Τίτλοι τέλους στην Α.Σ.ΤΕ. Ρόδου
Η Κυβέρνηση της προδοσίας και της απάτης, ολοκλήρωσε το έγκλημα που σχεδίασε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ανακοινώνοντας την ίδρυση της πανεπιστημιακής σχολής τουρισμού στη Χίο......
Η Δωδεκάνησος, έχει συνεισφέρει και εξακολουθεί να συνεισφέρει όσο κανένας άλλος, στην Εθνική οικονομία.

Υπήρξε και παραμένει το κέντρο βάρους του Τουρισμού στην Ελλάδα. Ωστόσο, εισπράττει, από τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες, το ένα χαστούκι μετά το άλλο.
Κι αφού εξαφάνισαν τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, σήμερα σβήνουν από τον χάρτη, την ΑΣΤΕΡ, τη σχολή με την τεράστια εξηντάχρονη ιστορία και συνεισφορά στο χώρο της Τουριστικής εκπαίδευσης. Της σχολής, που δικαιωματικά, οι Ροδίτες αγάπησαν και αγαπούν, για όσα πανάξια στελέχη ανέδειξαν, ως πολύτιμους μηχανοδηγούς στην τουριστική άμαξα.
Οι Ροδίτες, δεν ζητούσαν, παρά μόνο την μετατροπή της ΑΣΤΕΡ, σε Πανεπιστημιακή Σχολή Τουρισμού. Δεν της έλειπε εξ άλλου τίποτα.

Ούτε οι υποδομές, ούτε η πληθώρα τουριστικών καταλυμάτων. Εν τούτοις, προφανώς για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά τους συμφέροντα, οι καλικάντζαροι της πολιτικής και της εκπαιδευτικής κοινότητας, έδωσαν τη χαριστική βολή στην ήδη ημιθανή Σχολή μας.

Ζητώ από τους Δωδεκανήσιους Κυβερνητικούς βουλευτές, που ο λαός τους έστειλε στο Κοινοβούλιο, προκειμένου να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του τόπου τους και όχι τoυ κόμματος τους,να πάρουν δημόσια θέση και να καταγγείλουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές αυτού του εγκλήματος.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα εκπέσουν στα μάτια του Λαού, ως απλοί διεκπεραιωτές των αποφάσεων του κόμματος, ακόμα κι αν αυτές στρέφονται εναντίον του τόπου τους.                            

Γ. Ντάκας. τ. Καθηγητής ΑΣΤΕΡ