17 Ιανουαρίου 2017

Χωρίς φάρμακα οι καρκινοπαθείς στο Λαϊκό νοσοκομείο

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ
fyllokaiftero
Χωρίς φάρμακα οι καρκινοπαθείς στο Λαϊκό νοσοκομείο

Ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να αναβάλλονται προγραμματισμένες θεραπείες, καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) και εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την αδυναμία των δημόσιων νοσοκομείων να προμηθευτούν φάρμακα και υλικά που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Υγειονομικό προσωπικό και ασθενείς έχουν ενημερώσει τον ΙΣΑ, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για σοβαρές ελλείψεις που καθιστούν προβληματική τη λειτουργία των νοσοκομείων και εγκυμονούν κινδύνους για τους ασθενείς.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος αναφέρεται στο χαρακτηριστικό, όπως σημειώνει, παράδειγμα του Λαϊκού Νοσοκομείου, το οποίο «παρουσιάζει πολύ συχνά ελλείψεις σε ογκολογικά φάρμακα, με αποτέλεσμα οι θεραπείες των ασθενών να μη γίνονται στο ενδεδειγμένο χρονικό διάστημα. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα το νοσοκομείο, για άλλη μία φορά, ακύρωσε προγραμματισμένες θεραπείες ογκολογικών ασθενών».

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, επισημαίνει ότι η «η αναβολή των θεραπειών μπορεί να έχει δυσμενή επίπτωση στην αποτελεσματικότητά τους και σε κάθε περίπτωση συνιστά παραβίαση της ορθής επιστημονικής πρακτικής. Επίσης, βάζει σε μεγάλη ταλαιπωρία την ευαίσθητη ομάδα των ογκολογικών ασθενών, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις έρχονται από την επαρχία για να κάνουν τη θεραπεία τους. Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Τέλος, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τονίζει ότι υγειονομικό προσωπικό και ασθενείς τον έχουν ενημερώσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για σοβαρές ελλείψεις που καθιστούν προβληματική τη λειτουργία των νοσοκομείων και εγκυμονούν κινδύνους για τους ασθενείς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Να θυμηθούμε την περιουσία του Χριστόδουλου! που βγήκε τον Αύγουστο του 2015; (Πάρτε υπογλώσσιο)



Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου, όπώς ανέφερε το kafeneio-gr.blogspot.com.
Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του(= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του.
Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα:
– 600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
– Απ’ αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
– Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
– Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
– 30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
– Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
– Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.
– Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
– Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
– Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
– Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church’ s, απ’ αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
– Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
– 50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
– 12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολυτίμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
– 100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
– 200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
– 25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.– 40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
– Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
– Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
– Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
– Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
– Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
– Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
– Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
– Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβώτερη στον κόσμο.
– Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
– Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
– Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
– Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
– Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
– Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
– Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
– Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
– Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου;

Ν.Τραμπ: «Με μισούν γιατί δεν μπορούν να με εξαγοράσουν και δεν τους έχω ανάγκη»

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

07:09
17/01/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
«Εγώ; Εγώ δίνω φωνή στον λαό. Επομένως το κατεστημένο μού επιτίθεται. Δεν μπορούν να με εξαγοράσουν, δεν μπορούν να μου υπαγορεύσουν τι θα λέω», γράφει ο νέος πλανητάρχης στο best seller του με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Αμερική σπουδαία ξανά», που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τις εκδόσεις Μίνωας σε μετάφραση Χρήστου Καψάλη.

Ο πιο αγαπητός για μια τεράστια μερίδα των Αμερικανών νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ καταγράφει στις σελίδες του βιβλίου τα βασικά στοιχεία της πολιτικής του ατζέντας, σε πολλές περιπτώσεις τόσο αδιανόητης που δεν μπορεί να μην προκαλεί παρά παγκόσμια ανησυχία. Το βιβλίο του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα πρέπει να διαβαστεί καθώς είναι άκρως αποκαλυπτικό όχι μόνο όσον αφορά το πολιτικό του σχέδιο αλλά και τον τρόπο που στήνει τη ρητορική του: με συνθήματα και με έναν προφορικό λόγο κατανοητό από το ευρύ, τηλεοπτικό κοινό. 
Με το βασικό του σύνθημα «Αμερική σπουδαία ξανά» να κοσμεί το εξώφυλλο του βιβλίου και να διαπερνά όλες τις σελίδες ο Τραμπ υπερτονίζει τα συνθήματα που αποτέλεσαν και τον βασικό κορμό της προεκλογική τους εκστρατείας ενώ αποκαλύπτει πολλά από τα σχέδιά του: μεταξύ άλλων, επιμένει ότι το τείχος με το Μεξικό είναι μοναδική λύση, προαναγγέλλει ολική ρήξη με το Ιράν και απόλυτη υποστήριξη στο κράτος του Ισραήλ, κόντρα με την Ευρώπη, την οποία δείχνει να απαξιώνει επειδή υποστήριξε το υπάρχον πολιτικό σύστημα, ενώ ρίχνει όλο το φταίξιμο για την ενίσχυση του ρόλου της Ρωσίας, την οποία δεν αποκηρύσσει, στη λάθος πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα.

Για την ακρίβεια, θεωρεί ηγετικό τον ρόλο του Βλαντιμίρ Πούτιν εύλογο, αφού του έδωσε χώρο με τα λάθη του ο Ομπάμα.

Δεν αποκλείει άλλη μία επέμβαση στη Μέση Ανατολή προκειμένου να ενισχυθούν τα πετρελαϊκά συμφέροντα και είναι κάθετα αντίθετος σε νέα συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία. Γι’ αυτό και είναι απόλυτος στο θέμα της βασικής εξόντωσης του πυρήνα του Ισλαμικού Κράτος, το οποίο ως γνωστόν στηρίζουν οι Σαουδάραβες, αγνοώντας τις όποιες διαμορφωμένες ήδη συμμαχίες.

«Πρέπει να πλήξουμε εκείνες τις πετρελαιοπηγές, καθώς είναι η πηγή των εσόδων τους. Θα πρέπει να πλήξουμε τόσο ισχυρά και γρήγορα και με τόσους διαφορετικούς τρόπους ώστε να μην καταλάβουν από πού τους ήρθε. Και ύστερα θα τους πλήξουμε ξανά και ξανά, ώσπου να πάψει το Ισλαμικό Κράτος να αποτελεί απειλή για τον οποιονδήποτε», επιμένει κατηγορηματικά στο βιβλίο του. Ωστόσο αν κάτι είναι αποκαλυπτικό και προφητικό στις σελίδες του βιβλίου είναι ότι ξεδιπλώνεται η βαθιά του απέχθεια για τους δημοσιογράφους, τους οποίους θεωρεί βασικούς εχθρούς του. «Πραγματικά βρίσκω ασύλληπτο το πόσο ανέντιμα είναι τα μέσα ενημέρωσης σε αυτή τη χώρα.

Οι άνθρωποι καμιά φορά ξεχνούν ότι οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις - ή τουλάχιστον προσπαθούν να είναι. Αν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην έντιμη παρουσίαση μιας είδησης και το κέρδος, εσείς τι από τα δυο λέτε να προτιμήσουν;»
επιμένει ξέροντας ότι με αυτή τη ρητορική ερώτηση κερδίζει το κοινό του. Και η αλήθεια είναι ότι αν σε κάτι έσφαλαν οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης -φιλελεύθεροι και μορφωμένοι στο σύνολό τους- είναι ότι αγνόησαν ένα φαινόμενο που τράφηκε στο περιθώριο του δημόσιου λόγου.

Ο Τραμπ κέρδισε ένα κοινό που αγνοούσε ή μισούσε τα λογικά επιχειρήματα και θεωρούσε τους δημοσιογράφους των μεγάλων Μέσων μέρος του συστήματος. Γι’ αυτό και τα βασικά κομμάτια της πολιτικής ατζέντας του νέου πλανητάρχη, όπως καταγράφεται από τις σελίδες του βιβλίου, επικεντρώνονται στο αντισυστημικό κομμάτι της πολιτικής του και στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν ανδρώθηκε στο πολιτικό σύστημα αλλά στο επιχειρηματικό.
Η κόντρα με τα μέσα ενημέρωσης

«Εδώ και καιρό έχω καταστεί στόχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Δεν μου πήρε καιρό να καταλάβω πόσο βαθιά ανέντιμα μπορούν να είναι τα μέσα πολιτικής ενημέρωσης. Στη διάρκεια της πρώτης τηλεμαχίας για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, η Μέγκαν Κέλι, δημοσιογράφος του FOX, ήταν προφανές ότι με είχε στοχοποιήσει.

Και φυσικά στη διάρκεια της δεύτερης τηλεμαχίας σχεδόν όλοι μου επιτίθεντο, καθώς τα δικά τους ποσοστά στις δημοσκοπήσεις βυθίζονταν, ενώ τα δικά μου εκτοξεύονταν», γράφει ο Τραμπ στο «Αμερική σπουδαία ξανά» κερδίζοντας μάλλον τις εντυπώσεις στον βαθμό που τελικά οι μιντιακές επιθέσεις, τουλάχιστον προεκλογικά, λειτούργησαν προς όφελός του. Στο βιβλίο ονοματίζει αναλυτικά τους δημοσιογράφους που του επιτέθηκαν ή τον προσέγγισαν για συνέντευξη προκειμένου να γράψουν κάποιο αρνητικό προφίλ, τους οποίους χαρακτηρίζει κατ’ εξακολούθηση, όπως έκανε και στη σχετική συνέντευξη Τύπου, «αχρείους».

Ωστόσο αυτό που δείχνει να μην αντιλαμβάνεται είναι ότι η δημοκρατία στην Αμερική, από την εποχή του Τοκβίλ και μετά, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ελευθερία του Τύπου, την οποία φαίνεται να περιορίζει πριν ακόμα από την ανάληψη των καθηκόντων του. Και ενώ στο βιβλίο του υπόσχεται ότι θα απαντά σε οποιαδήποτε ερώτηση του θέτουν οι δημοσιογράφοι, έκανε ακριβώς το αντίθετο αποκλείοντας δημοσιογράφο του CNN από την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο μετά την υπόσχεσή του ότι θα απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις: «Και να σας πω κάτι; Καμία -ή έστω ελάχιστες- από αυτές τις ερωτήσεις δεν αγγίζει την ουσία του προβλήματος της χώρας μας και του τι πραγματικά έχει σημασία για τους Αμερικανούς. Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γιατί οι πολιτικοί (και τα δημοσιογραφικά υποχείριά τους) ξέρουν ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ακούσει τις λεπτομέρειες του ξεβρακώματός μας στη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν ή το τι θα κάνουμε με την ομοσπονδιακή γραφειοκρατία, η οποία έχει καταλήξει να ρουφά το αίμα του Αμερικανού φορολογούμενου.

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις είναι αυτές που έχουν έρθει στο επίκεντρο της διαδικασίας και μονοπωλούν το ενδιαφέρον των καναλιών εδώ και εβδομάδες. Θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από το FOX και το CNN. Για να είμαι σαφής, θεωρώ ότι τόσο το CNN όσο και το FOX δεν με αντιμετώπισαν δίκαια. Κι όμως, θα περίμενε κανείς ότι ένα μεγάλο κανάλι θα αναλάμβανε τις ευθύνες του και θα αξιοποιούσε αυτές τις τηλεμαχίες προκειμένου να βοηθήσει τους πολίτες να αποφασίσουν ποιος έχει το καλύτερο σχέδιο για να καταστήσει τη χώρα μας σπουδαία ξανά».

Η διαμάχη με το CNN

Εννοείται ότι πολύ πριν από την αποκάλυψη από το CNN μιας σειράς διαρροών που έφεραν τον πλανητάρχη να εμπλέκεται σε όργια με Ρωσίδες και να διαθέτει ουρολαγνικές τάσεις, σοβούσε αβυσσαλέα κόντρα που έφερε το κορυφαίο ειδησεογραφικό κανάλι και τον πλανητάρχη σε εμπόλεμη κατάσταση.

Βέβαια αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν αν όχι αδιανόητο, τουλάχιστον καινοφανές καθώς, όπως καταγγέλλει εκ των υστέρων το CNN όχι μόνο επιτέθηκε προσωπικά σε δημοσιογράφους αλλά έφερε στη συνέντευξή τύπου πληρωμένους κλακαδόρους για να αποδοκιμάζουν τους ρεπόρτερ που τολμούσαν να κάνουν ενοχλητική ερώτηση! Κι ενώ το CNN αποκάλεσε επίσημα τη συνέντευξη Τύπου «τσίρκο», φρόντισε να θυμίσει το περιστατικό με κορυφαίο δημοσιογράφο των «New York Times» τον Σερζ Κοβαλέσκι, ο οποίος είχε διακωμωδηθεί δημόσια από τον Τραμπ επειδή έχει κινητικά προβλήματα!

Εννοείται πως μετά την επίθεση το κανάλι φιλοξενεί επί 24ώρου βάσεως ανθρώπους που θέτουν διαρκώς ηθικά ζητήματα για τον νέο πρόεδρο και τις επιχειρήσεις του και προαναγγέλλουν τις μαύρες ημέρες που έρχονται. Μιλούν αφενός για «μαύρη εποχή» για τους δημοσιογράφους ενώ αφετέρου θέτουν και ζήτημα εθνικού κινδύνου για έναν επιχειρηματία που είναι ταυτόχρονα πρόεδρος των ΗΠΑ! Ωστόσο ο Τραμπ, όπως φαίνεται και στο βιβλίο, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χαρακτηρίζει συλλήβδην τους δημοσιογράφους αποτυχημένους και τελειωμένους, αφιερώνοντάς τους δύο ολόκληρα κεφάλαια και τονίζοντας πως τα αμέτρητα χρήματα που κέρδισε είναι εγγύηση επιτυχίας και σε πολιτικό επίπεδο.

«Πρόκειται για το κλασικό παιχνίδι όπου οι άνθρωποι έρχονται τελευταίοι. Είναι κι αυτό κάτι που πρέπει να αλλάξει. Η αγωνιώδης αναζήτηση της προβολής συμπυκνώνει ουσιαστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σε αυτή τη χώρα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι τέτοιος ο ανταγωνισμός ώστε περισσότερο τους απασχολεί πώς θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον του ακροατηρίου τους παρά πώς θα το πληροφορήσουν ουσιαστικά. Τους αρέσω επειδή τους βοηθώ να προσελκύουν μεγαλύτερα ακροατήρια.

Με απεχθάνονται επειδή γνωρίζουν ότι δεν τους έχω ανάγκη. Εμαθα προ πολλού πώς να μιλώ απευθείας με τους ανθρώπους που έχουν σημασία, με τους απλούς Αμερικανούς που έχουν σιχαθεί τους επαγγελματίες πολιτικούς. Κατά πάσα πιθανότατα για όλους εσάς, τους αληθινούς Αμερικανούς, κάθισα και έγραψα αυτό το βιβλίο», είναι η απάντηση που δίνει ο Τραμπ από τις σελίδες του «Αμερική σπουδαία ξανά», το οποίο εκτός από τις βασικές αρχές του σχεδίου του περιλαμβάνει και πλήρες βιογραφικό και αναλυτικά στοιχεία της προσωπικής του περιουσίας.
Αυτό ακριβώς δηλαδή για το οποίο τον χτυπάνε αυτή τη στιγμή οι δημοσιογράφοι, καθώς επιμένουν ότι τα συμφέροντα των ΗΠΑ συγκρούονται καταφανώς με αυτά των εταιρειών του - όπως αποδεικνύεται στην περίπτωση της Ρωσίας.

Ο Τραμπ, βέβαια, αντιτείνει ότι οι ψηφοφόροι τον προτίμησαν ακριβώς επειδή γνώριζαν τη βασική ιδιότητά του και με αυτή προτίμησαν να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο πρόεδρος δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει με το μέρος του όχι μόνο τα μίντια αλλά και τους διάσημους που δεν έχουν σταματήσει να αναφέρονται επιθετικά στο όνομά του. Και αυτό φάνηκε περίτρανα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει όχι μόνο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον Ματ Ντέιμον, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ή τον Σον Πεν αλλά και τη Μέριλ Στριπ.

ΒΙΝΤΕΟ:Εμμετική προπαγάνδα: «Πρόσφυγες μοιράζουν φαγητό σε άστεγους Έλληνες»







Απειροελάχιστο δείγμα της προπαγάνδας που βομβαρδίζει νυχθημερόν τους Έλληνες, μέσα από «δακρύβρεχτες» ιστορίες λαθρεποίκων που έχουν κατακλύσει την υπό κατοχή πατρίδα μας, με τις ευλογίες φυσικά της Ευρωσιωνιστικής Ένωσης, του Κυνοβουλευτικού καρκινώματος που κυβερνά τον τόπο (εκτελεί εντολές) και της διαρκούς και ακατάπαυστης πλύσης εγκεφάλου από τα σαπιοκάναλα…

Με αηδία παρακολουθώ τους έμμισθους «πονόψυχους» αλληλέγγυους ψευδοανθρωπιστές http://bit.ly/2irtbOs που βγάζουν τον σκασμό για το Ισραήλ (το οποίο δεν δέχεται ούτε έναν πρόσφυγα) https://www.nytimes.com/2015/09/07/wo… την ίδια ώρα που ξημερωβραδιάζονται να γράφουν και να πράττουν (με το αζημίωτο) υπέρ των λαθρομεταναστών που εποικίζουν την πατρίδα μας και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες… Τα κονδύλια του εβραιοσιωνιστή «φιλανθρώπου» Σόρος με τις άπειρες ΜΚΟ http://bit.ly/2dsx2nr προφανώς δεν προβλέπουν να εκφέρεται ούτε λέξη για τους «περιούσιους»… https://youtu.be/t_PcL7eC75Y

Όσον αφορά τους «νεαρούς Σύρους πρόσφυγες»… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑΡΟΙ ΣΥΡΟΙ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Όσοι είναι από 18-60 ετών και είναι Σύροι, δεν είναι πρόσφυγες αλλά ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ και αν ποτέ γυρίσουν στην Συρία θα δικαστούν για προδοσία. Το 99% των λαθρεποίκων είναι αφγανοί, πακιστανοί, μαροκινοί, μπαγκλαντεσιανοί, αλγερινοί, κλπ.. http://bit.ly/2jo2fyA
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ
http://bit.ly/2dwJOH7
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ancient King



                                 

Η ετήσια συνέντευξη τύπου του Πούτιν (live updates

 


Πατήστε refresh/ανανέωση για προσθήκη νέων δηλώσεων 

- Ο Πούτιν λεει ότι συμφωνεί με τον Τράμπ ότι το κύριο θέμα της διμερούς συνάντησης τους θα πρέπει να είναι η βελτίωση των σχέσεων της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

- Η προϋπόθεση για την επιστροφή ενός καθεστώτος χωρίς θεωρήσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Γεωργίας είναι η συνεργασία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

- Αυτό που συμβαίνει στο Ιρκούτσκ είναι μια τρομερή τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια φοβερό χάος που δεν εμποδίζεται (σχετικά με την κατάσταση των δηλητηριάσεων στο Ιρκούτσκ.)

-Οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας είναι κάτι περισσότερο από μια στρατηγική εταιρική σχέση. Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος εταίρος της Ρωσίας. Εκτιμούμε τη σχέση μας με την Κίνα και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή της

- Ρωσία και Ευρώπη πρέπει να ενωθούν στον πόλεμο ενάντια της τρομοκρατίας

- Η Ρωσία απλά απάντησε στον περιορισμό από τους δυτικούς εταίρους. Έτοιμοι να τις άρουμε, αν & οι αγρότες μας διαφωνούν

- Δεν ξεκινήσαμε την επιδείνωση των ρωσο-ευρωπαϊκών σχέσεων, εμείς δεν επιβάλλαμε τις κυρώσεις.

- Εν τέλει τα δικαιώματα του κουρδικού λαού θα διασφαλιστούν, αλλά με ποια μορφή είναι υπόθεση των ίδιων των Κούρδων & του Ιράκ. Θα σεβαστούμε το διεθνές δίκαιο, δεν θα επέμβουμε στα εσωτερικά του Ιράκ

- Το κουρδικό έθνος έχει το δικό του, πολύ δύσκολο, πεπρωμένο και μπορώ να πω ότι οι κουρδικές στρατιωτικές μονάδες συμπεριφέρθηκαν πολύ γενναία στον αγώνα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας.

- «Πρέπει να παίζουμε με αξιοπρέπεια», - σχολίασε  νωρίτερα ο Πούτιν, σχετικά με την αποτυχία του Δημοκρατικού Κόμματος στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα για εποικοδομητικές επιχειρηματικές σχέσεις με τις ΗΠΑ προς όφελος των δύο λαών.

Ένα σημαντικό μέρος του αμερικανικού λαού, την ίδια άποψη για τον κόσμο με τις παραδοσιακές αξίες της Ρωσίας, δήλωσε ο Πούτιν.

- Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης την κατασκευή δύο μεγάλων σταθμών παραγωγής ενέργειας στην Κριμαία.

-  Στις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες θα ανακοινωθεί η έναρξη της παροχής του ρωσικού αερίου προς την Κριμαία
.
- Οι ενέργειες της Ευρώπης δημιουργούν ενεργειακά προβλήματα για το Καλίνινγκραντ. Θα λύσουμε το πρόβλημα

- Θα κάνουμε δημοψήφισμα για το όνομα της γέφυρας υπό κατασκευή στην Κριμαία.

- Σύμφωνα με τον Πούτιν, η οικονομία της Ρωσίας έχει προσαρμοστεί στις σημερινές ενεργειακές τιμές.

- η σταδιακή μείωση της παραγωγής πετρελαίου μετά από συμφωνία με τον ΟΠΕΚ δεν θα επηρεάσει τη ρωσική οικονομία.

- Λίγο νωρίτερα, ο Πούτιν είπε ότι η αύξηση των 10 δολλαρίων στην τιμή του πετρελαίου σημαίνει ένα επιπλέον 1.750 δισεκατομμύρια ρούβλια. προϋπολογισμού και 750 δισεκατομμύρια ρούβλια. για τις ρωσικές εταιρείες πετρελαίου. Η Ρωσία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της για μείωση της παραγωγής πετρελαίου, δήλωσε ο Πούτιν.

- Θετικό να καταργηθούν οι βίζες της ΕΕ για την Ουκρανία που είναι αναχρονισμός. Σ' εμάς εργάζονται 3 εκ. Ουκρανοί, θα πάνε και από Ρωσία.

-Ο Πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε την καθιέρωση ενός Επιτρόπου για τα δικαιώματα των ζώων.

-Ο Πούτιν προτείνει στους ίδιους τους Ευρωπαίους να αποφασίσουν ποιός θα είναι ο βαθμός συγκέντρωσης της ΕΕ, αλλά η Ρωσία θέλει η Ευρώπη να μιλήσει με μία φωνή.

- Ο Πούτιν τόνισε ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται για την ΕΕ ως εταίρος.

- Ο Πούτιν ζήτησε επίσης να δοθεί ένα τέλος εικασίες γύρω από την καταστροφή του πολωνικού προεδρικού αεροσκάφους στο Σμολένσκ.

- Δεν είναι δική μας δουλειά τα εσωτερικά της ΕΕ, αλλά προτιμούμε να έχουμε ανεξάρτητους συνομιλητές, που δεν χρειάζεται να ρωτούν τρίτους

- Χάρη στη συνεργασία με ηγεσίες Τουρκίας Συρίας , Ιράν,  πετύχαμε απελευθέρωση του Χαλεπίου χωρίς άλλη αιματοχυσία, μετά γενική εκεχειρία

-Αντιμετώπιζα με καχυποψία την εκτίμηση ότι το πολεμικό μας αεροσκάφος καταρρίφθηκε χωρίς την έγκριση της ανώτατης τουρκικής ηγεσίας μως μετά την τραγική δολοφονία του πρέσβη μας, συνειδητοποιώ ότι η διείσδυση υπονομευτικών στοιχείων είναι μεγάλη στις τουρκικές δομές

-Οι ηττημένοι πάντα ψάχνουν δικαιολογίες,αντί να ασχοληθούν με τις αποκαλύψεις των χάκερ για πολιτικές χειραγώγησης εντός Δημ.Κόμματος
- (ερωτηθείς για προειδοποίηση #Obama να μην επεμβαίνουν Ρώσοι χάκερ σε #US εκλογές) Ποτέ δε λέω τι συζητάμε κατ'ιδίαν με ξένουν ηγέτες
-Έπρεπε ή να κατασκευάσουμε & εμείς αντιπυρ.ασπίδα, για την αποτελεσματικότητα της οποίας αμφιβάλλουμε ή πυραύλους να τη διαπερνούν...

- Η νέα κούρσα των εξοπλισμών είναι αποτέλεσμα της εξόδου των #US από τη συμφωνία ελέγχου των πυρην.όπλων &κατασκευής αντιαεροπ.ασπίδας

-Σίγουρα θα στριφογυρνούσε στο μνήμα του ο #Roosevelt που ένωσε λαό #US τις κρίσιμες στιγμές, ενώ η σημερινή κυβέρνησή του τον διχάζει

- Αφήστε τον ήσυχο στον τάφο του τον #Reagan Μάλλον θα χαιρόταν για την νίκη των Ρεπουμπλικανών σε όλα τα πολιτικά μέτωπα...

- Σημαντικό μέρος του αμερικανικού πληθυσμού συμμερίζεται τις αντιλήψεις μας για το πώς πρέπει να οικοδομηθεί ο κόσμος &αυτό είναι καλό

-Η σημερινή κυβέρνηση των #US & ηγεσία Δημοκρατικών προσπαθούν να επιρρίψουν την ευθύνη για αποτυχίες τους στον εξωτερικό παράγοντα...


-Ενισχύουμε την πυρηνική μας "τριάδα", ενεργώντας αυστηρά εντός διεθνών συμφωνιών & υποχρεώσεών μας.Aποτρέπουμε κάθε τυχόν επιτιθέμενο

-(χιουμοριστικά, απαντώντας σε ερώτηση της WSJ) Πρόωρες προεδρικές εκλογές στη #Russia είναι δυνατές (σ.σ. το 2017), αλλά όχι σκόπιμες



 η συντακτική ομάδα

Ο Λαβρόφ επιβεβαιώνει "κόντρες" ελληνικής και ρωσικής διπλωματίας

17.01.2017

 


Όσοι πιστεύουν ότι όλα είνα ειδυλλιακά στις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας κάνουν μεγάλο λάθος.

Πριν από λίγο ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ανησυχητικές πληροφορίες του ανταποκριτή ελληνικών ΜΜΕ στη Μόσχα Θανάση Αυγερινού ότι απελάθηκε πρόσφατα Ρώσος διπλωμάτης από την ρωσική Πρεσβεία της Αθήνας και εν συνεχεία, σε αντίποινα, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα, πριν προλάβει καλά καλά να ανοίξει τις βαλίτσες του.

"Ένα- ένα, είμαστε πάτσι" είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Ρώσος ΥΠΕΞ, απαντώντας σε ερώτηση του Έλληνα ανταποκριτή κατά την εναρκτήρια συνέντευξη τύπου του νέου έτους. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και φαίνεται πως θα κάνει ορατές μερικές ακόμη "εκπλήξεις"...

η συντακτική ομάδα



Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο Σοδομισμός στα σχολεία [Πανελλήνια Διαμαρτυρία]

Οὐσιαστικὰ καλοῦνται τὰ παιδιὰ νὰ διαλέξουν αὐτὰ τὸ φύλο τους (gender), ἀνεξαρτήτως ἀπὸ τὸ ἐὰν ἔχουν γεννηθεῖ ἀγόρια ἢ κορίτσια (sex).  

Δηλαδὴ, ἐὰν κάποιο παιδὶ «δέν αἰσθάνεται καλὰ» μὲ τὸ ὅτι γεννήθηκε ἀγόρι ἢ κορίτσι, νὰ μπορεῖ νὰ δηλώνει τὸ ἀντίθετο καὶ νὰ τὸ κατορθώνει μὲ τὴ βοήθεια συγκεκριμένων ἰατρικῶν ἐφαρμογῶν.  

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Αν όλος αυτός ο ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ - ΣΩΜΑΤΙΚΑ, συρφετός των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, με την απόλυτη ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ και ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ των γιαλαντζί "ανεξάρτητων... ΧΑΦΙΕΔΩΝ - ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ) του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥκαι των ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ, θέλουν να βιώνουν στις βρωμερές ζωές τους τα ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΖΟΛΙΝΙ, δικαίωμά τους.

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΝΕΟΛΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΕΙΔΗ ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ!
ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ...

ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ! 
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ.

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΡΥΠΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Καλλιόπη Σουφλή




Ἡ πρόσφατη (23-12-2016) ἐγκύκλιος τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας πρὸς τὶς Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας καὶ Δευτεροβάθμιας Ἐκπαίδευσης καὶ ὅλα τα Γυμνάσια τῆς χώρας, μὲ βαθμὸ προτεραιότητας «Ἐξαιρετικὰ Ἐπεῖγον« (γιατί ἄραγε;), προωθεῖ σαφέστατα στὰ παιδιὰ τῶν 12-15 χρονῶν Σοδομισμὸ πολὺ χειρότερου τύπου ἀπὸ τὴ γνωστὴ ὁμοφυλοφιλία



Σύμφωνα μὲ τὴν ἐγκύκλιο αὐτὴ οἱ μαθητὲς καθὼς καὶ οἱ γονεῖς τοὺς καλοῦνται μὲ εἰδικὰ σεμινάρια ποὺ θὰ λάβουν χώρα μέσα στὰ πλαίσια τῶν διδακτικῶν ὡρῶν μιᾶς σχολικῆς ἑβδομάδας ὑπὸ τὸν τίτλο «Σῶμα καὶ Ταυτότητα» νὰ ἐνημερωθοῦν σχετικὰ μὲ τὸ φύλο τους.  


Τί ἄραγε ἐνημέρωση θὰ λάβουν

 Μερικὰ ἀπὸ τὰ θέματα ποὺ περιλαμβάνει ὁ θεματικὸς ἄξονας τῶν «Ἔμφυλων Ταυτοτήτων» εἶναι: «Βιολογικὸ καὶ Κοινωνικὸ Φύλο«, «Ἀποδομώντας τὰ Ἔμφυλα Στερεότυπα«, «Φύλο, Σεξουαλικὸς Προσανατολισμὸς καὶ Ἀνθρώπινα Δικαιώματα«, «Ὁμοφοβία καὶ Τρανσφοβία στὴν Κοινωνία καὶ στὸ Σχολεῖο


Οὐσιαστικὰ καλοῦνται τὰ παιδιὰ νὰ διαλέξουν αὐτὰ τὸ φύλο τους (gender), ἀνεξαρτήτως ἀπὸ τὸ ἐὰν ἔχουν γεννηθεῖ ἀγόρια ἢ κορίτσια (sex).  

Δηλαδὴ, ἐὰν κάποιο παιδὶ «δέν αἰσθάνεται καλὰ» μὲ τὸ ὅτι γεννήθηκε ἀγόρι ἢ κορίτσι, νὰ μπορεῖ νὰ δηλώνει τὸ ἀντίθετο καὶ νὰ τὸ κατορθώνει μὲ τὴ βοήθεια συγκεκριμένων ἰατρικῶν ἐφαρμογῶν.  

Οἱ δὲ γονεῖς νὰ ἔρχονται ἀρωγοὶ στὶς ἐπιλογὲς αὐτὲς τῶν παιδιῶν τους, ἀφοῦ θὰ μάθουν νὰ «ἀποδομοῦν» μέσα τους τὰ «ἔμφυλα στερεότυπα» καὶ νὰ ἀντιτίθενται σὲ κάθε προσπάθεια ἀποτροπῆς, ἀφοῦ κάτι τέτοιο ἀποτελεῖ «ὁμοφοβία καὶ τρανσφοβία«.



Γονεῖς!

Ἡ κατάσταση ἔχει φτάσει στὸ ἀπροχώρητο! Σκεφθεῖτε τί ψυχολογικὰ προβλήματα θὰ προξενηθοῦν στὸ μέλλον στὰ παιδιὰ αὐτὰ ποὺ θὰ θελήσουν νὰ ἀλλάξουν τὸ φύλο τους, ἀλλὰ καὶ τὸ γεγονὸς ὅτι δὲν θὰ μποροῦν τὰ παιδιὰ αὐτὰ νὰ δημιουργήσουν οἰκογένεια καὶ νὰ φέρουν στὸν κόσμο ἀπογόνους. 

Ἔγκριτοι ἐπιστήμονες ἐπισημαίνουν τὸν κίνδυνο σοβαρῶν ψυχολογικῶν διαταραχῶν καὶ ἄλλων προβλημάτων σὲ περίπτωση ποὺ διαταραχθεῖ ἡ φυσικὴ ταυτότητα τοῦ φύλου.


Θὰ θέλατε ποτὲ τὰ παιδιά σας νὰ ζοῦν χωρὶς νὰ ξέρουν ἂν εἶναι ἄνδρες ἢ γυναῖκες καὶ νὰ ἔχουν ὑποστεῖ ἐκφυλιστικὴ στείρωση;


Ἀντιδράστε μέσα ἀπὸ τοὺς Συλλόγους Γονέων καὶ Κηδεμόνων, Ἐπιστημονικοὺς Φορεῖς, Ἑνώσεις Γονέων στὰ ἐκφυλιστικὰ φαινόμενα τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας.



ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ!
 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

 Καλούμαστε ὅλοι, πρόσωπα, Σύλλογοι καί Φορείς, νά συστρατευθοῦμε σέ μία ἔννομη, δημοκρατική, ὅσο καί βροντερή διαμαρτυρία στέλνοντας e  mails , fax , ἐπιστολές, μηνύματα στόν κο Ὑπουργό καί τούς ἄλλους ἁρμόδιους. 
Οἱ ἀπόψεις μας μποροῦν νά δημοσιευθοῦν, ἄν θέλουμε, στά μέσα μαζικῆς Ἐπικοινωνίας, στά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στόν τῦπο, εἴτε τοπικό, εἴτε πανελλήνιο, ἔντυπο καί ἠλεκτρονικό κλπ.

 Σέ ποιούς μποροῦμε νά στείλουμε μήνυμα :


Πρός


Email
Fax
Ταχυδρομείο
κ. Ὑπουργό Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου
210 3443865,
210 3442887
Ὑπουργό Παιδείας, Ἀν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 151 80
κ. Πρωθυπουργό
210 3252723
Γενική Γραμματεία τῆς Κυβέρνησης Βασ. Σοφίας 2 τ.κ. 10021 Ἀθήνα
κ. Πρόεδρο τῆς Δημοκρατίας
210 7232342,
210 7248938
Προεδρικό Μέγαρο Βασ. Γεωργίου Β’ 2 τ.κ. 10028 Ἀθήνα
Μακ. Ἀρχιεπίσκοπο καί τήν Ἱερά Σύνοδο πρός γνῶσιν καί γιά τίς ἐνέργειές τους
210 7272210
Μακ. Ἀρχιεπίσκοπο, Ἁγίας Φιλοθέης 21, Τ.Κ. 105 56, Ἀθήνα
Ἂν ὑπάρχει δυνατότητα μπορεῖ νὰ σταλεῖ μήνυμα καὶ στοὺς παρακάτω
κ. Ἀναπληρωτὴ Ὑπουργό Παιδείας, Κωνσταντῖνο Φωτάκη
210 3442882
Ἀναπληρωτὴ Ὑπουργό Παιδείας, Ἀν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 151 80
κ. Ὑφυπουργό Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη
210 3709760
Ὑφυπουργό Παιδείας, Ἀν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 151 80

κ. Ὑφυπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Ζουράρη

210 3706039
Ὑφυπουργό Παιδείας, Ἀν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 151 80

tideon.org

Πηγή

Ανθελληνικό Μαύρο καθεστώς:Μουζάλας: Όλα τα ξενοδοχεία ανήκουν στο κράτος - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

             ΣΧΟΛΙΟ:Μανώλης Μάνου
 Αναλυτής Δημοσιογράφος Eπικοινωνιολόγος


ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΩΡΙΣ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Ταυτίζει και συνγχέει την άδεια λειτουργίας με την αξία της επιχείρισης, την αξία του οικοπέδου, των κτηριακών εγκαταστάσεων, τον ιδρωτα και το προσωπικό κόπο του ξενοδόχου και της οικογενείας του, την επιχειρηματική ιδέα....  κτλ

Την ίδια ώρα που τα ξενοδοχεια είναι μεταξύ λουκέτου η οχι .

Αν οι ξενοδόχοι  παρέδιδαν την άδεια λειτουργίας ο ανθελληνικής συμπεριφοράς φερόμενος υπουργός που θα έβαζε τους λαθροεισβολέις που υπολόγιζε να βάλει στα ξενοδοχεία προκειμένου να εκτελέσει τις εντολές των ανωτέρων του στις Βρυξέλλες, στον πρωκτό του;

Με τέτοιες δηλώσεις μόνο ένας ηλίθιος θα περίμενε μετά να  έρθουν επενδύσεις  η να πάρουν πρωτοβουλία, και να βάλουν τον κόπο τους  νέοι άνθρωποι προκειμένου να δημιουργήσουν τουριστική, η άλλη  επιχείρηση.

Οι ψευτοαριστεροί του φασιστεραριστερού καθεστώτος  δεν ξέρουν με πόσο  προσωπικό κόπο χτίζεται μια επιχέιρηση γιατι δεν έργαστηκαν ποτέ στην πλειοψηφία τους , ήταν πολιτικάντηδες όπως διαπιστώσαμε με οδύνη τελικά.Δεν αξίζει να γίνει καμμιά αναφορά στην "πολιτικά"  αμελητέα ποσότητα των Καμμένων.

Αύριο μπορεί να πεί- να απαιτήσει  τα ίδια ο Μουζάλας, απο τις επιχειρήσεις εστιάσεως , εστιατόρια βιοτεχνίες επιχειρήσεων και κάθε άλλο τομέα προκειμένου να υπηρετήσει τους λαθροεισβολείς λαθροπρόσφυγες. 

Οι ξενοδόχοι γνωρίζουν οτι απαξ και εγκατασταθούν λαθροεισβολείς στα ξενοδοχείας τους αυτά σε λίχο χρονικό διάστημα θα έχουν εικόνα διαλυμένου κτηρίου τουλάχιστον εσωτερικά, καλά  το οτι δεν... θα έχει μένει χριστιανική  είκονα και οτι διάκοσμος η πίνακας   θυμίζε την ορθοδοξία ; είναι το  εκ το νουκ το ανευ.

  Ορθά οι  δημοσιογράφοι του σταθμού κάνουν λόγω για καθεστωτικές πολιτικές, και αναρωτιούνται να σε λίγο το κράτος θα αναγκάσει τους Έλληνες πολίτες να φιλοξενήσουν  «μετανάστες» στα σπίτια τους και να τους ταϊζουν.

 
mouz


Χαμός με νέες δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό – Πως αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι


Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με έντονη ανησυχία στο el.gr τις κυβερνητικές δηλώσεις σχετικά με την επίταξη ξενοδοχείων, προκειμένου σε αυτά να μείνουν, κόντρα στην θέληση των ξενοδόχων «μετανάστες και πρόσφυγες».

Θυμηθείτε τα σχετικά μας άρθρα με ηχητικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Σε πιο πρόσφατο βίντεο, αυτή την φορά, με δηλώσεις του κ. υπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, οι δημοσιογράφοι μένουν έκπληκτοι με τις δηλώσεις για τα ξενοδοχεία.

Ρωτούν ανήσυχοι τον κ. Μουζάλα αν τα ξενοδοχεία δεν είναι πια περιουσία των ξενοδόχων και εκείνος απαντά ξανά πως «δεν είναι σπίτια τους και έχουν άδεια δημόσιας λειτουργίας», άρα ανήκουν στο κράτος μπορούν επιταχθούν ανά πάσα στιγμή.

Οι δημοσιογράφοι του σταθμού κάνουν λόγω για καθεστωτικές πολιτικές και αναρωτιούνται να σε λίγο το κράτος θα αναγκάσει τους Έλληνες πολίτες να φιλοξενήσουν «μετανάστες» στα σπίτια τους.

Δείτε το βίντεο:


.

Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.