01 Ιανουαρίου 2017

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έδιωξαν 600.000 ελληνόπουλα. Μεταναστευσαν περισσότεροι απο την δεκαετία του 50 μετα την πρωτη γερμανική κατοχή

Επιμέλεια τίτλου: Μανώλης Μάνου

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αυτός είναι ο πίνακας της ΕΛΣΤΑΤ, που δείχνει τον αριθμό εισερχόμενων και εξερχόμενων μεταναστών στην Ελλάδα. Κοντά στις 600.000 Έλληνες έφυγαν για το εξωτερικό με σκοπό την εύρεση εργασίας από το 2010 έως το 2015!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι την δεκαετία του 50, 10 χρόνια είχαν μεταναστεύσει 500.000 Έλληνες στο εξωτερικό για εργασία. Δηλαδή λιγότεροι!

Οι φαντάροι παγώνουν και αρρωσταίνουν στην Ορεστιάδα αλλά το ΓΕΣ γυρνά προπαγανδιστικές ταινίες!


ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΔΙΛΗΤΗΡΙΑΣΗ    .ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΜΕΤΩΝ  ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΕΙΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Είμαστε φαντάροι που υπηρετούμε στο 516 ΜΚ/ΤΠ  στον Λαγό της ακριτικής Ορεστιάδας.
Οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός, που σε άλλα μέρη της Ελλάδας προκαλούν εντύπωση, εδώ αποτελούν καθημερινότητα.
Ιδίως τις τελευταίες μέρες με το κύμα κακοκαιρίας να συνδυάζει τις χαμηλές θερμοκρασίες με τους δυνατούς βοριάδες, το κρύο είναι πραγματικά αφόρητο.
Αν και οι προτροπές των στελεχών της διοίκησης να προσέχουμε την υγεία μας περισσεύουν, στην πραγματικότητα δεν παρέχονται ούτε οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις ώστε να μην υποφέρουμε από το κρύο.
Συγκεκριμένα, "με απόφαση της Μεραρχίας" τα καλοριφέρ ανάβουν μόλις έξι ώρες το 24ωρο, μοιρασμένες σε μεσημέρι και βράδυ.
Όταν όμως οι θερμοκρασίες κυμαίνονται γύρω από το 0 σε καμία περίπτωση δεν αρκούν για να θερμάνουν τους θαλάμους των οπλιτών.
Ακόμα όμως και τις ώρες που τα καλοριφέρ λειτουργούν δεν παρέχουν επαρκή θέρμανση καθώς δεν καίνε αλλά παραμένουν χλιαρά. Το σκηνικό συμπληρώνουν τα παλιά, μεταλλικά παραθυρόφυλλα, που αφήνουν τον παγωμένο αέρα να μπαίνει στους θαλάμους διώχνοντας και αυτή τη λιγοστή ζέστη που προσφέρουν τα καλοριφέρ.
 Η κατάσταση αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο ολοένα και περισσότεροι φαντάροι να επισκέπτονται άρρωστοι το ΣΤΕΠ, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την ταλαιπωρία των ίδιων, αλλά και των έτσι κι αλλιώς λιγοστών συναδέλφων τους που αναγκάζονται να καλύψουν τα κενά που προκύπτουν στις υπηρεσίες-και ενώ ήδη βρισκόμαστε σε κατάσταση εμπλοκής.
Άραγε οι ίδιες συνθήκες επικρατούν και στα διοικητήρια της Μεραρχίας, της Ταξιαρχίας και των μονάδων - και πολύ περισσότερο στο ΥΠΕΘΑ;
 Ζητάμε από την στρατιωτική ιεραρχία να παράσχει επιτέλους τις ελάχιστες προϋποθέσεις ώστε να είναι ανεκτή ή ζωή για τους φαντάρους που υπηρετούν στην άλλη άκρη της Ελλάδας.
Το ΓΕΣ και τα επιτελεία θα μπορούσαν να σταματήσουν να ανταλλάσσουν κάρτες και να έδινα περισσότερα χρήματα για τη θέρμανση των φαντάρων στην παραμεθόριο που παγώνουν.
Αλήθεια, ο Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ  Συνταγματάρχης Νικόλαος Φανιός θα αφιερώσει το επόμενο ευφάνταστο βίντεο του στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στη παραμεθόριο;

Οι Υπουργοί Πάνος Καμμένος και Δ.Βίτσας θα θυμηθούν ότι υπάρχουν και φαντάροι στον Στρατό που υπηρετούν υποχρεωτικά και δεν απολαμβάνουν των προνομίων των στρατιωτικών, για τα οποία ενδιαφέρονται μόνο οι Υπουργοί;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955467

Πλεύσης Ελευθερίας: Επιβεβαιώθηκαν οι κρυφοι μας φόβοι ; - Βαριές κατηγορίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απο την νεολαία του κόμματος


Λίγες ώρες πριν φύγει το 2016 και όπως φαίνεται το καράβι της Πλεύσης Ελευθερίας με επικεφαλής την Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει αρχίσει να μπάζει νερά.

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό μέλος του κόμματος, ανακοινώνει την αποχώρηση της Νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και κάνει λόγο για τους εργαζόμενος του κόμματος που εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! 

Συγκεκριμένα αναφέρει: «οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!»
Συνεχίζει λέγοντας για απαράδεκτες συμπεριφορές μέσα στο κόμμα, συγκεκριμένα αναφέρει: «Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους»

Εντύπωση δε, προκαλεί και το γεγονός και ενός άλλου μέλους και ιδρυτικού στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας όπου απευθύνεται στον προσωπικό λογαριασμό της Ζωής Κωνσταντοπούλου γράφοντας της: ZoeKonstant ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!
Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις αναρτήσεις των μελών της Νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας.

anemosanatropis.blogspot.gr

Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη – Ένοπλοι επιτέθηκαν σε κλαμπ – Δεκάδες θύματα

Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη – Ένοπλοι επιτέθηκαν σε κλαμπ – Δεκάδες θύματα

Κωνσταντινούπολη: 39 νεκροί και 69 τραυματίες, με τέσσερις να χαροπαλεύουν, είναι ο επίσημος απολογισμός της ένοπλης επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης μετά την αλλαγή του χρόνου, στη 01.15 (τοπική ώρα) ξημερώματα Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν (Vasip Sahin), που έδωσε και τον αριθμό των θυμάτων, έκανε λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα δίχως να κατονομάσει οργάνωση.
Ο ένοπλος, που λέγεται ότι ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης, πρώτα πυροβόλησε έναν αστυνομικό κι έναν πολίτη στην είσοδο του κλαμπ κι ύστερα μπήκε μέσα όπου κι άνοιξε πυρ αδιακρίτως στον κόσμο που διασκέδαζε.
Εκείνη την ώρα λέγεται ότι περισσότεροι από 800 θαμώνες βρίσκονταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο.
Σκόρπιες πηγές κάνουν λόγο για περισσότερους από έναν δράστες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έντρομοι θαμώνες του κλαμπ πηδούσαν στον Βόσπορο για να σωθούν από τις σφαίρες που σφύριζαν γύρω τους.
Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου φέρεται να δήλωσε ότι είχε προειδοποιηθεί μια εβδομάδα πριν από Αμερικανούς για πιθανό χτύπημα ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης μιλούσε αραβικά.
Η ιστοσελίδα της Hurriyet γράφει ότι ιδιοκτήτης του Ρέινα, Μεχμέτ Κοτσαρσλάν, δήλωσε ότι είχε αυξήσει την ασφάλεια του κλάμπ τις τελευταίες δέκα ημέρες ύστερα από προειδοποιήσεις που είχε από΄Αμερικανούς της CIA.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η επίθεση έγινε με καλάσνικοφ.
Δεκάδες ασθενοφόρα έσπευσαν στο κλαμπ για να παραλάβουν τα θύματα του νέου μακελειού.
Το νυχτερινό κέντρο Reina βρίσκεται στη συνοικία Ορτάκιοϊ ή καλούμενο από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης Μεσαχώρα ή Μεσαχώριο, επί της ευρωπαϊκής όχθης του κάτω Βοσπόρου, στα όρια της περιοχής Μπεσίκτας (Διπλοκιονίου). Μέχρι τη δεκαετία του 1950 ήταν μια κυρίως ελληνική συνοικία.

Το κλαμπ Reina βρίσκεται κοντά στον μεγάλο πυλώνα της πρώτης μεγάλης Γέφυρας του Βοσπόρου.

Οι τουρκικές Αρχές απαγόρευσαν τη μετάδοση ειδήσεων από τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με το μακελειό στο Reina «για να μην προκληθεί τρόμος και πανικός που ίσως εξυπηρετήσει τους στόχους των τρομοκρατών».
Τούρκοι δημοσιογράφοι μεταδίδουν στο Twitter ότι ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης στο Reina κατάφεραν και διέφυγαν

triduune

Το fyllokaiftero1.blogspot.com και το fyllokaiftero.gr σας εύχονται Καλή Χρονιά και Λευτεριά στη πατρίδα

Η ΕΔΟ -Εθελλοντική Δημοσιογραφική Ομάδα σας εύχονται καλή χρονιά κουράγιο και δύναμη να απαλλαγούμε απο την εγκληματική χωρις προηγούμενο, παρέα τον Τσίπρα που δεν κυβερνά αλλα εκτελεί εντολές της γερμανικής Ε.Ε ...Και επίσης να έχουμε ανοιχτά τα μάτια του μυαλού μας να μην βάλλουμε στην θέση τους την παρεα του Κούλη (αν μας προλάβουν και... κάνουν εκλογές !!)
              
                ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ