07 Σεπτεμβρίου 2017

Έδεσσα.Γυναίκα έπεσε στο γκρεμό και σκοτώθηκε για να μην συλληφθεί από δασοφύλακες.


Οι δασοφύλακες (όταν δεν θαμωνιάζονται εν ώρα υπηρεσίας στα ταβερνεία) κυνηγούν πολίτες και φτωχούς είλωτες υλοτόμους των Δ.ΑΣ για 5 δέντρα ενω αφήνουν ίσως με το αζημίωτο ; μεγαλεμπόρους καυσοξύλων της Β.Ελλάδος.

Οποιος αρμόδιος τολμά ας μας ζητήσει αποδείξεις τις έχουμε!!

 fyllokaiftero1.blogspot.com

φωτο αρχείου

Η άτυχη γυναίκα, που διέμενε στη Ζέρβη, είχε πάει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στο δάσος μαζί με το σύζυγό της για να μαζέψουν ξύλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι εντοπίσθηκε από δασοφύλακες και παράτησε το φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Κατά τη διαφυγή τους, ο άνδρας και η  γυναίκα χωρίστηκαν και ακολούθησαν διαφορετική πορεία για να ξεφύγουν από τη σύλληψη.

Το πρωί της Τρίτης, ο σύζυγος της 49χρονης που εν τω μεταξύ είχε επιστρέψει στο σπίτι, ανησύχησε για την τύχη της γυναίκας του και ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας την εντόπισαν νεκρή μέσα σε χαράδρα.

Με τη συνδρομή πυροσβεστών το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από το σημείο. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση, εικάζεται όμως ότι ο θάνατός της επήλθε από πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου