07 Ιουνίου 2017

Γιατί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση χρειάζεται μια ανωμαλιάρα Ευρώπη; Γιατι θέλουν να εξαφανίσουν την αρετή της ανδρείας;


  Εκεινο λοιπον που αναζητάει αγωνιωδώς να εξαφανίσει η Νέα Τάξις από την Ευρώπη, είναι η αρετή της Ανδρείας, πέραν από οποιονδήποτε σεξουαλικό προσδιορισμό.
 

Η Αρετή δηλαδη του Ελεύθερου Ανθρώπου να Μάχεται για όσα θεωρεί ότι είναι τα δίκαια του κόσμου του - και εν τέλει για τη διατήρηση του ίδιου του κόσμου του.
 

Κι είναι ευκολα κατανοητό, πως αν οι εγχώριοι εργολάβοι της Παγκόσμιας Διακυβερνησης τα καταφέρουν σ' αυτόν τον τομέα, τότε η Ευρώπη θα είναι πλέον μία ευπλαστη και άβουλη μαζα, στα σχέδια των παγκόσμιων νονων.




Η λυσσαλέα προπαγάνδα που ενορχηστρώνεται από τους εγχώριους πολιτικούς και μιντιακούς εργολάβους της νέας τάξεως, υπερ των λεγόμενων LGBTQQI* ατόμων, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών, ότι η επερχόμενη Παγκόσμια Διακυβέρνησις χρειάζεται μια "ανωμαλιάρα" Ευρώπη.
Και βέβαια όλος αυτός ο κουρνιαχτός των κουνιστών φωνακλαράδων, που διατυμπανίζουν τα πάθη τους, ωσάν να πρόκειται για μια νέου τύπου θρησκεία [κάποιες επονομάζονται και ιέρειες του αίσχους] δεν έχει να κάμει με τον σεβασμό που πράγματι πρέπει να διασφαλίζει μία κοινωνία, απέναντι στις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του καθενός - αρκεί βεβαίως να ασκούνται κοινή συναινέσει.

Διότι κακά τα ψέμματα αλλά τη σήμερον ημέρα στην Ευρώπη, ουδείς διώκεται για τα σεξουαλικά του γούστα.
Διώκονται βέβαια και μάλιστα αγρίως πάντες οι "διαφορετικοί" στις ισλαμικές χώρες, ωστόσο εκεί δεν τολμάει να κουνηθεί καμία ΛΟΑΤΚΙ κυρία [και των δύο φύλων]
Αντιθέτως όλες αυτές οι τρελιάρες, θεωρούν τους μουσουλμάνους λαθρέποικους σύμμαχους τους και υπερπλειοδοτούν σε ισλαμολαγνεία [αν είναι δυνατόν!]  

Γιατί όμως είναι τόσο απαραίτητη στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μία "ανωμαλιάρα" Ευρώπη, όπου πλέον οι νοσταλγοί του έρωτα όπως τον γνωρίζαμε, θα αποτελούν μια δαχτυλοδειχτούμενη μειοψηφία;
Διότι, ας με συμπαθάνε οι φίλοι και φίλες ομοφυλόφιλοι/ες, αλλά σε τούτην εδω την ιστορική στιγμη, είναι και οι ίδιοι θύματα ενός αμείλικτου καθεστώτος, που επιχειρεί να επιβάλλει στην ανθρωπότητα, την πιο απάνθρωπη και παρανοϊκή σκλαβιά, που μηχανεύτηκαν ποτέ οι κατα καιρούς δυνάστες του ανθρώπου.
Κι όχι μόνον αυτό αλλά μέσα από τις πανάκριβες φιέστες των gay prides, των "ουράνιων τόξων" και τις μαζικές πουτανιές των νεοταξιτών δημάρχων, δίδουν κι αυτοί [χωρίς να το αντιλαμβάνονται] ένα χεράκι για να εγκαθιδρυθεί ο εφιάλτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης...




Το πρώτο που θα μπορούσε να υποθέσει ένας λογικός άνθρωπος, ώστε να ερμηνεύσει έστω και σε γενικές γραμμές τη λύσσα των εγχώριων παπαγάλων της παγκοσμιοποίησης, για να μεταμορφωθούμε άπαντες σε Λιλίκες, είναι φυσικά η βιοφυλετική εξαφάνιση του λευκού Ευρωπαίου και του πολιτισμού του.
Η εξίσωση είναι δραματικά απλή.
Δεν γαμάνε οι Ευρωπαίοι + Δεν γαμιούνται οι Ευρωπαίες = Δεν γεννιούνται Ευρωπαιδόπουλα

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ήδη στις Ευρωπαϊκές χώρες εμφανίζεται οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, με τις στατιστικές να κάμουν λόγο για κίνδυνο εξαφάνισης ορισμένων ευρωπαϊκών φυλών, μέσα στα επόμενα 50 χρόνια [πρώτοι ανάμεσα τους ημείς οι Έλληνες]
Η υπερπροβολή της ομοφυλοφιλίας, που πλέον θεωρείται το sexuality corect της ευρωπαϊκης αστικής τάξης,  είναι προφανές ότι υπερπολλαπλασιάζει την ομοφυλοφιλία, σε βαθμό που αυτή καταντάει ένα είδος "επιθυμητής σεξουαλικής συμπεριφοράς", με κίνδυνο τον κοινωνικό αποκλεισμό όσων αντιστέκονται.

Απ' την άλλη, ελάχιστες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πράττουν το αυτονόητο, να δώσουν δηλαδή κίνητρα στους λαούς τους, για να κάμουν οι νέοι οικογένεια και παιδιά κι αυτές χαρακτηρίζονται ως φασιστικές, από τη νομενκλαντούρα της Νέας Τάξεως!
Αντιθέτως, κυβερνήτες που η κακιά ώρα των λαών και η δραματική ιστορική παρακμή τους, τους έφεραν στην εξουσία [όπως λόγου χάριν ο νεος Γάλλος πρόεδρος - ατεκνος και ο ίδιος] κάμουν τα πάντα, ώστε οι Ευρωπαίες να τεκνοποιούν με αφροασιάτες, εφαρμοζοντας κατα γραμμα το γνωστο σχεδιο Γκουντενχοβ-Καλερτζι.  

Εδώ στην Ελλάδα οι εντόπιοι εργολάβοι της Ελληνικης γενοκτονίας, έχουν ομολογήσει δημόσια και κυνικά, ότι οι λαθρέποικοι θα μας λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα και γι αυτό κάμουν ότι περναει απο το χερι τους, για να διαλυσουν την ελληνικη οικογενεια και να την υποκαταστησουν με ενα υβριδιο πολυπολιτισμικού γαμιστρώνα,

Περαν όμως απο το αυτονοητο, ότι η υπερπροβολη της ομοφυλοφιλίας θα επιφέρει μοιραία την βιοφυλετική παρακμή των ευρωπαϊκών λαών και την τελική εξαφάνιση τους, υπαρχει και μία ακόμα σημαντικότατη παράμετρος, που πρέπει να λάβουμε υπ όψη, για να ερμηνεύσουμε το γιατί οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου, εχουν φάει τα λυσσακά τους, για να μας πεισουν ότι ο άγονος έρωτας είναι το μέλλον μας.

Η ολοκληρωτική εξαφάνισις του "ανδρισμού", όχι ως προσδιορισμού μιας σεξουαλικής ταυτότητας αλλά ως ανθρώπινη Αρετή, που στερεώνει τα θεμέλια των εθνών και προ-ωθεί τον πολιτισμό τους.

Στη λατινική γλώσσα, η λέξη virtus σήμαινε ταυτόχρονα και την Ανδρεία και την Αρετή [σήμαινε ακόμα και την ισχύ ή την δεξιότητα...]
Στους Ρωμαίους, όπως και στους Έλληνες, η ανδρεία σήμαινε λοιπόν κάτι πολυ παραπάνω από έναν απλό σεξουαλικό προσδιορισμό. Η Σπαρτιάτισα που ξεπροβοδούσε τον γιο της με το περίφημο "ή ταν ή επί τας" ήταν ανδρεία, χωρίς φυσικά να είναι αρσενική, ενώ η μητέρα των Γράκχων, που άντεξε τον θάνατο των 2 γιων της, για το καλό της Ρώμης, επίσης λογίζονταν ως υποδειγμα ανδρειωσύνης.

Ο Ιούλιος Καίσαρ είναι γνωστό ότι ανήκε στην κατηγορία των ατόμων που σήμερα θα ονομάζαμε bisexual. Σκωπτικώς μάλιστα τον χαρακτήριζαν "γυναίκα κάθε ανδρός και άνδρα κάθε γυναικός", για τις θηριωδεις σεξουαλικές ορέξεις του, ασχέτως φύλου.
Ωστόσο ουδείς θα διανοούνταν να αμφισβητήσει την ανδρεία του, ειτε στα πεδια των μαχων, ειτε στο πεδιο της πολιτικης.

Εκεινο λοιπον που αναζητάει αγωνιωδώς να εξαφανίσει η Νέα Τάξις από την Ευρώπη, είναι η αρετή της Ανδρείας, πέραν από οποιονδήποτε σεξουαλικό προσδιορισμό.
Η Αρετή δηλαδη του Ελεύθερου Ανθρώπου να Μάχεται για όσα θεωρεί ότι είναι τα δίκαια του κόσμου του - και εν τέλει για τη διατήρηση του ίδιου του κόσμου του.
Κι είναι ευκολα κατανοητό, πως αν οι εγχώριοι εργολάβοι της Παγκόσμιας Διακυβερνησης τα καταφέρουν σ' αυτόν τον τομέα, τότε η Ευρώπη θα είναι πλέον μία ευπλαστη και άβουλη μαζα, στα σχέδια των παγκόσμιων νονων.

Δυστυχως φαινεται οτι βρισκονται πολυ κοντα.
Σκεφτειτε μονον οτι αρκουσε η εκρηξη ενος βεγγαλικου στην κεντρικη πλατεια του Τορινο, για να αρχισουν να τρεχουν απο δω και απο κει χιλιαδες πανικοβλητοι ανθρωποι, νομιζοντας οτι ησαν τιποτα τζιχαντιστες!
Ουδεις διανοηθηκε μεσα σε ενα πληθος χιλιαδων, πως αν ηθελαν να πολεμησουν για τη ζωη τους, για την πατριδα τους και για τον πολιτισμό τους, αυτοι οι χιλιαδες χεσμενοι Ιταλοι φιλαθλοι, θα μπορουσαν να ειχαν καμει τους επιτιθεμενους μουσουλμανους, κιμα!
Αντι αυτου, αρκει ενας σημερνος Ευρωπαιος να δει μπροστα του κανενα ξαναμμενο μωαμεθανο και να το βανει στα ποδια, αρκει να του καμει μπου!





Δεν έχει λοιπον κανενα νοημα να σκουζουν οι ομοφυλολάγνοι όλων των φυλων, ότι εμεις που αρνουμαστε ολες αυτες τις ανωμαλιαρικες αηδίες, που οργανωνουν οι εργολαβοι των παγκοσμιων νονων, είμαστε φασίστες, ρατσιστές ή ούγκανοι.
Η ανδρεία, οι λεγόμενες "αρσενικές αρετές", ο στωϊκισμός και η αντοχή στις κακουχίες του πολέμου, είναι στοιχεία που οδήγησαν τον λευκό άνθρωπο στο χτίσιμο του μοναδικου και αξεπέραστου πολιτισμού του.
Οι αρετες αυτες δεν εξαρτωνται απο τον σεξουαλικο αυτοπροσδιορισμο και ασφαλως μπορει να χαρακτηριζουν και ανδρες και γυναικες και ομοφυλοφιλα ατομα.

Αν τις χάσουμε θα γινουμε η ευκολη λεια των παγκοσμιων νονων, οπως εγιναν αλλοτε οι Εβραιοι η ευκολη λεια των ναζηδων επειδη αρνουνταν να πολεμησουν και περιμεναν τα παντα απο τον Γιαχβε τους...

----------------------------------------------------
*Σημείωσις για τις πρωτάρες

LGBTQQI σχηματίζεται από τα αρχικά των λέξεων Lesbians, Gays, Bisexuals, Trans, Queers, Questioning και Intersex.
Μια πρόχειρη απόδοση στα ελληνικά θα μπορούσε να είναι: Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, διεμφυλικοί, ανωμαλιάρες, διερωτώμενοι και μεσοφυλικοί.
Στα ελληνικά χρησιμοποιείται το αρκτικόλεξο ΛΟΑΤΚΚΙ, για να αποδώσει το LGBTQQI, από τα ελληνικά αρχικά των τριών πρώτων λέξεων [Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Τρανς] αφήνοντας τις υπόλοιπες αμετάφραστες 
Δηλαδή ΛΟΑΤΚΚΙ = Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανς, Κουίρς, Κουέστιονινγκος και Ιντερσεξ. 

Τώρα τι παναπεί το καθένα από αυτά, καθώς και γαργαλιστικές πληροφορίες, για τις πασης φυσεως ξεκωλίδες που μπορεί να επινοήσει ο ανθρώπινος νους, επιτρέψτε μου να σας τα παρουσιάσω, σε επόμενο άρθρο.... 
     



Απο : ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου