05 Ιουνίου 2017

TO alfa news kastoria ψεύδεται ασύστολα και ξεδιάντροπα Το fyllokaiftero1.blogspot.com έβγαλε πρώτο το θέμα με τον αλβανο στον Ελληνικό στρατό που κακοποιησε τον καστοριανό επιχειρηματία


 


Δείτε τι έγραψε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αντωνης Παραράς << Με τα μάτια του Αντώνη Παραρά >> Οι καστοριανοί γνωρίζουν βέβαια  για ποιόν " κοσκωτά"  ιδιοκτήτη δυο ΜΜΕ, και ...πλέον,  χωρίς άδεια) πρόκειται.!

Αναδημοσιεύει  ο Αντώνης Παραράς  με πηγή το  www.pentapostagma.gr  ενω το μεγαλύτερο κείμενο είναι απο την αποκλειστική δική μας δημοσιεύση, το fyllokaiftero1.blogspot.com  έβγαλε πρώτο το θέμα με τον αλβανό στον ελληνικό στρατό που κακοποιήσε βάναυσα  τον καστοριανό επιχειρηματία. ( κομμάτια της αναδημοσίευσης  ειναι απο την πρώτη δημοσίευση μας  του θέματος που συγκλόνησε την Ελλάδα απο το fyllokaiftero1.blogspot.com

Ο Αντώνης Παραράς γράφει ψευδώς οτι: Το όλο θέμα αποκάλυψε πρώτο το svouranews.gr πριν μια βδομάδα.

 Η αληθεια είναι οτι το svouranews.gr κάνει αναφορά για έναν αλβανο που ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ (;)  απολύτως ψευδές , και πλακώθηκε στο ξύλο με τον ιδιοκτήτη. 

Αυτό και δημοσιογραφική έλειψη γνώσεων να έχεις,... καταλαβαίνεις οτι: 1) η δημοσιογραφική ασάφεια είναι 2)  η παραπλάνιση, 3) η αποτελεί   συγκάλυψη του γεγονότος 4)  η για αλλο γεγονός προκείται.

Ενα είναι βέβαιο και απόλυτα διασταυρωμένο, ότι ο αλβανός στρατιώτης που "υπηρετεί" σε μονάδα της Καστοριάς  δεν ήταν μεθυσμένος όταν γρονθοκόπησε τον επιχειρηματία  και αυτο απο την αναδημοσιέυση  του Αντώνη Παραρά ίσως αποτελεί δημοσιογραφική  ...απάτη με σκοπό την συγκάλυψη κουκούλωμα ;  του θέματος και εγείρει τεράστιο ερωτηματικό . (Να σημειωθεί ότι αυτό είναι πολύ πιθανό σαν νέο γεγονός ( ;) και δεν έχει σχέση με την αρχική αναφορά μας για πιθανή προσπάθεια  κουκούλωματος,   στην πρώτη μας δημοσιέυση -αποκάλυψη του θέματος απο το fyllokaiftero1.blogspot.com.

Στο δημοσίευμα του svouranews.gr  το οποίο ψευδώς εμφανίζει να έχει προηγηθεί απο το δικό μας ο θλιβερός φερόμενος συνάδελφος..  δεν γινεται αναφορά στο ρεπορτάζ για έναν αλβανικής καταγωγής στρατιώτη που "υπηρετει" σε μονάδα του Αργους Ορεστικό Κατοριάς,  όπως ανέφερε η ενημερωτική  ιστοσελίδα μας στο πρώτο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας,  το οποιο είναι και σήμερα ακόμη ..σε εξέλιξη, με πολλά στοιχεια και μαρτυρίες   τα οποία θα βγαλουμε στην δημοσιότητα σύντομα. 

 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΡΑΣ 



»Για ένα… σουβλάκι ο Αλβανικής καταγωγής φαντάρος μπήκε σε μαγαζί και γρονθοκόπησε με μανία τον ιδιοκτήτη…

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Καστοριά. Ο Καστοριανός αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας, που με κόπο και αιματηρό ιδρώτα προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του, μη μπορώντας να φανταστεί τι επρόκειτο να του συμβεί, προσπαθούσε αργά τη νύχτα μια συνηθισμένη μέρα να κλείσει το μαγαζί του.

Ξαφνικά, εισήλθε ο εν λόγω φαντάρος και απαίτησε να του ετοιμάσει φαγητό.

Σύμφωνα με το patratora.gr επιχειρηματίας, λόγω του περασμένου της ώρας, δεν είχε εκείνη τη στιγμή γύρο στο μαγαζί του έτοιμο με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ικανοποιήσει το αίτημα του επίμονου πελάτη.

Τελικά, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο νεαρός προέβη σε βίαιη συμπεριφορά απέναντι του.

Ο καταστηματάρχης, μάλιστα, γρονθοκοπήθηκε τόσο έντονα, που ήταν απαραίτητη η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς πηγές αναφέρουν πως υπάρχει παρασκήνιο ως προς την καταγγελία ή την αποσιώπηση του επιχειρηματία, αλλά και για το ποιοι είναι εκείνοι που ασκούν πίεση στον επιχειρηματία, ώστε να κουκουλωθεί το θέμα με σκοπό να μην φτάσουμε στο σημείο «να γίνει εθνικό θέμα και ζήτημα με την Αλβανία – » κ.α…»

Πηγή : http://www.pentapostagma.gr/

Το όλο θέμα αποκάλυψε πρώτο το svouranews.gr πριν μια βδομάδα :
ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μεθυσμένος Aλβανός μπήκε σε fast food και πλακώθηκε στο ξύλο με τον ιδιοκτήτη


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/154971.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ  ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ  ΕΝΩ ΤΟ www.alphafm.gr ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ΕΓΡΑΨΕ ΨΕΥΔΩΣ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ

 

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Στρατιώτης Αλβανός στον Ελληνικό στρατο επιτέθηκε σε Ελληνα επιχειρηματία fast food

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Στρατιώτης Αλβανός στον Ελληνικό στρατο επιτέθηκε σε Ελληνα επιχειρηματία fast food


Αλβανικής καταγωγής στρατιώτης του ελληνικού στρατου που υπηρετεί σε μονάδα του Αργους Ορεστικού Καστοριάς επιτέθηκε χθες το βράδυ λιγη ώρα πριν το κλείσιμο του καταστήματος στον επιχειρηματία και αυτοαπασχολούμενο του καταστήματος γρήγορου φαγητού και παραδοσιακού γύρου (fastfood) "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Ο Αλβανός στρατιώτης του ελληνικού στρατού σε μονάδα του Αργους απαίτησε να του ετοιμάσει φαγητό ο επιχειρηματίας ο οποίος είχε ετοιμαστεί να κλείσει το καταστημα του- και δεν είχε όμως εκείνη την στιγμή γύρω σε διαδικασία ψησίματος και ήταν έτοιμος να κλείσει το κατάστημα του, ο Αλβανικής καταγωγής στρατιώτης  σύμφωνα με καταγγελία του επιχειρηματία τον γρονθοκόπησε άγρια, αμέσως μετά ετράπει σε φυγή.

Ο Καστοριανός επιχειρηματίας αυτοαπασχολούμενος που με κόπο και αιματηρό ιδρώτα προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του ...αν του μείνουν ελάχιστα ευρώ μετα την ληστρική φορολόγηση του υπο κατοχήν τροϊκανού κράτους, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Καστοριάς.

Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη νεώτερα θα έχουμε αύριο καθώς υπάρχει παρασκήνιο ώς προς την καταγγελία η όχι του επιχειρηματία, και για το ποιοί του άσκησαν πίεση να κουκουλωθεί το θέμα με το δίλημμα  "να μην γίνει εθνικό θέμα και ζήτημα  με την Αλβανία - " κ.α




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου