08 Φεβρουαρίου 2017

ΕΔΩ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ - Αμα σας μιλάει ο Νικολάκης, ν' ακούτε ρε κοροΪδα. Εχουνε "σχέδιο" οι ταλιμπάν, να ελέγξουν το διαδίκτυο και θέλουν έναν "νεκρό".


 Φωτογραφία του Nikos Roussis.


Αμα σας μιλάει ο Νικολάκης, ν' ακούτε ρε κοροΪδα.


Εχουνε "σχέδιο" οι ταλιμπάν, να ελέγξουν το διαδίκτυο και θέλουν έναν "νεκρό". 


Εναν καταδικασμένο, δηλαδή, για ανάρμοστη συμπεριφορά μέσω του φέΪσμπουκ και του διαδικτύου.
 

Γι' αυτό και σήμερα δήλωσε ο ....Δαντών:

"Ο σεβασμός προς τους άλλους ψηφιακούς χρήστες, η δημιουργική ενασχόληση και η ορθή συμπεριφορά στο διαδίκτυο, όπως και η καταπολέμηση του «ψηφιακού αναλφαβητισμού» των ενηλίκων δεν βρίσκονται μονάχα στο επίκεντρο του εορτασμού της χώρας μας, αλλά και στο επίκεντρο της πολιτικής που σχεδιάζει και υλοποιεί το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. 

Σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς,το Υπουργείο εφαρμόζει στην πράξη -κινητοποιώντας το σύνολο της κοινωνίας- το σύνθημα: «Γίνετε η αλλαγή. Ενωθείτε για ένα καλύτερο Διαδίκτυο».


Καταλάβατε τώρα λοβοτομημένοι ή να βάλλω τις φωνές?


Nikos Roussis
          ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ;

Εμμανουήλ Εμμανουήλ
.


ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ

Η ΜΟΣΧΑ ‘ΠΝΕΕΙ ΜΕΝΕΑ’ ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ …ΚΑΛΑ ΤΟΥ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ; ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΕΛΛΑΣ;









ΠΟΙΟΣ (πολύ!) ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ», ΝΑ ΔΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ  ΟΥΚΡΑΝΟ;;;;;;;

ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ…ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ…ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ… ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ-ΟΞΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ (ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΕΛΕΩ ΗΠΑ…) ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΗΔΗ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ …»ΔΟΥΛΕΙΑ» ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, 

ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ …»ΧΩΘΟΥΜΕ»; ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΝ;ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΙΟΥΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΡΥ; ΤΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ;

ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΤΑΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΤΟΣΟ «ΞΕΝΑ», «ΜΑΚΡΥΝΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ;

Η ΜΟΣΧΑ ‘ΠΝΕΕΙ ΜΕΝΕΑ’!ΕΧΕΙ ΘΥΜΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.  ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΕΕΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ …Ο Π Λ Ι Σ Μ Ο  ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!!! 

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ «ΕΤΟΙΜΟΥΣ» ΓΙΑ ‘ΝΤΟΥ’, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑΧΑ Η ΕΛΛΑΣ, ΤΙΠΟΤΕ …»ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ» ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ …»ΔΩΡΙΖΕΙ» ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΙ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ…

ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ (και ΠΑΝάσχετος 1.000%!) ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ …15μελούς… 

Προκαλεί το πανελλήνιο ο Μητσοτάκης: «Λάθος του λογιστή το διπλό ΑΦΜ της συζύγου»!!


Αναδημοσίευση απο Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 8, 2017

img_3235 

Φαντάσου να είσαι «κοινός θνητός» και όχι Μητσοτάκης και να σε πιάσουν με διπλό ΑΦΜ. Θα σε ξεσκίσουν, ακόμα και αν πουλάς χαρτομάντηλα στα φανάρια!

Όχι όμως αν είσαι της δυναστείας. Εκεί με περίσσιο θράσος βγάζεις δημόσια ανακοίνωση, ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ και τα ρίχνεις στον… λογιστή!

Φαντάσου να είσαι απλός Έλληνας φορολογούμενος και να πεις στον… έφορα τέτοια δικαιολογία. Απλά, φαντάσου το.

Δύο διαφορετικούς ΑΦΜ φέρεται να χρησιμοποιεί η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, ενώ σε μία περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΔ και η σύζυγός του φέρονται να χρησιμοποιούν τον ίδιο ΑΦΜ.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ (αρ. 4291, 8 Ιουνίου 2007) στο οποίο αναφέρεται η σύσταση της MG Capital Advisors ΑΕ, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται να έχει τον ΑΦΜ 059533610. Με τον ίδιο ΑΦΜ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εμφανίζεται και σε άλλα ΦΕΚ για την ίδια εταιρεία, όπως είχε αποκαλύψει το Hot Doc. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται στο ΦΕΚ με αρ. 12302, 14 Οκτωβρίου 2009 και στο ΦΕΚ με αρ. 939, 7 Φεβρουαρίου 2013. Επίσης ο συγκεκριμένος ΑΦΜ της κ. Γκραμπόφσκι συναντάται και σε ΦΕΚ της εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ με την επωνυμία Zeus + Dione, όπως και στην Endeavor Greece.

Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει το Hot Doc, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη εμφανίζεται σε ΦΕΚ του 2000 να έχει διαφορετικό ΑΦΜ. Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ με αρ. 4182, 9 Ιουνίου 2000, η κυρία Μητσοτάκη εμφανίζεται με ΑΦΜ 057811944. Την περίοδο εκείνη εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ της εταιρείας της οικογένειας Καλοφωλιά με επωνυμία Οργανισμός ενημερώσεως και Προβολής – Δ. & Γ. Καλοφωλιάς Ανώνυμη Εταιρεία. Πρόκειται για την εταιρεία που εκδίδει την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές» και έχει τη διαδικτυακή έκδοση http://www.express.gr.

Τον ίδιο αριθμό φορολογικού μητρώου όμως συναντάμε και σε μεταγενέστερο ΦΕΚ που αφορά την ίδια εταιρεία (αρ. 8110, 1 Σεπτεμβρίου 2000). Με λίγα λόγια, η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται να χρησιμοποιεί δύο ΑΦΜ, κάτι που είναι παράνομο. Τα παράξενα όμως δεν σταματούν εδώ. Τον ίδιο ΑΦΜ, 057811944, εμφανίζεται στο ΦΕΚ με αρ. 7646. 29 Αυγούστου 2001 να έχει και ο πρόεδρος της ΝΔ. Το γεγονός αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει τον ίδιο ΑΦΜ με τη σύζυγό του.

Σημειώνεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη αποδίδει το ζήτημα σε λάθος του λογιστή της.

Πηγή: Documento

Διαδώστε το!

ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ...ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ $

ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ...ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ $


Γιάννης Καλογερόπουλος : ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΡΟΘΤΣΙΛNT" ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ..... ΠΟΥ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛNT ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ...... ΟΔΔΗΧ .....(οργανισμού διαχείρισης δημοσίου χρέους και διαχειριστικός οργανισμός των λογαριασμών του Ελληνικού δημοσίου δλδ όλων ημών) ....ΚΑΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΡΕΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ $600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ 2015 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΛΗΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΧΣ....... 

..........ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ.!! 
.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ $600 ΔΙΣ;;??
.
Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ.!!
.
"ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΩΝ "ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ".!!! 
.
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ 
ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.... 
....ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.... 
.
ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.......
.
ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ "ΝΟΜΙΚΑ"..... ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΙΔΙΑ.!!!!


ΕΛΑ ΡΕ ....

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ???
.... ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ .... ??? ..... ΑΛΗΘΕΙΑ ???
ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 100.000.000.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ..... ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ....... ΣΤΟ ΤΧΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 15 - 5 - 2014 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ....
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΧΣ ????
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ??? ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ 518 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ????
ΤΙ ΛΕΣ ΞΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ...ΕΡΕΥΝΑΣ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΤΩΝ 100.000.000.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ???
ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΛΕΦΤΕΣ ??
ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ???
Ή ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ?
 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ !
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/

Κυβέρνηση ΤΡΑΜΠ!… Η Γερμανία ΧΡΩΣΤΑΕΙ στην Ελλάδα 340 δισεκατομμύρια ευρώ!




Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του οΤεντ Μάλοχ,ο οποίος ενδέχεται και να γίνει πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ευρώπη:’’Το ευρώ θα μπορούσε να καταρρεύσει εντός των επόμενων 18 μηνών“.

Επιπρόσθετα,ο Μάλοχ που έχει και την ιδιότητα του οικονομολόγου,εκτιμά πως η Βρετανία ενδέχεται και θα μπορούσε να συμφωνήσει με την Αμερική μία συμφωνία εξαιρετικά ωφέλιμη και για τις δύο χώρες.

Επιπρόσθετα σχολίασε ότι οι ΗΠΑ περιμένουν ένα ξεκάθαρο Brexit από την Ε.Ε,γιατί έτσι θα μπορεί να ξεφύγει από τα γραφειοκρατικά τερτίπια των Βρυξελλών και θα μπορεί να συνεργαστεί εποικοδομητικά με τις ΗΠΑ.
Όπως άλλωστε έχει πει ο Μάλοχ η Γερμανία, φέρεται εκδικητικά σε άλλο κράτος της Ευρώπης,όταν προσπαθεί να ορθοποδήσει κοινωνικά και οικονομικά.

Παράδειγμα αποτελεί η Ελλάδα στην οποία η Γερμανία έχει φερθεί εξαιρετικά εκδικητικά ενώ σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς χρωστάει στην Ελλάδα περίπου 340 δισεκατομμύρια ευρώ.

masternews.gr

Αμερικάνος πρέσβης: Η Ελλάδα θα φύγει μόνη της από το ευρώ. Έχει ισχυρούς οικονομικούς λόγους να το κάνει




Στην εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα φύγει, εκούσια, από το ευρώ προχωρά ο υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ Τεντ Μάλοχ
«Αυτή τη φορά, πρέπει να πω, είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες η Ελλάδα να εγκαταλείψει μόνη της το ευρώ» υποστήριξε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Ιστορίες και τον Αλέξη Παπαχελά ο «άνθρωπος» του Ντόναλντ Τραμπ στην ΕΕ.
Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του στο Bloomberg την Κυριακή ο κ. Μάλοχ δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να φύγει από το ευρώ. «Δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματος των Ελλήνων, αλλά πιστεύω πως από την οπτική γωνία ενός οικονομολόγου, υπάρχουν ισχυροί λόγοι για να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο κ. Μάλοχ σημείωσε πως υπάρχουν «εύλογα ερωτήματα» για το «εάν θα πρέπει να υπάρχει» πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα αλλά και ποιος θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για την χρηματοδότησή του.
Ας σημειωθεί ότι ο υποψήφιος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ποντάρει στην κατάρρευση του ευρώ και διακηρύσσει ότι οι διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις, που αναμένονται για το επόμενο διάστημα στην Ευρώπη, θα οδηγήσουν το ευρώ σε κατάρρευση, συμβουλεύοντας πρακτικά την Ελλάδα να αποχωρήσει συντεταγμένα πριν γίνει κάτι τέτοιο, παρά ασύντακτα και βεβιασμένα με την κατάρρευση όλης της ευρωζώνης.
Οργισμένη αντίδραση Βέμπερ

«Δεν είναι αποδεκτό να έχουμε έναν πρέσβη που μας εναντιώνεται» απάντησε στη Σία Κοσιώνη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.
 «Διασώσαμε πέντε χώρες και επιδεικνύουν σταθερότητα… ακόμη και η Ελλάδα έχει σταθερές προοπτικές.
Μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Δεν χρειαζόμαστε τους Αμερικανούς γι’ αυτό» τόνισε δε ο γερμανός πολιτικός του CSU (Xριστιανοκοινωνιστές) αφήνοντας αιχμές κατά του ΔΝΤ.
 
 
Από pap-net
Πληροφορίες: http://www.skai.gr

Ερευνα: Το 55% των Ευρωπαίων και το 58% των Ελλήνων δεν θέλει μουσουλμάνους μετανάστες( εισβολείς ) και στηρίζει τον Τραμπ

Δημοσιεύεται στoν Independent


Ερευνα: Το 55% των Ευρωπαίων δεν θέλει μουσουλμάνους μετανάστες


Οι Ευρωπαίοι λένε «ναι» στην απαγόρευση εισόδου μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες - Το 58% των Ελλήνων συμφωνεί επίσης με την απαγόρευση

Το 58% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της απαγόρευσης εισόδου μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε δέκα χώρες της γηραιάς ηπείρου και δημοσιεύει η βρετανική «Independent».

Η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τους Έλληνες, στηρίζοντας στην ουσία το αντιμεταναστευτικό διάταγμα Τραμπ.

Η σχετική δημοσκόπηση που διενήργησε το think tank "Chatham House", με έδρα το Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε πριν την υπογραφή του σχετικού προεδρικού διατάγματος από τον Ντόναλντ Τραμπ. Με βάση τα αποτελέσματά της, το 55% των Ευρωπαίων πολιτών στις δέκα αυτές ευρωπαϊκές χώρες λέει "ναι" στην απαγόρευση εισόδου μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν οι εξής χώρες: Πολωνία, Ουγγαρία, Βρετανία, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία Ισπανία, Ελλάδα, Γερμανία, Βέλγιο. Στην Πολωνία, το 71% των πολιτών στηρίζουν την σχετική απαγόρευση ενώ, στη χώρα μας, το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 58%. Το 22% των Ελλήνων δηλώνουν πως δεν συμφωνούν ούτε διαφωνούν με την απαγόρευση ενώ το 20% τάσσεται κατά.

Στην Αυστρία, το 65% δεν στηρίζει την απαγόρευση εισόδου μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. Στη Γερμανία, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 53%, στην Ιταλία 51% και στη Βρετανία 47% .

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις δέκα χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα, το ποσοστό των πολιτών που διαφωνεί με την απαγόρευση των μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες δεν ξεπερνά το 32%.

Από τους ερωτηθέντες, αντίθετοι στην μετανάστευση μουσουλμάνων ήταν κυρίως οι ηλικιωμένοι ενώ οι κάτω των 30 ετών έδειχναν να μην έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Η δημοσκόπηση αυτή έρχεται να ενισχύσει τα αποτελέσματα παλαιότερης έρευνας του ινστιτούτου "Pew". Η έρευνα αυτή, που είχε διεξαχθεί σε 10 ευρωπαϊκές χώρες το 2016, έδειχνε ότι η πλειοψηφία των πολιτών είχαν αρνητική άποψη για τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα τους. Συγκεκριμένα, το 72% των Ούγγρων, το 69% των Ιταλών, το 66% των Πολωνών, το 65% των Ελλήνων και το 50% των Ισπανών έβλεπαν... με μισό μάτι τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα τους.

πηγή

Ρεσιτάλ υποταγής (από τον επαγγελματία Τσιράκι του Σημίτη Σαμαρά -Τσίπρα Σόιμπλε του Στουρνάρα) στην γερμανική ΕΕ

Μνημόνιο
Δήλωσε ότι πέτυχε (!) η συνταγή λιτότητας και υπερασπίστηκε το σκληρό πρόγραμμα 
Ε ίναι ίσως ο μοναδικός Ελληνας ο οποίος πιστεύει ότι η «θανατηφόρα» συνταγή για την ελληνική κοινωνία των Μνημονίων και των ατέλειωτων οικονομικών μέτρων… ωφέλησε! Ποιος; Μα, ο

Γιάννης Στουρνάρας, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία δίνει τα διαπιστευτήριά του στους δανειστές.
Τελευταία αφορμή ήταν η χθεσινή εκδήλωση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή για το ελληνικό χρέος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Εκεί, όπου ο κ. Σπουρνάρας για ακόμα μία φορά υπερασπίστηκε τα «θετικά» των σκληρών οικονομικών προγραμμάτων που επιβάλλονται ολοένα σκληρότερα στους Ελληνες πολίτες.

Εκτός τόπου και χρόνου

Οπως ανέφερε, τα Μνημόνια «πέτυχαν, σε μεγάλο βαθμό, να αντιστρέψουν τις ιδιαίτερα δυσμενείς τάσεις που επικρατούσαν, ιδιαίτερα όσον αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή.

Με άλλα λόγια, «οι θυσίες δεν πήγαν χαμένες» τόνισε, προφανώς ευρισκόμενος εκτός τόπου και χρόνου έπειτα από όλα όσα έχουν γίνει στην ελληνική κοινωνία αυτά τα χρόνια. Χαρακτήρισε δε ως τον «σημαντικότερο ανασταλτικό παράγοντα για την έξοδο από την κρίση την αδυναμία μας να αντιπαρατεθούμε στα λίγα μεγάλα και πολλά μικρά συμφέροντα, τα οποία αντιτάχθηκαν στις μεταρρυθμίσεις».
Στην εκδήλωση μίλησε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο οποίος απέδωσε την επιδείνωση της ύφεσης στον λάθος σχεδιασμό και στις λάθος εκτιμήσεις των δύο πρώτων Μνημονίων.
Οπως είπε, δεν εισακούστηκε η πρόταση του ΔΝΤ για μεγάλη αναδιάρθρωση του μη βιώσιμου χρέους στην αρχή των προγραμμάτων προσαρμογής, ενώ η εμπροσθοβαρής και επιθετική δημοσιονομική πολιτική κυρίως του πρώτου και του δεύτερου προγράμματος κλείδωσε την ελληνική οικονομία σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν δόθηκε έμφαση στις μεταρρυθμίσεις στις αγορές προϊόντων.
«Ενα Grexit δεν θα διευκολύνει κανέναν» υποστήριξε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, ο οποίος έθεσε θέμα συνταγματικής μεταρρύθμισης για να «συμπεριληφθεί μια ρύθμιση για το όριο του δημόσιου χρέους».
Οπως σημείωσε, «δεν αρκεί να βρούμε λύση για το χρέος, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το ιστορικό μοτίβο. Η Ιστορία μάς βοηθά να αποφύγουμε τα σφάλματα του παρελθόντος».
Πηγή: https://goo.gl/WbS3

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΡΥΦΟΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ Προς: ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αγαπητέ κ. Υπουργέ,.. Eίμαι ο Γιώργος Σκούρτης, είμαι 14 ετών και φοιτώ στη Γ΄...

Προς: ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αγαπητέ κ. Υπουργέ,.. Eίμαι ο Γιώργος Σκούρτης, είμαι 14 ετών και φοιτώ στη Γ΄...

Δημοσίευση

Προς: ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Αγαπητέ κ. Υπουργέ,..
Eίμαι ο Γιώργος Σκούρτης, είμαι 14 ετών και φοιτώ στη Γ΄ Τάξη του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου. Αφορμή της επιστολής μου η πρόσφατη εγκύκλιος που καταθέσατε προς τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με τίτλο »Υλοποίηση στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων κατά το σχολικό έτος 2016-2017».
Σκοπός της επιστολής μου δεν είναι να σας κρίνω αρνητικά ή θετικά σχετικά με την απόφαση σας. Αντιθέτως ο λόγος για τον οποίο σας γράφω αυτήν την επιστολή είναι διότι θέλω να σας εκφράσω την έντονη διαμαρτυρία μου όσο αναφορά το ένα σκέλος της εγκυκλίου που προανέφερθηκε

Αρχικά θα ήθελα να σας πω ότι καταλαβαίνω πως σκοπός σας είναι η ευαισθητοποίηση στο θέμα των Έμφυλων Ταυτοτήτων. Ωστόσο πρέπει να σας αναφέρω ότι οι χειρισμοί σας οδηγούν όχι στην ενημέρωση του θέματος αλλά στην πλήρη αποδοχή του από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Γεγονός το οποίο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με κύριο αποδέκτη εσάς τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση. Έχετε αναλάβει μία θέση με κύρος και υπευθυνότητα η οποία σας προστάζει να προστατέψετε και να αναβαθμίσετε την παιδεία, τη γνώση, τις αξίες και τις αρχές του ελληνικού έθνους. Αξίες και αρχές που κατακτήθηκαν και κατακτούνται με αίμα και αγώνες όλων των ελλήνων κατά σειρά ετών.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι στο Δεύτερο Μέρος του Ελληνικού Συντάγματος αναφέρονται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών. Επίσης στο ίδιο μέρος άρθρο 5 παράγραφος 1 αναγράφεται το δικαίωμα κάθε έλληνα πολίτη να αναπτύσει ελεύθερα την προσωπικότητα του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω αποδέχομαι το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην διαφορετικότητα, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται συζήτηση γα κάτι το οποίο είναι παρά φύσιν (συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα προτείνεται μιλάμε και για μία ενδεχόμενη αλλαγή φύλλου). Επιπρόσθετα στο Σύνταγμα υπάρχει και το θρήσκευμα της Ελλάδας. Σύμφωνα με το όποιο κάτι τέτοιο θεωρείται έγκλημα και όχι απλή παράβαση.
Προσωπικά θέλω να σας αναφέρω ότι όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν ενόχληση για εμένα αλλά προσβολή των ηθών μου και των ηθών της χώρας μου. Προσβολές που δε θα γίνουν αποδεκτές. Και αν μου επιτρέπεται χρησιμοποιείτε τη θέση σας για να μας περάσετε μηνύματα ενάντια στις αρχές μας.
Για να συνοψίσω θέλω να σας πω ότι αυτά τα μηνύματα δε θα γίνουν αποδεκτά από εμάς ΠΟΤΕ.
Τέλος θα ήθελα να σας ζητήσω μία χάρη. Θα περιμένω αγωνιωδώς μία απάντησή σας ως ένδειξη πως αυτή η επιστολή διαβάσθηκε από εσάς και δεν κατέληξε σε κάποιο δεύτερο πρόσωπο ή σε κάποιο κάλαθο των αχρήστων.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Γιώργος Σκούρτης – μαθητής του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου
Σολομός Κορινθίας
Πηγή: vimaorthodoxias.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Μια είδηση που για πολλούς πέρασε στα ψιλά γράμματα



Τέλος στους γονείς, αναλαμβάνει το σχολείο

Μια είδηση που πέρασε στα «ψιλά γράμματα» για τους περισσότερους δείχνει πως πλέον το Κράτος επιδιώκει να αποφασίζει για τα παιδιά του καθενός και όχι οι γονείς.

Με αφορμή την θεματική εβδομάδα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν οι τρανσέξουαλ και οι γκέι, ο υπουργός Παιδείας είχε αναφέρει:

«Δεν έχει το δικαίωμα κανένας γονέας να πάρει το παιδί του από το σχολείο για τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας… Γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το παιδί του εάν δεν συμφωνεί με τη θεωρία του Δαρβίνου ή και εάν δεν συμφωνεί με το εγχειρίδιο της ιστορίας… Το σχολείο με ευθύνη του υπουργείου θα οργανώσει αυτές τις συζητήσεις».

Προσέξατε την φράση; «Κανένας γονέας δεν έχει δικαίωμα να πάρει το παιδί του»!

Το παιδί ανήκει στο σχολείο, το σχολείο στο κράτος και το κράτος στην παγκόσμια εξουσία, η οποία αποφάσισε να εισάγει τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία και τις έμφυλες σχέσεις…

Η Ατζέντα 21 εφαρμόζεται πλήρως στην Ελλάδα, καθώς στην παρούσα φάση υπάρχει για τους παγκοσμιοποιητές εξαιρετικά πρόσφορο πολιτικό έδαφος.




Ευτυχώς, την ώρα που το υπουργείο Παιδείας ανοίγει την συζήτηση για τις έμφυλες σχέσεις και τις εξαρτήσεις στα σχολεία και είναι αποφασισμένο να εισάγει στα σχολεία την ενημέρωση για θέματα που αφορούν σε γκέι και έμφυλες καταστάσεις, η ΟΛΜΕ ζητεί την μετατροπή της εν λόγω θεματικής εβδομάδας σε προαιρετική και την μείωση της διάρκειας της ενημέρωσης σε δύο ημέρες.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ σε συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ζήτησε την απόσυρση της υποχρεωτικότητας της «Θεματικής Εβδομάδας» , τονίζοντας ότι προκύπτει η ανάγκη άμεσης έκδοσης διευκρινιστικής εγκυκλίου σχετικά με την προαιρετική-πιλοτική εφαρμογή της για φέτος.

Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι!




EL.GR