07 Ιανουαρίου 2017

Το νέρο της Καστοριάς αυτες τις ημέρες δεν πίνεται - Το έχουν φλομώσει χλώριο. χειμωνα καιρό με παγωνιά

Ρεπορτάζ: Μανώλης Μάνου


ΔΕΥΑΚ – Ανακοίνωση: Σοβαρή η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης Καστοριάς

<<Το νερό τού Δήμου Καστοριάς δεν πίνεται βρωμάει χλώριο>> Μας το λένε και  οι επισκέπτες αυτών των ημερών που ήρθαν για το καρναβάλι της Καστοριάς τα Ραγκουτσάρια, εκτος απο τους δημότες του δήμου της Καστοριάς οι οποίοι μας το καταγγέλουν απο την επομένη της αποχώρησης -εξαναγκασμού" σε παραίτηση του Φ. Παύλου του τέως προέδρου της ΔΕΥΑΚ Καστοριάς.

Μας έχουν φλομώσει και στο ψέμα "Οτι η ποσότητα του χλωριού είνα...σε φυσιολογικά επίπεδα " χειμώνα με παγωμενη  την ατμόσφαιρα με -0 και -20 βαθμούς απλά δεν χρειαζόταν καμμιά χλωρίωση

Η κατάσταση σχετικά και με το νερό της Καστριάς θυμίζει την προηγούμενη δημοτική αρχη του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη και την προεδρία της ΔΕΥΑΚ .




           ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥΟΣ, ΟΞΥΑΣ, ΑΝΑΜΙΚΤΑ " Κώττας ΞΥΛΟΘΕΡΜ " 
   
  Τηλέφωνο  παραγγελιών 6978276141 για Καστορια Φλωρινα και ολη την Δυτ. Μακεδονία   


Ο Χανιώτης μανάβης για το λάθος: Ζητώ συγγνώμη και θα επανορθώσω


Τον πελάτη ή την πελάτισσα στην οποία έγινε λάθος χρέωση στην κάρτα , αναζητεί ο Χανιώτης μανάβης προκειμένου να επανορθώσει.
Ο μανάβης που είναι από τους παλαιότερους στα Χανιά, επικοινώνησε νωρίς το πρωί με το Flashnews.gr φανερά στεναχωρημένος για το λάθος που έγινε όταν στην χρέωση της κάρτας του πελάτη του, αντί για το σωστό ποσό των 23,19 ευρώ, έγινε λάθος στην υποδιαστολή και χρεώθηκαν 231,9 ευρώ.
Μάλιστα, όπως είπε, ο ίδιος δεν είχε ιδέα για το λάθος καθώς ο πελάτης δεν επικοινώνησε μαζί του και καθώς βρήκε τις σχετικές αποδείξεις, τον καλεί να πάει στο κατάστημα για να επανορθώσει, αφού τα χρήματα έχουν ήδη χρεωθεί από τον τραπεζικό λογαριασμό.
Σε κάθε περίπτωση, και επειδή λόγω και του νόμου για  το αφορολόγητο αναμένεται μεγάλη αύξηση της χρήσης του πλαστικού χρήματος καλό είναι όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί.
Και οι καταστηματάρχες όταν πληκτρολογούν τα ποσά, αλλά και οι πελάτες να ελέγχουν εάν είναι σωστές οι αποδείξεις.

Πηγή: flashnews.gr

Ξεκίνησε να... χιονίζει ακόμη και στη Ρόδο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Ξεκίνησε να... χιονίζει στη Ρόδο!


Ξεκίνησε να... χιονίζει στη Ρόδο!
Ξεκίνησε να χιονίζει δειλά - δειλά πριν από λίγα λεπτά σε ορεινές περιοχές της Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό νηφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους πριν από λίγο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, αλλά και της Σαλάκου.
Οι νηφάδες χιονιού πέφτουν με αργό, αλλά σταθερό ρυθμό και όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, αν συνεχιστεί το φαινόμενο σε μερικές ώρες τα πάντα θα έχουν σκεπαστεί από ένα... άσπρο πέπλο, κάτι που δεν αποτελεί συχνό φαινόμενο στην περιοχή μας.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα ξενοδοχεία "¨Ελαφος" και "Ελαφίνα", καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Σαλάκου και Σορωνής.















Αν βγει στον δρόμο η αγορά, τα ελικόπτερα θα είναι πολύ αργοκίνητα για να τους σώσουν.

Προς κυβερνητικούς πιωματατζήδες: Αν βγει στο δρόμο η αγορά, τα ελικόπτερα θα είναι πολύ αργοκίνητα για να τους σώσουν

Κάντε το twee




ΟΛΟΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες που συζήτησα τις τελευταίες μέρες, περιγράφουν την κατάσταση της αγοράς ως τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας.
Γράφει ο Josef Kapa

Οι τράπεζες ουσιαστικά κλειστές, χρηματοδοτούν μόνο τους γίγαντες της αγοράς, τα POS κλέβουν καθημερινά από 1-2% από τον τζίρο της κάθε επιχείρησης, κάθε τραπεζική συναλλαγή κοστίζει τουλάχιστον 3-4 ευρώ, το κράτος απαιτεί απίστευτα ποσά σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία, οι ρυθμίσεις έχουν αδιανόητα επιτόκια.

Αν κάποια στιγμή ο ΟΑΕΕ καταστήσει άμεσα απαιτητά τα χρήματα που του οφείλουν οι ασφαλισμένοι, το 80 % των επιχειρήσεων θα κλείσει. Φυσικά η πολιτεία είναι πλήρως απούσα.

Τα επιχειρηματικά δάνεια είναι στον αέρα, οι επιχειρηματίες έχουν αφεθεί βορά στο έλεος των τραπεζών, τα πολυκαταστήματα αφήνονται να καταπατούν οποιοδήποτε νόμο τους βολεύει, οι γαλέρες λειτουργούν νομίμως στους πάνω ορόφους και στα υπόγεια κυριαρχεί εργασιακός μεσαίωνας.

Η απορρύθμιση είναι πλήρης και απόλυτα καταστροφική. Και επειδή πολύ κουραστήκαμε να βλέπουμε τα βολεμένα τσιράκια να απαιτούν στους δρόμους ακόμη μεγαλύτερα εφάπαξ, ας προειδοποιήσει κάποιος τους κυβερνητικούς πιωματατζήδες. Αν βγει στον δρόμο η αγορά, τα ελικόπτερα θα είναι πολύ αργοκίνητα για να τους σώσουν. Θα χρειαστούν υπερηχητικά.


the coller

Τα "σκυλιά " του Τσίπρα θα γαυγίζουν μέχρι θανάτου

Τα "σκυλιά " του Τσίπρα το έχουν πάρει χαμπάρι οτι έρχεται το τέλος τους, αλλα θα γαυγίζουν μέχρι θανάτου μάλλον ευχόμαστε ! μέχρι πολιτικού θανάτου,  για την καρέκλα της εξουσίας.
Και αυτο είναι το κακό ....για τον λαό.
Το καραβάνι  δεν προχωρά τα σκυλιά όμως  θα γαυγίζουν.

   Ε.Δ.Ο


ΠΑΡΑΔΟΧΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ: «Η λιτότητα θα διαλύσει την Ευρώπη – Τα εγγόνια μας θα μας καταραστούν»

 
Ο Γκάμπριελ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο υποψήφιος του σοσιαλδημοκρατικού SPD για τις ομοσπονδιακές εκλογές του φθινοπώρου, παραδέχθηκε ότι «η γερμανική εμμονή στη λιτότητα έχει διαιρέσει περισσότερο από ποτέ, την Ευρώπη».



Μονο τα εγγόνια σας;
Εκατό γενιές θα σας καταριούνται και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι της Ευρώπης.. αυτοί, που δεν ψήφισαν ευραιολάγνους πολιτικούς... ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.


Ευχή και καταρα, να εξαφανιστεί η Γερμανία και οτι γερμανικό, από προσώπου γης. 


Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιογράφος

GERMANY-POLITICS-COALITION-TALKS
«Το ενδεχόμενο διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι πλέον απίθανο» υποστήριξε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel».


Ο Γκάμπριελ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο υποψήφιος του σοσιαλδημοκρατικού SPD για τις ομοσπονδιακές εκλογές του φθινοπώρου, παραδέχθηκε ότι «η γερμανική εμμονή στη λιτότητα έχει διαιρέσει περισσότερο από ποτέ, την Ευρώπη».

«Έχω ρωτήσει την Καγκελάριο, τι θα ήταν πιο επιζήμιο για τη Γερμανία: Να επιτρέψει στη Γαλλία να έχει έλλειμμα 0,5% παραπάνω ή η Μαρίν Λε Πεν να γίνει πρόεδρος» έσπευσε να προσθέσει.

Όσον αφορά τις επιπτώσεις από μία ενδεχόμενη διάλυση της Ε.Ε., ο Γκάμπριελ επεσήμανε ότι «εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα μας καταραστούν».

«Η Γερμανία ωφελήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα, από την ευρωπαϊκή κοινότητα, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά» κατέληξε, στο ίδιο πλαίσιο.


Πηγή

Τι, δεν είναι έτσι?

To  fyllokaiftero1.blogspot.com αναδημοσιέυει το αρθρο και οχι μόνο συμφωνεί με την συντάκτρια αλλα και επαυξάνει επι εκατό.

Λίλα Μήτσουρα


Ποιος θεωρείται τρομοκράτης? Ποιος είναι καλός γονέας? Ποιος είναι ο ειδικός για να κρίνει? Ποιός είναι αντικειμενικός? ΚΑΝΕΙΣ!!! Γιατί όλοι υποκειμενικά σκεφτόμαστε γιατί δεν είμαστε αντικείμενα, άνθρωποι είμαστε, είτε πληρούμε τους όρους είτε όχι.

Όλοι γίναμε ειδικοί και κρίνουμε μία μάνα με ιδέες διαφορετικές από τις δικές μας άρα είναι και κατάπτυστη έτσι? Ότι δεν μας μοιάζει μας τρομάζει... Όποιος τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη από μας, να σκέφτεται και να πράττει διαφορετικά είναι κατάπτυστος ανώμαλος, και καταστρέφει τα θεμέλια του ευνομούμενου κράτους.

Ποιος είναι ο τρομοκράτης τελικά και ποιος αφήνει νεκρούς πίσω του? Ποιος αφήνει νεκρούς, άστεγους,άνεργους, ψυχικά ασθενείς? Ποιος μας σκοτώνει τελικά και ποιος μας τρομάζει? Ποιος μας κάνει τρομοκράτες και τρομοκρατημένους? Αναρωτιέμαι...

Και πιάστηκε ο τρομοκράτης τελικά μόνο που φέρει και ένα ιό μαζί του. Φορέας μόλυνσης τρομακτικός και αυτός και πρέπει να συμμορφωθεί άμεσα. Γιατί είναι αδύνατον ένα τρομοκρατικό μίασμα να μπορεί να μεγαλώσει σωστά και να αγαπήσει "όπως πρέπει" το παιδί του.

Δεν ξέρουν να αγαπούν οι τρομοκράτες. Δεν πρέπει να κάνουν παιδιά, πηδιούνται σαν τα σκυλιά και μετά αμολούν παιδιά που τα σέρνουν μαζί τους στις επιθέσεις τους, αν τα ταΐζουν αν τα στέλνουν και σχολείο, αν τα εκπαιδεύουν και σωστά.

Τι, δεν είναι έτσι?

Σωστά ανατρέφουν παιδιά μόνο οι νομοταγείς πολίτες. Σωστά αγαπούν μόνο οι πιστοί στο σύστημα. Για αυτό και έχουν καθήκον οι μεγάλοι αδερφοί του συστήματος να τα επαναφέρουν στην τάξη επειγόντως. Πρέπει να αποχωριστούν άμεσα ότι έχει σχέση με το συγγενικό τους παρελθόν για την αποφυγή περαιτέρω μόλυνσης.

Επιστρατεύεται κλίβανος για καταπολέμηση μικροβίων που υπάρχουν στο κορμάκι του παιδιού, ειδικοί πάσης φύσεως, απολύτως αντικειμενικοί και γνώστες του αντικειμένου για να το επαναφέρουν στο σύστημα σωστό και επαναπρογραμματισμένο.

Τι, δεν είναι έτσι?

Θα ταλαιπωρηθεί λίγο αλλά δεν πειράζει γιατί θα βγει καθαρό αμόλυντο και θα έχει υπογράψει δήλωση άρνησης στους ανόητους επιπόλαιους γονείς που είχε. Θα ρίξει και μαύρη πέτρα πίσω του και όλα καλά.

Θα το έχουμε όμως και λίγο το νου μας ,μη τυχόν και κάποιο μικρόβιο έχει κοιμηθεί μέσα του και ξυπνήσει ξαφνικά.

Σωστά?

Ένα μικροσκόπιο επάνω του δεν βλάπτει. Πρέπει να αναπτύξει τη σωστή αγάπη. Από αυτή βρε παιδί μου που έχουν και οι μεγάλοι αδερφοί που μας παρακολουθούν. Πρέπει να δούμε και οι υπόλοιποι που παρακολουθούμε το συμβάν τούτο ότι δεν μεγαλώνουν έτσι παιδιά. Πρέπει να τα κάνουμε σωστά και επιμελή και... ρομποτάκια όπως τα δικά τους.

Με τα σχολεία τους,τις νταντάδες τους, τα πανάκριβα παιχνίδια τους, από αυτά που βοηθούν το παιδί να ξεχνά ότι μεγαλώνει με ξένους πολλούς και διαφορετικούς.

Πρέπει να μάθουν ότι η αγάπη δεν βρίσκεται στο χέρι της μαμάς που το κρατάει σφιχτά αλλά στα διαφορετικά χέρια με τα υψωμένα δάχτυλα που δίνουν εντολές. Έτσι γίνεται υπάκουο και πειθαρχημένο. Έτσι είναι η αγάπη. Εντός ορίων και καθωσπρεπισμού.

Τι δεν είναι έτσι?

Φαντάσου τώρα το αντίθετο. Να κυβερνούν οι τρομοκράτες, όχι αυτοί που υποθέτεις, όχι, οι άλλοι ντε, αυτοί που κυνηγούν αυτούς που σου καταστρέφουν τη ζωή. Φαντάσου το λοιπόν και να σε πιάσουν γιατί παραείσαι συστημικός και τυπολάτρης και δεν μεγαλώνεις σωστά το παιδί σου.

Και στο παίρνουν, που λες, και στο αποστειρώνουν και το αποκόβουν από ότι έχει δικό του και από όποιον γνωρίζει και αγαπά. Του βάζουν και γύρω του ένα σωρό ειδικούς να το αναλύσουν και να το "βοηθήσουν". Εσύ τι θα πεις?

Ναι μωρέ καλά κάνουν του παιδιού μου?

Φόρεσε λίγο τα παπούτσια του άλλου πριν τον κρίνεις και τον κατακρίνεις. Μπες στη θέση του για λίγο και νιώσε τον. Και μετά ως αναμάρτητος εσύ, λιθοβόλησέ τον.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Μάνα.



Λίλα Μήτσουρα: Σχετικά με τον συντάκτη


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ “ΠΕΡΙΕΡΓΗ” ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ “ΠΕΡΙΕΡΓΗ” ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης για το τραγικό τέλος που έδωσε στη ζωή της η 47χρονη μητέρα δυο παιδιών, αφήνοντας σημείωμα στο σύζυγό της με το οποίο τον καλούσε να μην πιστέψει ό,τι ακούσει για εκείνη.
Η γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Ήταν από τα επιφανέστερα διοικητικά στελέχη του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, εργαζόταν ως επικεφαλής του τομέα των ταμείων και δεν είχε δώσει ποτέ λαβές για αρνητικά σχόλια.
«Δε φαινόταν να την απασχολεί κάτι, την είχα δει πριν δυο μέρες ήταν πάρα πολύ καλά στη διάθεσή της δε μπορώ ακόμη να το πιστέψω πως έγινε κάτι τέτοιο», λέει συνάδελφός από το νοσοκομείο στο
alexpoli
Κάποιο υποστηρίζουν ότι είχε προκύψει ταμειακό έλλειμμα 150 χιλιάδων ευρώ στο νοσοκομείο, σενάριο που ερευνά η αστυνομία.



 protothema.gr.

 by rodopinews

ΤHN ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΣΚΙΖΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.





ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ
META TON ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΙΣΘΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΙΖΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΤτΕ
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ….
ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΣΚΙΖΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ