09 Απριλίου 2017

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 3.000 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΤΩΝ -ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ  3.000 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΤΩΝ -ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ  ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

του Μανώλη Μάνου

Εν μέσω απόλυτης ανεργίας  και φτωχοποίησης των δημοτων χωρίς προηγούμενο και για την Καστοριά, ο δήμαρχος Ανέστης Αγγελής έστειλε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες 3000 συστημένες επιστολές στούς δημότες που αφορούν κλήσεις παρκαρίσματος -στάθμευσης  σε δημοτικούς χώρους.

Οι ταχυδρόμοι των ΕΛΤΑ  αντιμετώπίζουν τις αντιδράσεις και τον εξοργισμό των πολίτών ,γιατι αφορούν σταθμεύσεις που έγιναν και βεβαιώθηκαν απο την τροχαία (ίσως και πρίν την ύπαρξη  της δημοτικής  αστυνομίας) πρίν... κάποια δεκαετία, και επειδή με δυσκολία  επιζούν οι οικογένειες τους..

Αναρωτιόμαστε όπως λένε οι δημότες είναι τόσο ανάλγυτος και κυρίως  ανίκανος ; να φέρει με δημιουργικό τρόπο έσοδα στον δήμο; αυτός που υποσχόταν προεκλογικά  ανάπτυξη  και με  " Εν -τιμή πρόταση "

Γιατί να πληρώσει ο κόσμος τα πρόστιμα για τα παρκαρισμένα οχήματα σε χώρους του δήμου που στέλνει  κατά χιλιάδες επιστολές και ταλαιπωρούν τους πολίτες - άνεργους κυρίως, η μικροεπιχειρηματίες  με τα λουκεταρισμένα μαγαζιά , ενώ σε μεγαλες υποθέσεις και με μεγάλα πρόστιμα δεν κινείται "τιποτα" και κανένας;

Και συγκεκριμένα στίς περιπτώσεις κατάληψης της παραλίας της λίμνης και των αυθαιρέτων - Τι κάνει ο δήμαρχος και η εποπτεύουσα από αυτόν Υπήρεσία Δόμησης (πρώην Πολεοδομία)

Το ελληνικό ηλιακό όχημα Sunnyclist, βγαίνει στην παραγωγή! Όλοι μαζί μπορούμε το fyllokaiftero1.blogspot.com στηρίζει την καμπάνια – στηρίξτε την καμπάνια crowdfunding εδώ (φωτο – βίντεο)


Νέοι μηχανικοί από την Κρήτη είναι έτοιμοι να βγάλουν στην παραγωγή το ελληνικό ηλιακό αυτοκίνητο, Sunnyclist.
Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει καμπάνια χρηματοδότησης για να υποστηριχθεί το καινοτόμο εγχείρημα και να προχωρήσει άμεσα η διαδιακασία παραγωγής.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι:
«Είμαστε μία ομάδα νέων επιστημόνων και μηχανικών που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στην ηλιόλουστη Ελλάδα, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να εξελιχτούμε και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.
Υποστηρίξτε την καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης που ξεκινάμε στο INDIEGOGO.COM, με σκοπό να βγάλουμε το όχημα στην παραγωγή.»
Το αυτόνομο και πρακτικό Sunnyclist κατασκευάζεται στην Κρήτη και χρειάστηκαν 4 χρόνια για την κατασκευή του. Το κόστος του εκτιμάται ότι θα ξεκινάει από το ήμισυ της αξίας ενός ευρωπαϊκού ηλιακού οχήματος περίπου 6.500 με 7.000 ευρώ.
Τα μοντέλα του Sunnyclist
1. Sunnyclist City

Η έκδοση City με 540W φωτοβολαταϊκή γεννήτρια μπορεί να προσφέρει κατά μέσο όρο 35 δωρεάν χιλιόμετρα κάθε μέρα, αρκετά για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Πολύ εύκολο στην οδήγηση και το παρκάρισμα, με άνετους χώρους, είναι ένα ξέγνοιαστο όχημα που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και σπάνια θα χρειαστεί να το φορτίσετε από την πρίζα.
2. Sunnyclist Traveler
Το Sunnyclist traveler με 680W φωτοβολαταϊκή ισχύ προσφέρει 17000Km ετησίως από τον ήλιο. Εξοπλισμένo με πετάλια για κάθε επιβάτη αναλυτή ενέργειας και μπαταρία Λιθίου 100Ah 48V μπορεί να διανύσει έως 150km μία ηλιόλουστη μέρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Το Sunnyclist traveler διαθέτει τις πιο αποδοτικές φωτοβολταϊκές κυψέλες παγκοσμίως της Sunpower και μπορεί να κινηθεί εντός και εκτός πόλης αποτελώντας ένα μοναδικό οικολογικό μέσο ψυχαγωγίας, διακοπών, τουριστικής περιήγησης και εξερεύνησης της φύσης. Διατίθεται και με μεγαλύτερη μπαταρία αυτονομίας 120km που με τη συνέργεια του ήλιου και των επιβατών μπορεί να διανύσει 210km.
3. Sunnyclist Hotel
Η έκδοση Hotel είναι μία οικονομική λύση που μπορεί να δημιουργήσει το νέο μοντέλο στις εσωτερικές τουριστικές μετακινήσεις για τη νέα εποχή του αειφόρου και βιώσιμου τουρισμού. Χωρίς έγκριση τύπου προορίζεται για μετακίνηση επισκεπτών, προσωπικού και φορτίου σε ιδιωτικούς δρόμους σε ξενοδοχεία, μεγάλες εσωτερικές εγκαταστάσεις, εκθεσιακούς χώρους κ.α
Για να στηρίξετε την καμπάνια crowdfunding πατήστε εδώ


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


                         

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κοινή πολεμική ανακοίνωση Ρωσίας-Ιράν-Χεζμπολάχ: «Αν οι ΗΠΑ επιτεθούν ξανά, θα απαντήσουμε με τρομαχτική δύναμη πυρός» – Κατεβαίνουν χιλιάδες Ρώσοι και Ιρανοί στη Συρία!



Του Βασίλη Καπούλα

Πάρα πολύ άσχημη εξέλιξη, καθώς Ρωσία, Ιράν και Χεζμπολάχ έβγαλαν κοινή ανακοίνωση, στην ουσία πολεμικό τελεσίγραφο λέγοντας ότι η Αμερικανική επίθεση στην συριακή αεροπορική βάση πέρασε την «κόκκινη γραμμή» και πλέον θα υπάρξει απάντηση σε οποιαδήποτε νέα επιθετική πράξη!
Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε πως και το Ιράν και η Ρωσία και η Χεζμπολάχ αλλά και οι σιιτικές πολιτοφυλακές θα αυξήσουν κατακόρυφα την υποστήριξη τους προς την σύμμαχο χώρα, Συρία.
«Αυτό που οι ΗΠΑ έκαναν στην Συρία ήταν μια πράξη επιθετικότητα η οποία πέρασε τις κόκκινες γραμμές. Από τώρα και στο εξής, θα απαντήσουμε με τρομαχτική δύναμη πυρός σε οποιαδήποτε επιθετική πράξη ή σε οποιαδήποτε παραβίαση των «κόκκινων γραμμών». Οι ΗΠΑ γνωρίζουν πολύ καλά την ικανότητα μας και πως μπορούμε να απαντήσουμε» 
Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως «γνωρίζουμε» ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την διχοτόμηση της Β.Συρίας και του Ιράκ.
Eπικοινωνία υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των Α.ΓΕΕΘΑ Ιράν-Ρωσίας-Συρίας για συντονισμό της πολεμικής απάντησης…
O Iρανός Στρατηγός Mohammad Bagheri συνομιλεί αυτή τη στιγμή με τον Σύρο Στρατηγό Ali Abdullah Ayyoub.
Συνομιλία έχουν αυτή τη στιγμή ο Β.Πούτιν και ο Χ.Ρουχανί.
Ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί επιβεβαίωσε την υποστήριξη του Ιράν στην κυβέρνηση της Συρίας και «στον πόλεμο που διεξάγει κατά της τρομοκρατίας» στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, ενώ καταδίκασε την πολλαπλή αμερικανική πυραυλική επίθεση.
Ο Άσαντ είπε στον Ρουχανί ότι ο λαός κι ο στρατός της Συρίας, είναι «αποφασισμένοι να εξαλείψουν την τρομοκρατία από κάθε τμήμα της Συρίας», ενώ τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη που προσφέρει το Ιράν στο «έθνος της Συρίας».
Πάμε για τρομαχτικές εξελίξεις για την ανθρωπότητα…






pentapostagma.gr

" Κόλπο" Βερολίνου Τσίπρα - δήθεν μαλώνουν λόγω ομιλίας Τσίπρα : ...."Δεν είναι σοβαρός" - "Σόιμπλε μάζεψε τον"

...εδώ μπορουμε να πούμε  αβίαστα και τολμηρά << πούτσες μπλέ>>!!


Για πολλοστή φορά, μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι θα έχουμε συμφωνία μέχρι τις 22 Μαΐου, ωστόσο, παίζεται κόλπο οτι  η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα δέν  προκάλεσε μόνο εσωτερικές αντιδράσεις   Το Βερολίνο εμφανίζεται δήθεν  ενοχλήθημένο  "παγώνοντας" δήθεν και πάλι την διαπραγμάτευση. 

Το "κόλπο" Βουλευτές του κόμματος της Μέρκελ (;) ζητούν από τον Σόιμπλε να "μαζέψει" τον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτηρίζουν ασόβαρο, ...εδώ μπορουμε να πούμε  αβίαστα και τολμηρά << πούτσες μπλέ>>

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του συστημικού  Antenna στο Βερολίνο, οι βουλευτές αντέδρασαν στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν με επιστολή τους - που θα δημοσιευτεί αύριο (10.04.2017) στην Bild- από τον Σόιμπλε να κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στον Τσίπρα.

 Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Μεταφορών για να είναι πιο πιστικό το παραμύθι τους  ο Ραμσάουερ λέει: "Ο κ. Τσίπρας παραβιάζει τα όσα συμφωνήθηκαν στην Μάλτα μέσα σε δυο μέρες. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σοβαρός".

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωση της η καγκελαρία... βάζει πλάτη για την σκληρή στάση του Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα και ξεκαθαρίζει πως αν το ΔΝΤ αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα... τότε δεν υπάρχει πρόγραμμα και πάμε σε ακύρωση της συμφωνίας.

Το παραμύθι για να εξαπατηθεί μικρή μερίδα πλέον  οτι ο  Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον ίδιο τον κ. Σόιμπλε ενώ έστειλε τελεσίγραφο στους θεσμούς πως η κυβέρνηση δεν θα εφαρμόσει κανένα μέτρο αν στην συμφωνία δεν περιλαμβάνονται και μέτρα για το χρέος είναι παλιό

 Αυριο  είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ με την Άνγκελα Μέρκελ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί


                        ..





Syrian “Rebels” Admit Responsibility for Sarin Gas Attack…It was NOT Assad!


 Αντάρτες της Συρίας στην δαμασκό προάστιο της ghouta ομολόγησαν ότι associated press ανταποκριτής ντέιλ gavlak ότι ήταν υπεύθυνοι για την περασμένη εβδομάδα είναι χημικά όπλα συμβάν που δυτικές δυνάμεις έχουν κατηγορηθεί για bachar al-Assad είναι δυνάμεις,

Αντάρτες της Συρίας στην δαμασκό προάστιο της ghouta ομολόγησαν ότι associated press ανταποκριτής ντέιλ gavlak ότι ήταν υπεύθυνοι για την περασμένη εβδομάδα είναι χημικά όπλα συμβάν που δυτικές δυνάμεις έχουν κατηγορηθεί για bachar al-Assad είναι δυνάμεις, αποκαλύπτοντας ότι οι απώλειες ήταν το αποτέλεσμα ενός ατυχήματος Που προκλήθηκε από τους επαναστάτες απελευοερο χημικά όπλα που τους παρέχονται από τη Σαουδική Αραβία. " από πολλές συνεντεύξεις με τους γιατρούς, ghouta κατοίκους, ανταρτών και των οικογενειών τους.... Πολλοί πιστεύουν ότι ορισμένοι επαναστάτες έλαβε χημικών όπλων μέσω της σαουδικής αρχηγό πληροφοριών, πρίγκιπα μπαντάρ μπιν σουλτάν, και ήταν υπεύθυνοι για τη διενέργεια της (θανατηφόρα) επίθεσης με αέριο," ... [580] περισσότερες λέξεις

Syrian “Rebels” Admit Responsibility for Sarin Gas Attack…It was NOT Assad!


Tags
, , , , , ,
Syrian rebels in the Damascus suburb of Ghouta have admitted to Associated Press correspondent Dale Gavlak that they were responsible for last week’s chemical weapons incident which western powers have blamed on Bashar Al-Assad’s forces, revealing that the casualties were the result of an accident caused by rebels mishandling chemical weapons provided to them by Saudi Arabia.

“From numerous interviews with doctors, Ghouta residents, rebel fighters and their families….many believe that certain rebels received chemical weapons via the Saudi intelligence chief, Prince Bandar bin Sultan, and were responsible for carrying out the (deadly) gas attack,” writes Gavlak. (back up version here).
Rebels told Gavlak that they were not properly trained on how to handle the chemical weapons or even told what they were. It appears as though the weapons were initially supposed to be given to the Al-Qaeda offshoot Jabhat al-Nusra.
“We were very curious about these arms. And unfortunately, some of the fighters handled the weapons improperly and set off the explosions,” one militant named ‘J’ told Gavlak. His claims are echoed by another female fighter named ‘K’, who told Gavlak, “They didn’t tell us what these arms were or how to use them. We didn’t know they were chemical weapons. We never imagined they were chemical weapons.”
Abu Abdel-Moneim, the father of an opposition rebel, also told Gavlak, “My son came to me two weeks ago asking what I thought the weapons were that he had been asked to carry,” describing them as having a “tube-like structure” while others were like a “huge gas bottle.” The father names the Saudi militant who provided the weapons as Abu Ayesha.
According to Abdel-Moneim, the weapons exploded inside a tunnel, killing 12 rebels.
“More than a dozen rebels interviewed reported that their salaries came from the Saudi government,” writes Gavlak.
If accurate, this story could completely derail the United States’ rush to attack Syria which has been founded on the “undeniable” justification that Assad was behind the chemical weapons attack. Dale Gavlak’s credibility is very impressive. He has been a Middle East correspondent for the Associated Press for two decades and has also worked for National Public Radio (NPR) and written articles for BBC News.
The website on which the story originally appeared – Mint Press (which is currently down as a result of huge traffic it is attracting to the article) is a legitimate media organization based in Minnesota. The Minnesota Post did a profile on them last year.
Saudi Arabia’s alleged role in providing rebels, whom they have vehemently backed at every turn, with chemical weapons, is no surprise given the revelations earlier this week that the Saudis threatened Russia with terror attacks at next year’s Winter Olympics in Sochi unless they abandoned support for the Syrian President.
“I can give you a guarantee to protect the Winter Olympics next year. The Chechen groups that threaten the security of the games are controlled by us,” Prince Bandar allegedly told Vladimir Putin, the Telegraph reports.
The Obama administration is set to present its intelligence findings today in an effort prove that Assad’s forces were behind last week’s attack, despite American officials admitting to the New York Times that there is no “smoking gun” that directly links President Assad to the attack.
US intelligence officials also told the Associated Press that the intelligence proving Assad’s culpability is “no slam dunk.”
As we reported earlier this week, intercepted intelligence revealed that the Syrian Defense Ministry was making “panicked” phone calls to Syria’s chemical weapons department demanding answers in the hours after the attack, suggesting that it was not ordered by Assad’s forces.
UPDATE: Associated Press contacted us to confirm that Dale Gavlak is an AP correspondent, but that her story was not published under the banner of the Associated Press. We didn’t claim this was the case, we merely pointed to Gavlak’s credentials to stress that she is a credible source, being not only an AP correspondent, but also having written for PBS, BBC and Salon.com. Source: https://www.infowars.com/rebels-admit-responsibility-for-chemical-weapons-attack/

Τα ψέματα για την επίθεση με χημικά στη Συρία- Η Παπαγαλοπληρωμένη δημοσιογραφία, με αυτή την τελευταία επιχείρησή της, στην κυριολεξία αποκαλύφθηκε για τον ρόλο της.



ΠΗΓΗ

Τα ψέματα για την επίθεση με χημικά στη Συρία

Η «επίθεση με χημικά στη Συρία» απέδειξε πως ο βασιλιάς είναι γυμνός. Η δημοσιογραφία αυτοκτόνησε κι έχασε την…όποια «αξιοπιστία» της είχε απομείνει. Πιστοποίησε πως είναι το μακρύ χέρι των μυστικών υπηρεσιών, της «νέας τάξης», της παγκοσμιοποίησης.

Η «είδηση» στην ωμότητα της: «Περίπου 60 άτομα σκοτώθηκαν στη Συρία κι ειδικότερα στην επαρχία της Ιντλίμπ, μετά από βομβαρδισμούς με χημικά όπλα«.
Αυτή η «είδηση» μεταδίδεται από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν ακόμη στη Συρία και από τους «αλληλέγγυους ακτιβιστές» των τρομοκρατών, που είναι ένας και μοναδικός άνθρωπος κι έχει στο σπίτι του έναν υπολογιστή και αυτοαποκαλείται διευθυντής του «Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», ο Rami Abdul Rahman, που χαρακτηρίζεται “one man band” από τους New York Times.  Τι κι αν η πρώτη αποκάλυψη έγινε από τους New York Times, τον Απρίλη του 2013, ο Rami Abdul Rahman, αυτός ο σκοτεινός τύπος, καταδικασμένος σε μικρές ποινές φυλάκισης στη Συρία, για ποινικά αδικήματα, ζει εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο πολυτελές σπίτι του στο Coventry, την κοντέα (τσιφλίκι, για να συνεννοούμαστε) West Midlands , στο κέντρο του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλία, για να συνεννοούμαστε), μπαινοβγαίνει στο υπουργείο των Εξωτερικών της Αγγλίας ως μόνιμος ένοικος του και αποτελεί το ανεξήγητο σημείο αναφοράς στρατιωτικών και πολιτικών αναλυτών της Ουάσινγκτον, αλλά και του ΟΗΕ, όπως έχουμε επισημάνει εδώ, από το Νοέμβρη του 2015.
Τώρα, όλοι γνωρίζουν –με εξαίρεση εκείνα τα ελεγχόμενα και χρηματοδοτούμενα με μαύρα δολάρια ΜΜΕ– ότι πρόκειται για μία απλή ηλεκτρονική ιστοσελίδα, με έναν και μοναδικό διαχειριστή-ιδιοκτήτη:  Rami Abdel Rahman, ένας απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου, που όμως χρηματοδοτείται αδρά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την αγγλική κυβέρνηση κι αναζητούνται οι λοιποί “χρηματοδότες”.
Η διάδοση της «είδησης«, των «φωτογραφιών» και του «βίντεο» δεν έγινε από κανένα δημοσιογραφικό πρακτορείο, ή ανεξάρτητο δημοσιογράφο. Αρχικά, για τον βομβαρδισμό με χημικά όπλα υπεύθυνοι ήταν οι κακοί Ρώσοι και σε δεύτερη φάση οι ένοπλες δυνάμεις του Αραβικού στρατού της Συρίας.
Αυτομάτως, όλα τα ΜΜΕ του κόσμου -και τα ελληνικά- διαδίδουν ως «μοναδική αλήθεια» το σχετικό υλικό και είδηση που διοχετεύει ο πράκτορας των δυτικών μυστικών υπηρεσιών.
Που βρίσκεται η «δημοσιογραφική δεοντολογία»;
Ποιος δημοσιογράφος, ποιο δημοσιογραφικό πρακτορείο διασταύρωσε ή διαπίστωσε την «είδηση»;
Απλώς, έχουμε μία ακόμη επιβεβαίωση πως σήμερα τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία έχουν στρατευτεί στις μυστικές υπηρεσίες και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, χωρίς ΚΑΜΙΑ αμφιβολία!
Επισημαίνει σκωπτικά με σημερινό του άρθρο ο αγαπημένος φίλος, ο Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi: Αεροπλάνα της Συριακής κυβέρνησης χρησιμοποίησαν χημικά, εναντίον τρομοκρατών που ακόμη κατέχουν περιοχές της Συρίας; (AEREI DEL GOVERNO SIRIANO HANNO USATO GAS CONTRO I TERRORISTI CHE ANCORA OCCUPANO TERRITORI SIRIANI ?)…και μεταξύ άλλων, σημειώνει για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, τη στράτευσή τους: «στις παιδόφιλες – πετροδολαρίων μοναρχίες του Κόλπου, που τις διαχειρίζονται οι πετρελαϊκές πολυεθνικές, ιδιοκτησίας των οικογενειών του μεγάλου χρηματοπιστωτικού συστήματος που κατέχουν τα ΜΜΕ, των μασονικών στοών, της Λέσχης Bilderberg, της Trilaterale και μύριων ιδρυμάτων και ΜΚΟ, με καθήκοντα υποστήριξης της παγκοσμιοποίησης της εξουσίας τους...«.
Κανένα ΜΜΕ δεν επαλήθευσε την πηγή του τσαρλατάνου πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών Rami Abdel Rahman. Όλα τα ΜΜΕ, σε έναν θαυμάσιο συντονισμό που χρειαζόταν ένας μαέστρος συμφωνικής ορχήστρας, μίλησαν για ομάδες αντί-Άσαντ, που δρουν στην περιοχή. Κανένα ΜΜΕ δεν ανέφερε πως αυτές οι «ομάδες» είναι η Αλ Κάιντα, το χαλιφάτο (ισλαμικό κράτος), τρομοκράτες, τζιχαντιστές…
«Ο βασιλιάς είναι γυμνός»… Η δημοσιογραφία, με αυτή την τελευταία επιχείρησή της, στην κυριολεξία αποκαλύφθηκε για τον ρόλο της. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχουν μεμονωμένες φωνές αντίδρασης και οι παγκόσμιες δημοσιογραφικές ενώσεις -ειδικότερα η ΕΣΗΕΑ- απέδειξαν ότι εξυπηρετούν συγκεκριμένες εντολές.
«Ελεύθερη αγορά» έχουμε στη δύση και τα ΜΜΕ εξυπηρετούν τους πάτρωνες τους. Όμως, το ΑΠΕ, ο κύριος Ψύλλος, πληρώνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, όπως κι η ΕΡΤ και μάλιστα πληρώνονται πολύ καλά. Αυτοί με ποιο δημοσιογραφικό δικαίωμα, ή δεοντολογία, μας δηλητηριάζουν το μυαλό και την ψυχή; Η ΕΣΗΕΑ ποια δεοντολογία και πράσινα άλογα υπηρετεί;

Ο χασάπης, το κτήνος… είναι πάντα ο δημοκρατικά εκλεγμένος κι αγαπημένος του λαού, ο πρόεδρος Άσαντ. Σε τίποτα δεν στάθηκαν αξιοπρόσεκτες οι κατηγορηματικές διαψεύσεις του στρατού της Συρίας, που τόνισε: «Δεν διαθέτουμε χημικά όπλα και δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ αυτά τα όπλα…«.

Στην αλήθεια της Δαμασκού, ας προσθέσουμε και μια άλλη αλήθεια, αυτή της Ρωσίας που υποστηρίζεται με δορυφορικές φωτογραφίες απολύτου ακριβείας (όλοι, πλέον, οι στρατιωτικοί αναλυτές γνωρίζουν ότι και σ’ αυτό τον τομέα η Ρωσία είναι αξεπέραστη από τη δύση): «Δεν υπήρξε επίθεση με χημικά όπλα από την Συριακή πολεμική αεροπορία. Τα χημικά βρισκόταν σε αποθήκες-οπλοστάσια των τρομοκρατών και κτυπήθηκαν από επίθεση αεροπλάνου της Δαμασκού«.

Κανένα ΜΜΕ και δημοσιογράφος δεν έλαβε υπόψη τις δηλώσεις και τα στοιχεία του εκπροσώπου τύπου, του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, του στρατηγού Igor Konashenkov, που μάλιστα περιλαμβάνονται στο πρακτορείο ειδήσεων Tass, γνωστά από καιρό σε όλους τους δημοσιογράφους και ειδησιογραφικά πρακτορεία, τουλάχιστον σ’ όσους ασχολούνται έστω και λίγο με την κατάσταση στη Συρία και συνοδεύονται με αδιάψευστα ντοκουμέντα: Στην περιοχή της Ιντλίμπ, ακόμη στα χέρια των τρομοκρατών, παράγονται χημικά όπλα.

Ο Ρώσος στρατηγός Igor Konashenkov, τόνισε χθες, παρουσιάζοντας αδιάψευστα ντοκουμέντα:  “Σύμφωνα με τις ρωσικές καταγραφές του εναέριου χώρου της Συρίας, χθες μεταξύ 11:30 και 12:30, η Συριακή Πολεμική Αεροπορία, σε επίθεσή της στην ανατολική περιφέρεια της Khan Sheikhun, κτύπησε με ακρίβεια μια σημαντική αποθήκη-οπλοστάσιο και εργοστάσιο παραγωγής όπλων, που μάλιστα παράγουν και σφαίρες με τοξικά υλικά”.
Ευρωπαίοι ηγέτες, όπως ονομάζονται οι πλασιέ εμπόρων όπλων και υπάλληλοι τραπεζών, έκαναν δηλώσεις για τον «χασάπη Άσαντ».
Για να «δέσει η κομπόστα«, δεν απουσίασε η γνωστή πλασιέ εμπόρων όπλων, η «αριστερή» ανεπάγγελτη Federica Mogherini: “Το καθεστώς Άσαντ έχει την ευθύνη για την επίθεση με χημικά στη Συρία” κι ευτυχώς που δεν είναι υπουργός ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γιατί ήδη θα είχαμε στείλει στρατεύματα για να προστατεύσουν τους τζιχαντιστές. Ας θυμηθούμε… τότε… Αύγουστος 2013, που κι ο Βενιζέλος καλούσε τη δύση σε στρατιωτική επέμβαση εναντίον της Συρίας.

Προκαλεί η ανεπάγγελτη Mogherini, όταν ως αρμόδια για την εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια τη Ε.Ε., κάνει τέτοιες δηλώσεις με βάση ένα βίντεο που έχει διαδοθεί στο διαδίκτυο από την ίδια την Αλ Κάιντα. Φαντάζει σουρεαλιστικό, αλλά έχουμε μια θεσμική νομιμοποίηση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, που υποτίθεται προκαλεί τρομοκρατικές επιθέσεις και στην ίδια την Ευρώπη (Τα κροκοδείλια δάκρυα… της Federica Mogherini)
Οι εικόνες που διαδόθηκαν μέσω του διαδικτύου, δείχνουν ανθρώπους με τα ίδια συμπτώματα δηλητηρίασης πολιτών στο Χαλέπι, από τα χημικά των τζιχαντιστών, που έκαναν τα πάντα να διασώσουν τα δυτικά ΜΜΕ κι οι «ανθρωπιστικές» οργανώσεις των δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Γεγονός που επιβεβαίωσε κι ο Ρώσος στρατηγός Konashenkov.

Το 2013, έκθεση του ίδιου του ΟΗΕ που πραγματοποιήθηκε μετά από επίσημη αποστολή ειδικών στη Συρία, καθόρισε με σαφήνεια πως η κυβέρνηση Άσαντ δεν διέθετε πλέον χημικά όπλα.

Επίσης, τα Sukhoi Su22 της Πολεμικής Αεροπορίας της Συρίας (που επιχείρησαν στην περιοχή κι είναι καταγραμμένα ακόμη και δορυφορικά, δεν μπορούν να μεταφέρουν, να εξοπλιστούν με χημικά όπλα.

Αν η δημοσιογραφία στο σύνολό της δεν ήταν στρατευμένη από τις μυστικές υπηρεσίες… Αν ένας έστω δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ και δεν ήταν όργανο μυστικών υπηρεσιών, θα αναρωτιόταν το αυτονόητο, αλλά πολύ σημαντικό: Η κυβέρνηση της Συρίας πολεμάει για έξι ολόκληρα χρόνια (τώρα διανύουμε τον έβδομο χρόνο) την τρομοκρατία των τζιχαντιστών, δέχεται επικοινωνιακό πόλεμο για όλα αυτά τα χρόνια και τώρα που καθαρίζει τη χώρα από τους μισθοφόρους τρομοκράτες, αποφασίζει να σκοτώσει μικρά παιδιά;

Σ’ αυτή τη φάση του πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας, τώρα που η κυβέρνηση της Συρίας έχει και τη συναίνεση των δύο υπερδυνάμεων κι ανακτά καθημερινά εδάφη κατεχόμενα από τους τρομοκράτες, θα χρησιμοποιούσε χημικά όπλα;

Όταν πριν λίγες ημέρες ο Rex Tillerson, ο νέος Γραμματέας του Κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής του Τραμπ, προσχώρησε στις θέσεις του προέδρου Άσαντ και δήλωσε πως «είναι απόφαση του λαού της Συρίας αν θα εξαποστείλει τον Άσαντ, ή θα τον διατηρήσει πρόεδρο«, θα προχωρούσε η Συρία, που νικηφόρα απελευθερώνει τα εδάφη της, σε χρήση χημικών όπλων;

Το μεγάλο ψέμα της επίθεσης με χημικά από τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας, ο συγχρονισμός των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων όλου του κόσμου, πιστοποίησαν πως ένα από τα μεγάλα όπλα της παγκοσμιοποίησης είναι η λεγόμενη «δημοσιογραφία» και δεν υπάρχει αμφιβολία ή αμφισβήτηση!

Όσο για το «έργο» της οργάνωσης ΜΚΟ της Cia, με την επωνυμία «white helmets», που συν επικουρεί και τροφοδοτεί τη δημοσιογραφική πορνεία, περιγράφεται από τον «Ριζοσπάστη»: Λευκά Κράνη… ιμπεριαλιστών και έχουμε ασχοληθεί εκτεταμένα τα τελευταία χρόνια:
Ο «διασωθείς Σύρος πολίτης», δεν ήταν τόσο άμαχος πολίτης, αλλά και δεν ήταν καθόλου τραυματισμένος. Είναι ένας απλός μισθοφόρος-φονιάς του λεγόμενου «ελεύθερου συριακού στρατού», της τρομοκρατικής οργάνωσης που στηρίζουν οι ΗΠΑ, η Ε.Ε., το Ισραήλ, η Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία, που στη φωτογραφία τον βλέπουμε με τα σύμβολα των τρομοκρατών (3 κόκκινα αστερια), αλλά και χαμογελαστό μαζί με τους «εθελοντές διασώστες» της «white helmets». Ο τρομοκράτης πρόσφερε και υπηρεσίες υποκριτικής στο σκηνοθετημένο βίντεο. (Νοέμβρης 2016)
Νίκος Κλειτσίκας

Βίντεο ντοκουμέντο: Όταν οι Βαρουφάκης, Τσακαλώτος και Κατρούγκαλος το έπαιζαν αγανανακτισμένοι μαζί με Καζάκη στην πλατεία Συντάγματος

Αναδημοσίευση απο: attikanea.blogspot.gr  (ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Ήταν τότε, που έστηναν τραπέζια στην πλατεία Συντάγματος για να μιλήσουν οι «αντιμνημονιακοί φωστήρες» για την οικονομική κρίση και το πώς θα βγαίναμε από τα Μνημόνια, με τον κόσμο να παρακολουθεί οκλαδόν στην πλατεία ή ακόμα και όρθιοι και να κρέμονται από τα χείλη των Βαρουφάκη, Κατρούγκαλου και Τσακαλώτου.


Αυτοί που κρέμονταν από τα χειλη των τριών πολιτικών απατεώνων, ήταν τουλάχιστον ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

Γι αυτό και τα ψήφισε, χωρίς να ερευνήσει έστω και διαδικτυακά, το ποιόν τους... και το σκοτεινό παρελθόν τους.


  Καλλιόπη Σουφλή
Πολιτικός Αναλυτής



Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα χρόνια από το περίφημο… κίνημα των αγανακτισμένων, που κάθε μέρα συγκεντρώνονταν στην πλατεία Συντάγματος, διαδηλώνοντας κατά της λιτότητας, και που σήμερα… έχουν εξαφανιστεί!



Ναι τώρα που ψηφίζονται τα χειρότερα μέτρα, από άποψη περικοπών και λιτότητας, οι αγανακτισμένοι έγιναν… εξαφανισμένοι! 

Το 2011 λοιπόν, άνθρωποι από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες είχαν ένα κοινό εχθρό, την τότε Βουλή και ειδικότερα την τότε κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της Γιώργο Παπανδρέου.


Το όλο κίνημα και η προσπάθεια συγκέντρωσης του κόσμου ξεκίνησε από το facebook και ειδικά αρκετοί νέοι είχαν πάρει μέρος. 

Συνεχείς διαδηλώσεις σε πλατείες, συνθήματα κατά της λιτότητας και παραμονή σε αυτές για μέρες με σκηνές και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. 

 Μέχρι και καντίνες στήνονταν στο Σύνταγμα και πωλούσαν μπύρες, ενώ σουβλατζίδικα και γύρω μαγαζιά έκαναν τρελό τζίρο από το… πανηγυράκι που είχε στηθεί.

Τότε λοιπόν κάνουν την εμφάνισή τους και αρχίζουν να γίνονται γνωστοί στο ευρύτερο κοινό και τους ψηφοφόρους «πολιτικά φυντάνια», όπως οι Γιάνης Βαρουφάκης, Γιώργος Κατρούγκαλος και Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι οποίοι 4 χρόνια μετά έγιναν υπουργοί.

Ήταν τότε, που έστηναν τραπέζια στην πλατεία Συντάγματος για να μιλήσουν οι «αντιμνημονιακοί φωστήρες» για την οικονομική κρίση και το πώς θα βγαίναμε από τα Μνημόνια, με τον κόσμο να παρακολουθεί οκλαδόν στην πλατεία ή ακόμα και όρθιοι και να κρέμονται από τα χείλη των Βαρουφάκη, Κατρούγκαλου και Τσακαλώτου.

Ούτε οι ίδιοι δε φαντάζονταν όμως 4 χρόνια μετά, ότι ο πρώτος μας πήγαινε… βουρ στη δραχμή  και οι άλλοι δυο θα εφάρμοζαν ένα πολύ «σκληρό» Μνημόνιο, σκληρότερο και από εκείνο το οποίο «κατακεραύνωναν» τότε από την πλατεία Συντάγματος.

Τυχαίο ότι και οι τρείς πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγησαν με αυτόν στις εκλογές; 
Καθόλου! 

Τα κόμματα άλλωστε που ως επί το πλείστον εκμεταλλεύτηκαν αυτό το «κίνημα της πλατείας» ήταν κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή, δείγμα του ακαθόριστου συνονθυλεύματος και ανομοιογενούς μείγματος ανθρώπων στην πλατεία Συντάγματος εκείνης της περιόδου. 

Και οι περισσότεροι αγανακτισμένοι εξάλλου στράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλο εάν δήλωναν ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι. Εξάλλου, τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε στην ζωή ούτε στην πολιτική…




       .




https://youtu.be/t4KOc2Ktk5M


Πηγή



ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Νέα πλατφόρμα ενημέρωσης για τους τριτοκοσμικούς νεο-αποίκους στην Ελλάδα από την Ύπατη Αρμοστεία. Αυτά που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ (αλλά πλήρωμένα από εσάς) δεν τα έχουν ούτε οι Έλληνες.

Οι  "πρόσφυγες" και οι αιτούντες άσυλο μπορούν να βρουν ειδικά προσαρμοσμένες και αξιόπιστες πληροφορίες για τη διαδικασία ασύλου στην Ελλάδα.





Αν δεν αντιληφθούμε πως όλοι αυτοί, οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, αποτελούν ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ...

ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΟΒΡΑΙΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ... ΔΗΛΑΔΗ, ΣΦΑΞΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


  Καλλιόπη Σουφλή
Πολιτικός Αναλυτής





Στον σύνδεσμο help.unhcr.org/greece, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πρόσφυγες και οι αιτούντες άσυλο μπορούν να βρουν ειδικά προσαρμοσμένες και αξιόπιστες πληροφορίες για τη διαδικασία ασύλου στην Ελλάδα, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους για όσο καιρό θα βρίσκονται στην χώρα, καθώς και για τις διαδικασίες της μετεγκατάστασης, της οικογενειακής επανένωσης και της εθελοντικής επιστροφής. 

Η πλατφόρμα  αποτελεί τμήμα μια διεθνούς πλατφόρμας και συγκεντρώνει επίσης τις υπηρεσίες, όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει βοήθεια στην Ελλάδα και περιέχει διευκρινίσεις για τον ρόλο και τις δράσεις της Ύπατης Αρμοστείας. 

Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα αραβικά, τα αγγλικά, τα φαρσί, τα γαλλικά και τα ελληνικά.

Rights and obligations of asylum seekers

Applying for asylum in Greece is a process that consists of a series of steps. Refer to the Legal Information page on this site. As an asylum seeker you have rights and obligations that are defined below. No matter where you are in the process, you always have the following rights and obligations:
  • You have the right to receive information about your asylum application, rights and obligations in a language you understand.
  • You have the right to access basic assistance including shelter, food, legal, medical and psycho social assistance.
  • You are obliged to cooperate fully with the Greek authorities.
After pre-registration

Pre-registration is the first step of registration for asylum in Greece. It happens in person or via Skype. During this process you will be asked for very basic information such as your name, your parents’ names, your date of birth, if you are married, etc. Your photo will also be taken. At the end of this step you will get an asylum seeker card. This card does not cost any money. The asylum seeker card is not a residence permit. It is a temporary permission that allows you to stay in Greece until the Greek State has made a final decision about your request for asylum. As soon as you have your document, you have certain rights and duties:
  • You can legally live in Greece until the asylum service has made a final decision on your asylum case. This means you cannot be returned to another country against your will, while you wait for the decision.
  • Children can go to school.
  • You can move freely within Greece after pre-registration, but you are NOT allowed to go to other European countries.
  • The Greek State will provide you with a place to live in a site on the mainland. You will not have to pay any rent there. You cannot choose which site the State offers you. You do not have to live there, if you do not want to.
  • You can get access to primary health care, but for some advanced services you may have to pay a minimal fee.
  • You do NOT have the right to work in Greece.
  • You must respect and follow the law of the country; breaking national laws may result in the suspension of your rights as an asylum seeker.
  • You must cooperate with the authorities who are examining your application.
  • You must tell the asylum office when your address or phone number changes.
After registration

The next step in the process is the complete registration at the Greek Asylum Service. After you have completed your registration you will have access to the following rights:
  • You have all the rights and obligations mentioned above.
  • You have the right for gainful employment in Greece.
  • You have the right to work; if you work, you will have to pay national taxes
You are not permitted to travel to another European country.

After being granted international protection in Greece you will be provided with a Residence Permit that is valid for three years, which may be renewed. You have the right to apply for travel documents.  You will have access to work, education, social welfare, medical care. Persons granted refugee status can apply for family reunification under certain criteria. For detailed information for those granted asylum/international protection in Greece, see here: http://asylo.gov.gr/en/wp-content/uploads/2017/02/Rights-of-beneficiaries-of-international-protection-2.2017.jpg

If you are granted refugee status in Greece:
  • You have all the rights and duties of an asylum seeker.
  • You will receive a residence permit that is valid for three years.
  • You can apply for a long-term residency permit or Greek citizenship if you fulfill all conditions.
  • You can apply for a travel document that allows you to visit other countries. You cannot move permanently to another European country until you have lived in Greece for at least five years.
  • You will have access to a full range of educational services including schools, universities, and vocational training programmes.

Μέσω: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πηγή