26 Μαρτίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ:"Εκείνος που ξεπουλάει το λαό του, δεν είναι ευπρόσδεκτος.”




Α-ΝΕ-ΠΙ-ΘΥ-ΜΗ-ΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣΤΣΙΠΡΑΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ …ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !!!!!!!

(ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! ΝΑ ΣΕ ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ! ΤΙ χάλια είναι αυτά βρέ Αλέξη;)
Η νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας κήρυξαν ως ανεπιθύμητο τον Έλληνα πρωθυπουργό!


Το Μέτωπο της Ενώσεως Κομμουνιστών της Ιταλίας, μια νεολαιΐστικη οργάνωση, έφτιαξε μέχρι και αφίσσα για να δηλώσει, πως ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ανεπιθύμητος στην Ρώμη και στο Πανεπιστήμιό της, όπου αναμένεται (23/03) να μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, που διοργανώνει το Δίκτυο “Transform Europe” με τίτλο: «Μία Ευρώπη για τον Λαό από τον Λαό»…

Η αφίσα της Κομμουνιστικής Νεολαίας, με το πρόσωπο του Τσίπρα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ε ξ α π ά τ η σ ε τους Έλληνες και συνέχισε την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ‘ΔΝΤ’, με τον εκβιασμό του χρέους.

Ο Τσίπρας ΠΡΕΠΕΙ να πάρει ένα μ ά θ η μ α :

Εκείνος που ξεπουλάει το λαό του, δεν είναι ευπρόσδεκτος.”

ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;
ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΕΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Το Βερολίνο επιχειρεί να «αναστήσει» τον... Κώστα Σημίτη! - Ζητάει εκλογές και «πειθαρχία» στις Βρυξέλλες


ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ -

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Γιάννη Πετρίδη
Kι ενώ όλοι πίστευαν ότι θα περιοριζόταν η φαρσοκωμωδία της "κεντροαριστερής πλατφόρμας" των Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη και Ραγκούση στις γνωστές κινήσεις, όπου τα "ορφανά του Σημίτη" αναζητούν νομιμοποίηση και... ψηφοφόρους, τελικά φαίνεται ότι "αναστήθηκε" ή αυτό προσπαθούν να κάνουν ορισμένοι κύκλοι εκτός και εντός Ελλάδος, ο ίδιος ο... Κώστας Σημίτης!
 
Ετσι, ο άνθρωπος που ευθύνεται για την σύγχρονη τραγωδία που βιώνει η χώρα, καθώς έβαλε την Ελλάδα στο ευρώ προς χάριν ενός τεράστιου τραπεζικού παιχνιδιού, με πλαστά στοιχεία και με ότι αυτό συνεπαγόταν για την ανταγωνιστικότητα, δεδομένης της ακαταλληλότητας της ελληνικής οικονομίας για μια τέτοια ένωση, ζητεί... εκλογές και επιστροφή στο πολιτικό σκηνικό. 
 
Για να μην αναφέρουμε βέβαια την πολιτική δυσωδία της εποχής Σημίτη από τα δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα που πλήγωσαν και πληγώνουν οικονομικά και πολιτικά την χώρα.
 
Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα, την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ», ο πρώην πρωθυπουργός εκτός από εκλογές, μιλάει μεταξύ άλλων για την τρέχουσα αξιολόγηση, την κυβέρνηση, τον κίνδυνο του Grexit, τα ελληνοτουρκικά (ποιος να ξεχάσει άραγε τον... θρίαμβο των Ιμίων της διακυβέρνησής του) κλπ
 
Η χρονική συγκυρία της επανεμφάνισής του δεν είναι καθόλου τυχαίο: Όλοι ξέρουν ότι ο Κώστας Σημίτης είναι άνθρωπος του Βερολίνου.
 
Σε αυτή λοιπόν την ασταθή χρονική περίοδο, τα ξένα και εγχώρια κέντρα που επιθυμούν τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης, όλως τυχαίως φέρνουν στο προσκήνιο τον τον Κώστα Σημίτη και του δίνουν βήμα όχι για να απολογηθεί για την καταστροφή της Ελλάδας, αλλά - άκουσον άκουσον - για να ζητήσει εκλογές. 
 
Είναι γνωστό στην πολιτική και στη δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο κ. Σημίτης επιχειρεί να ελέγξει τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά μέσω δικών του αχυρανθρώπων και μέσω δικής του αρθρογραφίας σε συγκεκριμένα έντυπα.
 
Τώρα, φοβούμενος την εξεταστική για τα εξοπλιστικά και την περίοδο Παπαντωνίου και όχι μόνο, επιχειρεί να βγει μπροστά διεκδικώντας ρόλο σε μια υποτίθεται κυβέρνηση Εθνικής ενότητας.
 
Το προσεχές διάστημα και αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, η δραστηριοποίηση των συγκεκριμένων κέντρων θα γίνει ακόμα ισχυρότερη, με τις ευλογίες βεβαίως του Βερολίνου.

Σου ΠΙΝΕΙ Το ΑΙΜΑ η ΔΕΗ; Δες πως θα πληρώνεις ΛΙΓΟΤΕΡΑ! Διαδώστε




Μετά από τη δυσάρεστη εμπειρία να πληρώσω 472 ευρώ σε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ που το ρεύμα ήταν 172 ευρώ και από τα υπόλοιπα 300 ευρώ, τα 100 ευρώ ΦΠΑ, ΕΡΤ, Δήμος και 200 ευρώ ρυθμιζόμενες χρεώσεις και αφού στη ΔΕΗ που πήγα σε έξαλλη κατάσταση δεν μπόρεσε να με κατατοπίσει κανείς, μου είπαν απλά, αυτό είναι, τόσο καταναλώσατε, αποφάσισα να το ψάξω μόνη μου.
Βρήκα λοιπόν το εξής:

Οι λογαριασμοί έρχονται: ένας έναντι στο δίμηνο και ένας εκκαθαριστικός στο τετράμηνο.
Σε κάθε λογαριασμό θα βρείτε πάνω δεξιά την ένδειξη «ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ».

Αυτό που έχετε να κάνετε για την επόμενη καταμέτρηση μετά τον εκκαθαριστικό, δηλαδή τον λογαριασμό έναντι που θα είναι ο επόμενος και βάζουν κατά προσέγγιση ότι θεωρούν σωστό, είναι να πάρετε τα νούμερα εσείς ο ίδιος από το ρολόι της ΔΕΗ και να τα δώσετε στο 10410 ή στο deddie.gr.

Θα βρείτε το παραπάνω νούμερο και την ιστοσελίδα στην πίσω σελίδα του εκκαθαριστικού λογαριασμού σας.

Αν έχετε και νυχτερινό, οι ενδείξεις είναι δύο.


Γιατί όλο αυτό;
Για έναν πολύ απλό λόγο.
Θα έχετε εκκαθαριστικό λογαριασμό ανά δίμηνο.

Μέχρι έναν ορισμένο αριθμό kwh η τιμή είναι πολύ μικρότερη από ότι αν ξεπεράσετε το όριο.

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις αυξάνονται τραγικά πολύ με την αύξηση των kwh.

Με το να δίνετε τις μετρήσεις μόνοι σας, παίρνετε εκκαθαριστικό λογαριασμό στο δίμηνο, με τις μισές kwh από ότι στο τετράμηνο, που το θεωρούν έναν ενιαίο λογαριασμό αθροίζοντας την κατανάλωση και των τεσσάρων μηνών!


Έτσι:
1. Έχετε έναν πολλαπλασιαστή Χ kwh πολύ μικρότερο που σημαίνει οικονομία στα χρήματα που πληρώνετε για ρεύμα, αφού δεν ξεπερνάτε το όριο του ρεύματος γιατί ο λογαριασμός σπάζει σε δύο δίμηνα.

2. Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις πέφτουν κατακόρυφα γιατί ο αριθμός των kwh είναι πολύ μικρότερος στο εκκαθαριστικό του διμήνου από ότι στο εκκαθαριστικό του τετραμήνου.

Ας είμαστε συνειδητοποιημένοι και ενεργοί σε ότι μας αφορά.

Είναι προτιμότερο να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις παρά να καταναλώνουμε την ενέργειά μας κλαίγοντας τη μοίρα μας.
Η οποιαδήποτε αλλαγή ξεκινά πάντα από μέσα μας.

ΠΗΓΗ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ 5ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ- ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 Το "άρθρο" ρεπορτάζ αυτό γράφτηκε  στο fyllokaiftero.gr 25Μαρτίου2012


ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ...Σε αυτούς που τόλμησαν να τους κλέψουν την ζωή ..Στην παρέλαση της Καστοριάς οι μαθητές ολων των σχολείων, δεν έστρεψαν το κεφαλι τους προς την εξέδρα των επισήμων.Η αμηχανία του Ζηση Τζηκαλαγια,αλλα και του μητροπολίτη Καστοριας ηταν φανερή στα πρόσωπα τους , του πρώτου δικαιολογημενη , χειροκροτούσε αμηχανα ..αραγε τι τον εαυτο του ..? του δευτέρου ομως προς τι η αμηχανία...? 

Υπαρχεί και η οργή του Θεού ,που ειναι πιθανόν να εκδηλωθεί μετα την φωνή του λαου "σεβασμιώτατε"..