούμε για ακόμα περισσότερο καθοδηγούμενη ενημέρωση.