24 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ :Παπάς εργάζεται ως μπάρμαν - ταμείας σε καφέμπαρ στο πανηγύρι του δήμου Αργους Ορεστικού



Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη το γνωστό σε όλη την Ελλάδα  πανηγύρι του Αργούς
Ορεστικού  Καστοριάς

Σε υπαίθριο καφε μπάρ του δήμου Αργους Ορεστικού Καστοριάς του πανηγηριού εργάζεται ένας παπάς ως ταμείας στο μπάρ είναι η δεύτερη τουλάχιστον χρόνια.

Το καφεμπάρ είναι στο κεντρικότερο σημείο του πανηγυριού του Αργους Ορεστικού και το μεγαλύτερο σε εκταση ίσως είναι άνω των 200 τ.μ

Το συγκεκριμένο καφενείο φέρει επιγραφη "ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΎ"

Για πρώτη φορά τον είδαμε τον συγκεκριμένο νεαρό παπά πέρσι το 2016,  ο ιερέας  να εργάζεται στο ίδιο μπάρ και όταν τον ρωτήσαμε σχετικά μας απάντησε << γιατι κάνω κάτι κακό που εργάζομαι ;;; >> όταν όμως του κάναμε γνωστή την δημοσιογραφική μας ιδιότητα έφυγε σε λίγα δευτερόλεπτα εγκαταλειποντας την θάση του.... - οση ώρα είμασταν εκεί την θέση του την πήρε μιά κοπέλα στο ταμείο του μπάρ.

 Αυτό συνέβει στίς 25/9/2016 και  την ίδια αυτην την ημέρα και στιγμή στο μπάρ ήταν θαμώνας όλος παραδόξως ο πρώην βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ  Β.Διαμαντίοπουλος ο οποίος καθηλώθηκε απο τον Τσίπρα μετά απο ιερή απαίτηση των ανώτερων παπάδων (και του εξείς ενός του  Ιερωνύμου εξαιτίας της αμαρτίας του να σατυρίσει στο καστοριανό καρναβάλι τους παπάδες.


Μετα την αποχώρηση του δημοσιογράφου ο παπάς καφεπωλητής μπάρμαν ταμείας ,   επέστρεψε στο πόστο του για να εργαστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εμείς  όμως,...είμασταν με  την κάμερα μας εκεί τριγύρο.
Φέτος σήμερα 24/9/2017 συνεχίζει να εργάζεται στο καφεμπάρ του πανηγυριού.

Η αυτού <<ελαχιστότητα>> του κατα δηλωση του στην οποια συμφωνούμε οτι αποτελεί  ελαχιστότητα,  ο μητροπόλίτης  κ. Σεραμείμ Καστοριάς γνωρίζει κάτι ...για το γεγονός ;

Αδιαφορόντας για το ότι "κλέβει" την χαρά της εργασίας απο ένα νέο παιδί εχοντας ο ίδιος μισθό 1500 ευρώ η όσο και αν είναι αυτός σύγουρα είναι ίσος με δυο μισθούς απο τα" πνευματικά" του τέκνα ...τρομάρα τους.  

Αιδώς αργείοι.



Αργυραμοιβοί στον οίκο του Θεού


Στην Καινή Διαθήκη, μια από τις λίγες φορές που ο Ιησούς εμφανίζεται με «βίαιο» πρόσωπο, είναι όταν αναποδογύρισε τους πάγκους των αργυραμοιβών και τους έδιωξε από τον οίκο του Θεού. Συγκεκριμένα, ο Ιησούς παρουσιάστηκε στον Ναό του Σολομώντα, κρατώντας ένα μαστίγιο, καταστρέφοντας  “τὰς τραπέζας τῶν ἀργυραμοιβῶν”, αποκαλώντας τους “σπήλαιον λῃστῶν” και “οἶκον ἐμπορίου”, και φανερώνοντας την εναντίωσή του προς “πάντας τοὺς πωλοῦντας καὶ ἀγοράζοντας” (Ματθ. 21:12-13, Μαρκ. 11:15-17, Λουκάς 19:45-46, Ιωάν. 2:13-16).

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθενας ας κρινει τον υπεραγιο εαυτο του και οχι τις αναγκες των συνανθρωπων του για εργασια, ανεξαρτητως ιδιοτητας τους. Αλλο ενα αρθρο απο εναν αστοιχειωτο και κομπλεξικο δημοσιογραφισκο. Αυτα καθεται και καταγραφει καθεις αποτυχημενος στο εν λογω επαγγελμα εις την αναγκη αναζητησης λιγης προσοχης του κοινωνικου περιγυρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθενας ας κρινει τον υπεραγιο εαυτο του και οχι τις αναγκες των συνανθρωπων του για εργασια, ανεξαρτητως ιδιοτητας τους. Αλλο ενα αρθρο απο εναν αστοιχειωτο και κομπλεξικο δημοσιογραφισκο. Αυτα καθεται και καταγραφει καθεις αποτυχημενος στο εν λογω επαγγελμα εις την αναγκη αναζητησης λιγης προσοχης του κοινωνικου περιγυρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν λεμε οτι καποιος εργαζεται σημαινει οτι πληρωνεται και οτι τον ασφαλιζει..οποτε μην γραφεται οτι σας ερθει στο κεφαλι..αστοιχειωτα οντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν λεμε οτι καποιος εργαζεται σημαινει οτι πληρωνεται και οτι τον ασφαλιζει..οποτε μην γραφεται οτι σας ερθει στο κεφαλι..αστοιχειωτα οντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή