10 Απριλίου 2017

Σόδομα και Γόμορα στα πολυτελή HotSpot του ΤσίπροΚαμμένου - των εισβολέων - Αφγανοί κακοποιούσαν και εξέδιδαν γυναίκες από το hotspot της Μαλακάσας


Αποτέλεσμα εικόνας για αφγανοί εξέδιδαν γυναίκες
Κρούσμα μαστροπείας, κακοποίησης και βιασμού με επίκεντρο το hot spot της Μαλακάσας, αποκάλυψαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. 
Μαστροποί και θύματα έμεναν περιστασιακά στο κέντρο φιλοξενίας, ωστόσο οι δράστες είχαν νοικιάσει διαμέρισμα στην οδό Λιοσίων, όπου με ξυλοδαρμούς και συνεχείς βιασμούς, εξέδιδαν σε αυτό δύο νεαρές κοπέλες.
Οι δυο Αφγανοί δράστες ηλικίας 48 και 49 χρόνων, είχαν κατορθώσει να απομονώσουν δύο γυναίκες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ηλικίας 27 και 20 χρόνων αντίστοιχα, και με ψυχολογική, σωματική βία και απειλές τις είχαν εγκαταστήσει σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου τις εξέδιδαν σε άνδρες πελάτες, έναντι χρηματικού ποσού, το οποίο κρατούσαν εξ ολοκλήρου για λογαριασμό τους. 
Τους υπόσχονταν μάλιστα ότι θα τις διευκολύνουν να πάνε σε άλλη χώρα αν υπέκυπταν στις προθέσεις τους. Οι αστυνομικοί, το απόγευμα του Σαββάτου, συνέλαβαν τους δράστες, ελευθέρωσαν τα θύματα, ενώ προχώρησαν σε τρεις ακόμη προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε η συμμετοχή τους στο κύκλωμα μαστροπείας.
Συγκατηγορούμενος των δύο Αφγανών, είναι και ένας 19χρονος συμπατριώτης τους, ο οποίος κατ’ εντολή των συλληφθέντων, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε άλλον ομοεθνή τους, θεωρώντας ότι «παρενοχλεί» τις γυναίκες που είχαν υπό τον έλεγχό τους. Όπως διαπιστώθηκε επίσης, οι δράστες προέβαιναν και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Από τις κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα γραμμάρια κάνναβης, ένα μαχαίρι, 200 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή:unpolitical.gr
Τιτλος σχόλιο: fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου