28 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ - Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη ΔΕΗ την Παρασκευή παρουσία και του υπουργού Ενέργειας Γ.Σταθάκη!









stathakis
 
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ 

Μετα απο παρέμβαση της Ζεμπελιάδου - Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη ΔΕΗ την Παρασκευή παρουσία και του υπουργού Ενέργειας Γ.Σταθάκη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Εκεί ο κ. Σταθάκης θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει( Παραμυθιάσει)  όλους τους τοπικούς φορείς για τις ραγδαίες εξελίξεις για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.


Συναγερμός στην Ξάνθη: Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί




Συναγερμός στην Ξάνθη: Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί

Συναγερμός σήμανε στην Ξάνθη πριν από λίγο καθώς, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, βρέθηκε οπλισμός και πυρομαχικά στον προαύλιο χώρο σε τζαμί.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι υπηρεσίες ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν σε βοηθητικό οίκημα στον προαύλιο χώρο του τζαμιού, κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων πριν από λίγες ώρες. Ο ίδιος ο ιμάμης στην κατάθεση του ανέφερε ότι τα δύο πιστόλια (το ένα με σιγαστήρα) και τα 30 φυσίγγια είναι δικά του.

Σύμφωνα με το site της Ξάνθης, antifonitis.gr, τα όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του ιμάμη αλλά και στον μιναρέ του τεμένους όπου υπηρετεί αυτά τα όπλα: ένα τύπου Φλόμπερ καί δύο πιστόλια με γεμιστήρες καί σφαίρες. Μάλιστα το μεγαλύτερο πιστόλι (μάλλον Glock) έφερε τον σιγαστήρα.

Μάλιστα, συνοδεύουν το άρθρο με την παρακάτω φωτογραφία από τα όπλα

Πηγή: iefimerida.gr