31 Δεκεμβρίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Χριστουγεννιάτικες γιορτές μόνο για τα λαθροεισβολεόπουλα «προσφυγόπουλα» στα υπουργεία


8f4a234d1defd3428c049a745fcdb3a1
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι στο μνημονιακό προτεκτοράτο των Μέρκελ-Τραμπ και Σόρος κυριαρχεί ο ρατσισμός! Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων! Να ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα:

«Παιδιά ηλικίας  5 – 12 ετών που φιλοξενούνται στις δομές του Σκαραμαγκά και του Σχιστού προσκάλεσε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής.  Στην παιδική γιορτή ήταν παρούσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου, ενώ πρωτοχρονιάτικα τραγούδια έπαιξε η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος –  Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η γιορτή άρχισε με ένα ελληνικό τραγούδι που είπαν τα προσφυγόπουλα. Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής, οι Γενικοί Γραμματείς  κ.κ. Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός, Χρήστος Λαμπρίδης και  Ιωάννης Γιαννέλης- Θεοδοσιάδης , ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης και ο Β΄Υπαρχηγός Αντιναύαρχος ΛΣ Παναγιώτης Παρασκευάς μοίρασαν δώρα στα προσφυγόπουλα».

Αλήθεια, ακούσατε να γίνει καμιά γιορτή και για τα φτωχά ελληνόπουλα; Ασφαλώς και όχι! Διότι, οι Έλληνες θεωρούνται πολίτες δευτέρας κατηγορίας μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ MAIL:fyllokaiftero@gmail.comΠηγή:makeleio.gr
Ττλος: Ε.Δ.Ομαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου