12 Σεπτεμβρίου 2017

Ένοπλη ομάδα απειλεί με εκτελέσεις αν εκποιηθούν σπίτια - «Έχουμε παγιδεύσει και τη Βουλή»


Ένοπλη ομάδα απειλεί με εκτελέσεις αν εκποιηθούν σπίτια - «Έχουμε παγιδεύσει και τη Βουλή»
Απέστειλαν προκήρυξη με απειλές – Συναγερμός στην Αστυνομία
Με δολοφονίες πολιτικών, δικαστών και τραπεζιτών απειλεί η «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης Δικαιοσύνης» η οποία απέστειλε σήμερα προκήρυξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Αλφα» Κύπρου.
Στην προκήρυξη διατυπώνονται απειλές για την εκποίηση πρώτων κατοικιών που ανήκουν σε δανειολήπτες, κυρίως της Συνεργατικής Τράπεζας, οι οποίοι δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους.

Η αστυνομία αναζητεί τον συγγραφέα της προκήρυξης και όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές δεν πρόκειται για κάτι που αξιολογείται σοβαρά. Θεωρούν ότι μάλλον πρόκειται για κάποιον απελπισμένο δανειολήπτη.
Όπως όμως και αν έχουν τα πράγματα η Αστυνομία λαμβάνει μέτρα και ταυτόχρονα αναζητεί τον αποστολέα της προκήρυξης. Στην προκήρυξη διατυπώνονται απειλές και κατά των ΜΜΕ τα οποία προειδοποιούνται πως αν παραβλέψουν την απειλή θα έχουν επιπτώσεις.

Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφερόμενος στην πιθανότητα εκποιήσεων κατοικιών απειλεί πως η Κύπρος θα γίνει Συρία: «Μην το δοκιμάσετε καν γιατί θα χάσετε τον ύπνο σας. Τα κεφάλια σας θα πέφτουν ένα – ένα. Καταστρέψατε δυο φορές την Κύπρο και πάτε να ολοκληρώσετε το έγκλημά σας. Οι τράπεζες και η Βουλή θα γίνουν ο τάφος σας».

Στην προκήρυξη γίνεται λόγος για παγίδευση της Βουλής και σπιτιών τα οποία θα τιναχθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

epistoli
Με πληροφορίες από: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου