20 Απριλίου 2017

Κυβέρνηση Μαυρογιαλούρων - Ξανακλείνουν τις εθνικές μετά τα εγκαίνια για να ολοκληρώσουν τα έργα


Κυβέρνηση Μαυρογιαλούρων - Ξανακλείνουν τις εθνικές μετά τα εγκαίνια για να ολοκληρώσουν τα έργα

Η κυβέρνηση υποχρέωσε τους εργολάβους να παραδώσουν όπως-όπως σήραγγες και κεντρικούς οδικούς άξονες για να κόψει κορδέλες και να «πουλήσει» ανάπτυξη, αλλά μετά το φιάσκο του ιστορικού μποτιλιαρίσματος την Δευτέρα του Πάσχα οι δρόμοι ξανακλείνουν για να ολοκληρωθούν τα ημιτελή έργα.

Τέτοιος ευτελισμός δεν έχει ξανασυμβεί. Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Πρωθυπουργός, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και κουστωδία παρατρεχάμενων μεταξύ των οποίων και μεγαλοκατασκευαστές που μεταφέρονταν με αυτοκίνητα υπουργών (σ.σ. θα μας πουν άραγε ποιος εργολάβος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του κ. Φλαμπουράρη στα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού;) έκαναν σόου ανά την Ελλάδα βαφτίζοντας σήραγγες και κόβοντας κορδέλες με ένα ψαλίδι στο χέρι.

Σήμερα προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στις εταιρείες επειδή δεν πρόλαβαν να τελειώσουν τα έργα και αναγκαστικά κάποια τμήματα δρόμων θα ξανακλείσουν μετά την Πρωτομαγιά για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό και δευτερευόντως τεχνικό. Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση πίεζε εδώ και μήνες τους εργολάβους να παραδώσουν νωρίτερα τους δρόμους ώστε να προσθέσει όσες περισσότερες φιέστες μπορεί στο επικοινωνιακό της χαρτοφυλάκιο.  Αντί να περιμένουν μερικές εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο 100% και οι δρόμοι να είναι πράγματι αξιόπιστοι, λειτουργικοί και ακίνδυνοι, προτίμησαν να στήσουν επικοινωνιακά παιχνίδια στην άσφαλτο.

Το στραπάτσο της Δευτέρας όπου εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στα «στενά» της Κλόκοβας στην Ιόνια Οδό και στην Κορίνθου – Πατρών (Ολυμπία Οδός), μετέτρεψε σε φιάσκο την ιστορία επιτυχίας που λίγες ημέρες πριν παρουσίαζαν τα στελέχη της κυβέρνησης.  

Η Ιόνια Οδός δεν έχει παραδοθεί ακόμη –θα δοθεί στην κυκλοφορία τον Μάιο και θα την εγκαινιάσει ο Αλέξης Τσίπρας- αλλά μόλις την Μεγάλη Τετάρτη ο Χρήστος Σπίρτζης παρέδιδε στη κυκλοφορία επιπλέον 37 χιλιόμετρα του έργου (σύνολο 96 χιλιομέτρων) μαζί με τις σήραγγες της Παλιοβούνας (Κλόκοβα) και της Καλυδώνας. Το έργο είναι ολοκληρωμένο στο μεγαλύτερο ποσοστό του καθώς υπολείπονται 10 χιλιόμετρα, αυτά που ουσιαστικά συνδέουν τη σήραγγα της Κλόκοβας με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και «ευθύνονται» εν πολλοίς για το μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Αντίστοιχα στην Ολυμπία Οδό μένει να γίνει η τελική ασφαλτόστρωση σε τμήματα κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου από το ύψος του Ξυλοκάστρου έως το Ρίο.
Τόσο στην Ολυμπία όσο και στην Ιόνια Οδό η πρόοδος των εργασιών φθάνει το 95%. Η κυβέρνηση θα μπορούσε να περιμένει την ολοκλήρωση και του εναπομείναντος 5% πριν αρχίσει να κόβει κορδέλες.

Η Ολυμπία Οδός
Και κάπως έτσι ήρθε το φιάσκο. Ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού, δηλαδή Κορίνθου-Πατρών που εγκαινιάστηκε πανηγυρικά, θα ξανακλείσει προσεχώς αφού εκκρεμεί ακόμη η ολοκλήρωση ενός μεγάλου κομματιού, και συγκεκριμένα η απόσταση από το Ξυλόκαστρο μέχρι το Ρίο. Αυτές οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί με βάση το χρονοδιάγραμμα της κοινοπραξίας έως τα τέλη Ιουνίου. Το κλείσιμο του δρόμου θα γίνεται κατά τις βραδινές ώρες, ανά λωρίδα, και όπου χρειάζεται η κυκλοφορία θα εκτρέπεται σε παράδρομους. Κι όμως στην περίπτωση της Ολυμπίας Οδού είχε ξεκαθαριστεί από την αρχή ότι δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί εννέα κρίσιμα χιλιόμετρα σε τέσσερα σημεία. Το Δερβένι, τις Καμάρες, τα Αραχωβίτικα και τον ανισόπεδο κόμβο Ρίου. Οι εργασίες σε αυτό το κομμάτι έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν ως τα τέλη Αυγούστου. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στον κόμβο του Ρίου έχουν δοθεί στην κυκλοφορία μόνο δύο από τα συνολικά οκτώ ρεύματα. Στον ίδιο αυτοκινητόδρομο δεν υπάρχει σύνδεση του κόμβου της Λυκοποριάς  με το τοπικό δίκτυο, που σημαίνει ότι οι οδηγοί πρέπει να διανύσουν μεγάλη διαδρομή, προκειμένου να φτάσουν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ιόνια Οδός
Τα μεγάλα προβλήματα παρουσιάστηκαν στην Ιόνια Οδό. Εκεί κατά την επιστροφή των εκδρομέων την περασμένη Δευτέρα η ουρά ξεπέρασε τα οκτώ χιλιόμετρα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη νέα σήραγγα της Κλόκοβας, όπου λίγο πριν μπουν μέσα τα αυτοκίνητα, οι δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση γίνονται ξαφνικά μία. Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί οδηγοί να χρειάζονται δύο ώρες για να κάνουν μια διαδρομή 35 χιλιομέτρων από το Μεσολόγγι στο Αντίρριο. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε πως η Ιόνιο Οδός θα συναντά τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας (συν ΛΕΑ). Αλλά ακόμη να παραδοθεί στην κυκλοφορία αυτό το τμήμα των πρώτων 10 χιλιομέτρων, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να διανύουν την απόσταση μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού! Ταυτόχρονα, στον γυρισμό για την Αθήνα, οι λωρίδες ανά κατεύθυνση γίνονται μία, καθώς ο σχεδιασμός πέφτει πάνω στον παλαιό δρόμο. Τώρα το σχέδιο προβλέπει ότι μέχρι το τέλος Μαίου θα δοθούν τα 10 χλμ από το Αντίρριο έως την είσοδο της Κλόκοβας, και έως το τέλος Ιουνίου, τα 27 χλμ από την Αμφιλοχία έως το Κομπότι όπως και άλλα 14 χλμ από την Πέρδικα (Ιωάννινα) έως την Εγνατία.
Ένα μόνο έργο από τα τρία ήταν έτοιμο για παράδοση, δηλαδή η σήραγγα των Τεμπών, και το τμήμα Μαλιακός-Κλειδί του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου που εγκαινιάστηκε στις 6 Απριλίου. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα.
Η άρον- άρον παράδοση των οδικών αξόνων εξέθεσε την κυβέρνηση που προτίμησε για άλλη μια φορά το φαίνεσθαι παρά την ουσία, σαν άλλος Μαυρογιαλούρος.
 liberal.gr

Η Φωτίου έχει οργασμό απο τις επιτυχίες!



Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ..!!
  
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φωτίου,το πλάνο της καθεστωτικής κυβέρνησης,είναι να είναι όσο περισσότεροι Έλληνες με απλωμένο το χέρι,ζώντας με επιδόματα και κουπόνια.
Είναι αισχρό έτσι και αλλιώς, πόσο μάλλον όταν... ακόμα και αυτό δεν γίνεται σωστά.
Κουπόνια σύτισσης αξίας 60€ εξαργυρώθηκαν μπροστά στα μάτια μου σε επαρχιακό mini market, με 50€ μετρητά απο ρομά.
Ακολούθησαν και άλλοι.
Άνθρωποι οικογενειάρχες πεινάνε..παιδιά λιποθυμούν..η Φωτίου έχει οργασμό απο τις επιτυχίες..και οι ρομά (και όχι μόνον)...τα κονομάνε είς βάρος του φορολογούμενου πολίτη.


 Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο fyllokaiftero@gmail.com

ΥΓΕΙΑ Τί θα συμβεί στο σώμα σας εάν για ένα μήνα κόψετε αναψυκτικά, καφέ, αλκοόλ και πίνετε μόνο νερό



 
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Τι μπορεί να συμβεί στον οργανισμό μας αν για ένα χρονικό διάστημα λέγαμε αντίο σε καφέδες, ποτά και αναψυκτικά;

Σύμφωνα με τον Independent, αυτά είναι τα 9 πράγματα που συμβαίνουν όταν πίνετε μόνο νερό (βάσει της εμπειρίας του Chris Bailey που το έκανε):

1. Γλιτώνετε θερμίδες

Σκεφτείτε: Ένας καφές με γάλα και ζάχαρη έχει περίπου 250 θερμίδες. Ένα μικρό μπουκαλάκι Coca Cola έχει περίπου 210 θερμίδες. Το νερό; Μηδέν θερμίδες.

2. Θα μειωθεί η όρεξη για φαγητό

Το νερό μειώνει το αίσθημα της πείνας. Επίσης μερικές φορές μπορεί απλά να διψάμε και όχι να πεινάμε.

3. Το μυαλό λειτουργεί καλύτερα

Ο εγκέφαλός σας αποτελείτε κατά 75-85% από νερό. Κρατήστε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο και το μυαλό σας θα λειτουργεί καλύτερα.

4. Ενισχύει τον μεταβολισμό

Έρευνες έδειξαν ότι εάν το πρώτο πράγμα που θα κάνετε το πρωί είναι να πιείτε νερό, ενισχύεται ο μεταβολισμός. Ειδικότερα, εάν πιείτε 500 ml νερό, ο μεταβολισμός ενισχύεται κατά 30%.

5. Κάνει καλό στο δέρμα

Η ζάχαρη κάνει κακό και στο δέρμα, οπότε εάν αντικαταστήσετε τα ροφήματα που περιέχουν ζάχαρη με νερό, θα δείτε βελτίωση στην όψη του δέρματός σας.

6. Θα σας βοηθήσει στην τουαλέτα

Θα το διαπιστώσετε. Πίνοντας περισσότερο νερό, θα αυξήσετε τις επισκέψεις σας στην τουαλέτα.

7. Βοηθά την καρδιά

Εάν είστε αφυδατωμένοι, το αίμα είναι πιο πυκνό και η καρδιά αναγκάζεται να δουλεύει περισσότερο. Έρευνα έδειξε ότι πίνοντας περισσότερα από πέντε ποτήρια νερό την ημέρα, μειώνονται οι πιθανότητες καρδιακής προσβολής κατά 41% (συγκριτικά με όσους πίνουν λιγότερο από δύο ποτήρια νερό).

8. Βοηθά την άσκηση

ΠΗΓH: huffingtonpost.gr

Γιατί το ΓΕΣ κρύβει την αλήθεια για τη δολοφονία του 23χρονου φαντάρου στη Μαλακάσα και με ψέματα παραπλανεί;



Πραγματικά, η αθλιότητα του ΓΕΣ και η απόπειρα να κρύψουν-να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες προκαλεί.
Οι συνήθεις ανεπίσημες πηγές του ΓΕΣ διαδίδουν ψέματα και αμαυρώνουν τη μνήμη των φαντάρων θυμάτων τους.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Ι.Ηλιάδη στο σάιτ army-now.net 

Δυστύχημα στη Μαλακάσα: Τι συνέβη πραγματικά και χάθηκε μια ζωή; 

Τι προσπαθεί να “κουκουλώσει” το ΓΕΣ με την ελλιπέστατη ενημέρωση που παρέχει;

Το πώς χάθηκε ένας 23χρονος στρατιώτης που υπηρετεί τη θητεία του, δεν έχει ακόμα απαντήσει το ΓΕΣ, το οποίο για το τραγικό συμβάν περιορίστηκε να πει μόνο 3 γραμμές:
“Eνημερώνουμε ότι στις 18 Απριλίου 2017 και περί ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται”. 
Μετά από πιέσεις καταφέραμε να μάθουμε αποσπάσουμε ελάχιστα πράγματα για τον αδικοχαμένο νέο, όπως για παράδειγμα την ηλικία του, τον βαθμό του και ότι το τζιπ συνόδευσε έναν αρματοφορέα.
Ωστόσο ακόμα κι αυτό αποδείχθηκε εσφαλμένο, καθώς λίγο αργότερα άρχισαν να έρχονται μηνύματα ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι:
“Δε γνωρίζετε καλά το συμβάν με τους στρατιώτες. Το τζιπ ΔΕ συνόδευε κανέναν αρματοφορέα! Μόνοι τους ήταν . ΘΑ συνόδευαν αρματοφορέα. Απλά αφήστε την είδηση χωρίς περιττές λεπτομέρειες διότι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ έτσι. Δεν πιστεύω να σας δώσουν άλλες πληροφορίες. Δε μπορώ να αναφέρω τίποτε παραπάνω”.
Στις επίμονες ερωτήσεις στο Γραφείο Τύπου η απάντηση που πήραμε ήταν ότι από τη στιγμή που διενεργείται προανάκριση, δεν μπορούν να πουν τίποτε άλλο και θα ήταν καλό να μην το σκαλίζουμε αφού τώρα πια το παιδί δεν γυρνάει πίσω.
Βέβαια, υπάρχει και το ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί. Εάν επρόκειτο για συγγενή σας, θα ήταν επαρκής αυτή η ενημέρωση;
http://www.armynow.net/dystyxima-malakasa-ti-synebh/
Θυμίζουμε την ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
23χρονος στρατιώτης ΝΕΚΡΟΣ: Θανατηφόρο τροχαίο με όχημα του στρατού στην Αθηνών-Λαμίας http://diktiospartakos.blogspot.gr
Φυσικά το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας θα υποσχεθεί ΕΔΕ και θα μας πει ότι τα αίτια διερευνώνται.
Άλλη μια ΕΔΕ δηλαδή ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.
Είναι γνωστά τα αίτια, είναι γνωστή η ΑΙΤΙΑ.
Άγριες περικοπές σε μέσα συντήρησης και ανταλλακτικά.
Λεφτά υπάρχουν μόνο για πανάκριβες και επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
Για ασκήσεις με τις ΗΠΑ, τον Ευρωστρατό, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, στην Ιορδανία... αλλά για ανταλλακτική κόψε τον λαιμό σου!
Στα σαράβαλα του Ελληνικού Στρατού.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου θύματος.
Οι ευθύνες αφορούν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com


Καιρός: Επιστρέφει ο χειμώνας! Ραγδαία επιδείνωση με χιόνια και κρύο! Αναλυτικά η πρόγνωση

ποτε υποχωρουν τα φαινομενα 

Μπορεί να απολαμβάνουμε τις ηλιόλουστες ημέρες της Άνοιξης, αλλά ο Χειμώνας φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!

Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου στο facebook, θα υπάρξει ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες 48 ώρες με χαμηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες και... χιόνια!

Αναλυτικά όσα αναφέρει:
"Θα επιστρέψει ο χειμώνας την Παρασκευή και το Σάββατο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Το βασικό αίτιο θα είναι οι ψυχρές αέριες μάζες προερχόμενες από τις Βαλκανικές χώρες που θα ρίξουν τον υδράργυρο κατά 8(!) περίπου βαθμούς μέσα σε 48 ώρες.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις που θα φτάνουν έως τα 7 μποφόρ τοπικά. Επομένως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.
Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές και κατά βάση ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της βoρειοδυτικής και βόρειας Ελλάδας (κυρίως Ανατολική Μακεδονία) ή ακόμη και σε χαμηλότερα υψόμετρα σε τοπικό επίπεδο.

Το Σάββατο οι χιονοπτώσεις θα έχουν περισσότερη ένταση και διάρκεια και θα απασχολήσουν τις ορεινές περιοχές της Στερεάς, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου. Ειδικά από την Στερεά Ελλάδα έως και την Κρήτη, το Σάββατο, ο καιρός θα είναι πού άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες ενδεχομένως να έχουν και διάρκεια στις νοτιότερες περιοχές.

Πάντως, τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, τα εκτιμώμενα υψόμετρα χιονοπτώσεων ενδεχομένως να κατέβουν μέχρι και τα 1000 μέτρα, ενώ σε τοπικό επίπεδο ακόμη και χαμηλότερα.
Οι ελάχιστες θερμοκρασίες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας θα κατρακυλήσουν στους -3 με -4 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και παγετός ιδιαιτέρως σε περιοχές που θα έχουν εκδηλωθεί ακόμη και ασθενείς χιονοπτώσεις.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες, αν και πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τη μέση τιμή για την εποχή, δεν θα προβληματίσουν γιατί όπως είναι λογικό βρισκόμαστε στα μέσα της άνοιξης και έτσι ο υδράργυρος θα αγγίζει τους 7-8 βαθμούς Κελσίου ακόμη και στα ορεινά.
Γενικευμένη βελτίωση του καιρού με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπεται από την Κυριακή. Μέχρι και την επόμενη Τετάρτη ο καιρός θα είναι καλός με θεαματική άνοδο στις τιμές της θερμοκρασίας (23-24 βαθμούς στα ηπειρωτικά την ερχόμενη Τετάρτη)".

Αναλυτική πρόγνωση για την Παρασκευή
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι ποθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Βελτίωση το βράδυ στα βόρεια.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κατά τόπους και στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς ασθενείς χιονοπτώσεις. Στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 4 με 6 εξασθενούντες και στρεφόμενοι σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 στην Κρήτη έως 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς βορειοανατολικούς έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία:Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 εξασθενούντες και στρεφόμενοι σε ανατολικών διευθύνσεων έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανανεώθηκε ΠΡΙΝ ΑΠΟ: 11' ΕΚΤΑΚΤΟ:Πυροβολισμοί στο Παρίσι - Πληροφορίες για έναν νεκρό αστυνομικό (vid)

Απριλίου 2017
22:34
Πυροβολισμοί στο Παρίσι - Πληροφορίες για έναν νεκρό αστυνομικό (vid)
Σε συναγερμό βρίσκεται το Παρίσι μετά από ένα περίεργο περιστατικό με πυροβολισμούς στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης στη Champs Elysees, που σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός και να τραυματιστεί ένας άλλος.
Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε σε ένα ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, ανέφερε μια αστυνομική πηγή.
Σύμφωνα με την πηγή ο δράστης που άνοιξε πυρ ενάντια στην αστυνομία είναι νεκρός, κάτι που μεταδίδει και το Reuters.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δρόμος που σημειώθηκε η επίθεση έχει κλείσει και οι Αρχές καλούν τους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο.

Πηγή: cnn.gr

ΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ME ΤΟ 100ΡΙΚΟ !!!

ΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ME ΤΟ 100ΡΙΚΟ !!!

                          ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ...Η  ΜΕ ΤΟ   ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ
ΠΗΓΗ





    ...Και χωρίς τα ΜΑΤ όπως τότε στην αρχή  που   έκανες τον μάγκα στον Σαμαρά!!!  

Ρωσία: Aπαγορεύθηκε ως «εξτρεμιστική» η οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά!



«ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ»

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
 
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας έκρινε σήμερα ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι "εξτρεμιστική οργάνωση", μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας, ζητώντας να κλείσουν τα κεντρικά γραφεία τους στην Αγία Πετρούπολη.
 
Πολλά από τα βιβλία και τα έντυπα που εκδίδονται από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Ρωσία έχουν μπει στη λίστα των "απαγορευμένων εξτρεμιστικών εντύπων".
 
Οι ρωσικές εισαγγελικές αρχές υποστήριζαν ότι πρόκειται για μια οργάνωση που καταστρέφει οικογένειες, υποδαυλίζει το μίσος και απειλεί ζωές, μια περιγραφή που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ψευδή.
 
Το Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε επίσης την κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων των Μαρτύρων του Ιεχωβά, οι οποίοι απάντησαν ότι θα ασκήσουν έφεση στην απόφαση.
 
Ο Γιάροσλαβ Σιβούλσκι, ένας εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, δήλωσε "σοκαρισμένος" από την απόφαση του δικαστηρίου και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να ασκηθεί έφεση.

ABS: Οριστικά παράταση έως και το τέλος του 2017



Η παράταση της προθεσμίας, για την τοποθέτηση ABS πέρασε από το στάδιο της δέσμευσης στο στάδιο της υλοποίησης και επίσημα αφού η απόφαση του αρμόδιου υπουργείου δημοσιεύθηκε χθες (12/12) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Συγκεκριμένα, με τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 28366/2098/06 η υποχρεωτική τοποθέτηση ABS σε μοντέλα φορτηγών που έχουν ταξινομηθεί πριν 1/1/1999 και δεν φέρουν σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση ορίζεται ως εξής με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος:
  1. Για οχήματα που το τελευταίο ψηφίο κυκλοφορίας του οχήματος είναι 0 ή 1, έως 1/04/2017.
  2. Για οχήματα που το τελευταίο ψηφίο κυκλοφορίας του οχήματος είναι 2 ή 3, έως 1/06/2017.
  3. Για οχήματα που το τελευταίο ψηφίο κυκλοφορίας του οχήματος είναι 4 ή 5, έως 1/08/2017.
  4. Για οχήματα που το τελευταίο ψηφίο κυκλοφορίας του οχήματος είναι 6 ή 7, έως 1/10/2017.
  5. Για οχήματα που το τελευταίο ψηφίο κυκλοφορίας του οχήματος είναι 8 ή 9, έως 1/12/2017.
Η απόφαση έχει αναδρομική ισχύ από 1/11/2016, όπως τονίζεται στο σχετικό φύλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τη σχετική απόφαση.
paratasi-abs-1
paratasi-abs-2

Δικαστής που να φοράει παντελόνια; ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΟΡΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ FRAPORT GREECE…





Μπράβο Αλέξη! 14 περιφερειακά ελληνικά αεροδρόμια έναντι 1,234 δις ευρώ κι’ αυτό δανεικό από ελληνικές τράπεζες… Τους ευχαριστείς που το γερμανικό κράτος αγόρασε δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού, με χρήματα του ελληνικού λαού και δεν έχεις αρ@#@α να παραιτηθείς, αν και θα έπρεπε να αυτοκτονήσεις;

Σύμφωνα με απόφαση της Fraport Greece και με άμεση ισχύ από σήμερα, 11 Απριλίου 2017, οι αναχωρούντες επιβάτες από τα αεροδρόμια Ακτίου, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Κω, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου & Χανίων… είναι υποκείμενοι φόρου ανά επιβάτη ως εξής:
* στα δρομολόγια των χαρακτηρισμένων άγονων γραμμών φόρου 16,74€ αντί του μέχρι τώρα ισχύοντος φόρου 0,3€, και
* στα υπόλοιπα δρομολόγια φόρου 13,86€ αντί του μέχρι τώρα ισχύοντος φόρου 12,3€

Πρώτη φορά αριστερά, ή Φασιστερά μαυραγοριτών και γερμανονοτσολιάδων;

sibilla

ΚΑΣΤΟΡΙΑ- Ο ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ Σ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; - Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



 Ο άλλοτε υποψήφιος σε ακροδεξιό κόμμα Σ.Αδαμόπουλος στην Καστοριά που τελευταία εκλέχτηκε με στήριξη μέρος του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδιασμό για την Περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας μέ τον φίλο του Τσίπρα Θ.Καρυπίδη  ο οποίος στηρίχτηκε έντονα  απο τον Α. Τσίπρα καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ άρα και τον πολιτικό  αλλά και θεσμικό προυστάμενο του τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θ.Καρυπίδη.

Δείτε -ακούστε την ραδιοφωνική  συνεντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο της Καστορίας Αντώνη Παραρά. Καταγγελεί τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτο δημιουργεί ερωτιματικά... το κάνει με προσυνενόηση με τον Περιφερειάρχη η κόντρα σε αυτόν; ο οποίος είναι προς το παρόν οχι απλά φίλος του εναπομειναντος ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα αλλα και "αμοιβαία" στυλοβάτης του στην Δυτ. Μακεδονία με τις ίδιες ικανότητες στην εφαρπαγή των ψήφων και στην εξαπάτηση του λαού.  

Νέες καταγγελίες ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ για τις ευθύνες των καθυστερήσεων μετακίνησης υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια

Νέα αποκαλυπτική συνέντευξη ΣΩΤΗΡΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ στον Alpha 94,7 και στον Αντ.Παραρά
» θέλω να προχωρήσω αλλά ξέρετε τα εμπόδια και τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ με καθυστέρησε με τις διαδικασίες που ξεκίνησαν»


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/153006

Νέες καταγγελίες ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ για τις ευθύνες των καθυστερήσεων μετακίνησης υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια

Νέα αποκαλυπτική συνέντευξη ΣΩΤΗΡΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ στον Alpha 94,7 και στον Αντ.Παραρά
» θέλω να προχωρήσω αλλά ξέρετε τα εμπόδια και τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ με καθυστέρησε με τις διαδικασίες που ξεκίνησαν»


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/153006

Νέες καταγγελίες ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ για τις ευθύνες των καθυστερήσεων μετακίνησης υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια

Νέα αποκαλυπτική συνέντευξη ΣΩΤΗΡΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ στον Alpha 94,7 και στον Αντ.Παραρά
» θέλω να προχωρήσω αλλά ξέρετε τα εμπόδια και τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ με καθυστέρησε με τις διαδικασίες που ξεκίνησαν»


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/153006

Νέες καταγγελίες ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ για τις ευθύνες των καθυστερήσεων μετακίνησης υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια

Νέα αποκαλυπτική συνέντευξη ΣΩΤΗΡΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ στον Alpha 94,7 και στον Αντ.Παραρά
» θέλω να προχωρήσω αλλά ξέρετε τα εμπόδια και τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ με καθυστέρησε με τις διαδικασίες που ξεκίνησαν»


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/153006


.


ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ :Αυτές είναι Δημοτικές.... τουαλέτες !! -Και τις είχαν κλειστές ημέρες του Πάσχα, τις ημέρες που πολίτες απο όλη την Ελλάδα επισκέπτονται την Καστοριά


ΣΟΚ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Ο ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΣ "ΤΟY ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ" ΣΕ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ (ΦΩΤΟ)




Αναπάντεχο θέαμα νωρίτερα σε εκκλησία στο χωριό Βιτάνι της Φλώρινας…
Την ώρα που οι πιστοί πήγαν να προσκυνήσουν έντρομοι αντίκρισαν πάνω στον Επιτάφιο…
ένα τεράστιο φίδι.
Το αποτέλεσμα ήταν προς στιγμήν να δημιουργηθεί ένας πανικός μέσα στο Ιερό της εκκλησίας, ενώ με την βοήθεια των ψυχραιμότερων το φίδι απομονώθηκε και ο στολισμός του Επιταφίου συνεχίστηκε κανονικά.
Δείτε τις εικόνες που κατέγραψαν ντόπιοι...


               + ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

p. AYG. ιστ
sok-f-1.jpg
sok-f-2.jpg
sok-f-3.jpg
sok-f-4.jpg
πηγη ekklisiaonline.gr

Ακτινοβολία & ηλεκτρονικές συσκευές, οδηγίες για να προστατεύσετε την υγεία σας!


Κινητά, δίκτυα internet, router και ηλεκτρονικές συσκευές είναι πλέον παντού, σε κάθε μέρος που κινούμαστε, από το σπίτι, ως το γραφείο ή τον χώρο που ψωνίζουμε, αθλούμαστε και διασκεδάζουμε. Καθημερινά λοιπόν είμαστε εκτεθειμένοι σε κάθε είδους ακτινοβολία καθώς είναι γνωστό πως τα κινητά τηλέφωνα, τα ασύρματα τηλέφωνα, οι συσκευές WiFi εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Πολλές μελέτες γίνονται για τη μακροπρόθεσμη επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον ανθρώπινο οργανισμό και πολλοί κάνουν λόγο πως υπάρχουν ενδείξεις πως μπορεί να σχετίζεται με τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος του εγκεφάλου και του δέρματος, η λευχαιμία, η υπογονιμότητα, η αϋπνία κ.α. Πάντως σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγεία, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, δεν υπάρχουν αποδείξεις που να τεκμηριώνουν αυτούς τους ισχυρισμούς ωστόσο οι επιστημονικές έρευνες πρέπει να συνεχιστούν.
Εσείς πάντως μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένες χρήσιμες που προφυλάσσουν την υγεία σας από την ακτινοβολία και είναι εύκολες και πρακτικές στην καθημερινότητά σας:
  • Περιορίστε τις πολλές ασύρματες συσκευές μέσα στο σπίτι σας (π.χ. τηλέφωνα, συστήματα ενδοεπικοινωνίας, δίκτυο internet, Bluetooth, κ.ά.). Πραγματικά τα χρειάζεστε όλα αυτά;
  • Μην κάνετε χρήση του κινητού σας τηλεφώνου σε περιοχές με χαμηλό σήμα και σε κλειστούς χώρους με πολλές μεταλλικές επιφάνειες: π.χ., ασανσέρ (αντανάκλαση της ακτινοβολίας)
  • Μην κολλάτε το κινητό σας στο αυτί αλλά καλύτερα να το έχετε στο μεγάφωνο και σε απόσταση από το κεφάλι σας. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε ενσύρματα ακουστικά που θα κρατήσουν το τηλέφωνο σε απόσταση από το σώμα σας.
  • Nα θυμάστε να κλείνετε τις συσκευές όταν πάτε για ύπνο, π.χ. υπολογιστής, τηλέφωνο και ξεκινήστε να κάνετε το ίδιο και με router όσο και αν σας φαίνεται παράξενο.
  • Μην στέκεστε δίπλα στον φούρνο μικροκυμάτων όταν είναι σε λειτουργία.
  • Ελέγξετε και μειώστε, όπου είναι δυνατόν, τις ώρες που μιλάτε στο κινητό τηλέφωνο.
  • Μην κρατάτε το κινητό σε τσέπες, στο παντελόνι ή στο μπουφάν σας δηλ.πολύ κοντά στο σώμα
  • Αντικαταστήστε το ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού με ένα ενσύρματο.
  • Αποφύγετε να έχετε το κινητό σας δίπλα στο κομοδίνο σας για ξυπνητήρι και μην το φορτίζετε στο ίδιο δωμάτιο που κοιμάστε.
therapies.gr

Βασιλική Πλεξίδα: «Πετούσαμε χαμηλά - Ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του»

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ


Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Τελικά η χαμηλή πτήση, η ομίχλη, η πρόσκρουση στα σύρματα της ΔΕΗ, η μετέπειτα απώλεια στήριξης και η βίαιη προσγείωση αποκόλληση της μηχανής που καταπλακώνει τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες ήταν ο φονικός συνδυασμός που προκάλεσε το χθεσινό δυστύχημα και έφερε την θλίψη στις ΕΔ αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι περιέγραψε τη χθεσινή τραγωδία με το ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού στην πρώτη μαρτυρία της η επιζήσασα, Βασιλική Πλεξίδα.
Προκύπτει βέβαια το ερώτημα της χαμηλής πτήσης. Είχε συμβεί κάτι
     
Η αρχιλοχίας που επέζησε μίλησε και περιέγραψε σε μια πρώτη κατάθεσή της τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία πτώση.
«Πετούσαμε χαμηλά» είπε και έδωσε ένα πρώτο στίγμα για την μοιραία πορεία. «Πέσαμε σε ομίχλη και η ορατότητα ήταν χαμηλή ως μηδενική».
«Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του», λέει η Βασιλική Πλεξίδα. Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ύστερα από ώρα βρήκα ξανά τις αισθήσεις μου ήταν σαν να ζω σε ένα εφιαλτικό όνειρο. Είχα αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα»
Πάντως η αρχιλοχίας φέρεται να είναι εκτός κινδύνου ενώ και το γεγονός ότι κουνούσε τα χέρια και τα πόδια της παρά το σπάσιμο της λεκάνης της είναι ενθαρρυντικό για την αποκατάσταση της υγείας της και των κινητικών λειτουργιών της.