21 Φεβρουαρίου 2017

Ιωάννινα: Αστυνομικός χτυπά με κοντάρι αντιεξουσιαστή

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΚΡΟΔΕΞΙΑ  ΧΟΥΝΤΑ

Συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Μπιζανομάχων, στα Ιωάννινα. Το περιστατικό που προκάλεσε σχόλια στα social media (Pics)
Adtech Ad
Τραυματισμοί και προσαγωγές σημειώθηκαν σήμερα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μπροστά στο Ηρώο Μπιζανομάχων κατά τις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων.
Ομάδα αντιεξουσιαστών που είχαν συγκεντρωθεί αντέδρασαν έντονα στην παρουσία κλιμακίου της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή της Χρήστο Παππά. Η αστυνομία προχώρησε σε έξι συνολικά προσαγωγές (η μία έγινε σύλληψη), ενώ επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Ένας από τους αστυνομικούς έφερε τραύματα από καδρόνια στο κεφάλι.
Η ομάδα αντιεξουσιαστών βρισκόταν στο μνημείο όπου γίνονταν οι εκδηλώσεις και φώναζε αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, δυναμίτισε την κατάσταση. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους απομακρύνουν σημειώθηκε συμπλοκή.
Όπως μπορεί κανείς να δει στις φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi, άνδρας της ασφάλειας διακρίνεται να έχει στα χέρια τη σημαία του αντιεξουσιαστή που προσήχθη και την ώρα της προσαγωγής, εν μέσω γενικευμένων επεισοδίων και να τον χτυπά με το κοντάρι στο κεφάλι.
Το περιστατικό κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media με πολλούς να στηλιτεύουν τη συμπεριφορά του φερόμενου άνδρα της ασφάλειας, ο οποίος προχώρησε σε κατάχρηση εξουσίας. Το ξύλινο "στυλιάρι" προφανώς και δεν αποτελεί όργανο ή μέρος του προβλεπόμενου εξοπλισμού των αστυνομικών.
Σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται πως ο παρακάτω νεαρός είναι εκείνος του οποίου η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Το περιστατικό καρέ-καρέ:











Νέο κυνηγητό έγινε στη συνέχεια, το μεσημέρι έξω από το αστυνομικό μέγαρο, όπου συγκεντρωμένοι ζήτησαν να απελευθερωθεί ένας από τους προσαχθέντες, του οποίου η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.
Σε δηλώσεις τους, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν.
Ο κ. Στέφος ανέφερε επίσης πως "η παρουσία ενός ανθρώπου μέλους εγκληματικής οργάνωσης που ψέλνει τον ύμνο των ναζί είναι από μόνη της πρόκληση" και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της δοξολογίας μέσα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων ο κ. Παππάς υπήρξε προκλητικός, καθώς, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με φασιστικό και ιταμό τρόπο αγνόησε το πρωτόκολλο.

Νεαρός διαδηλωτής νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Εν τω μεταξύ, με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ένας από τους έξι διαδηλωτές που προσήγαγαν οι αστυνομικοί μετά τα επεισόδια στο μνημείο των Μπιζανομάχων. Ο νεαρός διαδηλωτής ήταν ανάμεσα στους συνολικά έξι προσαχθέντες από το σημείο και κατά την κράτηση του επικαλέστηκε δυσφορία και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται με διάσειση.
Όπως ισχυρίζεται η αστυνομία, ο διαδηλωτής κατά την προσαγωγή του, ήταν ήδη τραυματισμένος και οι αστυνομικοί λίγο αργότερα, κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί υπέβαλαν τον τραυματία σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και διαπίστωσαν πως φέρει τραύματα στο σώμα και το κεφάλι, ενώ διέγνωσαν διάσειση και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν είναι ο ίδιος διαδηλωτής που απεικονίζεται παραπάνω να δέχεται χτύπημα από κοντάρι σημαίας που κρατάει ο άνδρας της ασφάλειας. Ερωτήματα όμως προκύπτουν για το πώς τραυματίστηκε ο δεύτερος διαδηλωτής των φωτογραφιών, καθώς δεν κατεγράφη άλλη συμπλοκή αντιεξουσιαστών πέραν από αυτή που σημειώθηκε με άνδρες των αρχών.
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του NEWS247, η απάντηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων στο ερώτημα γιατί δεν κλήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα που διαθέτει η Υπηρεσία, ήταν γιατί "ήταν ημέρα γιορτής και παρέλασης και κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη".
 
Όπως καταγράφει ο τοπικός "Τύπος Ιωαννίνων", αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ένας άλλος νεαρός ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς, κοντά στον ΑΚΟΙΧΙ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εν λόγω νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η αξονική του βγήκε "καθαρή".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Κίτσιος, σε δηλώσεις του για τον τραυματισμό των συναδέλφων του και τα επεισόδια, επέρριψε ευθύνες στην αστυνομική διεύθυνση για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό. Όπως είπε, οι ευθύνες είναι τεράστιες, διότι έστειλε συναδέλφους, "ως πρόβατα επί σφαγή", χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό "απέναντι σε 30 οπλισμένους με λοστούς, την ώρα που έπρεπε εκεί να βρίσκεται η ειδική ομάδα".
Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ
news247.gr

Κατάπτυστη και αντισυνταγματική δήλωση για Πρόεδρο Δημοκρατίας όλων των Ελλήνων : Είστε ένα κομμάτι μας «Να μείνετε στην Ελλάδα όσο χρειασθεί, ώσπου να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου»



ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥΣ

«Να μείνετε στην Ελλάδα όσο χρειασθεί, ώσπου να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου» «Είστε ένα κομμάτι μας, θα μείνετε εδώ όσο χρειασθεί, ώσπου να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου. Και εύχομαι και ελπίζω πραγματικά να’ χα την τύχη, μια μέρα πολύ σύντομα, να μπορούσα να πάρω τους συμμαθητές σας τους Έλληνες, όταν πια θα έχετε γυρίσει στα σπίτια σας, και εκεί να σας δούμε να ξαναχτίζετε την δική σας πατρίδα»…

Με αυτά τα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ και αντισυνταγματικά  λόγια έκλεισε ο "Πρόεδρος της Δημοκρατίας" Πάκης  Παυλόπουλος τον χαιρετισμό του, στην  προχθεσινή εκδήλωση για τα παιδιά –Λάθρο πρόσφυγες στο δημαρχείο Χαϊδαρίου. Μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά των λιποταχτων απο την πατρίδα τους, που   λόγω του πολέμου  "εγκαταλείψαν  τις πατρίδες τους ως " λιποτάκτες " οι γονείς τους.  Θέμα της εκδήλωσης που στόχο είχε την ενημέρωση, ενσωμάτωση και κοινωνική ένταξη παιδιών λάθρο προσφύγων στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Μια απολύτος αντισυνταγματική ένεργεια του προεδρου της "Δημοκρατίας γιατι δεν υπάρχει απόφαση του Ελληνικού λαού προς την κατευθυνση αυτη αλλά αποτελεί και ανθελληνική συμπεριφορά.

«Ο διάλογος των πολιτισμών ξεκινάει με τα παιδιά» (;)  τόνισε ο  φερόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «τα παιδιά είναι καταλληλότεροι φορείς αυτού του διαλόγου. Απ΄ αυτά ξεκινάει ο διάλογος. Γιατί; Μα γιατί αυτά τα παιδιά είναι εκείνα τα οποία νιώθουν πολύ περισσότερο και από τους μεγαλύτερους τι σημαίνει πόλεμος. Γιατί δεν είναι μόνο ο ξεριζωμός από τις εστίες τους. 
 Είναι το γεγονός ότι ο πόλεμος και οι συνέπειες του φράζουν το μέλλον, καταστρέφουν την ελπίδα, την οποία εμείς οι Λαοί της Δύσης, με τις ευθύνες που φέρουμε γι΄ αυτούς τους πολέμους, πρέπει να το αποκαταστήσουμε».   Ο  Παυλόπουλος είπε ακόμα ότι «ο διάλογος των πολιτισμών είναι το καλύτερο μέσον για να αντιμετωπίσουμε τον πόλεμο και να υπερασπισθούμε την ειρήνη» εξηγώντας ότι: «Γιατί ο διάλογος των πολιτισμών βοηθάει πριν απ΄ όλα όχι μόνο να σταματήσουμε τους πολέμους, βοηθάει να μην έχουμε πολέμους.

Γιατί όταν εκραγεί ο πόλεμος από εκεί και πέρα οι συνέπειες πολλές φορές είναι ανεπανόρθωτες, όπως δυστυχώς συμβαίνει σήμερα» «Ο διάλογος των πολιτισμών – συνέχισε
ο  φερόμενος Πρόεδρος της "Δημοκρατίας"<< μπορεί να τα καταφέρει όλα αυτά γιατί κάθε πραγματικός πολιτισμός πρέπει να υπερασπίζεται τον Άνθρωπο και την Ειρήνη». «Πολιτισμός κ. Δήμαρχε» είπε ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος στον δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, «οικοδεσπότη» της αποψινής εκδήλωσης, «που δεν έχει στο κέντρο του αυτές τις δύο έννοιες δεν είναι πολιτισμός. Για τούτο αυτός ο διάλογος μπορεί να οδηγήσει στο αποτέλεσμα που είπαμε».
 Κλείνοντας και απευθυνόμενος στα παιδιά –λαθρο πρόσφυγες, ο Πρόεδρος της "Δημοκρατίας" τόνισε: «Παιδιά που βρίσκεστε στην Ελλάδα, να ξέρετε ότι η χώρα μας είναι κοιτίδα και λίκνο ενός δικού της πολιτισμού που είχε την τύχη όμως να είναι η βάση του πολιτισμού της Ευρώπης και της Δύσης. Και αυτό οφείλεται στο ότι αυτός ο πολιτισμός στηρίζεται στον Άνθρωπο, στηρίζεται στην Ειρήνη, στηρίζεται στη Δημοκρατία στηρίζεται στην Δικαιοσύνη. Και μέσα από αυτές τις αρχές σας υποδεχόμαστε». Στην εκδήλωση του δήμου Χαϊδαρίου παραβρέθηκαν ακόμα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ ), ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Σπύρος Μερκούρης κ.α.



Γιατί η Ελλάδα όλη, πρέπει να γίνει... ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! Γροθιά στο στομάχι και κραυγή ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, το άρθρο της Άννας.

Γιατί η Ελλάδα όλη, πρέπει να γίνει... ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! Γροθιά στο στομάχι και κραυγή ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, το άρθρο της Άννας.





Ο αγώνας αυτός  γίνεται κατά των σχεδίων ισλαμοποίησης της Χώρας μας απο τους κυβερνώντες!!! 





Δεν χρειάζεται να σας ξαναπαρουσιασω την Άννα... το έκανα ήδη εχθές.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, την γνωρίζουν μέσα από το διαδίκτυο, για τους αγώνες της κατά των Μνημονίων και των Μνημονιακών ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ.

Θα την αποκαλέσω ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ... ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝΝΑ.... ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ... έτσι όπως θα ηθελα να είναι όλες οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... αλλά δυστυχώς, είναι ελάχιστες αυτές που ξεχωρίζουν.

Το άρθρο που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα η ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, είναι γροθιά στο στομάχι για τους... νεοέλληνες ραγιάδες και μια δυνατή κραυγή ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, και απάντησης σε κάθε υποταγμένο και σκημμένο νεοέλληνα.

Ευχή μου, να βρει ευήκοα ώτα, σε όσους το δυνατόν περισσότερες ελληνίδες και έλληνες.


Καλλιόπη Σουφλή







Ο Αγώνας των πολιτών Ωραιοκάστρου που έχει στιγματιστεί απο όλους τους Νεοέλληνες υποτιθέμενους φιλελέ,δεν είναι ένας αγώνας μιας μερίδας ακροδεξιών η ρατσιστών πολιτών όπως τους χαρακτηρίζουν και τους βάζουν ταμπέλες!!! 


Ούτε είναι ένας αγώνας ενάντια σε δικαιώματα αθώων παιδιών που θέλουν να συμμετάσχουν στην μόρφωση και εκπαίδευση τους.



Ο αγώνας που γίνεται αυτή την στιγμή στο Ωραιόκαστρο δεν γίνεται ενάντια στα 10 προσφυγόπουλα όπως υποστηρίζουν κάποιοι!!! 

Που σίγουρα δεν είναι προσφυγόπουλα με αποδεικτικά στοιχεία ντοκουμέντα που είναι καταγεγραμμένα στα αρχεία της αστυνομίας και του λιμενικού όπου αναφέρεται και ο πραγματικός σχεδόν αριθμός αυτών που έχουν εισβάλλει παράνομα στην Χώρα μας ,όπως και οι Χώρες καταγωγής κάποιων απο αυτούς που τουλάχιστον μπορούν να καταγράψουν.

Γιατί πολλούς εξ αυτών δυστυχώς δεν μπορούν να τους καταγράψουν.

Τα στοιχεία υπάρχουν και αν κάποιος τα έχει πρόχειρα ας μου τα δημοσιεύσει!!! 

Ο αγώνας αυτός λοιπόν γίνεται κατά των σχεδίων ισλαμοποίησης της Χώρας μας απο τους κυβερνώντες!!! 

Κανένας γονιός που έχει παιδιά δεν είναι αναίσθητος με τα παιδιά όλου του κόσμου.

Αντίθετα ο κάθε γονέας που αγαπάει και πονάει το δικό του παιδί αγαπάει και τα παιδιά όλου του κόσμου!! 

Μιλάω για ευσυνείδητους γονείς!!!

Ομως εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα!!! 

Τα παιδιά αυτά που υποστηρίζουν ότι είναι απο εμπόλεμες ζώνες τα χρησιμοποιούν κάποιοι σαν προιόντα εκμετάλλευσης για διάφορους σκοπούς που εξυπηρετούν τα σχέδια της νέας τάξης και θέλουν να τα χρεώσουν στις συνειδήσεις των λαών.

Αυτοί που υποκινούν όλους αυτούς τους λαούς της Μέσης Ανατολής είναι αυτοί που δημιούργησαν τους πολέμους στις χώρες τους!!! 

Είναι οι ίδιοι που τους κατέστρεψαν που τους σκότωσαν που τους ξεσπίτωσαν που τους άφησαν νηστικούς που τους αμπαλάρανε σε πακέτα και τους έστειλαν σε Ευρωπαικές χώρες όπου και τους χρεώνουν.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που τους εκπαίδευσαν για αποστολές αυτοκτονίας και τους υποσχέθηκαν παραδείσους με πιλάφια και γυναίκες!!!!Είναι οι ίδιοι που τους εκπαίδευσαν να γίνουν τζιχαντιστές!!! 




Είναι οι ίδιοι που οπλίσανε ένα εξάχρονο παιδάκι με ένα όπλο ,με μία χειρομβοβίδα,με ένα μαχαίρι για να το μετατρέψουνε σε αδίστακτο πολεμιστή του ισλάμ!!!! 


Είναι αυτοι οι Αόρατοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που έχουν αρπάξει παιδιά απο μάνες ,οικογένειες για να τα φορτώσουνε σε ένα σαπιοκάραβο με οποιονδήποτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα σε μία τηλεοπτική κάμερα για να κάμψει τις ανθρώπινες συννειδήσεις!!! 


Είναι όλοι αυτοί που χρηματοδότησαν τις απρόσωπες ΜΚΟ και αλληλέγγυους, είναι όλοι αυτοί που πληρώνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να τους προβάλλουνε και να αποσπάσουνε την συμπόνοια ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!! 


Είναι όλοι αυτοί που πληρώνουνε τους διακινητές δουλέμπορους ανθρώπινων ζωών για να τους μεταφέρουνε έναντι αδράς πληρωμής με όποια σύχρηστη συνθήκη για αυτούς χωρίς να υπολογίζουν πόσοι απο αυτούς κινδυνεύουν να χαθούν με τις παράνομες μεταφορές τους πόσοι απο αυτούς βυθίστηκαν απο σαπιοκάραβα!!! 




Είναι όλοι αυτοί ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που κόπτονται για τα υποτιθέμενα ανθρώπινα δικαιώματα,όμως δεν κόπτονται για τα παιδιά της Αφρικής η άλλων Χωρών που λιμοκτονούν απο πείνα!!! 

Είναι όλοι αυτοί που κόπτονται για την ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΛΑ!!! 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ!!! 

 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!! 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!! 

 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!



Αυτοι λοιπόν οδηγήσανε την Χώρα μας τις χώρες τους σε διάλυση!!! 

Αυτοί που κόπτονται υποτίθεται για τα δικαιώματα αθώων παιδιών που είναι θύματα εκμετάλλευσης τα έφεραν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και σε ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ για να εξυπηρετήσουνε δικά τους σχέδια και όχι γιατί νοιάζονται για αθώα προσφυγόπουλα η για λαθρομεταναστόπουλα!!! 

Τους έφεραν τους πλήρωσαν για να τους φέρουνε ενώ τους τάξανε επίγειους παραδείσους,πλήρωσαν τις ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, και τους πέταξαν σαν σκουπίδια σε αποθήκες ψυχών η HOT SPOT,όπως αποκαλούν τις αποθήκες και τα επόμενα σχέδια τους ,να τους νομιμοποιήσουν με παράνομους και αντισυνταγματικούς νόμους όπως αυτόν τον νόμο περί ιθαγένειας που ψήφησαν πρόσφατα !!! 


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! 



ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! 


Γιατί αν το πραγματικό ενδιαφέρον τους ήτανε για να μορφώσουνε αυτά τα παιδιά θα προχωρούσανε πρώτα στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας όπως συνέβη και με άλλους αλλοδαπούς και μετά θα προχωρούσανε στην ένταξη τους σε σχολεία!!! Ομως το σχέδιο τους δεν είναι αυτό!!! 
 
Το σχέδιο τους είναι να φέρουνε 5.000.000 λαθρομετανάστες στην χώρα μας κατόπιν δηλώσεως ντοκουμέντου που υπάρχει σε βίντεο εκπαιδευτικού που το έχουν αποδεχθεί οι κυβερνώντες!!! 



ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ!!! 


ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ; 
 Ε;;; 

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;;;; 



ΕΚΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;;
Ε ;;;; 





ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ;;;; 
Ε;;;;; 


ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥ;;;
Ε;;;; 



ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΤΟ ΝΕΡΟ;;;

Ε;;;;

Και επειδή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ::: ΟΧΙ!!!! ΟΧΙ!!! 


ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ!!! 



ΚΑΙ ποιός είναι ρε εσείς, ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ;
 Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; 

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;; 

Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕΕΕΕΕ;;;



 ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!! 


Αυτοι που την αδικία την επιβάλλουν με νόμους;;;

Ποιός είναι φασίστας αυτοί που θέλουν ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ;;;


Η ΕΜΕΙΣ;;; 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕ;;;;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠ[Ο ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ Η ΕΜΕΙΣ;


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕΕ;;;;;


ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!! 


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΑΥΡΟ;;;


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ; 

ΕΕΕΕ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!! 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!! 


 ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ!!! 

ΟΤΑΝ ΧΤΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΡΤΣ!!! 



ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ!!!!

Anna Art

Ο "τουρκόσπορος" Βαρθολομαίος ζητάει από τους Χριστιανούς να μετανοήσουν! αντι να το ζητάει απο τους κυνηγούς των χριστιανών, των φτωχών, και απο τους φτωχοποιητές δυνάστες των Ελλήνων .


Ο κ. Βαρθολομαίος αφιερώνει σχεδόν ολόκληρο το μήνυμα του για την Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή στην ανάγκη μετάνοιας των Χριστιανών.

Μιλάει για “συνειδησιακή νήψη και ανάνηψη”, επικαλείται την Ορθόδοξη Πατερική Διδασκαλία (άραγε την παλαιοπατερική ή την νεοπατερική;), αναφέρεται στους πειρασμούς και στους περισπασμούς της παρούσας ζωής και εν γένει καλεί τους Χριστιανούς να κάνουν όσα κατά την άποψη πολλών Χριστιανών θα έπρεπε να πράξει ο ίδιος!
Γιατί μοιάζει όντως πραγματικά σαν πρόκληση να καλεί άπαντες σε μετάνοια και μέσα στο κείμενο να μην μπαίνει στον κόπο ούτε κατά τι να δείξει έστω ένα μικρό δείγμα ταπείνωσης!
Εκτός και αν οι ατραποί στις οποίες έχει κατρακυλήσει τον έχουν οδηγήσει σε….αλάθητα μονοπάτια… Αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο…

Διαβάστε το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου και βγάλτε τα συμπερασμάτά σας


(pentapostagma)


Σάλος με ανακοίνωση για πληρωμή εξετάσεων σε νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος

Σάλος με ανακοίνωση για πληρωμή εξετάσεων σε νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος

Σάλος με ανακοίνωση για πληρωμή εξετάσεων σε νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια φωτογραφία με ανακοίνωση εξέτασης από νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν μερικές μέρες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει ότι η εξέταση ενός καρδιογραφήματος στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν καλύπτεται από κανένα ταμείο και πρέπει να πληρωθεί άμεσα από τους Έλληνες, εξαιρούνται όμως οι Σύριοι πρόσφυγες.

Όπως ήταν λογικό αυτή η φωτογραφία με την συγκεκριμένη ανακοίνωση προκάλεσε αντιδράσεις και στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;


 
newsone.gr 

Δυναμική παρέμβαση και σήμερα στο Ωραιόκαστρο. ΞΕΦΤΙΛΕΣ: Συνέλαβαν τον νέο που ξυλοκοπήθηκε χθες από αναρχικούς



 Αντί να συλλάβουν τους ξενόφερτους αναρχικούς που τον προπηλάκισαν, συνέλαβαν τον κάτοικο του Ωραιοκάστρου! 
Καταλαβαίνουμε όλοι τι ρόλο παίζουν οι αναρχικοί, τα τσιράκια του συστήματος. 
Καταλαβαίνουμε όλοι ΠΟΙΟΥΣ τρέμει το σύστημα, η Νέα τάξη: τον απλό ανώνυμο Έλληνα πατριώτη.






Αν νομίζετε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ν' ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ, πως θα μείνετε στο απυρόβλητο, όταν ελευθερωθεί από τα πολιτικά μιάσματα η Πατρίδα, είστε ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ!

ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ .... ΚΑΝΑΚΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.
 


                                              Καλλιόπη Σουφλή 
 Δημοσιογραφος Αναλυτρια Σχολιαστης ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Μία ακόμη ημέρα, η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, έδωσε δυναμικό παρόν. 
 
Στο πλευρό της βρέθηκαν σήμερα και μέλη του Ιερού Λόχου 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων. 

Παρόντες σήμερα και οι φίλοι του νεαρού ο οποίος -τελείως άοπλος προσπαθούσε διερχόμενος από το σχολικό προαύλιο να αποφύγει τους αναρχικούς και να προσεγγίσει τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου- όμως έγινε αντιληπτός και ξυλοκοπήθηκε άγρια χθες από 6 αναρχικούς που έφεραν στυλάρια, μεταλλικές ράβδους και μπουκάλια, ΜΠΡΟΣΤΑ στις κάμερες, ΧΩΡΙΣ να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ. και χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ σύλληψη αναρχικού.
Όπως πληροφορηθήκαμε, ο νέος που ξυλοκοπήθηκε, σήμερα μεσημέρι εξήλθε από το νοσοκομείο, πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα του Ωραιοκάστρου για να υποβάλει μήνυση, κλήθηκε στην ΓΑΔΘ να καταθέσει. 
 
Εκεί, μετά την κατάθεση του  του ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται και κρατείται με τον "αντιρατσιστικό νόμο"!!! 
Αυτό είναι το φασιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ!

Αντί να συλλάβουν τους ξενόφερτους αναρχικούς που τον προπηλάκισαν, συνέλαβαν τον κάτοικο του Ωραιοκάστρου! Καταλαβαίνουμε όλοι τι ρόλο παίζουν οι αναρχικοί, τα τσιράκια του συστήματος. Καταλαβαίνουμε όλοι ΠΟΙΟΥΣ τρέμει το σύστημα, η Νέα τάξη: τον απλό ανώνυμο Έλληνα πατριώτη.



Παρά την τεράστια αστυνομική δύναμη, σήμερα (Τρίτη), πραγματοποιήθηκε αγωνιστική πορεία στους δρόμους του Ωραιοκάστρου αλλά και περιμετρικά του Δημοτικού σχολείου, το οποίο είχε αποκλειστεί από νωρίς από κλούβες και αστυνομικές δυνάμεις.

Πραγματοποιήθηκε και συμβολικός αποκλεισμός και του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.



Φυσικά παρά τις εξαγγελίες μέσω διαδικτύου, οι αναρχικοί δεν τόλμησαν να εμφανιστούν!


Αργά απόψε θα αναρτήσουμε φωτογραφίες και βίντεο.

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

 
Πηγή

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ!! Καταχρέωσε τη χώρα… Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Ο συλλογικός τόμος «The Greek Political Economy 2000-2015» έφερε στο φως ατράνταχτα στοιχεία για τις τεράστιες ευθύνες της οκταετούς διακυβέρνησης της χώρας με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη. Στοιχεία τα οποία ειπώθηκαν κατά την παρουσίαση του τόμου, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, στην αίθουσα του ΕΒΕΑ, από τους επιμελητές της έκδοσης Παντελή Σκλιά, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, και Σπύρο Ρουκανά, επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που καταγράφοντα στο βιβλίο-τόμο, το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν χαμηλό κατά την περίοδο 1975 – 1980, αλλά κατά τη δεκαετία του 1980 και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990 αυξήθηκε ταχύτατα, υπερβαίνοντας το 60% (κριτήριο της Συνθήκης του Μάαστριχτ) στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1980 και το 100% από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Στη συνέχεια, και μέχρι το 2008, κυμαινόταν περί το 100% – 110% του ΑΕΠ. Ιδιαίτερα για την περίοδο 2004 – 2008 διαπιστώνει κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης του χρέους οφειλόταν στην ανάγκη αναχρηματοδότησης δανείων που είχαν συναφθεί παλαιότερα, καθώς και σε εξοπλιστικά προγράμματα που επίσης είχαν συμβασιοποιηθεί σε προηγούμενες κυβερνητικές περιόδους. Τα στοιχεία και τα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι η δημόσια δαπάνη για τόκους κατά την τριετία 2001 – 2003 ήταν 26,8 δισ. ευρώ, για την τετραετία 2005 – 2008 ήταν 41,4 δισ. ευρώ και για το έτος 2010 ήταν 13,2 δισ. ευρώ.   Τα στοιχεία αυτά και τα ευρήματα αποδεικνύουν τη ραγδαία αύξηση της δημόσιας δαπάνης για την εξυπηρέτηση του χρέους επί δανείων τα οποία είχαν συναφθεί σε προηγούμενες του 2004 περιόδους (κυβέρνηση Σημίτη). Ειδικότερα, για τις δύο υποπεριόδους διακυβέρνησης πριν από την ένταξη στον Μηχανισμό Στήριξης τα μεγέθη έχουν ως εξής: • Η συνολική δαπάνη κατά την περίοδο 2004 – 2009 (Ν∆ – Κ. Καραμανλής) για την εξυπηρέτηση των δανείων που είχαν συναφθεί από προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν 194,21 δισ. ευρώ (χρεολύσια 132,9 δισ. ευρώ, τόκοι 61,31 δισ. ευρώ), ενώ κατά την ίσης χρονικής διάρκειας εξαετία 1998 – 2003 (ΠΑΣΟΚ – Κ. Σημίτης) ήταν 139,5 δισ. ευρώ (χρεολύσια 84,7 δισ. ευρώ, τόκοι 54,8 δισ. ευρώ). Αυτό σημαίνει ότι για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους το οποίο είχε συσσωρευτεί η κυβέρνηση Καραμανλή της περιόδου 2004 – 2009 πλήρωσε 54,7 δισ. ευρώ περισσότερα σε σχέση µε την κυβέρνηση Σημίτη της περιόδου 1998 – 2003. Η ετήσια δημόσια δαπάνη την περίοδο 2004 – 2009 για τοκοχρεολύσια δανείων τα οποία είχαν συναφθεί σε προηγούμενες περιόδους ανήλθε κατά µέσο όρο σε 31,4 δισ. ευρώ ετησίως έναντι 21,3 δισ. ευρώ κατά την προηγούμενη περίοδο. Να σημειωθεί, επίσης, ότι τη χρονική περίοδο 2004 – 2009 δαπανήθηκαν σχεδόν 11 δισ. ευρώ για εξοπλιστικά προγράμματα επί δεσμεύ- σεων οι οποίες είχαν ήδη αναληφθεί, 6,5 δισ. ευρώ µε ειδικές εκδόσεις ομολόγων για την εξυπηρέτηση των χρεών των ασφαλιστικών ταμείων και 2,6 δισ. ευρώ για την εξόφληση υποχρεώσεων νοσοκομείων οι οποίες είχαν αναληφθεί σε προηγούμενα έτη. Από τα ευρήματα αναδεικνύεται ότι κατά την περίοδο 2007 – 2009 το δημόσιο έλλειμμα στην Ελλάδα ως ποσοστό του ΑΕΠ αυξήθηκε ποσοστιαία κατά 131,1%, την ίδια στιγμή που η μέση τιμή ποσοστιαίων αυξήσεων στις χώρες της Ευρωζώνης ανήλθε σε 826,7% και σε αυτές της ΕΕ σε 650,7%. Το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 20,8%, δηλαδή όσο περίπου και η μέση τιμή των ποσοστιαίων αυξήσεων στις χώρες της Ευρωζώνης (20,5%), αλλά λιγότερο από το αντίστοιχο στις χώρες της ΕΕ (26,5%). Τέλος, τονίσθηκε από τους ομιλητές ότι η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ ήταν μια πολιτική απόφαση, για την οποία τα οικονομικά κριτήρια είχαν ελάχιστη ή καθόλου σημασία. Η επιτευχθείσα σύγκλιση της ελληνικής οικονομίας ήταν ονομαστική και πραγμα- τοποιήθηκε επί ζημία της πραγματικής οικονομίας. Οι διαρθρωτικές αλλαγές δεν πραγματοποιήθηκαν, παρά τις περιοδικά επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες περί εφαρμογής τους. Στην παρουσίαση του συλλογικού τόμου παραβρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, 
ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο βουλευτής Κων. Αχιλ. Καραμανλής, ο πρώην βουλευτής Ευ. Αντώναρος, η πρώην ευρωβουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου κ.ά. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Κωστής Μαγουλάς, καθηγητής του ΕΜΠ, πρόεδρος του Κύκλου Προβληματισμού «Ρεύμα Σκέψης», και ο Κων. Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Πηγή.

Κάτι "περίεργα" site έγραφαν για χθές : Ετοιμάζει διάγγελμα για δημοψήφισμα ο Α.Τσίπρας; Ετοιμάζει διάγγελμα για δημοψήφισμα ο Α.Τσίπρας;

  Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Μανώλης Μάνου

 Είναι η δεύτερη φορά που κάτι "περίεργα" site του διαδικτύου έκαναν λόγο για δήθεν διάγγελμα του Α. Τσίπρα, συγκεκριμένα για χθές Δευτέρα 20/2/2016 κατα το οποίο ο φερόμενος πρωθυπουργός θα ανακοινωνε δημοψήφισμα.

 Προφανώς σαν το προηγούμενο το  αποτέλεσμα του οποίου το μετέτρεψε όχι ως μάγος αλλά ως πολιτικός απατεώνας ολκής απο OXI σε NAI

Όμως γιατί έδωσαν αυτή την "πληροφορία" κάποια απο αυτα τα site έστω και με ερωτηματικό , θετούμε και εμείς ερωτηματικό στο ερωτηματικό τους ; αν και η απάντηση είναι ηλίου φαεινοτερον.

 

Δείτε ένα απο αυτα τα δημοσιέυματα στο newsnea.com

Ετοιμάζει διάγγελμα για δημοψήφισμα ο Α.Τσίπρας;

Με την διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, τα κάθε είδους σενάρια είναι λογικό να αυξάνονται…
Ένα από αυτά μεταφέρει το Secret, που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα Παραπολιτικά. Το δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατσίγιαννης, αναφέρει αναλυτικά:
«Επειδή αυτή η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει σε ριψοκίνδυνες επιλογές, που αγγίζουν τα όρια της τυχοδιωκτικής τακτικής, θα σας μεταφέρω μια πληροφορία που φούντωσε αργά χθες το βράδυ σε επιχειρηματικούς και τραπεζικούς κύκλους και σήμανε συναγερμό και στις Βρυξέλλες, στα γραφεία της Κομισιόν.
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι διέδιδαν προς συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας ότι ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας τη Δευτέρα πρόκειται να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος όσον αφορά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης με ερωτήματα για τη συνέχιση ή μη της λιτότητας.
Η συγκεκριμένη διαρροή, που μπορεί να έγινε εκ του πονηρού, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής στρατηγικής του Μεγάρου Μαξίμου, έχει θορυβήσει και την επιχειρηματική ελίτ της χώρας, ενώ η σχετική φημολογία έφτασε, όπως ήταν λογικό, και στις πρεσβείες των ξένων χωρών στην Αθήνα, που από χθες άρχισαν να ενημερώνουν τις κυβερνήσεις.
Εάν πρόκειται για μπλόφα των Αθηνών αυτό θα αποδειχθεί τα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο, έχει σημάνει παντού συναγερμός μέχρι τη Δευτέρα».

Ένα στα τρία νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν ηλεκτρικό και θέρμανση


Ένα στα τρία νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν ηλεκτρικό και θέρμανση
Ευάλωτα ή σε κατάσταση ενεργειακής φτώχειας βρίσκονται 190.000 νοικοκυριά (62%) στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Προκειμένου να καλύψουν το αυξημένο κόστος θέρμανσης τα νοικοκυριά έχουν περικόψει κυρίως δαπάνες ένδυσης και υπόδησης (58%) διασκέδασης και ψυχαγωγίας (36%) και τρόφιμα/έξοδα σούπερ μάρκετ (32%) ενώ ανάλογη είναι η εικόνα των περικοπών για την κάλυψη του κόστους ηλεκτροφωτισμού.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα της Palmos Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2017 στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης σε ένα δείγμα 456 νοικοκυριών. Η έρευνα παρουσιάστηκε σήμερα στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα "Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια: Καταγραφή και προοπτική επίλυσης του προβλήματος στη Θεσσαλονίκη" που διοργανώθηκε από την κ. Σπυράκη στο δημαρχείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Με βάση τα στοιχεία της έρευνας 22.000 νοικοκυριά (7%) δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος θέρμανσης και 15.000 νοικοκυριά (5%) στο κόστος ηλεκτροφωτισμού. Επίσης 163.000 νοικοκυριά (53%) τα βγάζουν πέρα με δυσκολία με τα έξοδα θέρμανσης και, αντιστοίχως, 185.000 (60%) με τα έξοδα ηλεκτροφωτισμού. Για 8.000 νοικοκυριά (38%) υπάρχουν περίοδοι που το νοικοκυριό τους δεν θερμαίνεται και 65.000 (21%) θερμαίνουν μέρος μόνο του σπιτιού τους. Για 2.000 νοικοκυριά (14%) υπάρχουν περίοδοι που στο σπίτι τους δεν έχουν ρεύμα. Ενώ 5 στα 10 νοικοκυριά θεωρούν το κόστος θέρμανσης υψηλό (πολύ & αρκετά) και 6 στα 10 το κόστος ηλεκτροφωτισμού αντιστοίχως. Επίσης από την έρευνα προκύπτει ότι 31.000 νοικοκυριά (10%) δεν έχουν συνεχώς διαθέσιμο ζεστό νερό και αυτό συμβαίνει με ιδιαίτερη ένταση (41%) τα τελευταία κρίσιμα χρόνια της ύφεσης (2011-2017) λόγω, κυρίως, (70%) του υψηλού κόστους.

Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ως ευάλωτα στην κατάσταση ενεργειακής φτώχειας είναι τα νοικοκυριά τα οποία ξοδεύουν περισσότερο από 10% του εισοδήματός τους για θέρμανση και ηλεκτροφωτισμό. Ο μέσος όρος της αντίστοιχης δαπάνης στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης είναι 13%.
Όπως ανέφερε η κ. Σπυράκη, είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια έρευνα στη Θεσσαλονίκη για το ζήτημα της ενεργειακής φτώχειας. "Η έρευνα που παρήγγειλα στην Palmos Analysis αποδεικνύει δυστυχώς ότι στη Θεσσαλονίκη έχουμε πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα μεγαλύτερο από τον εθνικό μέσο όρο στο κομμάτι της ενεργειακής φτώχειας.

Περισσότερα από το ένα στα τρία νοικοκυριά δεν μπορούν να θερμανθούν αξιοπρεπώς. Πολλά από αυτά δεν θερμαίνονται καθόλου και κυρίως το ένα στα τρία νοικοκυριά δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το λογαριασμό του ηλεκτρικού και της θέρμανσης. Είναι ένα ζήτημα το οποίο μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε χρησιμοποιώντας καλές πρακτικές από το εξωτερικό" ανέφερε η κ. Σπυράκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, επισήμανε ότι το θέμα της ενεργειακής φτώχειας έχει καταστεί ακόμη οξύτερο λόγω της οικονομικής κρίσης και πρόσθεσε ότι για την αντιμετώπισή του θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι πρακτικές των ευρωπαϊκών κρατών.
"Βασικά θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε δυο πράγματα: το ένα είναι η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας γιατί έτσι θα έχουμε φτηνότερες τιμές και στο ηλεκτρικό και στο φυσικό αέριο και το δεύτερο να αξιοποιήσουμε τα ευρωπαϊκά προγράμματα και το πακέτο Γιούνκερ προκειμένου να προχωρήσουν πρωτοβουλίες, όπως είναι το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον". Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο είχε ξεκινήσει το 2009 όταν τότε ήμουν αρμόδιος υπουργός" τόνισε ο κ Χατζιδάκης. Παράλληλα εξήγησε ότι με το "Εξοικονόμηση κατ ΄ Οίκον" καλύφθηκαν 50.000 νοικοκυριά και τόνισε ότι σήμερα είναι περισσότερο αναγκαίο παρά ποτέ να στηριχθεί το πρόγραμμα ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα στην πράξη για να αποφεύγεται η απώλεια ενέργειας .

Ο τομεάρχης ενέργειας της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας, από την πλευρά του ανέφερε ότι για να παταχθεί η ανισότητα μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ θα πρέπει να δημιουργηθεί μια Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Ένωση ενώ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχιας πρότεινε την ενεργειακή αναβάθμιση των σπιτιών και την υποστήριξη εκ μέρους της πολιτείας του κοινωνικού τιμολογίου μέσω παροχής κάποιας βοήθειας αλλά με τρόπο που να μην κινδυνέψουν οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Nicholas Jennett, παρουσίασε την πρακτική της Γαλλίας.
Στη Γαλλία όπως είπε, δόθηκαν 400 εκατομμύρια ευρώ από το σχέδιο Γιούνκερ για να ανακαινιστούν 42.000 κατοικίες και έτσι η μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης κατά περίπτωση μπορεί να φτάσει μέχρι και το 70% ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν 6000 θέσεις εργασίας.

«O σκοπός της πρωτοβουλίας μας για την Ελλάδα είναι να επωφεληθεί η χώρα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων, το αποκαλούμενο σχέδιο Γιούνκερ. Μέχρι στιγμής η Ελλάδα έχει εκπληκτικά καλά. Έχουμε πέντε υπογεγραμμένα προγράμματα από την Τράπεζα, που υποστηρίζονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων και σχεδιάζουμε να το αναπτύξουμε αυτό στο 2017. Η ενέργεια και η ενεργειακή αποδοτικότητα είναι κορυφαία προτεραιότητα για εμάς. Η ενεργειακή αποδοτικότητα αφορά τόσο τα δημόσια κτίρια και όσο είναι δυνατόν να υποστηρίξουμε επενδύσεις για ενεργειακή αποδοτικότητα στα νοικοκυριά. Έχουμε εμπειρία σε όλη την Ευρώπη. 

Υπάρχουν δύο πολύ καλές μελέτες (case studies), μια ιδιαίτερα στη Γαλλία, η οποία είναι μοντέλο για το πως μπορεί το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων να συνδυαστεί με δημόσια κονδύλια, δομικά κονδύλια, ώστε να προωθηθούν αυτές οι επενδύσεις. Μέσα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων κάνουμε ήδη μεγάλη διαφορά στην Ελλάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσουν αυτές οι δράσεις και στη Θεσσαλονίκη» επισήμανε ο κ Jennet.

Reuters: Ολο και πιο βαθιά στη φτώχεια βυθίζονται οι Ελληνες

EΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Reuters: Ολο και πιο βαθιά στη φτώχεια βυθίζονται οι Ελληνες
Τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, περιγράφει σε εκτενές δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters.

Μια χώρα που βυθίζεται στη φτώχεια έπειτα από επτά χρόνια οικονομικής κρίσης και παρά τα «πακέτα διάσωσης» που έσωσαν μεν τη χώρα από τη χρεοκοπία, όμως η λιτότητα σε συνδυασμό με τις μεταρρυθμίσεις που επέβαλαν οι δανειστές έφεραν ύφεση και κατάθλιψη, σημειώνει.

«Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό», εξομολογείται στο Reuters αναφερόμενη στο γεγονός ότι στέκεται στην ουρά για διανομή φαγητού η 73χρονη, η οποία στο παρελθόν βοηθούσε στα συσσίτια του ερυθρού Σταυρού. «Ζούσα πάντα λιτά, δεν έχω πάει ποτέ διακοπές... τίποτα, τίποτα, τίποτα», λέει απογοητευμένη, περιγράφοντας τη ζωή και την καθημερινότητά της. Πάνω από τα μισά χρήματα που λαμβάνει ως σύνταξη, 332 ευρώ, ξοδεύονται για να πληρώσει το ενοίκιο του μικρού διαμερίσματός της στην Αθήνα και με τα υπόλοιπα πληρώνει τους λογαριασμούς της...



Μέρα με την ημέρα η κατάσταση χειροτερεύει στην Ελλάδα, μία από τις τέσσερις χώρες της ευρωζώνης που κατέφυγαν στους διεθνείς δανειστές. Ιρλανδία, Πορτογαλία και Κύπρος βλέπουν πια την οικονομία τους να περνά σε τροχιά ανάπτυξης μετά από τα πακέτα διάσωσης που πήραν, όχι όμως και η Ελλάδα, παρά τα τρία πακέτα διάσωσης που έχει λάβει από το 2010 που ξεκίνησε η κρίση και παραθέτει τα πρόσφατα στοιχεία της Eurostat, σύμφωνα με τα οποία το 35,7% του πληθυσμού βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού, την ώρα που η ανεργία βρίσκεται στο 23%, το υψηλότερο ποσοστό σε χώρα της Ευρώπης.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από την εικόνα που αντίκρισε το συνεργείο του Reuters στο Κέντρο

Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, όπου δεκάδες άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά, με το κουπόνι στο χέρι, για να πάρουν το μερίδιό τους. Όλοι τους ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, καθώς τα εισοδήματά τους δεν ξεπερνούν τα 370 ευρώ τον μήνα.
Φωτογραφίες: Reuters/Aris Konstantinidis

Πηγή: Reuters:  | 
iefimerida.gr