10 Απριλίου 2017

Ούτε αριστερό φλάς ξανά - Το Δημόσιο πρέπει να κάνει κατασχέσεις σε μικροφειλέτες λέει η αριστερή ΣΥΡΙΖΑία υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου

ΤΙΤΛΟΣ ΣΧΟΛΙΟ:fyllokaiftero1.blogspot.com

Η Κατερίνα Παπανάτσιου είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), ενώ μιλά αγγλικά και γαλλικά.
Συμμετέχει ενεργά, μετά την μεταπολίτευση, στην Αριστερά από τις γραμμές της ΚΝΕ ως φοιτήτρια και του ΚΚΕ μετέπειτα.
Εντάσσεται στο Συνασπισμού με την ίδρυσή του και συνεχίζει με τη δημιουργία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.



Από capital:   

Την άποψη ότι το Δημόσιο πρέπει να κάνει κατασχέσεις για να διαφυλάξει τα δικαιώματά του διατύπωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή. Η ίδια ωστόσο σημείωσε ότι αν γίνονται κατασχέσεις για πολύ μικρά ποσά "να κάνουμε κάποια σύσταση προς την Ανεξάρτητη Επιτροπή Δημοσίων Εσόδων να το διορθώσουμε".

"Όποιος έχει οφειλές στο Δημόσιο μπορεί να πάει στην ΔΟΥ και να ρυθμίσει" τόνισε η υπουργός. "Κατάσχεση ακινήτων δεν σημαίνει πλειστηριασμό ακινήτων"

Η κυβέρνηση "καταβάλλει κάθε προσπάθεια για διευκόλυνση των οφειλετών" τόνισε κι έφερε ως παράδειγμα υπουργικές αποφάσεις για αναστολή μέτρων σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές, αλλά και το νόμο για εξωδικαστικό συμβιβασμό. "Ο νόμος αυτός έχει ως στόχο να βοηθήσει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να συνεχίσουν την λειτουργία τους".

Από την πλευρά της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα η οποία και έκανε την επίκαιρη ερώτηση είπε ότι υπάρχουν πολλές "παγίδες" των πολιτών οι οποίοι χρωστούν στο Δημόσιο και οι κατασχέσεις, ακόμα και για ποσά των 500 ευρώ, πέφτουν βροχή. Η ίδια ζήτησε να υπάρξουν μέτρα που να προστατεύουν τους οφειλέτες από κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο μικρών ποσών,  να επανέλθει η δυνατότητα για τις 100 δόσεις και να γίνει πράξη ο ακατάσχετος λογαριασμός.

"Σήμερα κάποιος λαμβάνει ειδοποιητήριο κατασχέσεων ακόμα και για ληξιπρόθεσμο χρέος των 500 ευρώ και οι μέθοδοι προς τους οφειλέτες είναι ακόμα χειρότερες από αυτές που χρησιμοποιούν οι τράπεζες" τόνισε η κ. Παπακώστα.


 Σχόλιο Α.Α.: Γελάμε με την Νέα Δημοκρατία που καθιέρωσε τις κατασχέσεις και για μικρές οφειλές που σήμερα πουλά αντιπολίτευση....


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ:Απίστευτο βίντεο:Ο Τσίπρας περιγράφει την "διαπραγμάτευση" που κάνει.



 Ο Τσίπρας ήξερε την κατάληξη της διαπραγμάτευσης πριν ακόμα ξεκινήσει!

 10 Απριλίου 2017 15:46


Το ακόλουθο βίντεο είναι εξόχως εξοργιστικό - Ο κ. Τσίπρας ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τη δήθεν διαπραγμάτευση του Αντώνη Σαμαρά

Το βίντεο (που έφτιαξε η γαλάζια ομάδα «Αλήθεια») βεβαίως, μετράει δυο και πλέον χρόνια ζωής.
Βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο σήμερα, εν έτει 2017, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι ο κ. Τσίπρας ομιλεί για τη δική του θητεία, αφού όπως θα δείτε δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα!

Κάνει ακριβώς αυτά που κατηγορεί.

Δείτο το απόσπασμα της ομιλίας του στη video gallery 


.


newsbomb.gr

Ο γενοκτόνος Μουζάλας την ώρα που οι Έλληνες πένονται: «Θα δώσουμε μετρητά και διαμερίσματα στους αλλοδαπούς»


 Έτσι εθελοντικά όσοι επιθυμούν και έχουν διαμέρισμα κενό στην κατοχή τους θα μπορέσουν να το ενοικιάσουν σε πρόσφυγες καθώς το εν λόγω πρόγραμμα καλύπτει την διαμονή την πληρωμή των λογαριασμών, πρωτοβάθμια φροντίδα και άλλα. Το πρόγραμμα αφορά 10.000 παράνομους μετανάστες για το 2017 και άλλους 10.000 το 2018 με προτεραιότητα στις οικογένειες και σε αυτούς που αιτούνται άσυλο.







Όλοι εσείς οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ  ΉΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, Ή ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, 

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ΤΟΥΤΟ:

ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ



Καλλιόπη Σουφλή


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από από κοινού ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Φιλίπ Λεκλέρκ, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γιώργος Κωτσός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, αναλύθηκε σε γενικές γραμμές ο σχεδιασμός του υπουργείου αλλά και της Ε.Ε για την μετεγκατάσταση των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται σε καταυλισμούς, όπως το Κουτσόχερο, σε διαμερίσματα αρχικά στα μεγάλα αστικά κέντρα- όπως στο δήμο Λαρισαίων και στην συνέχεια σε μικρότερους δήμους της χώρας και της Θεσσαλίας.
Το πρόγραμμα θα είναι σε εθελοντική βάση και σύμφωνα με του υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής το νέο πρόγραμμα δίνει στους πρόσφυγες χρήματα στο χέρι αντί συσσίτια. 
Έτσι εθελοντικά όσοι επιθυμούν και έχουν διαμέρισμα κενό στην κατοχή τους θα μπορέσουν να το ενοικιάσουν σε πρόσφυγες καθώς το εν λόγω πρόγραμμα καλύπτει την διαμονή την πληρωμή των λογαριασμών, πρωτοβάθμια φροντίδα και άλλα. Το πρόγραμμα αφορά 10.000 παράνομους μετανάστες για το 2017 και άλλους 10.000 το 2018 με προτεραιότητα στις οικογένειες και σε αυτούς που αιτούνται άσυλο.
Ο κ. Μουζάλας μιλώντας για το πρόγραμμα τόνισε ότι «δεν επιτάσσουμε διαμερίσματα. Απλώς ζητάμε με όρους ελεύθερης αγοράς τη ενοικίασή τους σε μεγάλους δήμους της χώρας. 
Σε αυτό το σχέδιο καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι δήμοι οι οποίοι και θα βοηθήσουν στην διαδικασία. 
Το πρόγραμμα αυτό δίνει οικονομική ανάσα στις τοπικές κοινωνίες. Όλα αυτά θα γίνουν με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσει να ισχύει η συμφωνία Ε.Ε Τουρκίας για το μεταναστευτικό».
Με το τρόπο αυτό- υπογράμμισε  ο υπουργός θα αποσυμφορηθούν οι καταυλισμοί. Σήμερα 40.000 άνθρωποι βρίσκονται σε  40 καταυλισμούς ανά την χώρα. 
Με το νέο πρόγραμμα αυτοί θα μειωθούν στους 17 με 20 με μάξιμουμ 500 άτομα ο καθένας για το 2017. 
Το 2018 που το πρόγραμμα προβλέπει μετεγκατάσταση άλλων 10.000 προσφύγων Αρκετοί και από αυτούς θα κλείσουν.
Οι κενοί τενεκέδες και το μεταναστευτικό
Ο Μουζάλας απάντησε σε ερώτηση του onlarissa.gr για τις πιθανές αντιδράσεις που μπορεί να προκύψουν λέγοντας ότι «Κάποιοι πρόσπαθούν να πείσουν το ελληνικό λαό ότι δεν είναι έτοιμος. Υπήρξαν τέτοιες προσπάθειες. Υπήρξαν κενοί τενεκέδες που έκαναν θόρυβο».
Έτσι για το Κουτσόχερο που φιλοξενούνται 1000 μετανάστες με το πρόγραμμα για φέτος αναμένεται να μείνουν 500. Σύμφωνα με το δήμαρχο Λαρισαίων θα υπάρξει για αρχή για δήμο της Λάρισας μια φόρμα για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Κλείνουν καταυλισμοί στη Θεσσαλία
Με αυτό το πρόγραμμα στόχος είναι να κλείσουν οι καταυλισμοί σε Κουτσόχερο, Βόλο και Τρίκαλα. Ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Φιλίπ Λεκλέρκ τόνισε «ότι ο ΟΗΕ θα βοηθήσει την διαδικασία επέκτασης του προγράμματος φιλοξενίας των προσφύγων σε διαμερίσματα ώστε οι πρόσφυγες να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής τους.»
Το πρόγραμμα ήδη εφαρμόζεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λιβαδειά με επιτυχία. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γιώργος Κωτσός υποστήριξε ότι «Πλέον συζητάμε για το προσφυγικό κάτω από συνθήκες ηρεμίας. 
Με το πρόγραμμα δίνεται δυνατότητα στους δήμους να μεταφέρουν χρήματα στην τοπική κοινωνία μέσω της μίσθωσης των διαμερισμάτων. 
Στους μεγάλους δήμους θα χρειαστεί μια τεχνική υποστήριξη για την υλοποίηση».
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης υπογράμμισε ΄»ότι ο δήμος Λαρισαίων θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Παλαιότερα δέχθηκα πιέσεις για να φιλοξενήσουμε μετανάστες σε διαμερίσματα αλλά ήταν πρώιμο. Σήμερα δεν μας φοβίζει τίποτα».
Πηγή: www.onlarissa.gr

Σόδομα και Γόμορα στα πολυτελή HotSpot του ΤσίπροΚαμμένου - των εισβολέων - Αφγανοί κακοποιούσαν και εξέδιδαν γυναίκες από το hotspot της Μαλακάσας


Αποτέλεσμα εικόνας για αφγανοί εξέδιδαν γυναίκες
Κρούσμα μαστροπείας, κακοποίησης και βιασμού με επίκεντρο το hot spot της Μαλακάσας, αποκάλυψαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. 
Μαστροποί και θύματα έμεναν περιστασιακά στο κέντρο φιλοξενίας, ωστόσο οι δράστες είχαν νοικιάσει διαμέρισμα στην οδό Λιοσίων, όπου με ξυλοδαρμούς και συνεχείς βιασμούς, εξέδιδαν σε αυτό δύο νεαρές κοπέλες.
Οι δυο Αφγανοί δράστες ηλικίας 48 και 49 χρόνων, είχαν κατορθώσει να απομονώσουν δύο γυναίκες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ηλικίας 27 και 20 χρόνων αντίστοιχα, και με ψυχολογική, σωματική βία και απειλές τις είχαν εγκαταστήσει σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου τις εξέδιδαν σε άνδρες πελάτες, έναντι χρηματικού ποσού, το οποίο κρατούσαν εξ ολοκλήρου για λογαριασμό τους. 
Τους υπόσχονταν μάλιστα ότι θα τις διευκολύνουν να πάνε σε άλλη χώρα αν υπέκυπταν στις προθέσεις τους. Οι αστυνομικοί, το απόγευμα του Σαββάτου, συνέλαβαν τους δράστες, ελευθέρωσαν τα θύματα, ενώ προχώρησαν σε τρεις ακόμη προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε η συμμετοχή τους στο κύκλωμα μαστροπείας.
Συγκατηγορούμενος των δύο Αφγανών, είναι και ένας 19χρονος συμπατριώτης τους, ο οποίος κατ’ εντολή των συλληφθέντων, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε άλλον ομοεθνή τους, θεωρώντας ότι «παρενοχλεί» τις γυναίκες που είχαν υπό τον έλεγχό τους. Όπως διαπιστώθηκε επίσης, οι δράστες προέβαιναν και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Από τις κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα γραμμάρια κάνναβης, ένα μαχαίρι, 200 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή:unpolitical.gr
Τιτλος σχόλιο: fyllokaiftero1.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΣ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΣΤΟ facebook : Ίσως δεν σε κουτούπωσε καλά το αγόρι σου πισωγλέντη

του σάτυρου σάτιρου
 ΣΑΤΥΡΟΣ 26εκ. ΧΑΛΚΙΝΟ
Ψαχουλεύοντας το facebook

Αποτέλεσμα εικόνας για Γερούν Ντάισελμπλουμ πουστης
<< Δεν φταίει η κούραση πουστράκο, φταίει ότι είσαι φελλός, στην Ελλάδα να μην πατήσεις το πόδι σου γιατί την πούτσισες κολομπίνα.>>


Kontra Channel
Ντάισελμπλουμ: Μπορεί να φταίει η κούραση μου για τα όσα είπα για τις χώρες του Νότου | kontranews.gr






Σχόλια
Dimitris Koukos
Dimitris Koukos Έχεις κουραστεί ρε παλιοπουστα ε από το σκύψιμο είναι που τον παίρνεις συνεχεια
Eva Kontou
Eva Kontou Η μαλακια που σε δερνει φταιει και οτι διαλεξες τελιωμενα χαρτια για συμμαχους
Κατερινα Πουλικακου
Κατερινα Πουλικακου Άντε ρε βρομοπουστα παρταλι απόβλητω γλίτσα κλοτσιές που θα φας
Τζένη Δίελλα
Τζένη Δίελλα ναι ρε αυτο φταιει μη κουραζεσαι τοσο .καμμια φανελα να του πατε να αλλαζει
Pavlos Giavroutas
Pavlos Giavroutas Εμεις δεν κουραστηκαμε νομιζεις να βλεπουμε τη φατσα σου και να ξερουμε οτι απ αυτη τη φατσα εξαρταται η ζωη μας ? Κανε μας τη χαρη και απαλλαξε μας απ αυτη .
Traikos Panayiotis
Traikos Panayiotis Μπαααα... θυμηθηκε τις ψωλες του νοτου, τωρα που καλοκαιριαζει
Stan Boukas
Stan Boukas You are a parasite & a racist and have no place on any EEC body. Bullshit excuses for your actions and words are unacceptable.
Timos Kivotos
Timos Kivotos δεν χρειαζεται να πεις τιποτα ρε μπλουμ μονο με την φατσα σου γελαμε !
Maria-Theodoros Kontos
Maria-Theodoros Kontos Δεν φταίει η κούραση πουστράκο φταίει ότι είσαι φελός, στην Ελλάδα να μην πατήσεις το πόδι σου γιατί την πουτσησες κολομπινα.
Chrysanthi Pakertzoglou
Chrysanthi Pakertzoglou Μεγιστο θρασος να μας δουλευει κι απο πανω η Μικρη Ολανδεζα, κομπλεξικο ατομο
Leonidas Xafoudis
Leonidas Xafoudis Με την κούραση τα λέει ο άνθρωπος συνήθως έτσι όπως τα σκέφτεται. Δίχως πολιτικό φίλτρο.

Άραγε του βγήκε ο ρατσισμός.
Stefanos Gardikis
Stefanos Gardikis ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΧΕΙΜΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ,ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΔΕΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ,ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
Θοδωρής Μανώλης
Θοδωρής Μανώλης ΠΟΙΑ;;;;; ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ .... ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ;;;;;; ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΣΥ...... !!!!!!!!
Odysseus Fokas
Odysseus Fokas η κουραση εφταιγε η ο Πορδοσαλτε με τον Μπαμπη που στα ειπαν να τα πεις....?
Στέργιος Δαναμίδης
Στέργιος Δαναμίδης κούραση από τις ψωλιες που έτρωγες πουστρακη και όταν τα έλεγες αυτά δεν ήξερες γιατί τα έλεγες επειδή το μυαλό σου ήταν στις ψωλιες που ετρωγες
Stavros Mylonopoulos
Stavros Mylonopoulos Δυο ωρες περίμενε το ασθενοφορο ο νεκρός πλέον τριανταωχταχρονος στην Θεσσαλονίκη και δε τρεχει μια. Δε διαμαρτύρεται κανεις πουθενά....
Σας αξιζει ετσι να πεθανεται ολοι σας. Ετσι ακριβως. Στο δρόμο σα τα σκυλιά. Και σεις και τα παιδιά σας. Αυτο αξιζει σε όλους σας.
Georgia Julie Panagopoulou
Georgia Julie Panagopoulou Ηλίθιε, δεν το σώζεις με τίποτα.
Tasos Terizoglou
Tasos Terizoglou Αδερφαρα θα έρθει η ώρα σου
Royla Trg
Royla Trg Αχ αχ ποιος θα τον ξεκουρασει αυτον τον ανθρωπο;;;;;;;κα νεις;;;;;;;;:
Evagelia Intziridou
Evagelia Intziridou Ρε κοτα κλαιμε τωρα????
Sotiris Tsavalos
Sotiris Tsavalos ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΛΟΥΓΚΡΑ ΧΑΧΑΧΑ
Despina Drapaniotou
Despina Drapaniotou Και εγω κουραστηκα να σε βλεπω και να σε ακουω αλλα δεν σε βριζω!
Apostolis Goulas
Apostolis Goulas Η ψυχοσυνθεση σου και η ανωμαλια σου φταινε.
Panagiotis Pyrgos
Panagiotis Pyrgos Αντε πηδηξου με το αγόρι σου μωρη ανωμαλη...
Krish Mairry
Krish Mairry μπορει να φταιει η ψχολογικη μου κουραση που σε στελνω στο διαολο
Thanasis Philippakos
Thanasis Philippakos Αει στο διαολο μέρες που είναι
Ioannis Tsouris
Ioannis Tsouris Αντε πλακοσου απο εκει που εισαι που........τη
Zacharias Solanakis
Zacharias Solanakis Η μαλ@κία που σε δέρνει φταίει
Haris Dona
Haris Dona αντε ρε βλακα! νουμερο!!!!!!
Johnny Kotsopodis
Johnny Kotsopodis Μήπως φταίει η αγαμία που σε δέρνει;;;;
George Gerontidakis
George Gerontidakis Δεν πειραζει τε Γερουν απο τις πιπες ειναι.Παρε και καμια ανασα
Isidoros Savvidis
Isidoros Savvidis Για πουστης είναι και κακάσχημος, ζηλεύει
Maria Gaitanidou
Maria Gaitanidou Ν Σ σκουπισουμε τ ιδρώτα από Τ κούραση...
Stavroula Savidou
Stavroula Savidou Μηπως φταιει το βρωμικο μυαλο σου;
Nikolaos Anastasiadis
Nikolaos Anastasiadis ΚΡΕΑΣ ΩΜΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΡΕ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ
Xanthoula Vretta
Xanthoula Vretta ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΡΕΤΙΝΕ
Anastasios Loukas
Anastasios Loukas Είσαι ένα ξιπασμένο αρχίδι.
Ioannis Papadam
Ioannis Papadam ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΥΣΙΑ
κωνσταντίνος Μπούσιος
κωνσταντίνος Μπούσιος Δεν πας να γ ς μαλακά ενώ εμείς είμαστε ξεκουραστεί
Stelios Papadosifos
Stelios Papadosifos ελα στην Ελλαδα να σε ξεκουρασουμε με κλωτσιες μωρη συκια
Giwrgos Kwstoglakhs
Giwrgos Kwstoglakhs Ίσως δεν σε κουτούπωσε καλά το αγόρι σου πισωγλέντη
Γιώτα Γκιζάνη
Γιώτα Γκιζάνη Ναι μωρε κουραζεσαι πολυ!!!!
Γιωργος Συνωκας
Γιωργος Συνωκας Είσαι ενα κοπροσκυλο.
Έχει επιλεγεί ο τρόπος ταξινόμησης "Κορυφαία σχόλια", συνεπώς κάποια σχόλια μπορεί να έχουν εξαιρεθεί.