10 Μαρτίου 2017

S.O.S – Το μπαχαρικό που καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, σταματά εμφράγματα και αναδομεί το έντερο!





Πιπέρι καγιέν: Το μπαχαρικό που καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, σταματά εμφράγματα και αναδομεί το έντερο!
Ίσως ήδη να γνωρίζετε ότι το φυτό καγιέν είναι ένα καυτερό μπαχαρικό, αλλά πέραν τη γεύση του, αυτό το καρύκευμα είναι ένα καταπληκτικό φυσικό συστατικό που μπορεί να βελτιώσει την πέψη σας, καθώς έχει την ιδιότητα να ανασκευάζει τα τοιχώματα του εντέρου σας. Επιπλέον, η κατανάλωση του μπορεί να συμβάλει στην παρεμπόδιση ή στην μείωση εμφάνισης κινδύνου καρδιακής προσβολής.
Τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Αυτό το καταπληκτικό μπαχαρικό είναι επίσης ικανό στο να καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα με μέγιστη αποτελεσματικότητα, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πλούσιο σε ασβέστιο, κάλιο, βιταμίνη A, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.
Εάν αντιμετωπίζετε θέματα με τη παρουσία βλέννας στο αναπνευστικό σας, το καγιέν αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς δεδομένου ότι ζεσταίνει το σώμα σας και με αυτόν τον τρόπο διεγείρει την απελευθέρωση της βλέννας. Εφόσον καταναλώσετε αυτό το πιπέρι, το οποίο αναφέρεται επίσης ως εφιδρωτικό, θα αρχίσετε να ιδρώνετε και τα ιγμόρεια σας θα καθαριστούν, επίσης.
Η θερμοκρασία του σώματός σας θα αυξηθεί καθώς λαμβάνετε αυτό το καρύκευμα, διότι ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος κάτω από το δέρμα σας.
Πράγμα πολύ καλό, καθώς Το παν στην υγεία είναι η καλή κυκλοφορία του αίματος
Το πιπέρι καγιέν είναι αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του καρκίνου, επειδή περιέχει καψαϊκίνη.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, της Ιατρικής Σχολής πραγματοποίησαν μια μελέτη σε ασθενείς με καρκίνο του παγκρέατος, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία με αυτήν την ουσία. Ανακάλυψαν ότι το πιπέρι καγιέν αναστέλλει την μιτοχονδριακή λειτουργία, και επίσης προκαλεί προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο σε καρκινικά κύτταρα, γνωστό ως απόπτωση. Το καλύτερο μέρος είναι ότι τα φυσιολογικά κύτταρα του παγκρέατος παραμένουν αβλαβή.
Υπήρξε μια άλλη παρόμοια έρευνα που διενεργήθηκε το 2006, από έναν επιστήμονα στην Iατρική Σχολή του UCLA, ο οποίος ανακάλυψε ότι η καψαϊκίνη ήταν αποτελεσματική για την καταστροφή καρκινικών κυττάρων του προστάτη.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πιπέρι καγιέν είναι ιδανικό για την πέψη, αλλά επίσης βοηθά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταναλώνετε 10 γραμμάρια αυτού του καρυκεύματος μαζί με τα γεύματα σας και η όρεξή σας θα μειωθεί, πράγμα που θα σας κάνει να τρώτε λιγότερο. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό των διατροφικών λιπών.
Ο Βασικός Υπαίτιος πίσω από την Χοληστερίνη την Παχυσαρκία και τη Χρόνια Κόπωση!
και μία συνταγή με την χρήση του Ισχυρό ρόφημα σας απαλλάσσει από την ενοχλητική πεσμένη κοιλιά
Μια άλλη χρήση του είναι να χρησιμοποιηθεί για να αποστειρώσει πληγές και καθώς και να σταματήσει την αιμορραγία.
Αυτό το εκπληκτικό καρύκευμα είναι επίσης ένα άριστο συστατικό για την εξάλειψη των παράσιτων και των σκουληκιών από τον εντερικό σωλήνα σας.
Αν έχετε να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους προβλήματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό.
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα αυτού του καρυκεύματος μονομιάς, για να μην υπάρξει υπερδιέγερση του εντερικού σας σωλήνα, και ως επακόλουθο αντιμετωπίσετε συμπτώματα διάρροιας.
Την επόμενη φορά που κάνετε τις αγορές σας, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το πιπέρι καγιέν και να αρχίσετε αμέσως τη χρήση του.
Ωστόσο, σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν παρουσιάσει πεπτικό έλκος, η κατανάλωσή του πρέπει να γίνεται με προσοχή.
Διαβάστε επίσης:  8 κοινά λάθη εσωρούχων που κάνει κάθε γυναίκα
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com via timefornaturalhealthcare.com
Προσοχή:Οι πληροφορίες που περιέχονται στο site έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

πηγη newsone.gr



"Bioflorina"Biokott" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Απίστευτο, - συνταρακτική η εξέλιξη στην Καστοριά-Αστυνομικός ο δολοφόνος του οδηγού ταξί-Συνελήφθη από την Αστυνομία!





Ανάστατη όλη η κοινωνία. Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Αντ.Παραρά και του alphafm.gr η αστυνομία έχει συλλάβει αστυνομικό για την τρομερή δολοφονία του οδηγού ΤΑΞΙ.

Τα πρώτα στοιχεία δίνουν και χρήση όπλου δυο φορές, μια στο κεφάλι και μια στο στήθος

Ο αστυνομικός υπηρετούσε ΑΘΗΝΑ και τα τελευταία χρόνια ηταν στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ
πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/151615





ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-Νεκρός βρέθηκε οδηγός ταξί

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-Νεκρός βρέθηκε οδηγός ταξί

Νεκρός στην περιοχή μεταξύ Λεύκης και Κορομηλιάς  Καστοριάς βρέθηκε αργά σήμερα το απόγευμα( βράδυ)  ένας οδηγός ταξί, ηλικίας 52 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει πυροβοληθεί.

Ο 52χρονος οδηγός  ταξί πυροβόληθηκε απο δράστη άγνωστο μέχρι στιγμής και βρέθηκε νεκρός μέσα στο ταξί του  - Η αστυνομία έρευνά προς την κατευθυνση αυτή.


Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στον χώρο των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση ομοιάζει με την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά,  σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Η αστυνομία  απεκλείσε την περιοχή για αρκετές ώρες , προκειμένου να διεξάγει την έρευνα για τα στοιχεία, ενώ αναζητείται ο δράστης.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

ΑΛΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ facebook Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ


του Σάτυρου




Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ



 
πηγή  Γαρυφαλάκης Γιάννης

Τα ΜΑΤ του Τσίπρα που υποσχόταν ο χωρίς προηγούμενο πολιτικής απάτης σε παγκόσμιο επίπεδο,οτι θα καταργούσε  αυτά τα ίδια τα ΜΑΤ τον κρατάν στην εξουσία γιατι χωρίς αυτά ο λαός θα είχε μπουκάρει μέσα στο Μαξίμου.
Κάποα στιγμή όμως και το ξέρουν η δύναμη της  απελπισίας του λαού θα είναι ισχυρότερη απο την δύναμη των ΜΑΤ του Τσιπρα που θα καταργούσε.


ΒΟΗΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΨΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -Πετρόπουλος: Δεν θα πρέπει να χρεώνεται το Κίνημα «Δεν πληρώνω» στην κυβέρνηση


Σχόλιο Τίτλος Ε.Δ.Ο fyllokaiftero1.blogspot.com

Τ. Πετρόπουλος: Δεν θα πρέπει να χρεώνεται το Κίνημα «Δεν πληρώνω» στην κυβέρνηση

Επιλεκτική μνήμη φαίνεται ότι έχουν οι Υπουργοί της κυβέρνησης, με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο να ξεχνά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τίποτε! Σήμερα από το βήμα της Βουλής ο κ. Πετρόπουλος, διαβλέποντας την… υστέρηση στα έσοδα, έκανε τον… ανήξερο όταν τα υπόλοιπα κόμματος χρέωσαν πολιτική στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ του Κινήματος «Δεν πληρώνω».
«Οι αφίσες, το «Δεν πληρώνω», που είναι ένα συλλογικό μόρφωμα το οποίο υπάρχει ακόμα, αν δεν κάνω λάθος, είναι ΣΥΡΙΖΑ; Το «Δεν πληρώνω-δεν πληρώνω» το αποδίδετε στην Κυβέρνησή μας;», αναρωτήθηκε ο κ. Πετρόπουλος, μολονότι παλαιότερα και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε βρεθεί δίπλα στους «εμπνευστές» του συγκεκριμένου κινήματος.
Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος υπενθύμισε παλαιότερες σχετικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο βουλευτής του Ποταμιού, Γ. Αμυράς είπε: «Η κυρία Βαλαβάνη τι ήταν; ΚΚΕ ήταν;». Ο κ. Πετρόπουλος βλέποντας τα δύσκολα αναρωτήθηκε τελικά να η κατάσταση της Οικονομίας έφτασε σε αυτό το σημείο εξαιτίας αυτού του κινήματος.  «Και τέλος πάντων η κατάσταση της οικονομίας προέκυψε από τις αφίσες των πολιτών, οι οποίοι πράγματι καλούνταν να συναινέσουν σε μία υπερβολική και άδικη χρέωση των βαρών της πολιτικής σας και οι οποίοι αντιδρούν;», ήταν το ερώτημά του στο οποίο η απάντηση θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη, αφού κάθε ευρώ στα κρατικά ταμεία και τότε και τώρα είναι σημαντικό.
Αλέξανδρος Διαμάντης

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

.


Πηγή φωτογραφίας: Sooc

«Ναι, υπό προϋποθέσεις» λέει το γιουσουφάκι ο Τσίπρας στην Ευρώπη «πολλαπλών ταχυτήτων»



Ο (φερόμενος) Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, δήλωσε πως «η συζήτηση για την Ευρώπη των διαφοροποιημένων βαθμών ολοκλήρωσης είναι μεν ενδιαφέρουσα, για να προχωρήσει η διαδικασία της εμβάθυνσης, υπό δύο, όμως, προϋποθέσεις».

Επισημαίνοντας αυτές τις δύο προϋποθέσεις τόνισε: «Πρώτον, δεν θα συνεπάγεται αλλαγή των ευρωπαϊκών Συνθηκών ερήμην των λαών Ευρώπης και, δεύτερον, οι ενισχυμένες συνεργασίες θα είναι ανοιχτές, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις».

Σημείωσε μάλιστα πως η συζήτηση που άνοιξε κρύβει τον κίνδυνο «να διολισθήσουμε στη συντηρητική αντίληψη του σκληρού πυρήνα (Core Europe), τον οποίο πρέπει να αποφύγουμε».

tvxs.gr

Συντάξεις 152 ευρώ φέρνει η γενοκτόνος κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα με διάταξη - βόμβα


Συντάξεις 152 ευρώ με διάταξη - βόμβα

ΘΥΜΑΤΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ - Η ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ Η ΕΞΤΡΑ ΠΟΙΝΗ - Ανώμαλη προσγείωση στα 91 ευρώ μετά το συμψηφισμό με την προσωρινή -Οι αποφάσεις που αποκαλύπτουν το απίστευτο ψαλίδι και οι δόσεις των 50 ευρώ προς τον ΕΦΚΑ

Συντάξεις ντροπής των 152 ευρώ το μήνα έφερε η κυβέρνηση με το τρίτο Μνημόνιο μέσα από μια διάταξη-βόμβα, τα αποτελέσματα της οποίας είναι οδυνηρά και γίνονται σήμερα αντιληπτά από χιλιάδες συνταξιούχους, που παίρνουν στα χέρια τους τις οριστικές αποφάσεις συνταξιοδότησης μετά από ενάμιση χρόνο και δεν πιστεύουν στα μάτια τους, βλέποντας ποσά σύνταξης στα 152 και 156 ευρώ το μήνα!

Η διάταξη με την οποία το τρίτο Μνημόνιο κατεβάζει τις συντάξεις σε επίπεδα... Βουλγαρίας για χιλιάδες συνταξιούχους περιλαμβάνεται στην υποπαράγραφο Ε1 και Ε3 του νόμου 4336/2015 (σελ. 981 και 982 του νόμου), όπου οι κυβερνώντες μετά από... σκληρές «διαπραγματεύσεις»  με την τρόικα απεδέχθησαν να καταργηθούν τα κατώτατα όρια σύνταξης για όσους αποχωρούν από 1ης/7/2015 και μετά και είναι κάτω των 67 ετών και αντί για το εγγυημένο μέχρι τότε κατώφλι σύνταξης που ήταν στα 486 ευρώ να παίρνουν μέχρι τα 67 τους μόνον τη σύνταξη που βγάζουν οι εισφορές τους και τα έτη που ασφαλίστηκαν!

Αν οι εισφορές δηλαδή όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος βγάζουν σύνταξη 230 ευρώ, αυτό θα είναι και το τελικό ποσό, και όχι τα 487 ευρώ που ήταν το εγγυημένο κατώφλι σύνταξης. Αν οι εισφορές βγάζουν 400 ευρώ σύνταξη, αυτό θα είναι και το τελικό ποσό. Αν οι εισφορές βγάζουν σύνταξη πάνω από τα 487 ευρώ, π.χ. 600 ευρώ, θα παίρνουν τα 600 ευρώ.

Η παγίδα

Η βόμβα που κρύβεται στο τρίτο Μνημόνιο που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και ψηφίστηκε στη Βουλή το καλοκαίρι του 2015, τινάζει στον αέρα χιλιάδες ασφαλισμένους που υπέβαλαν αιτήσεις συνταξιοδότησης στο ΙΚΑ, στον ΟΑΕΕ και άλλους φορείς από 1ης/7/2015 μέχρι και 12/5/2016 που ψηφίστηκε ο νόμος Κατρούγκαλου και άλλαξε εκ νέου ο υπολογισμός για όσους υποβάλλουν αίτηση από 13/5/2016 και μετά.

Τα ποσά που λαμβάνουν από τις οριστικές τους συντάξεις είναι κάτω από τα 487 ευρώ για όσους είχαν ηλικία κάτω των 67 ετών και αποδοχές κάτω από 1.160 ευρώ με 15 ως 25 χρόνια ασφάλισης στο ΙΚΑ και ανάλογα έτη και εισφορές στον ΟΑΕΕ.

Ειδικά στον ΟΑΕΕ, κανείς από όσους αποχώρησαν μετά την 1η Ιουλίου του 2015 και ήταν ασφαλισμένος του ΤΕΒΕ δεν δικαιούται να πάρει το προνοιακό ποσό των 220 ευρώ που πριμοδοτούσε όχι μόνο τις κατώτατες, αλλά και τις μεσαίες ή υψηλότερες συντάξεις.

Στο ΙΚΑ, για παράδειγμα, ασφαλισμένος με 25 χρόνια, ηλικία 62 και μισθό 800 ευρώ, αν αποχώρησε μετά την 1η Ιουλίου του 2015, θα πάρει 257 ευρώ, ενώ αν παρέμενε το κατώτατο όριο που θα έπαιρνε θα ήταν 487 ευρώ με μείωση 30% λόγω πρόωρης εξόδου, δηλαδή 340 ευρώ.
Εξτρα ποινή

Στον ίδιο νόμο, πέραν της κατάργησης του κατώτατου ορίου, μπήκε και μια πρόσθετη ποινή 10% μείωσης της σύνταξης για όσους αποχωρούν μεν κάτω των 67 ετών αλλά βγαίνουν με μειωμένη σύνταξη. Η κυβέρνηση αποδέχτηκε δηλαδή δύο δεινά: και κατάργηση κατώτατης σύνταξης και έξτρα μείωση 10% στην πρόωρη έξοδο.

Τα αποτελέσματα ωστόσο αυτής της διάταξης δεν είχαν γίνει αντιληπτά τους προηγούμενους μήνες επειδή δεν είχαν βγει οι οριστικές συντάξεις για την ομάδα των ασφαλισμένων που είχαν αποχωρήσει από 1ης/7/2015 μέχρι 12/5/2016. Οι συντάξεις τους ήταν προσωρινές στα επίπεδα των 450 ευρώ.

Τώρα όμως που αρχίζουν να βγαίνουν οι οριστικές συντάξεις, αποκαλύπτεται το σοκ από αυτή τη διάταξη-βόμβα που υπέγραψε η κυβέρνηση με την τρόικα και την ενέταξε στα μέτρα του τρίτου Μνημονίου, παριστάνοντας μάλιστα ότι «διαπραγματευόταν» επί μήνες για να αποτρέψει τα μέτρα του e-mail Χαρδούβελη και να... μη μειωθούν οι συντάξεις!!!

Το αποτέλεσμα αυτής της «διαπραγμάτευσης» είναι ότι... κατάφεραν να σταματήσουν τον κατήφορο στις συντάξεις στα 156 ευρώ το μήνα.

Το σοκ γίνεται αντιληπτό σήμερα σε πολλούς ασφαλισμένους που παίρνουν τις οριστικές αποφάσεις με τις συντάξεις... Βουλγαρίας.

Ανώμαλη προσγείωση στα 91 ευρώ μετά το συμψηφισμό με την προσωρινή - Οι αποφάσεις που
αποκαλύπτουν το απίστευτο ψαλίδι και οι δόσεις των 50 ευρώ προς τον ΕΦΚΑ

Τα ντοκουμέντα σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο με τα οριστικά ποσά σύνταξης που βγαίνουν από τις διευθύνσεις του ΕΦΚΑ μιλούν από μόνα τους:
Στην πρώτη απόφαση ο ασφαλισμένος υποβάλλει αίτηση συνταξιοδότησης στο ΙΚΑ στις 7 Ιανουαρίου του 2016 με 4.855 ένσημα (με μισθό 8ης ασφαλιστικής κλάσης, περίπου 700 ευρώ).

Επειδή αποχωρεί μετά την 1η Ιουλίου του 2015, εμπίπτει στη διάταξη «καρμανιόλα» του ν. 4336/2016, δηλαδή χωρίς κατώφλι εγγυημένης σύνταξης. Το ΙΚΑ μέχρι να του υπολογίσει την κανονική σύνταξη, του βγάζει προσωρινή που είναι 446 ευρώ το μήνα. Ο ασφαλισμένος είναι 62 ετών και με το προηγούμενο καθεστώς θα έπαιρνε κανονική σύνταξη 340 ευρώ, επειδή αποχωρεί με μειωμένη 5 χρόνια πριν από το 67ο έτος.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 12 Ιανουαρίου του 2017, το ΙΚΑ, που πλέον έγινε ΕΦΚΑ, του βγάζει την κανονική σύνταξη υπολογισμένη με τη διάταξη του ν. 4336/2015.

Η τελική σύνταξη βγαίνει στο απίστευτο ποσό των 156 ευρώ μηνιαίως! Το σοκ έχει και συνέχεια γιατί η τελική σύνταξη των 156 ευρώ υπόκειται σε κράτηση ασθένειας 6%, ενώ στην απόφαση παραγγέλλεται να κρατηθούν αναδρομικά οι διαφορές με την προσωρινή σύνταξη των 446 ευρώ που έπαιρνε για 12 μήνες. Στο διάστημα αυτό εισέπραξε 5.352 ευρώ (446×12=5.352) από την προσωρινή, ενώ η κανονική σύνταξη με αναδρομικά 12 μηνών είναι 1.872 ευρώ (156×12=1.872).

Αυτά που του ζητούν να επιστρέψει είναι η διαφορά μεταξύ οριστικής και προσωρινής στο τελευταίο 12μηνο, δηλαδή το ποσό των 3.480 ευρώ (5.352-1.872=3.480) που τα χρωστά στον ΕΦΚΑ και θα του τα κρατά με δόσεις των 50 ευρώ από τη σύνταξη των 156 ευρώ! Αυτό σημαίνει ότι ο εν λόγω συνταξιούχος από τα 156 ευρώ που παίρνει μείον 6% για ασθένεια, μένει με 146 ευρώ σύνταξη και από αυτή θα παρακρατούνται 50 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή πέφτει στα 91 ευρώ σύνταξης, μέχρι να επιστραφούν τα χρωστούμενα από τις προσωρινές συντάξεις!

Για να βγουν τα χρωστούμενα των 3.480 ευρώ με δόσεις των 50 ευρώ το μήνα θα χρειαστούν 69,6 μήνες, δηλαδή για περίπου 5,8 χρόνια θα ζει με 91 ευρώ σύνταξη! Η μόνη ελπίδα για να πάρει κάτι περισσότερο είναι να επανυπολογιστεί η σύνταξή του με το νόμο 4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου).

Θα έχει μια θετική διαφορά (αντί για 156 θα πάρει 280-290 ευρώ), αλλά... εντός πενταετίας, από 1ης/1/2019 και μετά! Αυτό λέει ο νόμος που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. μαζί για το ασφαλιστικό και ιδίως για όσους παίρνουν συντάξεις πείνας και στον επανυπολογισμό μπορεί να βγουν κερδισμένοι. Επομένως, τα 290 ευρώ για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα έρθουν στο τέλος του 2023 και αυτό αν παραμείνουν οι διατάξεις για τις θετικές προσωπικές διαφορές ως έχουν και δεν ξηλωθούν από την τρόικα που ζητάει μειώσεις αντί για διορθώσεις συντάξεων.

Λαγκάρντ «καρφώνει» Τσίπρα: Ο Τσίπρας είπε «δεν φταίει για όλα ο Σόιμπλε» -Μου ζήτησε να συνεχίσει να συμμετέχει το ΔΝΤ στην Ελλάδα


Σειρά επαφών Τσίπρα μετά τις αποκαλύψεις - Επιστολή στη Λαγκάρντ

Στην ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους και στην προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να πείσει επ' αυτού τους Ευρωπαίους ηγέτες, αναφέρεται σήμερα η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Λε Παριζιέν».

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, η κ. Λαγκάρντ, δηλώνει:
«Για να δεσμευθούμε δίπλα στην Ελλάδα -πράγμα που μου έχει ζητήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός- εκτός από τις μεταρρυθμίσεις, θα πρέπει να είναι βιώσιμο το χρέος της χώρας.

Τούτο απαιτεί μια αναδιάρθρωση, που θα μπορούσε να γίνει με διάφορες ενέργειες όπως, με σημαντική επιμήκυνση των αποπληρωμών, ή με πολύ χαμηλά τα ανώτατα όρια των επιτοκίων».
Αναφορικά με ποιον τρόπο θα μπορέσουν να πεισθούν οι πιστωτές, η διευθύντρια του ΔΝΤ, εξηγεί: «Παίρνουμε το ραβδί του προσκυνητή και περιοδεύουμε, εξηγώντας και ξαναεξηγώντας και ξαναεξηγώντας. Αυτό προσπαθώ να κάνω» υπογράμμισε.

(Η φωτογραφία από την συνέντευξη της Λαγκάρντ στο Le Parisien):



Ο Τσίπρας είπε «δεν φταίει για όλα ο Σόιμπλε»
Αίσθηση προκάλεσε την Πέμπτη και μια φράση που είπε ο Πρωθυπουργός για την στάση του Βόλφκαγκ Σόιμπλε.

Το αποκάλυψε η Φώφη Γεννηματά, η οποία μιλώντας στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών τόνισε:
«Είπε προηγουμένως ο κ. Τσίπρας ότι "δεν φταίει για όλα ο κ. Σόιμπλε" και είναι η πρώτη φορά που τον ακούω να το λέει αυτό. Ολοι γνωρίζουμε τις ευθύνες του κ. Σόιμπλε, αλλά οι πολίτες και ιδιαίτερα οι πολίτες στην Ελλάδα που ζουν 7 χρόνια σε βαθιά λιτότητα, χωρίς να έχουν αυτή τη στιγμή προοπτική εξόδου από την κρίση, περιμένουν να ακούσουν από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος για να παραμείνει κανείς στην Ευρωζώνη, σε αυτή την μεγάλη οικογένεια».

Μαξίμου: Δεν είπε αυτό ακριβώς
Αντιδρώντας, το Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η φράση για τον κ. Σόιμπλε, που αποδίδεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά».
Οπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές «ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στους Ευρωπαίους Σοσιαλδημοκράτες για το ότι «δεν διεκδικούν την πολιτική ηγεμονία και έχουν αφήσει το ΔΝΤ να αλωνίζει στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να λέμε μόνο ότι φταίει ο Σόιμπλε. Αυτός κάνει τη δουλειά του, αλλά κάποιοι δεν αντιδρούν».

Τι άλλο είπε η Λαγκάρντ στην συνέντευξή της
Στο ερώτημα κατά πόσο το Brexit αποτελεί ζωτικό κίνδυνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση η κ. Λαγκάρντ εκτιμά:
«Η Μεγάλη Βρετανία εκπροσωπεί περίπου το 13% των εξαγωγών της ευρωζώνης, για τις οποίες ξαφνικά θα τεθούν ερωτήματα, χωρίς να ξέρουμε για την ώρα με ποιον τρόπο θα αντιμετωπισθούν. Έχουμε, επίσης, τους δεσμούς στον χρηματοπιστωτικό τομέα, και στο θέμα των "διαβατηρίων" για τις τράπεζες που έχουν εγκατασταθεί στη Μ. Βρετανία. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν συνέπειες που δεν μπορούμε ακόμα να μετρήσουμε».

Η επικεφαλής του ΔΝΤ αρνήθηκε να σχολιάσει την «επικινδυνότητα» ή μη του Ντόναλντ Τραμπ.
«Περιμένω γραπτά κείμενα και ακόμα δεν έχω τίποτα δει. Δεν θέλω να αντιδρώ σε τουΐτ ή άλλα σλόγκαν» υπογραμμίζει και προσθέτει: «Το σίγουρο είναι ότι θεωρούμε απολύτως απαραίτητη μια χρηστή δημοσιονομική ρύθμιση, έναν ισχυρό οικονομικό κανονισμό (une réglementation financière solide) και επ' αυτού το ΔΝΤ θα επαγρυπνεί» τόνισε.

Σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία στη Γαλλία, εκτιμά ότι η εκλογή του Μαΐου για την προεδρία της χώρας, θα παίξει αποφασιστικό ρόλο, όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα, διότι «ή θα έχουμε μια ενδυνάμωση του γαλλο-γερμανικού ρόλου, ή μια άλλη κατάσταση, αυτή της εξόδου από το ευρώ, την οποία προτείνουν ορισμένοι υποψήφιοι, με βαριές συνέπειες όχι μόνο για τη Γαλλία, αλλά για ολόκληρη την ΕΕ. Μια τέτοια περίπτωση θα άνοιγε βραχυπρόθεσμα μια περίοδο μεγάλης ανασφάλειας, ανισορροπίας και φτωχοποίησης της Γαλλίας».

Πηγή:  iefimerida.gr

Καταγγελία σοκ απο την πρωην γραμματεα του βουλευτη της Ν.Δ!!: Ο Μηταράκης με έβαλε να υπογράψω ότι εργάζομαι σε σούπερ μάρκετ


  • Εκδίκαση αγωγής κατά του Μηταράκη από πρώην γραμματέα του 
  • Με έβαλε να δηλώσω ότι εργαζόμουν σε σούπερ – μάρκετ, απολύθηκα χωρίς αποζημίωση 
Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί στο
Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η καταγγελία σοκ και η αγωγή κατά του τομεάρχη της Ν.Δ. για την κοινωνική ασφάλιση, Νότη Μηταράκη. 
Πρώην γραμματέας του γαλάζιου βουλευτή, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας των Συντακτών, καταγγέλλει ότι ο Μηταράκης την έβαλε να υπογράψει πως εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ – μάρκετ φίλου του.
Όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, την πρώτη Οκτωβρίου του 2015 ο αντίδικός της , την απέπεμψε από την εργασία της προφορικά χωρίς να της καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση.
Επιπλέον σύμφωνα με την αγωγή της, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρότι την υποχρέωνε να εργάζεται περισσότερες από 12 ώρες ημερησίως και επτά ημέρες την εβδομάδα δεν της κατέβαλλε τις εκ του νόμου υπερωρίες.
Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν δούλεψε ποτέ στο γραφείο μου υποστηρίζει ο Μηταράκης και η συνέχεια θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.
 
 
 
  Μέσω : "ΦΩΝΑΚΛΑΣ"
http://www.altsantiri.gr/

ΒΙΝΤΕΟ:ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

VIDEO:LOOK LEFT GOVERNMENT - AND DEMOCRACY IN GREECE WITH THE PRESIDENT Pakis Pavlopoulos