Πάφος: Μια 29χρονη δικηγόρος από την Πάφο, συνελήφθη χθες από την Αστυνομία για το θέμα της λήψης και ανάρτησης του γνωστού πλέον βίντεο από τους εσωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου Πάφου.

Εναντίον της δικηγόρου εξετάζεται πλέον υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων πολιτών χωρίς την έγκριση τους.

Η σύλληψη της 29χρονης έγινε μετά από σχετική καταγγελία στην οποία προχώρησαν στην Αστυνομία δύο νοσηλεύτριες που εργάζονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου.

Οι νοσηλεύτριες κατάγγειλαν κινηματογράφηση τους εν ώρα εργασίας χωρίς να έχουν δώσει την έγκριση τους και χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η υπόθεση αφορά τον περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων νόμο. Η 29χρονη δικηγόρος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού αρχικά ανακρίθηκε, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη εν αναμονή της ολοκλήρωσης των ερευνών.

Όπως είναι γνωστό το επίμαχο βίντεο καταδεικνύει σύμφωνα με το άτομο που το τράβηξε ότι για ώρα στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Πάφου δεν υπήρχε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να εξυπηρετήσει ασθενείς που έφθασαν εκεί για περίθαλψη.

Εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είχαν απαντήσει μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ότι την επίμαχη στιγμή το προσωπικό είχε να αντιμετωπίσει έκτακτα και πολύ σοβαρά περιστατικά, τα οποία ανάγκασαν το προσωπικό να ασχολείται με αυτά.

Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου




ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΑ Η ΑΔΙΚΩΣ ΣΥΝΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 



Σχόλια
Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Χαράλαμπος Χαραλάμπους Ζούμε αφόρητες συνθήες σκλαβιάς..... Η κυβέρνηση ο εντολοδόχος των επικυριάρχων...
Ludmilla Simone
Ludmilla Simone Ἡ ἰδία ἀναφέρει εἰς τὸ κάτωθι βίντεο, ὅτι δὲν ὑπῆρχε λόγος ἐντάλματος συλλήψεώς της, διότι θὰ ἐπήγαινεν εὐχαρίστως νὰ καταθέσῃ, ἐὰν τῆς τὸ ζητοῦσαν!

https://www.youtube.com/watch?v=SVCddVVuks8

Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες