07 Ιουλίου 2017

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ -Αγρίεψε ο Μπογδάνος – Κάνει μήνυση στο… Μαξίμου!



Επανήλθε:Νέα ανάρτηση με απειλές και υποσχέσεις


Την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση εναντίον του συντάκτη της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, καθώς προσβάλει το ήθος του, ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αegean Voice 107,5, ο δημοσιογράφος υποστήριξε για μια ακόμη φορά ότι η απομάκρυνση του από τη θέση του έγινε κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Σημείωσε μάλιστα μπορεί να στοιχειοθετήσει τη φράση περί «πρώην συντρόφων του Πρωθυπουργού» από δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και από μια ιστορική ανασκόπηση της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Δημοσιογραφώ πάντα με την παραίτησή μου συντεταγμένη στον χαρτοφύλακά μου»
«Ο σταθμός στον οποίο έχω εργαστεί τα τελευταία 6-7 χρόνια και με έχει αναδείξει…θεώρησε ότι δεν μπορεί να σηκώσει αυτό που θέλω να πω».
«Δεν περιορίζεται στο να σε στοχοποιήσει (η κυβέρνηση). Στο να βάλει έναν ολόκληρο μηχανισμό να σου επιτεθεί. Το γεγονός ότι παίρνει 5.000 το μήνα ένας τύπος που λέγεται Καρανίκας απλά και μόνο για να λέει ότι σήμερα θα πηδήξετε το Μπογδάνο, αύριο θα τα βάλετε με το Σρόιτερ…

«Ο ΣΚΑΪ με έβγαλε στα μανταλάκια αφού τον έκαναν νταντά από το Μαξίμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου