15 Μαΐου 2017

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΩΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ -Θ. Παπαχριστόπουλος: Πονάμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, για αυτά που τραβάει ο κόσμος

Ττλος Σχόλιο : Ε.Δ.Ο fyllokaiftero1.blogspot.com

Θ. Παπαχριστόπουλος: Πονάμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, για αυτά που τραβάει ο κόσμος
Τη γραμμή πονάμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά υιοθέτησε ο εισηγητής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

«Πονάμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, για αυτά που τραβάει ο κόσμος. Τα τραβάει, γιατί κάποιοι λεηλάτησαν τη χώρα επί πολλές δεκαετίες και κάνουμε αγώνα να διαχειριστούμε αυτήν την λεηλασία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι το «χέρι στο μέλι σ' αυτή την κυβέρνηση δεν το έβαλε κανείς, δεν το βάζει και δεν θα το βάλει και είναι ο μεγάλος άσσος και πρέπει ο Έλληνας πολίτης να ξέρει».
Παράλληλα, επιχείρησε να απαντήσει στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ακούω συνέχεια χαρακτηρισμούς, όπως «άχρηστοι, επικίνδυνοι, τυχοδιώκτες, πολιτικοί απατεώνες» και ξέρετε τι λέει ένας παλιός σοφός; Ότι όταν δεν έχεις επιχειρήματα, καταφεύγεις στους χαρακτηρισμούς. Ένας αξιοπρεπής πολιτικός μπορεί να σε «σφάξει» με επιχειρήματα και χαίρομαι αυτούς τους πολιτικούς, αν και μπορεί να διαφωνώ μαζί τους. Έλλειψη επιχειρημάτων και πολλή ανασφάλεια δείχνει αυτό το πράγμα».

Αλέξανδρος Διαμάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου