17 Φεβρουαρίου 2017

Βάλτε Αυτό Στο Στόμα Σας Και Θα Δείτε Τα Ούλα Σας Να Μεταμορφώνονται Σε Χρόνο Μηδέν!

Διαδώστε αυτό το άρθρο:

Τα άρρωστα ούλα μπορούν να προκαλέσουν ντροπή και δυσφορία. Τότε, απομακρύνονται από τα δόντια και δημιουργείται κενό που γεμίζει με βακτήρια.
Αυτό προκαλείται από κληρονομικότητα, κακή υγιεινή και κάπνισμα. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αγνοήσουμε και δεν θα φύγει από μόνο του. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να δημιουργηθεί μόλυνση και τελικά να χαλάσουν τα δόντια. Ωστόσο, μην νιώθετε πως όλα είναι χαμένα.
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε ..
1. Πλύσιμο με λάδι Το σησαμέλαιο είναι ένα πολύ καλό υποκατάστατο στοματικών διαλυμάτων και μπορεί να βοηθήσει πολύ και στην πρόληψη. Χρησιμοποιείστε 1/4 της κούπας σησαμέλαιο για να ξεπλύνετε το στόμα σας. Έτσι ζωντανεύετε τα ούλα και τα προστατεύετε από τα βακτήρια.  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μ.Μ.




 newsitamea

Δημοσκόπηση φωτιά της MRB:63% υπέρ της δραχμής & 37% κατά

Δραχμή ( Ελληνικό νόμισμα) 

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Μανώλης Μάνου









Τα ευρήματα της δημοσκόπησης αναδεικνύουν την επείγουσα ανάγκη δημιουργίας σοβαρού πολιτικού φορέα που να εκφράζει την ανάγκη συντεταγμένης μετάβασης στο εθνικό νόμισμα

Σαν κεραυνός έπεσε η δημοσκόπηση της συστημικής εταιρείας MRB για την τηλεόραση του Star σύμφωνα με την οποία, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σήμερα λέει όχι στο «πάση θυσία στο ευρώ». Καταστεναχωρημένοι και συγχυσμένοι, δημοσκόποι και δημοσιογράφοι, ανήγγειλαν ότι το 54,8% των ερωτηθέντων απαντά πως η κυβέρνηση πρέπει «να απορρίψει τα νέα μέτρα που ζητούν οι δανειστές ακόμα και αναγκαστεί να έρθει σε σύγκρουση/ρήξη με τους δανειστές, με ορατή πιθανότητα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα». Με την άποψη «να αποδεχθεί τα νέα μέτρα που της προτείνουν οι εταίροι και δανειστές ώστε να μην έρθει σε σύγκρουση /ρήξη μαζί τους για να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση» συμφωνεί το 32,2% των ερωτηθέντων.
Αν αφαιρεθεί το περιέργως τεράστιο ποσοστό του 22,6% που απάντησε δεν γνωρίζω δεν απαντώ, τότε υπέρ του Grexit και της δραχμής είναι το 63% και κατά το 37%. Με τα συμπεράσματα αυτά συμφωνούν και όλες οι άλλες πρόσφατες δημοσκοπήσεις που έγιναν απο την ALCO, την Public Issue ακόμα και την In gr. toy ΔΟΛ  που έχουν αποκρυφτεί ή καταχωνιαστεί στην άκρη των ειδήσεων απο τα κατοχικά ΜΜΕ.Για να μην αναφερθούμε σε διαδικτιακές δημοσκοπήσεις όπου τα ποσοστά είναι συντριπτικά υπερ του Grexit.
Eίναι φανερό ότι, ακόμα και οι συστημικοί δημοσκόποι και δημοσιογράφοι, αδυνατούν πλέον να κρύψουν τη σαρωτική άνοδο του ευρωσκεπτικισμού, παρ’ όλο το ανελέητο ψέκασμα απο τα κατοχικά ΜΜΕ και τη μονοπώλησή τους απο τους Ευρωγενίτσαρους. Για αυτό και στα κεντρικά ΜΜΕ έχει δοθεί τελευταία η εντολή να εξαφανιστεί η συζήτηση για τη δραχμή. Όπως είπε και αξιότιμος κύριος Στουρνάρας «είναι ανόητο να μιλάμε για τη δραχμή». Και αν έρθει η δραχμή…«θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα».
Η διαφορά μεταξύ των κανονικών ανθρώπων και των «ψεκασμένων» είναι προφανώς αρκετά μεγαλύτερη, αν ληφθεί υπ’ όψη και το «δαχτυλάκι» που υποχρεωτικά βάζουν οι συστημικοί δημοσκόποι στα τελικά συμπεράσματα για να μη χάσουν και τη δουλειά τους, όπως έχει γίνει σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν. Φυσικά, το ποσοστό των «ψεκασμένων»θα ήταν ανύπαρκτο ή αμελητέο, αν υπήρχε στοιχειώδης παρουσία σοβαρών εκπροσώπων του εθνικού νομίσματος στα ηλεκτρονικά και έντυπα «ψεκαστήρια» της κοινής γνώμης.
Για να μπαλώσει κάπως τα πράγματα, η συστημική εταιρεία MRB, προβάλλει το «εύρημα» ότι στην ερώτηση για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, “σίγουρα ναι” και “μάλλον ναι” απαντά το 58,8% των ερωτηθέντων, ενώ “σίγουρα όχι” και “μάλλον όχι” απαντά το 38,1%. Καλή προσπάθεια, αλλά όπως λέει και παραφρασμένη μια παροιμία, η «κακιά γυναίκα» δύσκολα κρύβεται για όσους καταλαβαίνουν τα τσαλίμια της.
Σύμφωνα πάντως με την ίδια δημοσκο΄πηση της MRB, περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες “βλέπουν” πρόωρες εκλογές μέσα στο 2017. Στο ερώτημα “πόσο πιθανό είναι να προκηρυχθούν εκλογές στη διάρκεια του 2017;” οι πολίτες απαντούν “πολύ πιθανό” ή “αρκετά πιθανό” σε ποσοστό 58,6% και “καθόλου πιθανό” ή “όχι και τόσο πιθανό” σε ποσοστό μόλις 25,6%.
Κατά τα άλλα που ελάχιστα ενδιαφέρουν αλλά προβάλλονται πάντα κυριαρχικά, ισχυρό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου δίνει η ίδια δημοσκόπηση της που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου προηγείται η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 27,2%, έναντι 14,2% του ΣΥΡΙΖΑ (διαφορά 13 ποσοστιαίων μονάδων, αυξημένη κατά 1,6% σε σχέση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση του περασμένου Δεκεμβρίου) και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7%, το ΠΑΣΟΚ με 6,9%, το ΚΚΕ με 6,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων με 2,3%, το Ποτάμι και η Πλεύση Ελευθερίας με 2,1%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 6,1% των ερωτηθέντων, το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 9,8%, ενώ λευκό, άκυρο ή αποχή επιλέγει το 11,5%.
Στην εκτίμηση ψήφου χωρίς λευκό, άκυρο και αποχή, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται στις 14,7 ποσοστιαίες μονάδες. Συγκεκριμένα, τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 30,7%, ΣΥΡΙΖΑ 16%, Χρυσή Αυγή 7,9%, ΠΑΣΟΚ 7,8%, ΚΚΕ 7,7%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,6%, Ένωση Κεντρώων 2,6%, Ποτάμι 2,4%, Πλεύση Ελευθερίας 2,4%, άλλο κόμμα 6,9%.
Στην ερώτηση για το ποιος είναι καλύτερος πρωθυπουργός μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 33,1% και ο πρωθυπουργός ποσοστό 18,1%.
Στην εικόνα των πολιτικών αρχηγών τα πιο θετικά ποσοστά συγκεντρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (31,7% ευνοϊκή – 45,7% αρνητική) και ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά (19,5% ευνοϊκή – 50,1% αρνητική) και ο Αλέξης Τσίπρας (18,3% ευνοϊκή – 67,3% αρνητική).
Τα ευρήματα της δημοσκόπησης αναδεικνύουν,εκτός των άλλων, την επείγουσα ανάγκη δημιουργίας σοβαρού πολιτικού φορέα που να εκφράζει την αλματώδη άνοδο του ευρωσκεπτικισμού και της ανάγκης συντεταγμένης μετάβασης στο εθνικό νόμισμα


Με πληροφορία:ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Αφόρητα μακάκας αυτός ο Κούλης ρε παιδιά...


Βρε Ρούσση, πάσα του έκανε... αφού και τα δυο, Αλέκσης και Κούλης, τα ίδια πολιτικά κόπρανα είναι... και για τα ίδια αφεντικά δουλεύουν...


          Καλλιόπη Σουφλη
Δημοσιογράφος: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ




Αφόρητα μαλάκας αυτός ο Κούλης ρε παιδιά...
Εδώ καράβια χάνονται κι' αυτός πήγε κι' έκανε στη Βουλή ερώτηση, στην ώρα του Πρωθυπουργού, για την εγκληματικότητα, με προφανή στόχο να αναγκάσει τον Τσίπρα να πάρει μέτρα εναντίον της εγκληματικότητας.



...και δεν κατάλαβε ότι, μ' αυτόν τον τρόπο, έδωσε στον άλλο "πάσα" να επεκτείνει, στο όνομα πάταξης της εγκληματικότητας, την καθεστωτική καταστολή που εφαρμόζει αυτή η κυβέρνηση, εναντίον ολων όσων επικρίνουν, με γραπτά ή πράξεις, τους γελοίους και άχρηστους που κυβερνούν αυτή τη χώρα.


Χώρια που του έδωσε το δικαίωμα, να ποινικοποιήσει αύριο, ενδεχόμενες "εκδηλώσεις βίας" του λαού, εναντίον των τσιπρανέλληδων, αφαιρώντας από τον κοσμάκη το όραμα της ηθικής ικανοποίησης, δια του ξυλοδαρμού, του γδαρσίματος του τριχωτού της κεφαλής και της κωλοενδοσκόπησης.


Αφόρητα μαλάκας σας λέω και ...λίγος!

Nikos Roussis

ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ  ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ.  ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ !!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

ΒΙΝΤΕΟ: Λαίκή οργή εναντίον του Συριζαίου Πετρόπουλου στο Ηράκλειο της Κρήτης -ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ

ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΦΡΟΥΡΟΙ


Δεκάδες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ Ηρακλείου συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο Ηρακλείου για να... "υποδεχθούν" τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσο Πετρόπουλο.







Ο κ. Πετρόπουλος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που διοργανώνουν τα τρία Επιμελητήρια που εδρεύουν στο Ηράκλειο με αντικείμενο το νέο ασφαλιστικό. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα πριν και κατά την άφιξη του ενώ υπήρξε ένταση οταν μελή του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα αλλά αποκλείστηκαν απο δυνάμεις της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο του CretaPost:


.


Πηγή: FlashNewsCretaPost


Ετοιμάζονται να μας πάρουν μαζί τους!



Τα μηνύματα φτάνουν από παντού!

Μαύρα και δυσοίωνα για όλους τους, χωρίς καμιά εξαίρεση!

Γι` αυτό και τα όργανα άρχισαν να το γυρίζουν σε... ‘’καλαματιανό’’ προετοιμάζοντας το δρόμο!

Όσες ψευτοδημοσκοπήσεις κι αν παρουσιάζουν, γνωρίζουν την πικρή –για όλους τους– αλήθεια!

Η κοινωνία, στη συντριπτική της πλειοψηφία, θέλει και αποζητά έξοδο από την Ευρωζώνη και αποδέσμευση από το Άουσβιτς της Ευρωπαϊκής ΤΟΥΣ Ένωσης!

Η κοινωνία ζητά την επανάκτηση της ζωής της και του μέλλοντός της!

Την ίδια στιγμή.....

Ο πρωθυπουργεύων κρατώντας το μολύβι στο χέρι, για να βάλει τη τζίφρα του σε οτιδήποτε του παρουσιάσουν ως ‘’λύση’’ για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, το παίζει ζόρικος, πουλώντας ψευτοτσαμπουκάδες!

Ο άλλος, της... ‘’αντιπολίτευσης’’, αναγνωρίζοντας ως αφεντικά αυτού του τόπου τους banksters ‘’δανειστές’’ TOY, πήρε τις ρούγες στα παλάτια των αρχόντων και του καίσαρα Σόιμπλε, πλειοδοτώντας σε δωσιλογισμό και υποτέλεια, μπας και προτιμήσουν αυτόν για ‘’πρωθυπουργό’’!

Το ΔΝΤ μένει αμετακίνητο στις απαιτήσεις του για οριστική κατακρεούργηση του ελληνικού λαού, την ίδια ώρα που ο Ντάιζελμπλουμ απειλεί μια –ήδη χρεοκοπημένη- κοινωνία με... χρεοκοπία!

Ο καθένας, απ` αυτούς, δουλεύει τον άλλον κι όλοι μαζί δουλεύουν εμάς!

Πίσω απ` αυτούς ακολουθούν οι λαγοί!

Γνωρίζοντας καλά, όλοι αυτοί, τις απόψεις της κοινωνίας για την ΕΕ τους, ετοιμάζονται να ξανασύρουν το λαό σε παγίδα!

Αυτοί που μέχρι χθές εξαπέλυαν μύδρους εναντίον οποιουδήποτε... καταραμένου τολμούσε να μιλήσει για εθνικό νόμισμα, αρχίζουν να σιγοψιθυρίζουν για την ανάγκη ανοίγματος της συζήτησης για επιστροφή στη... δραχμή ( sic )!!

Άλλες φωνές λαγών άρχισαν ήδη να σιγομουρμουρίζουν για την ανάγκη ‘’σύγκρουσης με το ευρωπαϊκό κατεστημένο’’ και συμφωνία δεσίματος της οικονομίας της χώρας με... το αμερικάνικο δολλάριο!!

Όμως...

  • Η φράση... ‘’εθνικό νόμισμα’’ είναι απαγορευμένη!
  • Η φράση... ‘’μονομερής διαγραφή του συνόλου του χρέους’’ μένει στο απυρόβλητο!
  • Η φράση... ‘’χρεοκοπία –εν λειτουργία– των, ήδη, χρεοκοπημένων τραπεζών και τιμωρία των ενόχων, που μας έφτασαν ως εδώ’’ θεωρείται ανουσιούργημα και βλασφημία!
  • Η φράση... ‘’εθνικοποίηση της ΤτΕ, για εθνικό έλεγχο της νομισματικής πολιτικής της χώρας’’ αποκρύπτεται, ως παρθένα από τα μάτια βεβήλων!

Αποσυνδέουν όλα τα παραπάνω από τη συζήτηση για επιστροφή σε Εθνικό Νόμισμα, για να μπορέσουν –άλλη μια φορά– να ξαναρίξουν το λαό στη μέγκενη της δουλοπαροικίας χρέους, αλλά τώρα χειρότερη και με ευθύνη –τάχα– του ίδιου του λαού που ήθελε... εθνικό νόμισμα!

Παλεύουν με νύχια και με δόντια να αποκρύψουν το γεγονός ότι... είναι άλλο πράγμα το Εθνικό Νόμισμα που συνοδεύεται από τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω κι άλλο πράγμα η... δική τους ‘’δραχμή’’!

Μας οδηγούν όχι σε Εθνικό Νόμισμα, αλλά σε διπλό νόμισμα, σε κατοχικό νόμισμα, έτσι ώστε να μετατρέψουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική έρημο!

Μια έρημο που θα βασιλεύουν τα όρνεα –ξένα και εγχώρια– κατασπαράσσοντας ό,τι απόμεινε ακόμα όρθιο και όσους απόμειναν ακόμα ‘’ζωντανοί’’ σ` αυτόν τον τόπο!

Διαβάζουν τα σημάδια των καιρών, διαισθάνονται την οργή που ετοιμάζεται να ξεσπάσει πάνω τους, βλέπουν μαύρες μέρες να έρχονται γι` αυτούς και αποφάσισαν να μας πάρουν μαζί τους στον αφανισμό, κραυγάζοντας... ‘’αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων’’!
 
 
 
 
Του Κώστα Γιαννιώτη 

Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη

Μετανάστης από το Μπαγκλαντές βιάζει μια τυφλή, μαχαιρώνει και σκορπά το τρόμο στη Νέα Μανωλάδα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ




Translate this page: EN FR DE ES RU AR

του Πέτρου Αναστασίου

Παράνομος μετανάστης από το Μπαγκλαντές, μαχαίρωσε αποπειράθηκε να βιάσει μια τυφλή και την κόρη της στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας και εν συνεχεία μαχαίρωσε ένα άτομο που επιχείρησε να τις βοηθήσεις!
Ο αλλοδαπός κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι μπήκε μέσα στο σπίτι των δύο γυναικών τις έκλεισε σε ένα δωμάτιο και τους ζήτησε να βγάλουν τα ρούχα τους. Επεσε σαν "άγριο θηρίο" επάνω στη τυφλή, αλλά τότε το μικρό κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει από τη τρόμο της βλέποντας το βασανιστήριο της τυφλής μητέρας της
. Ατομα που άκουσαν την φασαρία έσπευσαν στο σπίτι, αλλά όμως εκείνος τραυμάτισε με το μαχαίρι στην κοιλιά έναν από αυτούς, που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
Ενας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας έσπευσε στην οικία που διαδραματίζονταν τα γεγονότα και με την βοήθεια άλλων δύο Ελλήνων κατάφερε να αφοπλίσει τον Μπαγκλαντεσιανό επίδοξο βιαστή.
Ο μετανάστης κρατείται στο τμήμα της Βάρδας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.

Ψήφισμα της Βουλής της Δανίας: Οι Δανοί δεν πρέπει να γίνουν μειονότητα στη χώρα τους

  «Το Κοινοβούλιο σημειώνει με ανησυχία ότι σήμερα υπάρχουν περιοχές στη Δανία, όπου ο αριθμός των μεταναστών από μη δυτικές χώρες και οι απόγονοί τους είναι πάνω από το 50 τοις εκατό»



Στην Ελλάδα όμως, το ΚΥΝΟβούλιο στην συντριπτική πλειοψηφία του, (μόνον η Χ.Α. διαφοροποιείται), επιδιώκει με κάθε τρόπο, να γίνουν ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, όχι το 50%, αλλά το 80%.

Και οι ραγιάδες...  τσιγάρο, πρέφα και καφέ... βρε δεν βαριέσαι αδελφέ...



                 Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιογραφος -αναλύτρια-σχολιαστής
                  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ


Το Folketing, το κοινοβούλιο της Δανίας, πέρασε ένα ψήφισμα που αναφέρει ότι οι Δανοί δεν πρέπει να γίνουν μειονότητα στις κοινότητές τους, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο πληθυσμός των μεταναστών και εκείνων που προέρχονται από οικογένειες μεταναστών να είναι τώρα η πλειοψηφία στο Brøndby Strand και στο Odense.



«Το Κοινοβούλιο σημειώνει με ανησυχία ότι σήμερα υπάρχουν περιοχές στη Δανία, όπου ο αριθμός των μεταναστών από μη δυτικές χώρες και οι απόγονοί τους είναι πάνω από το 50 τοις εκατό», αναφέρει η πρόταση.



«Το Κοινοβούλιο εκτιμά ότι οι Δανοί δεν θα πρέπει να αποτελούν μειονότητα σε κατοικημένες περιοχές στη Δανία».



«Η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο έχουν εφαρμόσει μια σειρά μέτρων λιτότητας που έχουν περιορίσει τις ροές των αιτούντων άσυλο σημαντικά, και τα οποία εμποδίζουν τις παράλληλες κοινωνίες.



Το Κοινοβούλιο καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει σε πολιτικό στόχο για τη μείωση του αριθμού των αιτούντων άσυλο και τον αριθμό εκείνων που έρχονται στην Δανία και ζητούν οικογενειακή επανένωση», καταλήγει η πρόταση.



Την πρόταση πάντως, καταψήφισαν σοσιαλιστές και αριστεροί όλων των αποχρώσεων.



Η Δανία, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γνώρισε ένα κύμα σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων από μετανάστες όταν άρχισαν να καταφθάνουν σε μεγάλους αριθμούς.



Ο Ραφί Ιμπραήμ, ένας Σύριος που έχει εγκατασταθεί στην Δανία για πολλά χρόνια, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι νέοι αφιχθέντες μετανάστες δυσκολεύονται να ελέγξουν τον εαυτό τους όταν βλέπουν δυτικές γυναίκες.



«Αν δουν ένα κορίτσι, τρελαίνονται. Δεν μπορούν να συγκρατηθούν», είπε.



«Στη Συρία και σε πολλές άλλες χώρες, δεν είναι φυσιολογικό μια ξένη γυναίκα να σου χαμογελάσει. Αυτά τα κορίτσια που παρενοχλούνται δεν είναι απαραίτητα άσεμνα ντυμένα ή μεθυσμένα. Μερικές φορές είναι αρκετό απλώς το ότι είναι κορίτσια».



Η υπουργός Μετανάστευσης της Δανίας Inger Støjberg ομολόγησε στα τέλη του 2016 ότι «η ‘ενσωμάτωση’ (των μεταναστών) στη Δανία έχει αποτύχει», μετά από μια έκθεση - κόλαφο σχετικά με την εγκληματικότητα και την ανεργία σε τριάντα ένα γκέτο στα οποία κυριαρχούν οι μετανάστες, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς.



«Κατά τη γνώμη μου, αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε πολύ φοβισμένοι να κάνουμε σαφείς τις απαιτήσεις μας προς τους ανθρώπους που έρχονται στη Δανία», είπε.



«Δεν τολμήσαμε να πούμε τι περιμένουμε από αυτούς και το ότι ζητούμε να προσαρμοστούν στις αξίες της Δανίας».



Στην Βρετανία, οι αυτόχθονες Βρετανοί έχουν πλέον καταχωρηθεί επισήμως ως μειονότητα στην πρωτεύουσά τους, για πρώτη φορά το 2011, με μόνο το 44,9 τοις εκατό των Λονδρέζων να αναγνωρίζονται ως "Λευκοί Βρετανοί" στην απογραφή του 2011.



Οι Λευκοί Βρετανοί είναι επίσης κάτω από το 50 τοις εκατό του πληθυσμού στο Λέστερ, το Luton και το Slough, με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ να προβλέπουν ότι το Μπέρμιγχαμ, η δεύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, θα ακολουθήσει σύντομα το παράδειγμά τους.




 ΠΗΓΕΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Πηγή
ΜΕΣΩ :ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ford Breaks From Trump Promise Abruptly, Makes Announcement To Side With Mexico



Advertisemen
pasted_image_at_2017_02_17_10_30_am_720
Mark Fields has stabbed the American worker in the back by lying to Donald Trump about his plans to flee our jobs to Mexico.
It has been long known and even pointed by the Washington Post in 1998 that the Ford Motor Company had direct ties and gave actual support to the rising NAZI Party.  Now those who simply do not want to believe that an American icon knowingly did this simply argue that the whole WORLD was fooled by Hitler, so it can be forgiven then. This would be very true if Ford had not lied and said that they never had any ties to the NAZI’s or that they ever profited from the NAZI’s when it was shown that they had.
The point is that most of America now thinks of Ford as one of the three great American automotive companies, a company that even the most diehard Trump supporters want to succeed for the good of the economy.  However, Ford is proving once again that they are not a friend of the American worker today any more than they were the friend of the American soldier who was being shot at by ‘blitzkrieg-ing’ German Ford tanks in World War Two.
.


 Posted by

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ-Ντίνος Καρύδης: Αν κοπεί η σύνταξη μου κι άλλο θα πιω 2 κουτιά υπνοστεντόν

Αναδημοσιεύση- τίτλος:Μανώλης Μάνου

Μια προειδοποίηση που συγκλονίζει έκανε ο γνωστός ηθοποιός Ντινος Καρυδης μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter προφανώς εξαθλιωμένος από την κυβερνητική πολιτική  την αναλγησία των ιθυνόντων του πολιτισμού  και το έκτρωμα Κατρούγκαλου στο συνταξιοδοτικό
Αν στις 28/2 κοπεί κιάλλο η συνταξη,εχω 2 κουτιά υπνοσεντον, Μένα ποτήρι νερό θα τα πιω όλα και να σας ζητήσω συγνώμη. Ξέρετε γιατί … εγραψε ο γνωστος ηθοποιός και δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο
Το Αύγουστο του 2016 ο ίδιο ηθοποιός πάλι μέσω twitter έγραψε
Ενώ στις 3  Ιανουαρίου του 2015 εγραψε στην Αυγή άρθρο με τίτλο  Γιατί θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Μέσω :


Πριν και Μετά .....τώρα μας έμειναν τα ...2 κουτιά υπνοστεντόν η μόνη λύση ,αλλά το θάψιμο ποιος θα το πληρώσει ; Μήπως δεν το σκεφτόμαστε πολλοί αυτό ήδη ;Να αφήσουμε χρέη κηδείας πίσω ;.............................
Εγώ θα είμαι με τον μοναδικό Έλληνα πολιτικό που είδα να στέκεται όρθιος απέναντι στα θηρία της Ευρώπης και να τα στριμώχνει στη γωνία. Τον Αλέξη Τσίπρα, στο ντιμπέιτ για τις ευρωεκλογές........ ασφαλώς και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. 3 Ιανουαρίου του 2015
http://www.avgi.gr/…/10842/5185019/giati-tha-psephiso-syriza