30 Μαρτίου 2017

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ: Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου: Κάτω από τις €6.000 το αφορολόγητο, κούρεμα συντάξεων για 900.000 Έλληνες!

Περιέγραψαν τους βασικούς άξονες της υποτακτικης  συμφωνίας στους βουλευτές των ΑΝΕΛ
 ΣΧΟΛΙΟ ΤΙΤΛΟΣ: fyllokaiftero1.blogspot.com
Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου: Κάτω από τις €6.000 το αφορολόγητο, κούρεμα συντάξεων για 900.000 Έλληνες!



Τα πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% θα διατηρηθούν για τουλάχιστον τρία χρόνια μετά το 2018 - Ποιοι συνταξιούχοι θα υποστούν τις μεγαλύτερες μειώσεις - Τι γίνεται με την φορολογία επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων, ποια θα είναι τα αντίμετρα

Ενημέρωση εφ όλης της ύλης για την πορεία της διαπραγμάτευσης σχετικά με τα επώδυνα δημοσιονομικά μέτρα που αναμένεται να ψηφιστούν και τα περίφημα «αντίμετρα» έκαναν οι υπουργοί Εργασίας και Οικονομικών Εφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έπειτα από πρωτοβουλία και σχετικό αίτημα του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου ο οποίος έχει ζητήσει ανάλογη ενημέρωση και για την ΔΕΗ από τον Γιώργο Σταθάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσακαλώτος και η κυρία Αχτσιόγλου εξέφρασαν αισιοδοξία για «κλείσιμο» του SLA (staff level agreement) αύριο Παρασκευή και συμφωνία στο Eurogroup της 7ης Απριλίου.

Μιλώντας στους βουλευτές των ΑΝΕΛ, οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας εκτίμησαν ότι θα συμφωνηθεί η διατήρηση πλεονασμάτων 3,5% για τουλάχιστον τρία χρόνια μετά το 2018, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το ζήτημα θα επανεξεταστεί μετά τις γερμανικές εκλογές. Οι ίδιες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μετά το Eurogroup θα υπάρξει πρωτοβουλία από τον Γερούν Ντάισελμπλουμ για την έναρξη της συζήτησης για το χρέος ώστε να υπάρξει σαφές χρονοδιάγραμμα με συγκεκριμένα μέτρα πριν την έναρξη της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ στις 22 Απριλίου. Υπο αυτή την πορεία πραγμάτων η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει πως το ΔΝΤ θα παραμείνει στο πρόγραμμα όχι μόνο ως τεχνικός σύμβουλος αλλά και με δάνειο. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι το τελικό πακέτο δεν θα συμφωνηθεί στο Eurogroup της 22ας Μαϊου αλλά σε έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει εντός του πρώτου δεκαημέρου του Μαϊου.

Αναφορικά με τα μέτρα οι συνομιλητές συμφώνησαν να είναι φειδωλοί ως προς τα εργασιακά καθώς ορισμένα ζητήματα είναι ακόμα ανοικτά. Το φορολογικό ωστόσο έχει κλείσει με το αφορολόγητο να πέφτει στα 5.900 – 6000 ευρώ ενώ το «τσεκούρι» στις συντάξεις θα αφορά περίπου 900.000 συνταξιούχους από σύνολο 2,5 εκατομμυρίων.

Συγκεκριμένα, οι μεγαλύτερες μειώσεις αφορούν τις συντάξεις των ασφαλισμένων του πρώην ΤΕΒΕ, ακολουθούν οι συντάξεις του Δημοσίου και τέλος του ΙΚΑ.

Ως προς τα αντίμετρα ο κ. Τσακαλώτος επισήμανε προς τους βουλευτές ότι προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να υπάρξει μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα «στον ίδιο φορολογούμενο» και ανέφερε ως παράδειγμα ότι εκτός της μικρής μείωσης του ΕΝΦΙΑ θα υπάρξει και επίδομα ενοικίου για όσους δεν έχουν σπίτι. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές προωθούνται:

-         Μείωση του φόρου επιχειρήσεων σε 26% από 29% που είναι σήμερα

-         Μείωση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε 20% από 22%

-         Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 200 εκατ. ευρώ

-         200 εκατ. ευρώ για επίδομα θέρμανσης και ενοικίου

-         Πλήρης κάλυψη βρεφονηπιακών σταθμών για όλα τα παιδιά – 150 εκατ. ευρώ

-         400-450 εκατ. ευρώ για επίδομα σε 1ο και 2ο τέκνο

-         Μείωση της εισφοράς των συνταξιούχων για φάρμακα. Σύμφωνα με το σχέδιο η μείωση θα ανέρχεται σε 50% για όσους λαμβάνουν σύνταξη άνω των 700 ευρώ και 100% και όσους παίρνουν λιγότερα από 700 ευρώ

-         Μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης

-         400 εκατ. ευρώ για ανάπτυξη – απασχόληση και βασικές υποδομές




Πρωτο Θέμα

Ο γενοκτόνος Μουζάλας προσφέρει με τον ιδρώτα και το αίμα των Ελλήνων : Ηλεκτρονική κάρτα και μισθό 400 ευρώ στους λαθροεισβολείς του Πακιστάν Αφγανιστάν κ.α


Μουζάλας: Ηλεκτρονική κάρτα και μισθός δώρο στούς λαθροεισβολείς χωρίς να εργάζονται

Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 10:07
Μουζάλας: Ηλεκτρονική κάρτα και μισθός 400 ευρώ στους «μετανάστες»



Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας,


ανακοίνωσε πως σύντομα οι μουσουλμάνοι «μετανάστες και πρόσφυγες» θα αποκτήσουν ηλεκτρονική κάρτααντί άδειας διαμονής σύντομα οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας, όπως ανακοίνωσε στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μουζάλα, το υπουργείο θα προχωρήσει σε πλήρη καταγραφή, μέχρι το Πάσχα, όλων των «προσφύγων και μεταναστών» που βρίσκονται στην χώρα, ενώ ένας από τους στόχους είναι μέχρι την άνοιξη να καταργηθούν τα συσσίτια και να δίνονται 400 ευρώ ανά οικογένεια για διατροφή!!!
Τέλος, το υπουργείο προγραμματίζει μέχρι τον Απρίλιο να προκηρύξει 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα, τις οποίες θα διαχειρίζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι θέσεις αυτές θα προστεθούν στο πρόγραμμα των 20.000 ατόμων που υλοποιεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Εν ολίγοις οι μουσουλμάνοι μπαίνουν σε διαμερίσματα Ελλήνων, εν αρχή άδεια.
Μάλιστα αυτές τις ημέρες, ο κ Μουζάλας γνωστοποίησε πως «σε συνεργασία με τον δήμο Λιβαδειάς έχουν βρεθεί διαμερίσματα για τη φιλοξενία προσφύγων αντί για καμπ», ενώ αντίστοιχο θα είναι και το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει από το νέο έτος στην Κρήτη!

ΒΙΝΤΕΟ: Πολάκη αφού ξεπούλησες το αεροδρόμιο στα Χάνια για ξάπλωσε στο αεροδρόμιο, πουλημένε!



Θα μείνει αξέχαστη, σε όσους θυμούνται, η ιστορική δήλωση του Παύλου Πολάκη, πριν τις πρώτες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, που αγωνιζόταν για τα χημικά και τη μη πώληση του Αεροδρομίου Χανίων, προκειμένου να κερδίσει την ψήφο των Χανιωτών, κάτι το οποίο έγινε, αλλά στην συνέχεια απογοήτευσε με την στάση του σε όλα τα θέματα που διεκδικούσε.
Τότε σε μία δήλωση του είχε αναφέρει ότι αν πουληθεί το Αεροδρόμιο Χανίων, «εγώ θα ξαπλώσω στον αεροδιάδρομο».
Τελικά όχι μόνο πουλήθηκε και μάλιστα με την υπογραφή των κυβερνώντων και συγκεκριμένα των Δραγασάκη, Τσακαλώτου, Σταθάκη και Σκουρλέτη, αλλά αποδείχτηκε ότι η Fraport δεν είχε τα χρήματα για την αγορά και μόλις πριν λίγες ημέρες χρηματοδοτήθηκε και από χρήματα των Ελλήνων καταθετών, αφού ένα μέρος της χρηματοδότησης προήλθε από την Alpha Bank, αλλά και άλλες ξένες τράπεζες που συμμετέχει το Ελληνικό Δημόσιο.
Μάλιστα ο Π. Πολάκης, σε δήλωση του στις 22/11/14 ήξερε ότι η Fraport δεν είχε τα χρήματα και μάλιστα το είχε καταγγείλει σε δήλωση του στο Flashnews.gr, αναφέροντας οτι η Κοινοπραξία Fraport - Κοπελούζος θα πάρει μία έτοιμη υποδομή, που αποτελεί το μεγαλυτερο αναπτυξιακό έργο στο Νομό Χανίων τα τελευταία χρόνια, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ, με πολλές πιθανότητες να αυξηθεί η τιμή στο εισητήριο, που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις εταιρίες χαμηλού κόστους, που έχουν προσφέρει σημαντικα στον εγχώριο τουρισμό.
Δείτε τι είχε δηλώσει κατά την διμαρτυρία που είχε πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο Γιάννης Δασκαλογιάννης τον Νοέμβριο του 2014. Το επίμαχο σημείο ξεκινάει στο 0:59 του βίντεο.

.


 flashnews.gr

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ – Τσακαλώτος: «Δεν θα παραιτηθώ εκτός εάν…» – Χουλιαράκης: «Δεν θα μου τα φορτώσουν όλα εμένα…»




έχει «μάθει» το Μαξίμου και…

Σήμερα, ο Τύπος, εκτός από τα όσα συμβαίνουν στην διαπραγμάτευση, αναφέρει την… ψυχολογική κατάσταση, τόσο του Ευκλείδη Τσακαλώτου όσο και του Γιώργου Χουλαριάκη.
Oπως γράφουν οι εφημερίδες, ο υπουργός Οικονομικών είναι ιδιαίτερα αγχωμένος με όσα συμβαίνουν, ωστόσο δηλώνει σε περιβάλλον του πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί εκτός εάν τον… παραιτήσουν, κάτι που θεωρείται – τη δεδομένη στιγμή – ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει.

Όσο αφορά τον Γιώργο Χουλιαράκη, βρίσκεται περίπου στην… ίδια κατάσταση, ωστόσο υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Εφόσον τα πράγματα πάρουν δυσάρεστη – για αυτόν – τροπή, δεν θα δεχθεί να πάρει όλο το βάρος πάνω του, δηλαδή να του «φορτώσουν» σε εκείνον τα νέα μέτρα. Και επειδή – όπως γράφεται – βλέπει αυτό το «σενάριο» να γίνει… πραγματικότητα, έχει απευθυνθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει κάνει γνωστές τις «αντιδράσεις» του.
Το άλλο… αγκάθι, είναι βεβαίως οι ΑΝΕΛ. Είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα, που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα κληθεί να τους εξηγήσει την «πρόοδο», (κεκλεισμένων  ων θυρών στη Βουλή) έχει επιλέξει να μην είναι… μόνος του! Πληροφορίες της τελευταίας ώρας λένε πως δίπλα του θα είναι ο Γιώργος Σταθάκης και η Έφη Αχτσιόγλου

 ΕνδίαμεσηΠηγή

crashonline.gr

Ο Πολάκης διατάζει τους καρκινοπαθείς του Βόλου να πεθάνουν γιατί είναι υπεράριθμοι

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο «σύντροφος» Πάνος, το μπλουζάκι του Ζουράρι και το... ΠΑΣΟΚ



Ο υφυπουργός κ. Πολάκης έκανε λόγο χθες στη Βουλή  για μαύρη προπαγάνδα σε ό,τι αφορά το Νοσοκομείο του Βόλου και υπεραμύνθηκε της απόφασης του διοικητή του ιδρύματος να γίνει έλεγχος στις δαπάνες, μετά, όπως είπε, τη διαπίστωση ότι αυτές -ειδικά για τη μονάδα χημειοθεραπείας- είχαν εκτιναχθεί στα ύψη. Συγκεκριμένα είπε ότι πέρσι το συγκεκριμένο τμήμα κατανάλωσε τον μισό προϋπολογισμό του Αχιλλοπούλειο σε φάρμακα, ενώ μεγάλες δαπάνες παρατηρήθηκαν και φέτος,

«Αυτή η μονάδα χημειοθεραπείας σε ένα χρόνο, το 2016, κατανάλωσε τον μισό προϋπολογισμό του νοσοκομείου. Από τα 5 εκατ. ευρώ κατανάλωσε τα 2,5 εκατ. Φέτος, το πρώτο τρίμηνο του 2017, γίνεται το ίδιο και ο διοικητής του νοσοκομείου είδε την εκτίναξη αυτή. Να μην το ψάξει; Να μην το ερευνήσει; Και βγάζουν ανακοινώσεις από δεξιά μέχρι πολύ αριστερά ότι καταστρέφουμε την Υγεία.

Δεν σταματάμε το δούλεμα; Μαζεύτηκαν όλα τα περιστατικά της χώρας στον Βόλο; Υπάρχει τοπική συγκέντρωση εκεί; Είναι δυνατόν όλοι οι ασθενείς της χώρας να κάνουν μονοκλωνικά αντισώματα στον Βόλο; Ας ηρεμήσουμε λίγο και να σταματήσει η μαύρη προπαγάνδα, λες και δεν έχουμε εμείς ευαισθησία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.
Τέλος ο αναπληρωτής υπουργός παρουσίασε στην επιτροπή της Βουλής τις υπερδιπλάσιες δαπάνες για κάθε ασθενή σε σχέση με άλλα νοσοκομεία της χώρας.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com



ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! Ποιοι οι αποδέκτες του μηνύματος

30. Μαρτίου, 2017
Russian President Putin and PM Medvedev visit cave of Arctic Pilots Glacier in Alexandra Land in remote Arctic islands of Franz Josef Land

Σε μία στρατηγική κίνηση αλλά και με μεγάλο συμβολισμό προχώρησε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.


Ο Ρώσος πρόεδρος βρέθηκε σήμερα σε μια σειρά από νησιά της Αρκτικής στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ρωσίας να επιβεβαιώσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ρωσίας στην πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή για την οποία ερίζουν πολλές χώρες.  Συγκεκριμένα βρέθηκε στο αρχιπέλαγος Φρανζ Γιόζεφ Λαντ μαζί με τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού.

«Φυσικοί πόροι που είναι τεράστιας σημασίας για τη ρωσική οικονομία είναι συγκεντρωμένες σε αυτή την περιοχή» είπε χαρακτηριστικά. Η Αρκτική φαίνεται να κρύβει ένα τέταρτο αποθέματα πετρελαίου και αερίου στο πλανήτη με τον ανταγωνισμό για το ποιος θα έχει την εκμετάλλευσή τους να κορυφώνεται καθώς το λιώσιμο των πάγων βοηθά στην εξερεύνηση.  Σύμφωνα με τον Πούτιν οι εκτιμήσεις των ειδικών ανεβάζουν την αξία τους σε 30 τρισεκατομμύρια δολλάρια.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Ρωσία για να εδραιώσει την παρουσία της έχει χτίσει ένα νέο αεροδιάδρομο στο αρχιπέλαγος ενώ υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία μόνιμης βάσης εκεί από τη Μόσχα.


crashonline.gr

Μόσχα: «Προ των πυλών ελληνοτουρκική σύγκρουση – Θα προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητήσει η Ελλάδα αλλά θέλουμε πληροφορίες για …




Αποφασισμένη να βοηθήσει την Ελλάδα είναι η Ρωσία ζητώντας παράλληλα από την χώρα μας πληροφορίες για την Διεθνή Άσκηση «Ηνίοχος 2017» καθώς η Μόσχα έχει πληροφορίες για κάτι που λαμβάνει χώρα και είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών…

Πηγές του Κρεμλίνου σημείωσαν ότι η Ρωσία είναι διατεθειμένη να προσφέρει κάθε μορφής βοήθεια ειδικά σε επίπεδο πληροφοριών καθώς η FSB έχει «απλωθεί» σε ολόκληρη την τουρκική επικράτεια.
Ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Τούρκοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για «τετελεσμένα γεγονότα» στο Αιγαίο Πέλαγος στο οποίο ρίχνουν ολοκληρωτικά πλέον την προσοχή τους, μετά την πανωλεθρία στην Συρία.

Το χθεσινό συμβούλιο εθνικής ασφαλείας  στην Άγκυρα είχε σχεδόν αποκλειστικά κύριο θέμα το Αιγαίο και την Κύπρο, δύο περιοχές στις οποίες θα απλωθεί ο τουρκικός στόλος και θα κάνει έντονη την εμφάνιση της η τουρκική αεροπορία το επόμενο διάστημα.

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα θέτοντας ανοιχτά θέμα Αιγαίου, με τη διατύπωση ότι δεν δέχεται «τετελεσμένα»…
Μόσχα: «Προ των πυλών ελληνοτουρκική σύγκρουση – Θα προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητήσει η Ελλάδα αλλά θέλουμε πληροφορίες για την άσκηση Ηνίοχος 2017…» - Εικόνα0
Η τουρκική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε 37 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου τις δύο τελευταίες τρεις ημέρες, αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Στις πτήσεις αυτές συμμετείχαν μεταξύ άλλων και τουρκικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη F-4 και πολλαπλών χρήσεων  μαχητικά F-16.
Τουλάχιστον δύο αεροσκάφη πέταξαν χθες σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από δύο μικρά νησιά στο βόρειο τμήμα του  Αγαθονησίου  στο νότιο-ανατολικό Αιγαίο.

Την Δευτέρα ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος  CN-235 μαζί με άλλα μαχητικά αεροσκάφη F-16 παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο  16 φορές , πριν αναχαιτισθούν  από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, αναφέρουν οι Ρώσοι.

Σύμφωνα με στρατιωτικό αναλυτή, οι επιδρομές των τουρκικών αεροσκαφών όχι μόνο συμβαίνουν πιο συχνά, αλλά είναι επίσης όλο και πιο πολύ  προκλητικές .
«Είναι πολύ πιο εχθρικές συνεχώς, διεισδύουν βαθύτερα στο εναέριο χώρο της Ελλάδας και πετούν πάνω από  πληθυσμό της περιοχής,»  είπε ο εμπειρογνώμονας.

Αυτό αφήνει να εννοηθεί ότι οι Τούρκοι προετοιμάζουν τους πιλότους τους για κάποια ενδεχόμενη «κίνηση τους» στο Αιγαίο, ειδικά τώρα που τερματίστηκε η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη»  από τουρκικής πλευράς και όλο το τουρκικό ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον αποκλειστικά στα 17 «διεκδικούμενα» σύμφωνα με την Άγκυρα .

Σε άρθρο μας με τίτλο ( Προετοιμάζει πολεμικό επεισόδιο η Τουρκία: «Οι Έλληνες παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάννης» – «Πρόκληση Καμμένου η επίσκεψη στη Θάσο» – Τύμπανα πολέμου στο Αιγαίο), αναφέραμε ότι  η Τουρκία προετοιμάζει επισταμένα πολεμικό επεισόδιο .

 Τα «κατευθυνόμενα»  τουρκικά μέσα έχουν εστιάσει εδώ και μεγάλο διάστημα στην συζήτηση της  «παράνομης κατοχής από την Ελλάδα 18 νησιών του Αιγαίου», ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και η Θάσος.
«Η Ελλάδα προβαίνει σε κινήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πολεμική σύγκρουση στο Αιγαίο», αναφέρουν συχνά πυκνά ανώνυμοι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Μόσχα: «Προ των πυλών ελληνοτουρκική σύγκρουση – Θα προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητήσει η Ελλάδα αλλά θέλουμε πληροφορίες για την άσκηση Ηνίοχος 2017…» - Εικόνα1
« Η Ελλάδα συνεχίζει να κατέχει 18 μεγάλα νησιά τα οποία ανήκουν στην Τουρκία, ενώ κατέχει και 152 βραχονησίδες και υφάλους  που είναι δικά μας. Τα Ιμια είναι ένα από αυτά. Βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης η Ελλάδα ήταν υποχρεωμένη να έχει τα νησιά του Αιγαίο «αποστρατικοποιημένα» και να μην «προβαίνει σε προκλητικές ενέργειες», αυτό είναι πάνω κάτω  το «στόρι» της Άγκυρας με το οποίο θα έχουμε πολύ σύντομα πολεμική αντιπαράθεση στα δικά μας ύδατα.

.
pentapostagma.gr


Μεσω      ΠΗΓΗ

Οργιάζουν οι παράνομες χρεώσεις - το κλέψιμο της Vodafone αλλά και άλλων εταιριών σταθερής τηλεφωνίας εκτός της κινήτής











Χαμός γίνεται με τις αδικαιολόγητες και με διάφορα προσχήματα χρεώσεις της vodafonse σε ένα ανυπαρκτρο κράτος να κάνει έλεγχο σύμφωνα με εκατοντάδες καταγγελίες και σύμφωνα με  το ρεπορτάζ.

 Υπερχρεώνουν  και μετά τηλεφωνουν εκφοβιστικά ακαλληλες ώρες για υπερδιογκωμένες πολλές φορές χρεώσεις  ανύπαρκτες

Τηλεφωνούν απογευματινές ώρες και ενεργούν "εκβιαστικά " εν ήδη εισπρακτικής τραπεζών εταιρίας εκβιάζοντας ότι θα δόσουν το πόσο που αυτές χρεώνουν κατα το δοκούν στην εφορία <<Θα χρεώσουμε το ΑΦΜ σας αν δεν μας πληρώσετε>>

     Καταγγελίες στο email:fyllokaiftero@gmail.com

 

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ Το 50% από το παγκάρι θα πηγαίνει για τα εφάπαξ των κληρικών Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε συνταγματική και νόμιμη τη σχετική υπουργική απόφαση του 2009






Το 50% από το παγκάρι θα πηγαίνει για τα εφάπαξ των κληρικών



Το μισό παγκάρι από τα ξωκλήσια και παρεκκλήσια θα μπαίνει στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων υπέρ του εφάπαξ που παίρνουν οι κληρικοί, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε (781/2017) συνταγματική και νόμιμη  την σχετική υπουργική απόφαση, του 2009, που προβλέπει ότι το 50% των  ακαθαρίστων εσόδων σε ξωκλήσια και παρεκκλήσια  περιέρχονται στον Τομέα Πρόνοιας Ορθοδόξου Εφημεριακού Κλήρου Ελλάδος (ΤΠΟΕΚΕ) του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) απορρίπτοντας ως αβάσιμη την αίτηση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων Ηλείας, Χαλκίδας και Γλυφάδας που ζητούσαν την ακύρωση της.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας στο σκεπτικό της απόφασης τους αναφέρουν ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση δεν παραβιάζει καμία συνταγματική διάταξη  και δεν προσκρούει  στην Ευρωπαϊκή  Σύμβαση  Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Όπως υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά «…Δεν αποτελεί παρά συνέχιση της μακράς παράδοσης συμβολής των Ιερών παρεκκλησίων και εξωκκλησίων στο σχηματισμό κεφαλαίου για την καταβολή εφάπαξ βοηθήματος στους κληρικούς, ανεξαρτήτως των λοιπών επιβαρύνσεων τόσο των ίδιων όσο και των λοιπών ενοριακών και μη ναών». Επιπλέον, τονίζουν πως η αναγκαιότητα  του μέτρου «αιτιολογείται από το νομοθέτη με βάση τον κίνδυνο διακοπής καταβολής του εφάπαξ λόγω της αδυναμίας στην οποία έχει περιέλθει το   Ταμείο (ΤΠΔΥ)».

Νέες μειώσεις στις συντάξεις! Η πολλοστή προδοσία από τον “Ελπίδα έρχεται” συμφωνήθηκε πριν λίγο!!!













Πριν λίγη ώρα η κυβέρνηση της Ελπίδας έρχεται κατέληξε σε μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές της χώρας μας. Η ΕΕ και το ΔΝΤ κατέληξαν σε μια συμφωνία για την εφαρμογή σημαντικών μεταρρυθμίσεων στις συντάξεις και τον εργασιακό τομέα (διάβαζε “τις περικοπές των μισθών”), όπως ανάφερε το Reuters επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις συνομιλίες.

Μια συμφωνία με την Ελλάδα για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα άφηνε την πόρτα ορθάνοιχτη για την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων για τη συνέχιση της χρηματοδοτικής στήριξης της χώρα στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 7 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ανέφερε νωρίτερα αυτό το έτος, ότι το ΔΝΤ είναι υπερβολικά απαισιόδοξο σχετικά με την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα. Το ΔΝΤ απείλησε τότε να μην συμμετάσχουν σε ένα τρίτο σχέδιο διάσωσης.

Ο «Ελπίδας Έρχεται», ξαναχτυπά όλους τους ιθαγενείς Έλληνες την στιγμή που η χώρα δεν τους ανήκει, ενώ οι ιθαγενείς οραματίζονται την ανύπαρκτη Ελπίδα που δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην ξεπουλημένη χώρα τους.
Άραγε πόση κοροϊδία, πόσο ξεπούλημα και πόσο ξεφτιλισμό αντέχετε;;; Λέτε ότι θα σταματήσει η βία εεε;;

Μάλλον έχετε πολλά βίτσια και αγαπάτε την βία…γούστα είναι αυτά και να τα σεβαστείτε!!!
KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Μέσω του triklopodia.gr
katohika.gr

(ΦΩΤΟ) «Οργιάζει» το παρεμπόριο στη λαϊκή της Τούμπας-Στις άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδος τι γίνεται που είναι το κράτος "του Τσίπρα";

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || mylonasthan@gmail.com

Από ρούχα ή είδη σπιτιού, μέχρι και τρόφιμα όπως λάδια, μέλι, κάστανα και κουλουράκια μπορείς να βρει κανείς να πωλούνται παράνομα στις παρυφές της λαϊκής αγοράς της Τούμπας, που διεξάγεται κάθε Τετάρτη.

Οι αυτοσχέδιοι πάγκοι στήνονται κάθε εβδομάδα κατά μήκος της Γρ. Λαμπράκη στο ύψος της Αγ. Βαρβάρας, με τους παράνομους πωλητές να έχουν παρκαρισμένα δίπλα τα οχήματα τους τα οποία τα μετατρέπουν σε αποθήκες των προϊόντων τους.



Το πλέον επικίνδυνο για τους καταναλωτές είναι ότι πωλούνται τρόφιμα όπως ελαιόλαδα αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Οι παράνομοι πωλητές, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική ένδεια των καταναλωτών που ψάχνουν τα φθηνότερα προϊόντα θησαυρίζουν σε βάρος των νόμιμων πωλητών.

Σύμφωνα με καταγγελίες νόμιμων εμπόρων η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια ενώ επισημαίνουν ότι οι παράνομοι γνωρίζουν από πριν ποτέ θα γίνουν οι έλεγχοι και δεν βγαίνουν από τα αυτοκίνητα τους.

Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους τους εποπτικούς οργανισμούς απ ότι όμως φαίνεται δεν δίνεται οριστική λύση.

Με πληροφορία απο: THESSNEWS.gr

Οι γενοκτόνοι μειώνουν τις συντάξεις πάνω από 700 ευρώ – Βάζουν Χαράτσι στους μισθούς πάνω από 400 ευρώ

.Το κυβερνητικό στρατόπεδο (η ελληνική τροϊκα)  επιχειρεί να χρυσώσει το χάπι


Κλείνει η συμφωνία με μειώσεις σε συντάξεις και αφορολόγητο. Από το 2019 σε δυο δόσεις η περικοπή στην προσωπική διαφορά. Κάτω από τα 6.000 ευρώ το αφορολόγητο για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες. Πιθανή επιστροφή της τρόικας από Δευτέρα και συμφωνία στο Eurogroup της 7η Απριλίου

Υπάρχουν λεπτομέρειες ανοιχτές, στοιχεία τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν πρόβλημα στην πορεία της διαπραγμάτευσης, όμως όλα δείχνουν ότι πλέον το… νερό έχει μπει στο αυλάκι και η κυβερνητική πλευρά “βλέπει” ότι από Δευτέρα η τρόικα επιστρέφει ώστε να ανοίξει και ο δρόμος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας στο Eurogroup της Μάλτας στις 7 Απριλίου.

Τα μαύρα μαντάτα για εκατομμύρια μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες έρχονται από το 2019. Όλα δείχνουν ότι κλείδωσαν για τη χρονιά αυτή οι μειώσεις σε αφορολόγητο και συντάξεις. Για το μεν αφορολόγητο όλα δείχνουν ότι πέφτει κάτω από τις 6.000 ευρώ μεταξύ των 5.600 και 5.900 ευρώ γεγονός που θα σημάνει νέο φόρο από 20 ως και 680 ευρώ για όλους όσοι έχουν μισθό ή σύνταξη άνω των 400 ή 460 ευρώ το μήνα. Θα πληρώσουν φόρο και οι πλέον φτωχοί από όσους έχουν δηλαδή ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα.

Το κυβερνητικό στρατόπεδο (η ελληνική τροϊκα)  επιχειρεί να χρυσώσει το χάπι με μείωση του χαμηλού συντελεστή της εφορίας από το 22% στο 20%, αλλά στο σημείο αυτό υπάρχουν διαφωνίες από την πλευρά των δανειστών.

Πιθανή μείωση του συντελεστή φορολόγησης ίσως αυξήσει και την μείωση στο αφορολόγητο.
Στο επίπεδο των συντάξεων γίνεται προσπάθεια, δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη αυτό, η προσωπική διαφορά να μειωθεί από το 2019 και μετά, όχι εφάπαξ όπως θέλει το ΔΝΤ, αλλά σε δύο δόσεις.

Παράλληλα η κυβέρνηση επιχειρεί να προστατέψει τις συντάξεις από 700 ευρώ το μήνα και κάτω από τη μείωση της τάξης του 30% που θα επέλθει για τα ποσά από εκεί και πάνω.
Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να επιστεγαστούν περισσότεροι από 1.200.000 συνταξιούχοι.


 Πηγή
newsitamea
Τίτλος -Σχόλιο: fyllokaiftero1.blogspot.com