03 Ιουνίου 2017

Καστοριά: Επίθεση αρκούδας (του Αρκτούρου που τις αμόλησε λόγο υπερπληθυσμού) σε κυνηγό που είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά του

Ο Αρκτούρος που δημιούργησε ο μέθυσος δήμαρχος Θεσσαλονίκης,   έχει αμολήσει ανεξέλεκτο αριθμό   αρκούδων  (που του περισσεύουν λόγο υπερπληθυσμού) στην Δυτ. Μακεδονία σε βάρος των περιουσιών των άλλων ζώων αλλα και των ανθρώπων οι οποίοι κινδυνεύουν σε κατοικημένες περιοχές.

Υπάρχει θέμα με τον "Αρκτούρο " και με αντίστοιχες οργανώσεις.

Το fyllokaiftero1.blogspot.com έχει  σχετικά ρεπορτάζ σε εξέλιξη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του sentra.com.gr , και όπως αναφέρει το ίδιο, κυνηγός από το Μαυροχώρι Καστοριάς δέχτηκε σήμερα το πρωί επίθεση από αρκούδα την ώρα πού είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά του στην περιοχή Μαλαπέστα.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας σήμερα περίπου στις επτά το πρωί είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά του στο βουνό στην περιοχή Μαλαπέστα Καστοριάς και βρέθηκε μπροστά σε μία αρκούδα με τα μικρά της. Η αρκούδα αμέσως του επιτέθηκε και ο κυνηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε και έβγαλε τον ώμο του.

Ευτυχώς η αρκούδα δεν συνέχισε να τον κυνηγάει και ο άνδρας από το Μαυροχώρι πρόλαβε να ξεφύγει και είναι καλά στην υγεία του.
Αμέσως μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο για να αποκαταστήσουν την ζημιά στον ώμο του.

Δημήτρης Δέλλιος (sentra.com.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου